טניה וסוניה אנסו אותי...(פרטיות)
93טניה וסוניה אנסו אותי...(פרטיות)
94טניה וסוניה אנסו אותי...(פרטיות)
95

96טניה וסוניה אנסו אותי...(פרטיות)
97אפתח בשירו של יענקל'ה רוטבליט: "כמה טוב שבאת הביתה":
"כמה טוב שבאת הביתה, כמה טוב לראות אותך שוב, קצת רזה אך מה זה חשוב, היה לך חם, היה לך קר,
כאילו שיצאת, יצאת רק אתמול, הכל פה נשאר אותו הדבר, את עכשיו יותר מבוגרת, כן יותר מבוגרת.
אך כמה טוב שבאת הביתה, באמת חשבת עלי, כמה טוב שבאת אלי".
פילים צועדים עשרות קילומטרים בכדי להרוות את צמאונם הרב.
צבות ים שוחות אלפי קילומטרים, בכדי להטיל את ביציהן באותו חוף בו הן בקעו.
מוסלמים אוספים אגורה לאגורה בכדי לבקר בעיר הקדושה ביותר לאסלאם 'מכה'.
זונה טסה אלפי קילומטרים לעיר הזונות, בכדי למלא ארנקה בממון, גרונה בזירעון, וכוסה ביגון.
בפי שתי בשורות, אחת רעה, ואחת טובה,
נתחיל בבשורה הרעה: סוניה לא חזרה לארצנו הקדושה...
נעבור לבשורה הטובה: טניה חזרה לארץ הקודש, קיבלה שיעור תורה מהרב, "הלכות זימה, וזיון זונה"...
תנו לה לנוח היום בבקשה, הרב התיש אותה בדברי תורה, והלכות בגמרא, ובזרע סמיך וחם בגרונה.
טלפון יימסר לכל צדיקי הפורום באשר הם....
400 שקלים לשעה וחצי, לגברת אין מיקום, אין צורך לאסוף או להחזיר לגברת יש רכב מושכר.
לכל הצעירים ולבעלי הצעצועים האדומים, תמשיכו הלאה, תוותרו זה לא עבורכם מדובר ב"אישה",
לא בילדה יפה וצעירה, ודי לחכימא ברמיזא....
עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
98מספר 8. זה המקום לציין שזה אחד הדיווחים שלי שאני הכי גאה בהם - כי לא רק שהוא ממצה, אלא הוא גם מאוד כנה ומנוגד לרוחו של הפורום על פיה "פרטיות" הן מלאכיות צחורות וטהורות שנותנות שירות של תאילנדיות. בזמנו רב רוני ביקש ממני לתפעל את הדיווח שלי אודות הפקידות, אבל אני דווקא חושב שיש יותר טעם בתפעול ועדכון הדיווח הזה.