כ עיסוי בנווה שאנן [חיפה] שהעיף לי את הסכך ללפלנד - דף 3 - סקס אדיר

עיסוי בנווה שאנן [חיפה] שהעיף לי את הסכך ללפלנד

22
נפגשתי עם אנג'לה ואני יכול לאמר שהחוויה וההתרשמות חיוביות למדי, למי שאוהב את הז'אנר של עיסוי והרפיה. 30-40 דקות של כיף די מובטחות.

אנג'לה מאד חביבה ושירותית. התקשרתי לקראת 3 והתעניינתי בהגעה. אמרה לי "שהיא מקבלת רק עד 4 אבל מוכנה לקבל אותי ב4 ורבע", והסבירה היכן. המקום בעייתי מעט כיוון שהבתים כמקובל בנוה שאנן גדולים ומלאי דירות, וכמעט תמיד מישהו נמצא באיזור חדר המדרגות. כמו כן מדובר בשכונה שמצד אחד שקטה ומצד שני יש את הקבועים (מקובעים?) שיושבים בחוסר מעש ברחוב ומבחינים ודאי בכל זר שמופיע. תחושת העיניים בגבי היתה חזקה שם.

אנג'לה איננה יפהפיה וגופה לא מחוטב כל כך. שיערה ארוך ומרשים, נותנת הרגשה נינוחה ולא תקתקנית. על כסף לא דיברה כלל ולקראת יציאתי קיבלה אותו בלי שהאיצה בי.

השדיים אכן גדולים כפי שהעידו לפני, יש לציין שאינם מוצקיםזקופים אלא מוטים קדימה ולמטה מעט. בכל זאת הם התגלו כרכים ונעימים למגע. לעניין הריח בין רגליה - לא נתקלתי בשום ריח בעייתי והיה טעים ונעים להתעסק לה שם, מה גם שאנג'לה זורמת איתך ומשתפת.

העניין העיקרי שאני מצאתי לענות בו הוא הנשיקות שהיא מעניקה וסכימה לקבל. צרפתיות, מלאות, חושניות, ועם לשון עוצמתית שחודרת לעומק.

אין משהו מעבר למסז' ולהרפיה, וכמו שכתבו לפני היא לא מסכימה לאוראלי, ולכן אני מניח שיגיעו אליה לביקורים חוזרים רק אוהבי פעילות זו.

23
[QUOTE=amico]

. על כסף לא דיברה כלל ולקראת יציאתי קיבלה אותו בלי שהאיצה בי.

אין משהו מעבר למסז' ולהרפיה, וכמו שכתבו לפני היא לא מסכימה לאוראלי, ולכן אני מניח שיגיעו אליה לביקורים חוזרים רק אוהבי פעילות זו.
[/QUOTE]

א. amico תודה רבה לך אמיגו על הדיווח הזה,אבל!! בכל דיווח צריך לא לשכוח דברים חשובים כמו כתובת ומחיר!!.

ציינתה שנתנתה לה כסף בסוף! אבל! לא כתבתה כמה נתנתה לה! חשוב מאוד לציין תמיד המחיר המבוקש.

ב. נקודה שניה,והיא הכתובת נווא שאנן בחיפה רחוב גדול מלא בדירות ואנשים,אם ציינתה איפה בדיוק בנווה שאנן היה יותר קל להגיע אליו!.

ג. נתנה לך נשיקות צרפתיות מלא עם לשון,ולא הסכימה למין אוראלי בכלל!! מוזר מאוד!,אם הסכימה לנשיקות בפה,למה לא הסכימה לסקס אוראלי,זה היה נותן תענוג נוסף למיפגש!.כי זה משהו חשוב במהלך הסקס.Tongue

אני יודע שזה עיסוי ולא מיפגש עם זונה לסקס,אבל!! בעיסוי והרפיה נותנות נשיקות צרפתיות!!.

החתיך הרומנטי2011-07-18 16:07:18
תמיד בשטח למען כולם.

24
לרומנטיקן ולאחרים

לא כתבתי את המחיר (150) כיוון שטריקי פותח האשכול ציין זאת, חשבתי שזה מספיק.
עכשיו אני יודע שראוי לחזור על פרט חשוב זה.

לא כתבתי מיקום מדוייק כי אנג'לה אינה מפרסמת ועל פי חוקי הפורום אין לתת פרטים
בפרהסיה וכו'..

מסכים אתך שמוזר איך היא מסכימה לנשיקות ונמנעת מאוראלי. ייתכן שמי שחוזר אליה מקבל יותר אם כי אינני יודע.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”