כ טניה וסוניה אנסו אותי...(פרטיות) - דף 10 - סקס אדיר

טניה וסוניה אנסו אותי...(פרטיות)

91
הייתי איתן במלונית. על ההתחלה כבר התבאסתי כי
האחמשית בקבלה רצתה 200 ולא 150 בטענה שהיינו שלושה. הבנות לא יודעות מילה באנגלית חוץ מok (שהן לא מרבות להשתמש בה) ו google translate... (התייאשתי מזה אחרי הנסיון הראשון). התחיל בזה שרק טטיאנה התעסקה איתי ולסוניה לקחו איזה עשר דקות לעשות טובה ולהצטרף (טיילה בחדר, למקלחת ובחזרה). טטיאנה דווקא ניסתה לרצות והרבתה לחייך לעומת סוניה הקשוחה (בדיסטנס שלא זכור לי מאז ימי הטירונות הרחוקים). לאחר שחסכתי בעמל רב ממיטב כספי בכדי להגשים חלום ולראות זוג בנות יורדות אחת לשניה -
הבנות לא נגעו כמעט אחת בשניה, לא נשיקה, לא ירידה - כלום.
סוניה עשתה טובה שהייתה איץנו בכלל, העדיפה לנמנם בצד ולהתבונן תחת הצגה מעצבנת של אוננות עצמאית. הן אכן בחורות יפות ומרשימות מאוד אך במחיר הזה ציפיתי ליותר אקשן ממה שקיבלתי.
היה לי חיבור גדול עם ט וחוסר חיבור מוחלט (לצערי) עם סוניה, למרות שהעדפתי אותה.

93
אגב שכחתי לציין. גמירה ראשונה היחה בזיון עם סוניה, בתנוחה המועפת עליה כפי שהבנתי גם מקודמי (היא שוכבת על הבטן ואני מעליה) שטטיאננה מסתכלת.
הפעם השניה הייתה בפה של טטיאנה שמיד לאחר מכן הלכה לשירותים לירוק.
פה היה קטע די מוריד (מזל שזה היה בסיום) - הקולות שהיא הוציעה שם בשביל להעלות את כל הליחה/זרע / מה שלא תקוע לה עמוק בגרון - היא הוציעה קולות של אחלה ערס בן 17 אוהד ביתר ירושלים.. והיו כמה כאלו ברצף.. לרגע חדשתי שהיא גבר לשעבר...
אגב, בהמשך להודעה הקודמת ניסיתי לשכנע כל הזמן את סוניה להצתרף ולעשות משהט עם טטיאנה (נשיקה, משהו..) והיא שחקה אותה שהיא לא מבינה אותי בגלל מגבלות השפה..
בסיום יצאתי בהרגשה מאכזבת של תקתוק. הבנות היו שעה בול.

96
טוב אז אחרי כל מה שסיפרו פה ואחרי שרוני הגדול נתן לי את המספר החלטתי לנסות את הבחורות האלה,אני לא מרבה לבקר בחורות בתשלום לכן אני לא מדווח,טוב אז ככה החלטתי ללכת עלהן ולהגשים חלום ליהיות עם שתי בחורות,נתחיל מזה שהטטיאנה הבלונדה גבוה חזה קטן פנים והשניה סוניה החרמנית מבנהן וגם נראת יותר טוב,התחלנו מזה שאיך שנכנסתי קפצו עליי שלהן בנשיקות במיוחד סוניה וציינה הרבה כמה אני סקס חח(הן לא מדברות ממש אנגלית וקשה לתקשר אתן)הגענו למיטה ומה אני יכול להגיד חלום שתי בחורות מתחילות לשחק בנהן מתחילות להתנשק לנשק אותי ולרדת לי אחרי כמה דקות טטיאנה נשכבה על הגב סוניה ירדה לה ואני התחלתי לשחק לסוניה בדגדגן,אחרי כמה דקות אני קם וסוניה דוחפת אותי חזרה לכוון הכוס שלה שהפך ליהיות ממש רטוב,המשכנו ככה עד שטטיאנה הגיעה לגמירה והתחילה לצרוח חח,הבנות עברו למצוץ לי ביחד אחד המטורפים אחת מוצצת השניה מוצצת את הביצים הרגשה מטורפתתתת.טניה מוצצת לי בזמן שסוניה מכניסה את הביציים לפה,גמרתי לטניה בפה והיא לא עוזבת את הזין במשך כמה זמן פשוט שואבת כל טיפה,מנוחה במיטה שנהן נשכבות לידי סוניה לא מפסיקה לחבק ולנשק אותי ואומרת סקסי סקסי חח,ולא עוברות כמה דקות של מנוחה וסוניה פשוט מתחילה לגעת חי בזמן יורדת לי ומתחילה למצוץ טניה מצטרפת אליה ושנהן מוצצות לי ביד חוויה,אחרי כמה דקות סוניה שואלת אותי קונדום? אמרתי לה בטח היא ביקשה שאזיין אותה בתנוחה שהיא על הבטן ואני נכניס לה מאחור (לא בתחת) אחרי כמה דקות עברנו למסיונרית שמה את הרגלים של על הכתפיים לי והביאה אותם למצב שהרגליים שלה מגיעות לראש שלה חח,אחרי כמה דקות הורידה קונדום ובניה וסוניה התחילו ללקק לי את הכיפה,טניה שוב מוצצת אני דוחף אצבעות לסוניה שוב קונדום שוב סוניה על הבטן היא באמת גמרה חח גם אני הביאה לי נשיקה אמרה לי באנגלית ביג פיניש חחח,זהו סך הכל חוויה מאוד כיפית יקר אבל הגשמתי חלום כמו שציינתי לא מבקר אצל בחורות כמעט בכלל שיש בחינם למה לשלם כסף?ותודה לרוני על המספר הבטחתי לו שאתן דווח מקווה שמספיק טוב,אה וסוניה פשוט מטורפת חרמנית אמיתית

97

אפתח בשירו של יענקל'ה רוטבליט: "כמה טוב שבאת הביתה":

"כמה טוב שבאת הביתה, כמה טוב לראות אותך שוב, קצת רזה אך מה זה חשוב, היה לך חם, היה לך קר,Embarrassed

כאילו שיצאת, יצאת רק אתמול, הכל פה נשאר אותו הדבר, את עכשיו יותר מבוגרת, כן יותר מבוגרת.Embarrassed

אך כמה טוב שבאת הביתה, באמת חשבת עלי, כמה טוב שבאת אלי". Heart

פילים צועדים עשרות קילומטרים בכדי להרוות את צמאונם הרב.Shocked

צבות ים שוחות אלפי קילומטרים, בכדי להטיל את ביציהן באותו חוף בו הן בקעו.Shocked

מוסלמים אוספים אגורה לאגורה בכדי לבקר בעיר הקדושה ביותר לאסלאם 'מכה'. Shocked

זונה טסה אלפי קילומטרים לעיר הזונות, בכדי למלא ארנקה בממון, גרונה בזירעון, וכוסה ביגון. Tongue

בפי שתי בשורות, אחת רעה,מבולבל ואחת טובה, מוחא כפייה

נתחיל בבשורה הרעה: סוניה לא חזרה לארצנו הקדושה... בכי

נעבור לבשורה הטובה: טניה חזרה לארץ הקודש, קיבלה שיעור תורה מהרב, "הלכות זימה, וזיון זונה"...Embarrassed

תנו לה לנוח היום בבקשה, הרב התיש אותה בדברי תורה, והלכות בגמרא, ובזרע סמיך וחם בגרונה. Embarrassed

טלפון יימסר לכל צדיקי הפורום באשר הם.... Star

400 שקלים לשעה וחצי, לגברת אין מיקום, אין צורך לאסוף או להחזיר לגברת יש רכב מושכר. חיוך גדול

לכל הצעירים ולבעלי הצעצועים האדומים,קריצה תמשיכו הלאה, תוותרו זה לא עבורכם מדובר ב"אישה",

לא בילדה יפה וצעירה, ודי לחכימא ברמיזא.... Geek

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

98
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=39984
מספר 8. זה המקום לציין שזה אחד הדיווחים שלי שאני הכי גאה בהם - כי לא רק שהוא ממצה, אלא הוא גם מאוד כנה ומנוגד לרוחו של הפורום על פיה "פרטיות" הן מלאכיות צחורות וטהורות שנותנות שירות של תאילנדיות. בזמנו רב רוני ביקש ממני לתפעל את הדיווח שלי אודות הפקידות, אבל אני דווקא חושב שיש יותר טעם בתפעול ועדכון הדיווח הזה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

100
קצת הגזימה
שמונה בבוקר אני במיטה - בתיאוריה אולי עם אשתי שאין לי למזלי והווצאפ מייבב - טטיאנה במבזק חדשות חזרתי פנויה תבוא
חלפה שנה מאז ערבבתי את קרביה עם השנייה והיא מסתבר שומרת טלפונים שלי זה לא אכפת אבל לרגע לא עולה על דעתה שאולי אתה כבר במקום אחר בזמן אחר ועם בת זוג.
מסקנה ?
זהירות כשאתם מתקשרים אליה היא מנהלת ארכיון מספרים ומשתמשת בהם ממש לא באורח דיסקרטי
שבת שלום

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”