[QUOTE=החפוז המכני]אז אם כך... אני מודה לך שוב על קבלת הפרטים שלה, אבל לא ייעשה בהם שימוש... ממה שהתרשמתי פה זה גם יהיה מוגזם: מקבלת במחסן בדרום תל אביב, מציצה מקונדמת, אולי גם מסוממת...[/QUOTE]
אני לא מכיר אותה על סמים חוץ מאיזה ג'ויינט בקטנה
אני לא קיבלתי אף פעם מציצה מקונדמת
[QUOTE=chico]הייתי אצלה היום, כאמור ביקשה 400, אבל הורדתי אותה ל 300 על אקט אחד (ממילא לא באתי להתנחל אצלה). התיאורים פה מדויקים, בחורה כוסית וחמודה, אבל יש לה סיבוב רציני בראש. עובדת בתחום שנתיים on and off.. כל היום שותה ערק ומדברת כל מיני דברים מוזרים ולא קשורים, כולל סיפורים ארוכים ונטולי פואנטה על אנשים שהיא מכירה והשמות שלהם לא אומרים לי כלום. בסופו של דבר היא בחורה בודדה עם לב טוב שבאמת רוצה שמישהו יקשיב לה. הסקס היה סבבה, לא עפו ניצוצות כמו אצל titan, אבל אין לי טענות. חזרה ואמרה כמה פעמים שבחורה כמוה יכולה לקחת 1,000 (היסחפות פרועה. היא נראית טוב אבל לא בליגת העל ואלפיה היא תקבל רק מחברנו הפזרן ׳מלך הנשים׳) אז קחו בחשבון שיש מצב שהיא בדרך לנסות להעלות מחירים. במקרה כזה חרם צרכנים מצידנו יאפס אותה בחזרה לקרקע. אל תשלמו יותר מ 300 לאקט אחד או 400 לשניים. [/QUOTE]
לא בא לי להגיד בשבוע הבא אמרתי לכם, תרגיעו היא תעוף על עצמה בקלות
היא מרחפת בלי סמים ובלי שתייה
צודק לגבי האוזן קשבת, ככה הכרתי אותה בהתחלה
אני לא רוצה לתת פרטים אבל היא הייתה בודדה וחיפשה תמיכה נפשית יותר מאשר כספית, הייתי שם בשבילה וראיתי אותה פונה לדרך של הזנות
כאב לי על הילדה הזאת אבל לא היה לי איך לעזור לה