דיווח חדש של משתמש חדש..
אז ככה אחרי טיול לא כל כך מעניין בלישון המעטה בדרום תל אביב והספר. החלטתי לבקר בקרליבך 21.
במקום היו 4 בנות כאמור ליאת ה"סלבריטאית" בשירשור זה,ועוד 3 בנות ,שתיים מהן שאינני זוכר את שמן, אבל שניהן עם שער שחור ,האחת עם סילקון בחזה ודי זקנה (+40) והשניה יותר צעירה עם חזה נפול אבל עצום ושפתיים מנופחות כאילו קיבלה סנוקרת לאזור (לא מושך אפילו זבוב). הבחירה שלי היתה לאחר "טקס מלכת היופי" כאשר כל אחד נותנת פרטים וחושפת את עצמה כאשר שאלת "השופט", האם את עושה אנאלי?, אז כאמור בחרתי בטל שטוענת שהיא במקור מנתניה (רוסה ותיקה), בחורה צעירה בת 29 לפי דבריה (ואני מאשר).
הבחורה לצערי לא עושה אנאלי אבל לעומת שאר הבחורות ראיתי קצת אישיות וזו הסיבה לבחירה.
המחיר כמו שפורסם 250 מצלצלים כאשר תוספת אנאלי זה 100 וגמירה ב"לוע האכילה" 50 ש"ח, וכל החוויה המרטיטה היא 30 דקות.
לאחר פרידה קצרה מהמזומנים ,ומקלחת קצרה בחדר שדי מרווח כאשר טל נעדרת כ-5-7 דקות (לא נעים).
הבחורה חשפה את גופה בעל כרס ישראלי טיפוסי (כלומר צמיגוונים בסיסים),וכוס קיפודי (לא עשה גלחץ מלאה), ודידים נפולים אך ממלאים.
הבחורה עלתה עלי בנשיקות ונשיכות קלות של הפטמות (לא רגיש ולא מפריע אבל גם לא מוסיף) עד שהגיע לשרביט הקסם שהתחיל להתרמם קלות ותר אחר חור חם ולשון מלטפת. המציצה היית חשופה מכנית בלי ליקוק מיותר של הכיפה אבל כן השקעה קצרה באיזור האשכים בעזרת לשון ושפתיים.
לאחר יניקה של השרביט, ננעל ונעטף השרביט בניגוד רצונו והופ, טל הצמיגית עלתה לרכיבה קצרה שגרמה לה להתעייף די מהר.
אינני מנסה לאמן אותה לאולימפידיה ולכן עברנו לדוגי ,כאשר אני מפמפם עד עייפה במשך כ-10 דקות (גם אני לצערי לא בכושר) ,אך לא מצליח לגמור כי אין קונטרות ו"חור התהילה" (GLORY HOLE) די רחב ידים והחיכוך כמעט ולא קיים (חבל).
לא התייאשתי,ובזמן הדוגי מסתכל על השעון וסופר את הזמן שבו אני מוסיף לה 50 ש"ח למציצה וגמירה לכיוון ההכנה למוח שיש לה שם.
שוב המציצה די מכנית המשלבת יד ופה (מישהי צריכה לגוון), בכל אופן ראיתי שיש זמן ואמרתי לה שגרון עמוק זו לא בושה, ושאני לא כזה גדול שאיתו אי אפשר להיחנק (למרות שאפשר), הבחורה אומרת לי אתה סוטה וכחלק מהשיחה המקדימה שהיתה לנו אמרתי לה שאני כזה וגאה בזה, הסטיות חלק ממני ואין שום סיבה שאתנצל ( גם לנו מגיעה מצעד בתל אביב), כמובן העניין די הדליק אותי והתחילה במין השתוללות כאשר הראש עולה ויורד ואני מנסה לכוון את הראש לכיוון הנכון, אבל עדיין אין שום גרון ולא עמוק.
לאחר כמה רגעים אמרתי לה" תעברי לטכניקה הרגילה כדי כבר לגמור וללכת" (פתאום אני הפכתי למתקתק).
השפרצה קטנה לכיוון התושבת וריצת "בולט" שלה למקלחת ליריקה ושטיפה (טוענת שיש טעם של עוף,למרות שהיא אמרה שהיא אוהבת עוף לא נראה לי שהעוף שלי באמת היה מזין).
בשיחת הסיום טענה שהיא לא בעניין של מין ואם לא הייתה עובדת בכלל לא הייתה מזדיינת (סימן ראשון לשחיקה ומיאוס מן המקצוע) ושהיא קרה (אין GFE אבל לא חיפשתי לכן בשבילי קצת אישיות זה מספיק חום).
סיכום:
30 דקות של זיון +שתי מקלחות והמתנה.
שירותיות:סביר, לא סירבה למה שביקשתי חוץ האקסטרות שאני ביקשתי והיא לא עושה (ביקשתי גמירת "פנטום האופרה").
מראה: כמו שאמרתי יש צמיגונים, פנים צעירות וחמודות,גובה 160+
מציצה: די מכנית אז 6.
זיון: די מאכזב לכן 4.
ציון כללי 5.
מסקנה, מי שחרמן ורוצה שיחרור בעלות בינונית אז זה המקום.
יש מצב שאני חוזר לשם בשביל מישהי אחרת או אולי שוב אליה למקצה שיפורים.
אנקדוטה אישית שלי במהלך הטיול הגעתי למקום "מלא תרבות ויופי" היצחק שדה 36 הידוע לשמצה ושם היו 3 בנות (אם ניתן לקרוא להן ככה) פתחה לי בחורה רוסיה גבוה עם שער קרה שהייתה לבושה במעין וילון תחרה כזה שתפס נפח ובגלל שהייתי בלי משקפיים חשבתי שהיא בהריון,ניגשו אלי שתי הבחורות הראשונות ודי נגעלתי מהמצג האנושית הזאת או לא אנושית ואז ניגשה אלי הבחורה שפתחה לי את הדלק והציעה לי את שירותה,ואני בלי לחשוב הרבה שאלתי :"את לא בהריון", כמובן התגובה שלה היתה "זהו סיימנו". מבחינתי אני ניצלתי מן המכשפה חסרת חוש ההומור והלכתי. אמרתי לעצמי שאולי זו שיטה כדי לברור מכשפות כאשר אם אין לה חוש הומור אז אין לה שום חוש אחר ולכן אין לגשת אליה.