נפגשתי עם אנג'לה ואני יכול לאמר שהחוויה וההתרשמות חיוביות למדי, למי שאוהב את הז'אנר של עיסוי והרפיה. 30-40 דקות של כיף די מובטחות.
אנג'לה מאד חביבה ושירותית. התקשרתי לקראת 3 והתעניינתי בהגעה. אמרה לי "שהיא מקבלת רק עד 4 אבל מוכנה לקבל אותי ב4 ורבע", והסבירה היכן. המקום בעייתי מעט כיוון שהבתים כמקובל בנוה שאנן גדולים ומלאי דירות, וכמעט תמיד מישהו נמצא באיזור חדר המדרגות. כמו כן מדובר בשכונה שמצד אחד שקטה ומצד שני יש את הקבועים (מקובעים?) שיושבים בחוסר מעש ברחוב ומבחינים ודאי בכל זר שמופיע. תחושת העיניים בגבי היתה חזקה שם.
אנג'לה איננה יפהפיה וגופה לא מחוטב כל כך. שיערה ארוך ומרשים, נותנת הרגשה נינוחה ולא תקתקנית. על כסף לא דיברה כלל ולקראת יציאתי קיבלה אותו בלי שהאיצה בי.
השדיים אכן גדולים כפי שהעידו לפני, יש לציין שאינם מוצקיםזקופים אלא מוטים קדימה ולמטה מעט. בכל זאת הם התגלו כרכים ונעימים למגע. לעניין הריח בין רגליה - לא נתקלתי בשום ריח בעייתי והיה טעים ונעים להתעסק לה שם, מה גם שאנג'לה זורמת איתך ומשתפת.
העניין העיקרי שאני מצאתי לענות בו הוא הנשיקות שהיא מעניקה וסכימה לקבל. צרפתיות, מלאות, חושניות, ועם לשון עוצמתית שחודרת לעומק.
אין משהו מעבר למסז' ולהרפיה, וכמו שכתבו לפני היא לא מסכימה לאוראלי, ולכן אני מניח שיגיעו אליה לביקורים חוזרים רק אוהבי פעילות זו.