כ ניקול (שעדיף שלא תעשה הכל) - סקס אדיר

ניקול (שעדיף שלא תעשה הכל)

1
ערב טוב,
מכיוון שלאחרונה לא דגמתי אף אחת חדשה מלבד טינה (עליה דווקא דיווחתי, אך הדיווח לא פורסם), אחזור אחורה לניקול:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7609
מדובר באישה בשנות הארבעים-חמישים, שיש שיגדירו MILF (לדעתי היא לא מספיק יפה כדי לקבל את התואר), שמקבלת בדירה במרכז ת"א (בן יהודה). תעריף: 500 לשעה, אך מכיוון שאני מכיר אותה עוד מימיה באבן גבירול - קיבלתי תעריף מיוחד של 400 (זה היה התעריף בדירת מעבר שהיא קיבלה).
400 לשעה איתה, בהתחשב במה שיש לשוק להציע באותו תעריף (טינה, לילה), זה מוגזם; 500 זה טיפשי. ולא רק בגלל הגיל: אמנם ניקול שירותית, אבל בקושי מתנשקת. איכשהו יש לה גוף יפה - רזה עם חזה גדול - אבל עדיין, היא לא נערה. למטה היא די צרה, ומוצצת לא טוב.
לסיכום: יש לנו אישה מבוגרת שמקבלת באזור מרכזי (לקח לי יותר משעה להחנות) ולמרות הגיל - לא מבצעת עבודה טובה במיוחד. לכל היותר 300 לשעה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

3

ניקול כוסית בת 40 - פורום סקס -מאגר מידע ארצי לשרותי מין ...

[QUOTE=מתן בסתר]
ולמה אתה מדווח לנו שגם אנחנו נלך ונתבאס??
[/QUOTE]
ואתה ממש הבנת את הקונספט של הפורום! מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

4
מתן בסתר, איך הבנת שהלכתי אליה שוב? ו...אתה מוזמן לא לקרוא דיווחים שליליים, כך שתלך בעצמך ותתבאס...
קישקשתא, היא יותר בכיוון של 47, מה שמסתדר עם התמונות והגיל שמפורסמים (27) - אם הן צולמו לפני 20 שנה

9
רק ראשון, וגם זה לא תמיד (כאמור, כבר לא צעירה). לא נעים? כואב!
בשאר הימים: ויולה - שמקוטלגת כדוגמנית אך רחוקה מזה (גבוהה, אך לא יפה ומאוד רחבה), מישל - מאוד מתמסרת (דגש על GFE) אבל עם גוף של מתאבק במשקל כבד, וסטלה - בלונדינית רזה, אך קפואה ולא יפה. אף אחת לא שווה גם 400 לשעה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”