כ .. - דף 9 - סקס אדיר

..

81
[QUOTE=החפוז המכני]אז אם כך... אני מודה לך שוב על קבלת הפרטים שלה, אבל לא ייעשה בהם שימוש... ממה שהתרשמתי פה זה גם יהיה מוגזם: מקבלת במחסן בדרום תל אביב, מציצה מקונדמת, אולי גם מסוממת...[/QUOTE]

אני לא מכיר אותה על סמים חוץ מאיזה ג'ויינט בקטנה
אני לא קיבלתי אף פעם מציצה מקונדמת

[QUOTE=chico]הייתי אצלה היום, כאמור ביקשה 400, אבל הורדתי אותה ל 300 על אקט אחד (ממילא לא באתי להתנחל אצלה). התיאורים פה מדויקים, בחורה כוסית וחמודה, אבל יש לה סיבוב רציני בראש. עובדת בתחום שנתיים on and off.. כל היום שותה ערק ומדברת כל מיני דברים מוזרים ולא קשורים, כולל סיפורים ארוכים ונטולי פואנטה על אנשים שהיא מכירה והשמות שלהם לא אומרים לי כלום. בסופו של דבר היא בחורה בודדה עם לב טוב שבאמת רוצה שמישהו יקשיב לה. הסקס היה סבבה, לא עפו ניצוצות כמו אצל titan, אבל אין לי טענות. חזרה ואמרה כמה פעמים שבחורה כמוה יכולה לקחת 1,000 (היסחפות פרועה. היא נראית טוב אבל לא בליגת העל ואלפיה היא תקבל רק מחברנו הפזרן ׳מלך הנשים׳) אז קחו בחשבון שיש מצב שהיא בדרך לנסות להעלות מחירים. במקרה כזה חרם צרכנים מצידנו יאפס אותה בחזרה לקרקע. אל תשלמו יותר מ 300 לאקט אחד או 400 לשניים. [/QUOTE]

לא בא לי להגיד בשבוע הבא אמרתי לכם, תרגיעו היא תעוף על עצמה בקלות
היא מרחפת בלי סמים ובלי שתייה

צודק לגבי האוזן קשבת, ככה הכרתי אותה בהתחלה
אני לא רוצה לתת פרטים אבל היא הייתה בודדה וחיפשה תמיכה נפשית יותר מאשר כספית, הייתי שם בשבילה וראיתי אותה פונה לדרך של הזנות
כאב לי על הילדה הזאת אבל לא היה לי איך לעזור לה
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

..

82
ועוד משהו - היא באמת ילדה אבודה שלא כ״כ מוצאת את מקומה בעולם. אין לי איך לעזור לה, אבל חשוב לי להגיד שהיא צריכה יחס יותר אנושי ומתחשב. תהיו נחמדים אליה, אל תתייחסו אליה כאל חור והיא תדע להעריך את זה חזרה.

..

83
[QUOTE=chico]ועוד משהו - היא באמת ילדה אבודה שלא כ״כ מוצאת את מקומה בעולם. אין לי איך לעזור לה, אבל חשוב לי להגיד שהיא צריכה יחס יותר אנושי ומתחשב. תהיו נחמדים אליה, אל תתייחסו אליה כאל חור והיא תדע להעריך את זה חזרה. [/QUOTE]

זה הא' ב' של היחס לכל בחורה באשר היא

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

..

84
תקשיבו לי טוב עכשיו...

הבחורה היא סכנת נפשות לא פחות.

אני לא בטוח שאספיק לדווח היום אבל אני מזהיר אתכם שמדובר פה בהרבה מעבר לנפילה בסקס.

אני עדיין בהלם...

..

86
גם אני נפגשתי עם אמילי.

קבעתי איתה לשעה 15:00 וכחייל של אהבה עמדתי מתחת לדירתה 5 דקות לפני. דופק בדלת ופותחת את הדלת בחורה יפה עם עיניים נוצצות. נכנס לדירתה עם דלי צבע לבן של טמבור. אני מסביר לאמילי שהזין שלי עומד במלוא עוצמתו רק במקומות נקיים ונעימים לעין. אמילי מחייכת ושנינו מבשילים שרוולים ומתחילים להאיר את דירתה וחייה בצבעים חדשים ונוצצים. בין לבין משפריצים צבע אחד על השני ומתנשקים בחושניות כמו זוגות צעירים שחווים אהבה ראשונה.

לאחר שמלאכת הצביעה הסתיימה, ירדתי לרכב והבאתי לאמילי זר פרחים ענק שיקשט את דירתה ויפיץ ריח ניחוח מרענן בדירתה ובחייה. אמילי שקורנת מאושר אמיתי ולא אושר מלאכותי דרך כימיקלים לא רצויים, מזמינה אותי למיטתה ושנינו מתגלגלים, מתלטפים ומאכילים אחד השני בשוקולדים טעימים שחברי הפורום מילאו את דירתה.

ברקע מתנגנת מוזיקת צ'ילאאוט מרגיעה ואני ואמילי מחליטים להאזין לה עם עיניים עצומות וידיים שלובות כאשר מדי פעם הן נפרדות כדי ללטף את שערה, צווארה ולחייה המדהימות. המנגינה נגמרת ואמילי נרדמת עם פנים מחייכות על מיטתה ואני עוזב אותה לא לפני שאני מביט בה פעם נוספת ושם לה על השולחן 10,000 שקל בשטרות מסומנים וברכת הצלחה ותשובה לחייה.

כעבור כמה שעות אני מקבל ממנה טלפון והיא מודיעה לי שהיא נמצאת בנתב"ג בדרך חזרה לבית הוריה בבלגיה עלמנת לפתוח בחיים חדשים ויפים יותר....לו יהי....

למען הסר ספק, לא מכיר את הבחורה וגם לא מתכוון להכיר עקב המציאות שעולה מן הדיווחים. זהוי רק הערת שוליים לכן אין טעם לייחס לה חשיבות מיוחדת.

..

87
למה טמבור למה לא ניר לט
תאמינו או לא אני בוכה כשאני קורא ומגלה כמה צדיקים נסתרים יש לנו
בהמשך לסיפור לעיל
כולנו זיינים אבל לפעמים יותר זייני מוח
המשך יום טוב וקריר

..

88
טוב חברה בא נרגיע...
יתכן ובכל סיטואציה אחרת הייתי מתאכזב. רב הסיכויים שהייתי מאבד חשק בשל ההגיינה (שמאוד חשובה לי) והבאלגן בחדר ובראש של הבחורה.
אבל היתה שם כימיה. מן משיכה הדדית. טיזינג אמיתי. והתפנקות לפני הזיון שבד"כ לא עושה לי כלום במקרה שלה אהבתי.
אמרה לי שאוהבת גברים בגיל הביניים 40-45, שער מכסיף זה "טרן-און" בשבילה, אוהבת שרירים וחטובים (ואני בהחלט עומד בהגדרה).
הערק נתן שרותי באק-אופיס.
נדלק נר בחדר.
שהפך למדורה.
שהפך לשרפה ענקית.
הכל בזכותה ובזכות החיבור. הוציאה ממני דברים מטורפים.
בסוף לא רצתה שאלך למרות שהייתי אצלה קרוב לשעתיים (מתוכן שעה וחצי בקרוב של זיון רצחני). אלמלא מחויבויות אחרות הייתי נשאר (ומשלם על זה אקסטרא בכיף)

אני יכול לומר לכם שרב הלילה לא ישנתי. כל הזמן עברו לי תמונות מהחויה.

היו הרבה פעמים שמישהו פה המליץ בחום על בחורה שבביקור שלי אכזבה. זה עיניין של חיבור.
בלי החיבור שנוצר לא הייתי ממליץ בעליל. הנקיון, המגבלות, השריטה - זה ממש לא בשבילי. אבל הפעם החיבור עלה וסחף אותנו למחוזות פרועים.

אני מניח שאלו שבאו אחרי זכו לחויה לא טובה. היא היתה עייפה, נסערת מהחויה (גם רגשית) ובטוח שלא נתנה שרות טוב

אני מציע לטובת חברי הפורום הנכבדים פה לתת לנערה להרגע כמה ימים ואז להתחיל מחדש.
כך תקבלו שרות טוב יותר, תשמרו על הבחורה משחיקה ותשלמו את המחיר ההגון שהיא דורשת.

כל מי שפנה אלי בבקשה לטלפון יקבל - מבטיח ! אבל לא השבוע. מיום ראשון שלושה-ארבעה בכל יום.
זה לטובת כולנו....

תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

..

89
בהמשך לדיווח שלי כאמור הבריזה לי והטלפון שלה היה סגור במשך זמן רב
אחרי 3 שעות, ואחרי שנעזרתי במישהי אחרת להתפרק, השגתי אותה
ענתה לי די בקרירות (אחרי שבשיחות הקודמות ביננו הייתה מאוד לבבית ומשתדלת לרצות).
לשאלתי מדוע לא ענתה לי ולא הייתה זמינה למרות שקבענו, ענתה באדישות שהיו לה בעיות עם חברה שלה
כשניסיתי להסביר לה מה עבר עליי בחום ובלחות הזאת כל הזמן שהמתנתי שתענה לי השיבה לי משהו בסגנון:
"חבל על הזמן בו ננתק נדבר כשתרצה לבוא חבל לך להפסיד בחורה יפה כמוני.."
כמו שאמרו שאר החברה הבחורה עפה על עצמה ותפסה תחת והבנתי שגם העלתה מחירים (גם איתי היא קבעה ב - 300 ש"ח ללא הגבלה + שתייה ואירוח).
חוזר על המלצת האחרים לתת לה להתייבש כמה ימים להרגע ולחזור לפרופורציות ואז כולנו נוכל לקבל שרות טוב יותר ובמחיר שפוי
[

..

90
אני שוב פעם מזהיר באופן נחרץ!! (ואני לא כזה נחרץ בדרך כלל)

היא סכנת נפשות ...לא פחות ...

אין לי זמן לדיווח מפורט כרגע ואני מתלבט גם אם לכתוב אחד בגלל החשיפה שבפרטים אבל מתוך דאגה לאנשים פה אני מזהיר.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”