ערב טוב,
מכיוון שלאחרונה לא דגמתי אף אחת חדשה מלבד טינה (עליה דווקא דיווחתי, אך הדיווח לא פורסם), אחזור אחורה לניקול:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7609
מדובר באישה בשנות הארבעים-חמישים, שיש שיגדירו MILF (לדעתי היא לא מספיק יפה כדי לקבל את התואר), שמקבלת בדירה במרכז ת"א (בן יהודה). תעריף: 500 לשעה, אך מכיוון שאני מכיר אותה עוד מימיה באבן גבירול - קיבלתי תעריף מיוחד של 400 (זה היה התעריף בדירת מעבר שהיא קיבלה).
400 לשעה איתה, בהתחשב במה שיש לשוק להציע באותו תעריף (טינה, לילה), זה מוגזם; 500 זה טיפשי. ולא רק בגלל הגיל: אמנם ניקול שירותית, אבל בקושי מתנשקת. איכשהו יש לה גוף יפה - רזה עם חזה גדול - אבל עדיין, היא לא נערה. למטה היא די צרה, ומוצצת לא טוב.
לסיכום: יש לנו אישה מבוגרת שמקבלת באזור מרכזי (לקח לי יותר משעה להחנות) ולמרות הגיל - לא מבצעת עבודה טובה במיוחד. לכל היותר 300 לשעה.
ניקול (שעדיף שלא תעשה הכל)
2מכיוון שהיית כבר ואתה יודע שיש אופציות טובות יותר מדוע חזרת לשם????
ולמה אתה מדווח לנו שגם אנחנו נלך ונתבאס??
נותן בסתר..
מעדיף אותם מבוגרות
מעדיף אותם מבוגרות
3ניקול כוסית בת 40 - פורום סקס -מאגר מידע ארצי לשרותי מין ...
[QUOTE=מתן בסתר]
ולמה אתה מדווח לנו שגם אנחנו נלך ונתבאס??
[/QUOTE]ואתה ממש הבנת את הקונספט של הפורום! 

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
4מתן בסתר, איך הבנת שהלכתי אליה שוב? ו...אתה מוזמן לא לקרוא דיווחים שליליים, כך שתלך בעצמך ותתבאס...
קישקשתא, היא יותר בכיוון של 47, מה שמסתדר עם התמונות והגיל שמפורסמים (27) - אם הן צולמו לפני 20 שנה
קישקשתא, היא יותר בכיוון של 47, מה שמסתדר עם התמונות והגיל שמפורסמים (27) - אם הן צולמו לפני 20 שנה

ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
5והיא עדיין מקבלת גם באבן גבירול - בדירת ה500 הידועה.
7כן מתן בסתר... איפה התחבאת כשאלוהים חילק את השכל?
הבן אדם מספר את לבטיו ובכנות נותן מידע שלא כדאי
אין נדע שלא שווה את המחיר אם הוא לא יכתוב?
פועם ליבו והוא ניסה ולא נהנה..ולכן מה אתה שופט אותו!
8הייתי איתה כמה פעמים, היה סבבה לגמרי, נהניתי מאוד. בחסרון היחיד הוא המציצה שלה, מדגישים את השיניים , לא נעים.
עד כמה שאני זוכר נמצאת בימים ראשון ורביעי.
מישהו יודע משהו על הבנות בשאר הימים?
עד כמה שאני זוכר נמצאת בימים ראשון ורביעי.
מישהו יודע משהו על הבנות בשאר הימים?
9רק ראשון, וגם זה לא תמיד (כאמור, כבר לא צעירה). לא נעים? כואב!
בשאר הימים: ויולה - שמקוטלגת כדוגמנית אך רחוקה מזה (גבוהה, אך לא יפה ומאוד רחבה), מישל - מאוד מתמסרת (דגש על GFE) אבל עם גוף של מתאבק במשקל כבד, וסטלה - בלונדינית רזה, אך קפואה ולא יפה. אף אחת לא שווה גם 400 לשעה.

בשאר הימים: ויולה - שמקוטלגת כדוגמנית אך רחוקה מזה (גבוהה, אך לא יפה ומאוד רחבה), מישל - מאוד מתמסרת (דגש על GFE) אבל עם גוף של מתאבק במשקל כבד, וסטלה - בלונדינית רזה, אך קפואה ולא יפה. אף אחת לא שווה גם 400 לשעה.
10כן מתן בסתר... איפה התחבאת כשאלוהים חילק את השכל?
כנראה עקבתי אחריך למקומות האפלים שאתה הולך
נותן בסתר..
מעדיף אותם מבוגרות
מעדיף אותם מבוגרות