כ מקבץ קצר של זונות מהכתום - דף 9 - סקס אדיר

מקבץ קצר של זונות מהכתום

81
משהו מוזר קורה בכתום.

פעם הייתי מקבל מייד ובקלות מספר טלפון כמעט מכל אחת שהייתי מזהה שהיא שם לצורך עבודה. בזמן האחרון יש הרבה שמפרסמות וברור שהן באו לעבוד ואז הן לא זמינות / לא קוראות / התיבה שלהן מלאה. לפעמים רואים שהן לא מתחברות הרבה זמן. והכי מוזר זה שאני פונה אליהן והן לא רק שלא נותנות מספר אלא שלא מגיבות בכלל.

אני מדגיש שוב שאני פונה רק למי שברור שבאה לעבוד. לא מטריד שם נשים תמימות (המעטות שיש) או כאלה שלא היו מספיק חכמות (לא צריך הרבה שכל בשביל זה) להראות מה המטרה של הפרסום שלהן שם. ואני יודע שאני מפספס ככה הרבה בנות.

בכל מקרה אם זה קורה בטלפון שמתעלמים ממך אז יכול להיות שמישהי דפוקה נתנה לך כינוי לא טוב ואז עם כל האפליקציות שיש היום אז בנות אחרות רואות את הכינוי ונמנעות ממך. אבל בכתום לא נראה לי שאפשר לעשות את זה ככה שלא נראה לי שמשהו בפרופיל שלי נדפק. מוזר...

מקבץ קצר של זונות מהכתום

82
אז כך דגמתי היום את אליסיה לאחרת הכרות בכתום קבענו ל18:30 יבשה אותי חצי שעה המתנה בקור בחוץ מראה לא ללבי אבל בקור שפוקד אותנו כיף לחכותבארלוזרוב ולראות כל כך הרבה בנות יפות אז היא שלחה הושעה עליתי נפתחה הדלת אליסה היא מרוסיה הקרה אבל עם מזג חם יש לה פנים נאות גוף ממש יפה קבענו 600 לשעה בפועל הייתי 50 דקות עם מס 1 ניסיתי לגמור פעם שנייה אבל זה כבר ניהיה לצערי קשה תלוי בבחורה שאני איתה יש לציין שאיליזה כבר פקדה את ארצנו יודעת כמה מילות בעברית הדירה שלה נחמדה היא פוקדת אותה עם כוד בחורה שהיתה עסוקה מקלחת והתחלנו נישקות זורמת מציצה ללא זורמת מתנשקת וגם גומרת לדעתי אני אישית לא יחזור אליה כי לא שווה המחיר לדעתי גוף 8
פנים 7
שירות 8
מחיר600 לדעתי לא שווה לשיקולכם

מקבץ קצר של זונות מהכתום

85
[QUOTE=חמש תלתן]משהו מוזר קורה בכתום.

בכל מקרה אם זה קורה בטלפון שמתעלמים ממך אז יכול להיות שמישהי דפוקה נתנה לך כינוי לא טוב ואז עם כל האפליקציות שיש היום אז בנות אחרות רואות את הכינוי ונמנעות ממך. אבל בכתום לא נראה לי שאפשר לעשות את זה ככה שלא נראה לי שמשהו בפרופיל שלי נדפק. מוזר...

[/QUOTE]

תפתח את אלבום התמונות שלך באתר ממבה ותראה עם יש הערות שנכתבו על ידי מי מהבנות מתחת לתמונה שלך!

אתה יכול גם בהגדרות למנוע כתיבת הערות לתמונות בפרופיל שלך!
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

מקבץ קצר של זונות מהכתום

87
[QUOTE=שמחה]אני שולח הודעה בלבן לאליסה (מספר רוסי שמסתיים ב- 616) אני מקבל תמונות של אלי (מספר ישראלי סיומת -207)

אני שואל אותה על זה , היא טוענת שזו תמונה שלה ורק שלה כאשר רואים בבירור שזו לא אותה הבחורה .

מוזר.

[/QUOTE]זו כנראה אותה אחת. קיבלתי את המספר 616 באתר הכתום מפרופיל עם התמונות של זו מ-207. התמונות של 207 מופיעות גם במודעה שלה באתר הורוד ולפי דיווח שם הן אמיתיות.
תכננתי ללכת, אך בסוף הייתי אצל מישהי אחרת. ייתכן שעוד אנסה. המחיר 300/500.

https://www.sexforum.co.il/forum_posts.asp?TID=61523

https://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=19655
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

מקבץ קצר של זונות מהכתום

90
טוב נו... כמעט 200 צפיות ואפס תגובות.

האמת שלא מפתיע, הגברת חזרה לארץ רק לפני מספר ימים ובילתה את רוב הזמן בשינה עקב ג'ט לג. הבנתי שהיא כבר הייתה כאן ובתוכניות שלה גם להישאר לתמיד. הגברת יהודייה ורואה בישראל בית.

בפרופיל שלה כתבה שהיא לא רוסיה, זה נכון - היא לא מרוסיה אלא מליטא. למרות זאת היא חיה באנגליה כמה שנים ולכן האנגלית שלה טובה מאוד. מה שמעולם לא היה לי עם נשים מהאתר הכתום שבקושי יכלו לחבר שתי מילים באנגלית.

אהבתי את המראה שלה, יש לה חזה גדול והיא עצמה לא ממש מלאה מלבד המקומות הנכונים. היא בעלת מראה סטנדרטי, לא מישהי לסובב את הראש באמצע הרחוב, אבל גם לא מכוערת או לא יפה. אחרי קישקושיאדה ארוכה הגענו כבר לשלב של המיטה, בניגוד לפעמים קודמות שלי, הפעם "השקעתי" במשחק מקדים עם עיסוי של כמה דקות ולאחר מכן התחלפנו והיא החלה בעינוג הכלי שלי במשך מספר דקות, מציצה לא רעה בכלל. לאחר מכן הלבישה קונדום, רכבה עלי, והרגשתי שאני עומד להתפוצץ וכל הזמן עצרתי אותה. כעבור כמה רגעים כבר פמפמתי אותה במיסיונרית שגם אז עצרתי בגלל שלא רציתי לגמור מהר מדי, ורק אחרי כמה דקות גמרתי. מקלחת. והמשך קישקושיאדה והביתה.

הייתי כשעה אצלה, חמודה, כיף לקשקש איתה. זה יותר עשה לי את זה מלנסות סיבוב שני. היא לא מאפשרת להכניס אצבעות, רגישה בפטמות שלה ליניקות ואגב, הפטמות מטריפות. אישה נורמטיבית לגמרי ולדעתי תנסה להשלים "עליה" באחד מן הימים. בסך הכל היה לי נחמד, אני לא רואה את עצמי כצרכן של מין בתשלום כך שאני לא יודע אם אחזור, אחרת דווקא יש מצב שכן אחזור אליה. אני דווקא מנסה להיגמל... אך אחרי שעברתי את המחסום של להיות כאן פאסיבי, ואת המדרגות של הריגוש באתרים השונים, הגעתי לצורך לריגוש חדש בדמות מפגשים ולא "כמעטים".

אחרי שבפעם הקודמת קיבלתי דוח.. החלטתי להגיע בתחבורה ציבורית לתל אביב.. כמו יום עבודה..
לדעתי אפשר להתמקח עמה טיפה על המחיר, לא ניסיתי, תמיד נראה לי שזה יפגע בשירות. היא בסך הכל די שרותית.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”