90
על ידי dodo79
טוב נו... כמעט 200 צפיות ואפס תגובות.
האמת שלא מפתיע, הגברת חזרה לארץ רק לפני מספר ימים ובילתה את רוב הזמן בשינה עקב ג'ט לג. הבנתי שהיא כבר הייתה כאן ובתוכניות שלה גם להישאר לתמיד. הגברת יהודייה ורואה בישראל בית.
בפרופיל שלה כתבה שהיא לא רוסיה, זה נכון - היא לא מרוסיה אלא מליטא. למרות זאת היא חיה באנגליה כמה שנים ולכן האנגלית שלה טובה מאוד. מה שמעולם לא היה לי עם נשים מהאתר הכתום שבקושי יכלו לחבר שתי מילים באנגלית.
אהבתי את המראה שלה, יש לה חזה גדול והיא עצמה לא ממש מלאה מלבד המקומות הנכונים. היא בעלת מראה סטנדרטי, לא מישהי לסובב את הראש באמצע הרחוב, אבל גם לא מכוערת או לא יפה. אחרי קישקושיאדה ארוכה הגענו כבר לשלב של המיטה, בניגוד לפעמים קודמות שלי, הפעם "השקעתי" במשחק מקדים עם עיסוי של כמה דקות ולאחר מכן התחלפנו והיא החלה בעינוג הכלי שלי במשך מספר דקות, מציצה לא רעה בכלל. לאחר מכן הלבישה קונדום, רכבה עלי, והרגשתי שאני עומד להתפוצץ וכל הזמן עצרתי אותה. כעבור כמה רגעים כבר פמפמתי אותה במיסיונרית שגם אז עצרתי בגלל שלא רציתי לגמור מהר מדי, ורק אחרי כמה דקות גמרתי. מקלחת. והמשך קישקושיאדה והביתה.
הייתי כשעה אצלה, חמודה, כיף לקשקש איתה. זה יותר עשה לי את זה מלנסות סיבוב שני. היא לא מאפשרת להכניס אצבעות, רגישה בפטמות שלה ליניקות ואגב, הפטמות מטריפות. אישה נורמטיבית לגמרי ולדעתי תנסה להשלים "עליה" באחד מן הימים. בסך הכל היה לי נחמד, אני לא רואה את עצמי כצרכן של מין בתשלום כך שאני לא יודע אם אחזור, אחרת דווקא יש מצב שכן אחזור אליה. אני דווקא מנסה להיגמל... אך אחרי שעברתי את המחסום של להיות כאן פאסיבי, ואת המדרגות של הריגוש באתרים השונים, הגעתי לצורך לריגוש חדש בדמות מפגשים ולא "כמעטים".
אחרי שבפעם הקודמת קיבלתי דוח.. החלטתי להגיע בתחבורה ציבורית לתל אביב.. כמו יום עבודה..
לדעתי אפשר להתמקח עמה טיפה על המחיר, לא ניסיתי, תמיד נראה לי שזה יפגע בשירות. היא בסך הכל די שרותית.