משטרה
1מקרה שקרה לי בתחילת השבוע קבעתי עם אזיזה היתה אמורה להיות הפגישה השלישית שלי איתה העברתי יליה דיווח מקיף לפני שבועיים כשהגעתי אחר הצהריים נכנסתי לחדר המגרגות עמד שם איש עם כובע שחור צעיר נראה בכושר וממש שידר משהו לתוך כף היד ממש כמו בסרטים זה עורר את חשדותיי ועשיתי אחורה פנה ממש מלחיץ איך שיצאתי אל הרחוב קפץ מולו איש נוסף מול הפנים ופשוט אמר לי באופן תקיףמה קרה לא ניכנסתה לזונה הייתי המום ומבוהל ועוד איש נשוי אני התחלתי להזיע שאלתי לרצונו ומי הוא התחיל לשאוג עלי אני יראה לך תיכף מי אני אמרתי לו אתה מאיים עלי ואז נחתה המכה הוציא לי תעודת שוטר אמר לי תירגע לא אתה לא מעניין תגיד לנו למי הגעתה מי שלח אותך ועוד לא הספקתי לענות ושואל אתה הולך להרבה זונות נכון עניתי על מה אתה מדבר ראה שנלחצתי כמעט התחלתי לבכות פה הוא הוריד הילוך אמר לי יפה בוא תגיד לאן הגעתה ומי שלך אותך אז עניתי לו שרציתי להגיע לזונה דרך מודעה וכשראיתי מישהו העדפתי להסתובב ענה לי עדיף שלא נראה אותך יותר ואמר לי החגיגה נגמרה לבסוף שאל היכן המכונית עניתי לו רחוק מפה אמר לי תן גז וזהו סיוט המחשבות שיקחו אותי לתחנה ואשתי תדע פשוט גורמים לי לסיוט פשוט לא שווה את זה ראו הוזהרתם