אז חכיתי וחכיתי וחכיתי ועכשיו אגיב
ראו ( וראי מין פסיכולגית)
לעניות דעת יאיבר מין קטן או גדול או דק או רחב אינו קשור בכלל להנאת האישה
אם כי הסוד שבדבר הום שלושה דברים ואסביר גם
1. כימיה-אם יש כיימיה בין הבחורה לבחוראז ברור שהכול יבוא על מקומו בשלום ואחד מדריך את השני במה לעשות לאותו פרטנר הכ י טוב על מנת שיגיע לסיפוק
2פתיחות- אם הגבר ואו האישה אינן פתוחים מספיק בעניין האנטימי אז שום דבר לא יבוא לבוא לסיפוק מהסיבה הפשוטה ביותר שיש חשש מלנסות דברים ולכן זה לא משנה האיבר אם הוא גדול הוא קטן כי ממילא לא מנסים דברים כאלה ואחרים
3( והכי חשוב) הנסיון המיני-אם גבר( לשם זה התכנסנו לא איבר המין הגברי) אינו יודע כלל לענג את הפרטנרית שלו כלומר לא יודע ללחוץ על הנקודות הנעכונות מתי שצריך לא יעזור גם הזין הכי גדול בעולם לצורך הענין הפרטנית לא תצא מסופקת ויהי מה
מאידך עם לבחור יש נסיון והוא יודע מה שנקרא לעשות את העבודה קטן גדול דק רחב לא משנה מה הוא יצליח לענד את הפרטנרית שלו עם מה שיש לו בין הרגלים
בקטע האישי שלי אני יכול לומר לכם שאני בסרטים על האיבר מין שלי ממש עמוקים אני מאמין במדברים הנל שאמרתי מאאוד מאמיןם
אבל כמובן ( וזה הגברים יסכימו עימי ) זין גדול יותר מספק יותר בטחון עצמי וכמובן גם טפיחה לאגו למרות שכול הבחורות ששכשבתי עימם אמרו שיש לי ממוצע וכמעט אחת מנערות העובדות המסוימות העיפה עלי משהו שטענתי שיש לי קטן
אבל זה אני והסרטים שלי
אם הייתי רוצה גדול? כן הייתי רוצה בששביל הקטע של הבטחון העצמי
אם אני יודעלעשות את העבודה מה שנקרא........ הממ יש משפט שאומר אין הנחתום מעיד על עיסתו אני צנוע
בכול מקרה זו דעתי אם יש משהו שלא חושב כמוני אשמח לארות והערות