http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11221
אנה מקבלת ברחוב הרצל בבת ים.
התאום קל ונוח.
דירה מחולקת קטנה, מקלחת סבירה לגמרי.
נתחיל מהסוף:
סה"כ חוויה טובה.
מבחינתי, לא מימוש ההעדפות המיניות שלי, אבל גיוון בהחלט נחמד.
אני לא סגור שהתמונות אמיתיות כי במציאות היא מלאה/שמנה יותר ובתמונות היא נראית חטובה ואפילו רזה. אם הייתי יודע שהיא מלאה לא הייתי הולך.
אנה בחורה יפה - אפילו מאד. עיניים מדהימות, פרופיל יפה ואף ישר ויפה. חיוך מקסים עם גומות חן.
גוף מלא על סף השמנה - אם כי אצל בחורה צעירה - סביב 25 להערכתי, זה לא נורא (אבל רחוק מההעדפה שלי).
עור נעים מאד למגע.
רגלים עבות, תחת גדול וחזה משופץ. התוצר הסופי נראה טוב, אבל העבודה לא משהו. שתי צלקות בחלק התחתון שעדיין בולטות - יכול להיות שזה בגלל העור העדין שלה.
קיבלה אותי בחיוך, אנגלית סבירה בהחלט. מגיעה מרוסיה - מוסקבה.
הסתובבה קצת במזרח, עבדה בהונג קונג - יש לה נסיון בתחום.
פעם ראשונה בישראל, נמצאת כאן כשבוע וחוזרת בסוף החודש.
מקלחת ולעבודה.
מתנשקת צרפתית עם לשון, טעימה ונעימה.
ירדה על הברכיים כשאני בעמידה והתחילה למצוץ.
מציצה חשופה טובה מאד. היא יודעת להכניס את כל הזין פנימה ויוצרת וואקום טוב. משחקת עם הביצים ומלטפת את האזור. בהחלט מחרמן.
השכבתי אותה על המיטה וירדתי לה. אני מעדיף בחורות רזות וכאן מצאתי כוס רחב. אבל... התמסרה לירידה שלי מאד, נאנחת וגונחת. 2 אצבעות בכוס וזיון אצבעות נמרץ תוך עיסוי נקודת הג'י - הביא אותה לגמירה. שמנו קונדום וזיונתי אותה במסיונרית. פתחה רגליים לפישוק רחב ואני מזיין בקצבים משתנים. היא לא צרה, אבל גם לא רחבה במיוחד. זיון טוב בסך הכל. גמרתי, ללא שפיכה.
הורדנו את הקונדום ונשארנו על המיטה מחובקים.
היא המשיכה מיד לסיבוב שני. מלטפת ומתחרמנת עלי. ירדה למציצה מושקעת והצליחה להעמיד לי את הזין מהר מאד. יודעת איפה לגעת ואיפה ללחוץ. שאפו עליה.

תוך כדי, אני משחק לה בכוס. אצבע בחור שמאחור...כל עוד הייתי באזור לא היתה התנגדות, אך כשהכנסתי אצבע לא אהבה וסימנה לי בעדינות להוציא. הוצאתי.
סיבוב שני בדוגי. היא על ארבע מקשיתה את הגב ומבליטה את הישבן, ואני בעמידת כריעה ומזיין אותה מאחור בכוח רב. תנוחה מאתגרת בהתחשב במיטה הרעועה שכמעט התפרקה והמזרון הלא קשיח. עם זאת, יודעת לתת קונטרות טובות וממש נכנסה לעניין...תרגול בשיווי משקל

הוצאתי את הזין החוצה, וירדתי לה הפוך (היא על ארבע אני מעליה) התחילה לרעוד ולצעוק. שוב זיון אצבעות נמרץ עד שגמרה ואז היא אומרת לי: you are my super hero אני רוצה את הזין שלך בתוכי
בארוררר!

השכבתי אותה על הבטן ונכנסתי מאחור. פתחתי לה את הרגליים לפישוק רחב (היא גמישה) וזיינתי אותה תוך כדי גניחות של שנינו.
גמירה חזקה וטובה. כל זה בפחות מ 40 דקות. הפתעתי אפילו את עצמי.
נשארנו לשכב על המיטה מחובקים. המשכנו לדבר עוד קצת. פתאום אני קולט שהיא ממשיכה לסיבוב שלישי.
הסתכלתי על השעון...הייתי חייב לזוז וסיבוב שלישי היה גדול עלי, זה היה לוקח זמן וסתם הייתי מסבך אותה בזמנים.
נתתי לה נשיקה לוהטת והלכתי להתקלח.
חיבוק ונשיקה וחזרה ליום האביבי שבחוץ.
לסיכום:
אנה בחורה חמודה מאד, שמחתי שנשארתי למרות שהיא לא ההעדפה הטבעית שלי (אני הרבה יותר בכיוון של רזות ורצוי ספורטיביות).
השרות שלה טוב לאוהבי המלאות. זיון קלאסי, ללא חריגים (לא ביקשתי ולא שאלתי, הנסיון הקל שלי לאצבע מאחור התקבל בהתנגדות מנומסת).
היא חייכנית ונעימה מאד למגע. והיא יפה מאד (בעיני).
הזיון איתה היה טוב, אם כי לדעתי מיציתי את הפוטנציאל שלי איתה ולכן לא אחזור.
יום טוב,
מ"פ