כ אנה בת 23 בת ים - סקס אדיר

אנה בת 23 בת ים

1
הייתי,

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11221

אנה מקבלת ברחוב הרצל בבת ים.
התאום קל ונוח.
דירה מחולקת קטנה, מקלחת סבירה לגמרי.

נתחיל מהסוף:
סה"כ חוויה טובה.
מבחינתי, לא מימוש ההעדפות המיניות שלי, אבל גיוון בהחלט נחמד.
אני לא סגור שהתמונות אמיתיות כי במציאות היא מלאה/שמנה יותר ובתמונות היא נראית חטובה ואפילו רזה. אם הייתי יודע שהיא מלאה לא הייתי הולך.

אנה בחורה יפה - אפילו מאד. עיניים מדהימות, פרופיל יפה ואף ישר ויפה. חיוך מקסים עם גומות חן.
גוף מלא על סף השמנה - אם כי אצל בחורה צעירה - סביב 25 להערכתי, זה לא נורא (אבל רחוק מההעדפה שלי).
עור נעים מאד למגע.
רגלים עבות, תחת גדול וחזה משופץ. התוצר הסופי נראה טוב, אבל העבודה לא משהו. שתי צלקות בחלק התחתון שעדיין בולטות - יכול להיות שזה בגלל העור העדין שלה.

קיבלה אותי בחיוך, אנגלית סבירה בהחלט. מגיעה מרוסיה - מוסקבה.
הסתובבה קצת במזרח, עבדה בהונג קונג - יש לה נסיון בתחום.
פעם ראשונה בישראל, נמצאת כאן כשבוע וחוזרת בסוף החודש.

מקלחת ולעבודה.
מתנשקת צרפתית עם לשון, טעימה ונעימה.
ירדה על הברכיים כשאני בעמידה והתחילה למצוץ.
מציצה חשופה טובה מאד. היא יודעת להכניס את כל הזין פנימה ויוצרת וואקום טוב. משחקת עם הביצים ומלטפת את האזור. בהחלט מחרמן.
השכבתי אותה על המיטה וירדתי לה. אני מעדיף בחורות רזות וכאן מצאתי כוס רחב. אבל... התמסרה לירידה שלי מאד, נאנחת וגונחת. 2 אצבעות בכוס וזיון אצבעות נמרץ תוך עיסוי נקודת הג'י - הביא אותה לגמירה. שמנו קונדום וזיונתי אותה במסיונרית. פתחה רגליים לפישוק רחב ואני מזיין בקצבים משתנים. היא לא צרה, אבל גם לא רחבה במיוחד. זיון טוב בסך הכל. גמרתי, ללא שפיכה.
הורדנו את הקונדום ונשארנו על המיטה מחובקים.
היא המשיכה מיד לסיבוב שני. מלטפת ומתחרמנת עלי. ירדה למציצה מושקעת והצליחה להעמיד לי את הזין מהר מאד. יודעת איפה לגעת ואיפה ללחוץ. שאפו עליה.מוחא כפייה
תוך כדי, אני משחק לה בכוס. אצבע בחור שמאחור...כל עוד הייתי באזור לא היתה התנגדות, אך כשהכנסתי אצבע לא אהבה וסימנה לי בעדינות להוציא. הוצאתי.

סיבוב שני בדוגי. היא על ארבע מקשיתה את הגב ומבליטה את הישבן, ואני בעמידת כריעה ומזיין אותה מאחור בכוח רב. תנוחה מאתגרת בהתחשב במיטה הרעועה שכמעט התפרקה והמזרון הלא קשיח. עם זאת, יודעת לתת קונטרות טובות וממש נכנסה לעניין...תרגול בשיווי משקלחיוך גדול
הוצאתי את הזין החוצה, וירדתי לה הפוך (היא על ארבע אני מעליה) התחילה לרעוד ולצעוק. שוב זיון אצבעות נמרץ עד שגמרה ואז היא אומרת לי: you are my super hero אני רוצה את הזין שלך בתוכי קריצה בארוררר!
השכבתי אותה על הבטן ונכנסתי מאחור. פתחתי לה את הרגליים לפישוק רחב (היא גמישה) וזיינתי אותה תוך כדי גניחות של שנינו.

גמירה חזקה וטובה. כל זה בפחות מ 40 דקות. הפתעתי אפילו את עצמי.

נשארנו לשכב על המיטה מחובקים. המשכנו לדבר עוד קצת. פתאום אני קולט שהיא ממשיכה לסיבוב שלישי.
הסתכלתי על השעון...הייתי חייב לזוז וסיבוב שלישי היה גדול עלי, זה היה לוקח זמן וסתם הייתי מסבך אותה בזמנים.
נתתי לה נשיקה לוהטת והלכתי להתקלח.

חיבוק ונשיקה וחזרה ליום האביבי שבחוץ.

לסיכום:
אנה בחורה חמודה מאד, שמחתי שנשארתי למרות שהיא לא ההעדפה הטבעית שלי (אני הרבה יותר בכיוון של רזות ורצוי ספורטיביות).
השרות שלה טוב לאוהבי המלאות. זיון קלאסי, ללא חריגים (לא ביקשתי ולא שאלתי, הנסיון הקל שלי לאצבע מאחור התקבל בהתנגדות מנומסת).
היא חייכנית ונעימה מאד למגע. והיא יפה מאד (בעיני).
הזיון איתה היה טוב, אם כי לדעתי מיציתי את הפוטנציאל שלי איתה ולכן לא אחזור.

יום טוב,

מ"פ

גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

אנה בת 23 בת ים

3
[QUOTE=מלח פלפל]נשארנו לשכב על המיטה מחובקים. המשכנו לדבר עוד קצת. פתאום אני קולט שהיא ממשיכה לסיבוב שלישי.
הסתכלתי על השעון...הייתי חייב לזוז וסיבוב שלישי היה גדול עלי, זה היה לוקח זמן וסתם הייתי מסבך אותה בזמנים.
<span style="line-height: 1.4;"></span>
[/QUOTE]
מלח פלפל היקר והמפולפל,
אשמח שתסביר לי מהו הסוד שלך עם הנערות המדוברות של התאגיד הבת ימי. שהרי זוהי לא הפעם הראשונה ש"נוצרה כימיה" שכזו בינך לבין שחקנית מהתאגיד המדובר - והדברים הגיעו כדי כך שהיא רצתה שתישאר או רצתה לפנק אותך בסיבוב שלישי, אבל לך לא היה זמן:
[QUOTE=מלח פלפל]סיימנו בתרגיל טנטרה שמחזיר נשימות ואנרגיות טובות. 
סיכמנו שבפעם הבאה נתרגל גם טנטרה סקס ועוד כמה דברים שלא הספקנו...
לצערי הייתי חייב לזוז - אחרת הייתי נשאר איתה.
[/QUOTE]
כמו כן, אני משער שהתעריף הוא הנהוג בתאגיד המדובר - 500 לשעה. מתיאוריך עולה שהתאגיד שוב לא תמחר נכון את השחקניות שלו.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

אנה בת 23 בת ים

4
תפוז היקר,
אכן התעריף הוא 400 ל 40 דקות, 500 לשעה.
לקחתי את המסלול הארוך. תמיד אני עושה זאת.

לגבי השאלות שלך, אנסה לענות, אני לא רוצה להישמע מתנשא - ממש לא. אז קח מזה מה שתרצה.

אין לי בעיה להשיג זיון גם שלא בתחום. אני מאד מחוזר. את הסיבה מדוע אני הולך לזונות לא אחלוק ברשותך ואשמור לעצמי.
לא חושב שאני יפה במיוחד, אבל בהחלט נראה טוב מאד. רזה, גבוה, בהיר, גמיש ואתלטי מאד עם כל הריבועים והגאומטריה שקשורה בזה.
אני משכיל ומצליח בעסקים, לבוש טוב (בפשטות אבל היטב).
יש לי נסיון רב עם נשים שהמכנה המשותף הוא שאני פשוט אוהב אנשים, אוהב נשים ואוהב מין.
אני לא עושה אף פעם ראיון, זה לא מעניין אותי לדעת אם היא מתנשקת, מוצצת מימין או משמאל, אם אפשר או אי אפשר לעשות כך או אחרת. אני פשוט זורם. אם לא נראה לי אני הולך. זה קרה פעמים בודדות בלבד. קרה שנפלתי, ולא פעם אחת.

תמיד נכנס עם חיוך, תמיד מנומס מאד ומחמיא. תמיד מביא משהו קטן מתנה. תשומת לב. מגולח, מצוחצח ומבושם.

מכיר היטב את הגוף הנשי ומשקיע בו. יודע איפה לגעת ואיך, הנשים בחיי לימדו אותי וגם למדתי באופן מסודר.
אני לא מתנפל, אלא אם זה הדדי. בטח שלא בפעם הראשונה עם אישה זרה. אם כבר מכירים, זה משהו אחר. תלוי בכימיה.

ולסיום: ברור לי שזונה עובדת קשה. יש עליה עומס גופני ונפשי רב. אנחנו באים לשעה פעם בכמה ימים. היא עושה את זה כל הזמן.
אני לא מרוכז רק בעצמי, חלק מהעונג שלי הוא לתת לאישה בחזרה.
על פי מה שאני שומע מהבחורות, יש גברים רעים בחוץ שמתנהגים זוועה וחושבים שבשביל כמה מאות שקלים הם קנו את נשמתה של הבחורה ואת כל החורים שלה.
זה רע וזה עצוב.
ועוד לא דיברנו על מראה חיצוני והשקעה עצמית...כל אחד קיבל את הקלפים שלו... אבל בהחלט אפשר לשפר את המצב.
ולכן אם נתתי לבחורה שעה של הטענת אנרגיות חיוביות ועל הדרך גם נהניתי וגם היא, זה משמח אותי.
אני לא "חייב" לבדוק את כל התנוחות ולא "חייב" לזיין בלי הפסקה עד שנגמר הזמן, ולא חייב שכל זיון יהיה לפנתיאון.
כמו שכתבתי למעלה...זורם.

אני חושב שיש נשים שיודעות להעריך את זה, בוודאי לא כולן ויש כאלו שייתכן ואני לא מוצא חן בעיניהן. זה בסדר מבחינתי.
העובדה היא שיש נערות עובדות שמבקשות להיפגש איתי מחוץ לתחום, ללא תשלום.
עד כה לא עשיתי את זה - סיבותי עימי.

מקווה שעניתי לך.

יום טוב,

מ"פ

אנה בת 23 בת ים

5
"ויני וידי ויצ'י"....והתאכזבתי.
כן..היה זה לא טוב..ומאידך לא ממש רע לתיפארת..
וחבל שניפגשנו מליל מלילות.
ולא זה לא ייקרה בשנית גם אם יובטח לי אחרת....
לא יפה ...לא בפנים ובגוף עבה מידיי.
השירות סתמי בהחלט,יודעת את העבודה אבל למרות גלה הצעיר יחסית
הקילומטראג' ניכר:גם במהלכים שאכן הביאו אותי לגמירה שניה
לאחר מסא'ז מחרמן.
וגם במכאניות המתוכננת.
כמו שנאמר אין אקסטרות מכל סוג שהוא.
בקיצור לחפש אלטרנטיבות שמחות יותר.

אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים

אנה בת 23 בת ים

7
הכוונה היא הפרדה בין אורגזמה לשפיכה.
דורש שליטה טובה בשרירי פי הטבעת והשריר שבין פי הטבעת לאשכים.
הרבה לימוד ותרגול (עצמי ועם בת זוג).
אפשרי בהחלט ומומלץ.

אנה בת 23 בת ים

9
הייתי היום אצל אנה,
כשנכנסתי בהחלט נראה מרשימה אבל ככל שנכנסנו לאקט הבנתי שאני עומד לקבל ביקור בינוני מינוס וכך היה.
היא מאוד מרוחקת ונמנעת בעדינות מנשיקות או ממבטים ישירים.
מאוד מנסה לרצות, אבל בגבולות הבינוניים שהיא מציבה.
אפשר להחדיר אצבעות אבל לא ממש בעיניין שירדו לה.
מודה שכל מפגש שלי עם התאגידים מחזק את התחושה שהסיפור הזה יקר מידי ביחס לאחוז ההצלחות.
מימדי הגוף שלה לא יתאימו לכל אחד, היא לא שמנה או מלאה אלא פשוט גבוהה (1.75) עם מבנה גוף עבה (בעיקר ברגליים). כפות רגליים גדולות ולא מושכות בעיניי.
קיצור לא נפילה אבל בשתי מילים- בינוני מינוס.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”