כ לא על הגודל לבדו יחייה האדם... - דף 4 - סקס אדיר

לא על הגודל לבדו יחייה האדם...

31

אני די חדש פה אבל רציתי להגיד שבתכלס לא משנה הגודל אם יש לך ממוצע ואתה יודע את העבודה אז אין בעייה

גדול יכול להיות חיסרון אני לעולם לא עשיתי אנאלי עקב כך קיבלתי המון סירובים, הייתי אצל שרון המדהימה מבוגרשוב פשוט בחורה חלומית אבל גם לא הסכימה לאנאלי .

34

אז חכיתי וחכיתי וחכיתי ועכשיו אגיב

ראו ( וראי מין פסיכולגית)

לעניות דעת יאיבר מין קטן או גדול או דק או רחב אינו קשור בכלל להנאת האישה

אם כי הסוד שבדבר הום שלושה דברים ואסביר גם

1. כימיה-אם יש כיימיה בין הבחורה לבחוראז ברור שהכול יבוא על מקומו בשלום ואחד מדריך את השני במה לעשות לאותו פרטנר הכ י טוב על מנת שיגיע לסיפוק

2פתיחות- אם הגבר ואו האישה אינן פתוחים מספיק בעניין האנטימי אז שום דבר לא יבוא לבוא לסיפוק מהסיבה הפשוטה ביותר שיש חשש מלנסות דברים ולכן זה לא משנה האיבר אם הוא גדול הוא קטן כי ממילא לא מנסים דברים כאלה ואחרים

3( והכי חשוב) הנסיון המיני-אם גבר( לשם זה התכנסנו לא איבר המין הגברי) אינו יודע כלל לענג את הפרטנרית שלו כלומר לא יודע ללחוץ על הנקודות הנעכונות מתי שצריך לא יעזור גם הזין הכי גדול בעולם לצורך הענין הפרטנית לא תצא מסופקת ויהי מה

מאידך עם לבחור יש נסיון והוא יודע מה שנקרא לעשות את העבודה קטן גדול דק רחב לא משנה מה הוא יצליח לענד את הפרטנרית שלו עם מה שיש לו בין הרגלים

בקטע האישי שלי אני יכול לומר לכם שאני בסרטים על האיבר מין שלי ממש עמוקים אני מאמין במדברים הנל שאמרתי מאאוד מאמיןם

אבל כמובן ( וזה הגברים יסכימו עימי ) זין גדול יותר מספק יותר בטחון עצמי וכמובן גם טפיחה לאגו למרות שכול הבחורות ששכשבתי עימם אמרו שיש לי ממוצע וכמעט אחת מנערות העובדות המסוימות העיפה עלי משהו שטענתי שיש לי קטן

אבל זה אני והסרטים שלי

אם הייתי רוצה גדול? כן הייתי רוצה בששביל הקטע של הבטחון העצמי

אם אני יודעלעשות את העבודה מה שנקרא........ הממ יש משפט שאומר אין הנחתום מעיד על עיסתו אני צנוע

בכול מקרה זו דעתי אם יש משהו שלא חושב כמוני אשמח לארות והערות

37
[QUOTE=מין פסיכולוגית]

זין גדול מאוד

הבעייה זין גדול מאוד .
גבר כתב על עצמו: "הוא פשוט ענק.אורכו 23 ס"מ ורוחבו 7 ס"מ.
הבחורות שהייתי איתן התלוננו לא פעם על כאבים,והמעטות (מאד) האחרות התלהבו וחזרו לסיבוב נוסף...
העיסוק בגודל הפין,כידוע,מטריד גברים רבים שהיו "מתים" לפין גדול יותר.
אני לעומתם,"התברכתי" בפין גדול מאד,והייתי רוצה דווקא קטן יותר...
אולי זה יישמע מוזר לחלק מכם(מכן)אבל זה המצב."

הגבר עם הזין הגדול מאוד
זין גדול גדול באמת יכול להוות יתרון או להסב עונג מושלם לבחורה,על כן שהוא פשוט גדול מדי...
עליו לשמוח בחלקו ולגרום לבחורות "לגעת בשמים" (תרתי משמע...) עליו "לחפש" את אלה שנהנות מזין גדולענק ואינן סובלות או שכולן לומדות לאהוב אותו בסוף...

האמנם?!

ייתכן, וגבר עם בעיית זין גדול מאוד בעצם
כן ישקיע ,ויפנק בחורה במשחקים המקדימים והתלקקויות בדיוק כמו הגבר עם הזין הקטן...

[/QUOTE]

פסיכולוגיתי,

לדעתי זה עניין אבולוציוני נטו. הרי איבר זה נועד למלא את מצוות פרו ורבו, ולכן ככל שהוא גדול יותר השחיינים שלנו יצטרכו לעבור דרך קצרה יותר בדרכם למנוחה ולנחלה. חוץ מזה, יקירתי, ממרום שנותיי וניסיוני הגעתי למסקנה שכשמדובר בנשים יש פער בין מה שהן אומרות למה שהן מתכוונות, וכשמדובר בכלי האישי שלנו אין דרך פשוטה יותר לבחון זאת מאשר להיכנס לחדרה של הגברת ולבדוק את עובי ואורך הויברטור האישי שלה. אני מניח שהוא בעל מימדים גדולים יותר מהאיבר הזכרי הממוצע.

אז מה גודל הויברטור שלך פסיכולוגית?

רימינג מעשי2009-7-25 10:1:13

38

הזין הממוצע

הגודל הממוצע של הזין הגברי נע בין 11 ל־15 ס"מ במצב של זקפה, ויותר מ־6 ס"מ במצב רפוי.
לסרטי פורנו יש נטייה להטעות גברים
בקשר לגודל הנורמלי של איבר המין, מה שעלול ליצור אצלם רגשי נחיתות.
היום יש המון התעסקות בזה מצפיות בסרטים פונוגרפים.
בעבר כשלא היו הסרטים,לא הייתה בזה התעסקות...

מין פסיכולוגית2009-7-25 10:56:36
לשעבר- הפסיכולוגית החרמנית האחת והיחידה !!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום חצי צ'אט הזוי - לכל השובבים/שובבות שרוצים פלטפורמה לקשקש”