כ ליאת - רימינג מוטרף בקרליבך 21 - דף 2 - סקס אדיר

ליאת - רימינג מוטרף בקרליבך 21

11
אז לאור העובדות הרשומות מעלה, גם ביקורי באיזור קרליבך, החלטתי שאולי שווה לבדוק. טלפון למקום והבחורה נמצאת עד 18:00
סגרתי סידורים מהר כדי להספיק ואכן הספקתי, הגעתי בזמן שליאת הייתה עסוקה ולאחר שהתפנתה נכנסנו לחדר.
ליאת בחורה נראית כבת 30, מבחינת מראה נראית טוב (טעם זה עניין של מי שמסתכל). 250 ש"ח שולמו ומקלחת טובה כולל ניקיון האיזורים החשובים וליאת שוב בחדר
אני על המיטה עם מגבת והיא מתקרבת אליי לאחר שהשילה מעצמה את המגבת שעטפה את גופה
התחילה בליקוקים ונשיקות על הצוואר (לא רציתי נשיקות צרפתיות לאחר שהשפתיים שלה שהו בתחת של מישהו אחר לא מזמן אבל אפשרי) ולאט לאט ירדה והחלה להוריד את המגבת שעדיין עטפה אותי.
ליאת המשיכה בליקוקים מסביב לזין שהחל מראה סימני התעניינות, המשיכה לכוון הביצים ובמעלה האיבר שהחל מזדקר רק מהמחשבה למה שמצפה חיוך
ליאת המשיכה בליקוקים תוך כדי ירידה לאיזור המדובר
שם כבר נתתי לליאת מרחב ופתחתי את הרגליים תוך כדי הרמת הישבן אליה
הבחורה החלה בליקוק קפדני של כל האיזור תוך מציצות וממש אכילה (עם השפתיים) של כל איזור הרקטום
מענג אך עם זאת שונה מרימינגים אחרים שחוויתי, למשל הרימינג של מריה מפואבלו הרבה יותר עדין ומגרה משל ליאת.
לאחר קבלת האות, ע"י הורדת הרגליים, חזרה ליאת למציצה טובה וארוכה של הזין שלי, משם הדרך ללבישת אמצעי מיגון וזיון טוב עם ליאת הייתה קצרה.
תוך כדי הזיון גם קיבלתי פידבק חיובי מהבחורה כשהיא מבקשת ממני לא לגמור ולהמשיך בזיון, לא יודע אם זה חלק מהצגה משכנעת או חלק מחרמנות של יום עבודה.
מה שכן היה נחמד ואם אהיה שוב באיזור אשמח לביקור נוסף.

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

15
דיווח טרי מהשטח חיוך
ביקרתי היום בקרליבך 21 תל אביב והנה הדיווח שלי
בטלפון עונה הפקידה נתנה פרטים 250 חצי שעה וכו'......
שאלתי מי נמצאת וזרקה איזה 5 שמות שאחת מהן ליאת קריצה
הגעתי לקרליבך 21 בשעה 14:00 חנייה אין .....אבל יש חניון ממול ממש זול 8 ש"ח לשעה + 2 ש"ח עבור כל שעה ...מתאים
נכנסתי ירדתי במדרגות ....הדלת נפתחת אוטומט (הייתי כל כך חרמן על ליאת....אפילו שאני לא מכיר אותה ) נכנסתי הגיעה בחורה
הכניסה אותי לחדר נותנת פרטים ....אני לא כל כך מרוכז בפרטים אלא בה ....בוחן אותה
1.גבוהה
2.רזה
3.הירואין שיק מישהו כאן אמר ...בלב אמרתי זו בטוח ליאת
שאלתי אותה לשמה ....."ליאת" אומרת לי ....אמרתי בלב יש ובקול רם אוקיי
פתאום היא יוצאת ונכנסת מישהיא אחרת רוסיה שיער קרה חום ומתחילה לתת פרטים ...כמו פטיפון ...Hold your horses אני
אומר לה ,מה קורה פה ...ליאת מתאימה לי לאן היא הלכה ? "אהה אתה רוצה אותה ??? " כן !!! נראה לי שהיא נפגעה קצת, יצאה
וקראה לליאת . ליאת הגיעה
אמרתי לך אוקיי לאן הלכת....??? "אה אוקיי אומרת לי לא הבנתי" חשבתי שרצית לראות עוד בחורות ,אוקיי אחרי ...מובילה אותי
לחדר האחרון . התקלחנו והחלה במציצה חשופה שליקוקי ביצים ורימינג מאוד משובח (אני שוכב על הגב עם הרגלים למעלה)
אחרי כעשר דקות התחתי לזיין אותה ...מיסיונרית דוגי ווהיא רוכבת מעלי עד שגמרתי סך הכל כ-20 דקות משנכנסתי .
בסוף מקלחת משותפת התלבשנו ופתאום צלצול פעמון (כמו של הבתי ספר להפסקה) נגמר הזמן .
ציונים :
מראה = 8 גובה כ-1.78 ,רזה ,פנים נחמדות
רימינג= 10 הטוב ביותר שקיבלתי עד היום
מציצה = 8 לא רע
זיון= 7 לא משמיעה קולות ,ללא GFE ,יותר מידי פסיבית ....אבל פתוחה לתנוחות
סך הכל היא משתדלת מאוד לתת סיפוק ולא התלוננה
ציון כללי 8

Shaguar2011-05-03 19:22:33
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

16
דיווח חדש של משתמש חדש..

אז ככה אחרי טיול לא כל כך מעניין בלישון המעטה בדרום תל אביב והספר. החלטתי לבקר בקרליבך 21.
במקום היו 4 בנות כאמור ליאת ה"סלבריטאית" בשירשור זה,ועוד 3 בנות ,שתיים מהן שאינני זוכר את שמן, אבל שניהן עם שער שחור ,האחת עם סילקון בחזה ודי זקנה (+40) והשניה יותר צעירה עם חזה נפול אבל עצום ושפתיים מנופחות כאילו קיבלה סנוקרת לאזור (לא מושך אפילו זבוב). הבחירה שלי היתה לאחר "טקס מלכת היופי" כאשר כל אחד נותנת פרטים וחושפת את עצמה כאשר שאלת "השופט", האם את עושה אנאלי?, אז כאמור בחרתי בטל שטוענת שהיא במקור מנתניה (רוסה ותיקה), בחורה צעירה בת 29 לפי דבריה (ואני מאשר).
הבחורה לצערי לא עושה אנאלי אבל לעומת שאר הבחורות ראיתי קצת אישיות וזו הסיבה לבחירה.
המחיר כמו שפורסם 250 מצלצלים כאשר תוספת אנאלי זה 100 וגמירה ב"לוע האכילה" 50 ש"ח, וכל החוויה המרטיטה היא 30 דקות.
לאחר פרידה קצרה מהמזומנים ,ומקלחת קצרה בחדר שדי מרווח כאשר טל נעדרת כ-5-7 דקות (לא נעים).
הבחורה חשפה את גופה בעל כרס ישראלי טיפוסי (כלומר צמיגוונים בסיסים),וכוס קיפודי (לא עשה גלחץ מלאה), ודידים נפולים אך ממלאים.
הבחורה עלתה עלי בנשיקות ונשיכות קלות של הפטמות (לא רגיש ולא מפריע אבל גם לא מוסיף) עד שהגיע לשרביט הקסם שהתחיל להתרמם קלות ותר אחר חור חם ולשון מלטפת. המציצה היית חשופה מכנית בלי ליקוק מיותר של הכיפה אבל כן השקעה קצרה באיזור האשכים בעזרת לשון ושפתיים.
לאחר יניקה של השרביט, ננעל ונעטף השרביט בניגוד רצונו והופ, טל הצמיגית עלתה לרכיבה קצרה שגרמה לה להתעייף די מהר.
אינני מנסה לאמן אותה לאולימפידיה ולכן עברנו לדוגי ,כאשר אני מפמפם עד עייפה במשך כ-10 דקות (גם אני לצערי לא בכושר) ,אך לא מצליח לגמור כי אין קונטרות ו"חור התהילה" (GLORY HOLE) די רחב ידים והחיכוך כמעט ולא קיים (חבל).
לא התייאשתי,ובזמן הדוגי מסתכל על השעון וסופר את הזמן שבו אני מוסיף לה 50 ש"ח למציצה וגמירה לכיוון ההכנה למוח שיש לה שם.
שוב המציצה די מכנית המשלבת יד ופה (מישהי צריכה לגוון), בכל אופן ראיתי שיש זמן ואמרתי לה שגרון עמוק זו לא בושה, ושאני לא כזה גדול שאיתו אי אפשר להיחנק (למרות שאפשר), הבחורה אומרת לי אתה סוטה וכחלק מהשיחה המקדימה שהיתה לנו אמרתי לה שאני כזה וגאה בזה, הסטיות חלק ממני ואין שום סיבה שאתנצל ( גם לנו מגיעה מצעד בתל אביב), כמובן העניין די הדליק אותי והתחילה במין השתוללות כאשר הראש עולה ויורד ואני מנסה לכוון את הראש לכיוון הנכון, אבל עדיין אין שום גרון ולא עמוק.
לאחר כמה רגעים אמרתי לה" תעברי לטכניקה הרגילה כדי כבר לגמור וללכת" (פתאום אני הפכתי למתקתק).
השפרצה קטנה לכיוון התושבת וריצת "בולט" שלה למקלחת ליריקה ושטיפה (טוענת שיש טעם של עוף,למרות שהיא אמרה שהיא אוהבת עוף לא נראה לי שהעוף שלי באמת היה מזין).
בשיחת הסיום טענה שהיא לא בעניין של מין ואם לא הייתה עובדת בכלל לא הייתה מזדיינת (סימן ראשון לשחיקה ומיאוס מן המקצוע) ושהיא קרה (אין GFE אבל לא חיפשתי לכן בשבילי קצת אישיות זה מספיק חום).

סיכום:
30 דקות של זיון +שתי מקלחות והמתנה.
שירותיות:סביר, לא סירבה למה שביקשתי חוץ האקסטרות שאני ביקשתי והיא לא עושה (ביקשתי גמירת "פנטום האופרה").
מראה: כמו שאמרתי יש צמיגונים, פנים צעירות וחמודות,גובה 160+
מציצה: די מכנית אז 6.
זיון: די מאכזב לכן 4.
ציון כללי 5.

מסקנה, מי שחרמן ורוצה שיחרור בעלות בינונית אז זה המקום.
יש מצב שאני חוזר לשם בשביל מישהי אחרת או אולי שוב אליה למקצה שיפורים.

אנקדוטה אישית שלי במהלך הטיול הגעתי למקום "מלא תרבות ויופי" היצחק שדה 36 הידוע לשמצה ושם היו 3 בנות (אם ניתן לקרוא להן ככה) פתחה לי בחורה רוסיה גבוה עם שער קרה שהייתה לבושה במעין וילון תחרה כזה שתפס נפח ובגלל שהייתי בלי משקפיים חשבתי שהיא בהריון,ניגשו אלי שתי הבחורות הראשונות ודי נגעלתי מהמצג האנושית הזאת או לא אנושית ואז ניגשה אלי הבחורה שפתחה לי את הדלק והציעה לי את שירותה,ואני בלי לחשוב הרבה שאלתי :"את לא בהריון", כמובן התגובה שלה היתה "זהו סיימנו". מבחינתי אני ניצלתי מן המכשפה חסרת חוש ההומור והלכתי. אמרתי לעצמי שאולי זו שיטה כדי לברור מכשפות כאשר אם אין לה חוש הומור אז אין לה שום חוש אחר ולכן אין לגשת אליה.

.You so need a Daddy, little girl

17

טוב חברים..

היום אחרי הפוגה קצרה מפאת עבודה, מחאות וכדומה רציתי טיפול רימינג א"א ולאחר הדיווחים פה סימנתי את ליאת כאופציה הראשונה שלי. התקשרתי לפני רק לוודא שהיא אכן נמצאת, נאמר שהיא נמצאת עד השעה 6 בערב.

הגעתי בסביבות 1, וליאת פתחה לי את הדלת עם מגבת, שיער פזור וחיוך. נתנה פרטים אמרה שהיא זורמת להכול ואז נכנסנו לחדר.

לאחר מקלחת היא התחילה בנשיקות בכל הגוף שהובילו למציצה נעימה, לא עמוקה אבל די טובה ומשם לרימינג מעולה. לבחורה אין שרירים בגוף בכלל חוץ מהלשון שלה! היא יודעת לחפור איתה ולהפעיל את הלשון חזק מה שהיה אחלה למרות שאחרי זה נראה לי שאני עדיין מעדיף רימינג בסיסי עדין יותר אבל זו כבר דעה אישית.

הזיון היה נחמד, זרמה לכל מיני תנוחות, גם החזקתי את הגמירה עד הצלצול ואחרי זה גמרתי לה כשהיא בדוגי על הגב והישבן.

מבחינת מראה כפי שכבר נאמר היא מאוד רזה וגם לטעמי לא ממש יפה, נראית איפהשהוא בין 35-40

בקיצור תמורה חביבה לכסף. נותנת שירות מעולה וחייכני.

קרליבך 21

18
הייתי איתה לפני יומיים. רימינג לא היה אבל גם לא ביקשתי. המציצה הייתה באמת מושקעת ומהנה מאוד, והזיון למרות שלא השמיעה קולות היה מלווה בחיבוקים ונשיקות (לא gfe, אבל נעים). לא הייתי אומר 8 על המראה שלה כי לטעמי היא רזה מדי וכמעט שאין לה חזה בכלל. אבל היא הייתה מאוד נחמדה ובהחלט השתדלה לתת סיפוק ובסך הכל די נהנתי, אבל לא עד כדי כך שבפעם הבאה אחפש דווקא אותה. לזכותה גם ייאמר כי כשנשמע צילצול הפעמון היא אמרה לי לא להתייחס והמשיכה במלאכה בלי לחץ.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”