כ משטרה - סקס אדיר

משטרה

1
מקרה שקרה לי בתחילת השבוע קבעתי עם אזיזה היתה אמורה להיות הפגישה השלישית שלי איתה העברתי יליה דיווח מקיף לפני שבועיים כשהגעתי אחר הצהריים נכנסתי לחדר המגרגות עמד שם איש עם כובע שחור צעיר נראה בכושר וממש שידר משהו לתוך כף היד ממש כמו בסרטים זה עורר את חשדותיי ועשיתי אחורה פנה ממש מלחיץ איך שיצאתי אל הרחוב קפץ מולו איש נוסף מול הפנים ופשוט אמר לי באופן תקיףמה קרה לא ניכנסתה לזונה הייתי המום ומבוהל ועוד איש נשוי אני התחלתי להזיע שאלתי לרצונו ומי הוא התחיל לשאוג עלי אני יראה לך תיכף מי אני אמרתי לו אתה מאיים עלי ואז נחתה המכה הוציא לי תעודת שוטר אמר לי תירגע לא אתה לא מעניין תגיד לנו למי הגעתה מי שלח אותך ועוד לא הספקתי לענות ושואל אתה הולך להרבה זונות נכון עניתי על מה אתה מדבר ראה שנלחצתי כמעט התחלתי לבכות פה הוא הוריד הילוך אמר לי יפה בוא תגיד לאן הגעתה ומי שלך אותך אז עניתי לו שרציתי להגיע לזונה דרך מודעה וכשראיתי מישהו העדפתי להסתובב ענה לי עדיף שלא נראה אותך יותר ואמר לי החגיגה נגמרה לבסוף שאל היכן המכונית עניתי לו רחוק מפה אמר לי תן גז וזהו סיוט המחשבות שיקחו אותי לתחנה ואשתי תדע פשוט גורמים לי לסיוט פשוט לא שווה את זה ראו הוזהרתם

משטרה

2
מה הוא כבר יכל לעשות חוץ מלנסות להפחיד?
למיטב ידיעתי אין שום חוק נגד צריכת מין בתשלום
לא סירסרת או פרסמת שום דבר לא חוקי

משטרה

5
באיזה מקום? נראה לי שהיתה שם פעילות אחרת או נוספת ורצו להרחיק אנשים. לא רואה תרחיש ששוטרים עומדים ליד דירות פרטיות ומרחיקים אנשים

משטרה

6
איך הם ידעו?
עד עכשיו חשבתי שתרחיש כזה יכול לקרות רק במכונים,
כנראה שזה רק הולך להחמיר אם כבר הגיעו לדירה פרטית.
חוק מטומטם שיעלה את כמויות האונס בארץ

משטרה

7
קיבלתי תגובות גם בפרטי מחברי הפורום מתברר שהיתה כתבה במקומונים בבת ים על כך שהעיר נהייתה בירת הזונות של בת ים לכן המשטרה מעלה הילוך כמו כן לחבר בפורום יש מכר במשטרה שלח לי בפרטי שטוען שהם מעלים הילוך רציני בבת ים בגלל הלחץ הציבורי כנראה הם ילחצו על לקוחות כדי למסור מידע מלבד זאת גם יש כל מיני בחורות ששולחות פרטים בתיבה הפרטית יכול להיות שהשתילו באתר סמויים בכל אופן לי לא מתאים תודה רבה שיהיה בהצלחה

משטרה

8
כשיש לחץ מתושבים ולחץ ציבורי אז המשטרה פועלת הרי הם גם מבינים שכל האוקראיניות והרוסיות שם לא באו לטייל כנראה מעלים הילוך אני בכל מקרה איש נשוי ולא שווה לי הסיכון מלבד זאת שכמעט כל חודש מחלק מוסר עושה מבצע על דירות בתל אביב לכו תדעו אולי החליטו להתלבש על בת ים וברור שאין סכנה פלילית ללקוח אבל כדי לטסוף מידע הם ירצו ללחוץ על הלקוח שורה תחתונה אותי זה הכניס ללחץ

משטרה

9
וואי וואי פחד פחדים ממש נראה לי שמשטרה התחילה להסתכל על מדורי הפירסום באתר או שאחד השוטרים מחובר
לפורום הזה ועוקב מקרוב זה הדבר הכי הגיוני ונראה לי הכי נכון בהחלט
אהוב כל אדם באשר הוא

לך תדע מתי תצטרך לו באחד הימים

משטרה

10
לא נעים תמיד תגיד באתי למסז על תזוז לא ימינה ולא שמאלה באתי למסז והוא יכול ללכת לחפש בקבוק ולשבת עליו כניראה השכנים מתלולנים אנחנו תופסים חניות אנחנו נתחיל לבוא באוטובוס

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”