חברים אתם רבים ואני אחד אז לאט לאט....
סתם צוחק, אני אענה לכולכם, תוך הסתכנות בהמשך קבלת סטיגמת החופר....
ולפי הסדר,רמינג לשאלותיך:
לא אין הבדל בעיניי בין בני לביתי, לא אסכים שזו תהיה זונה או שזה יהיה ג'יג'ולו, אל תנסה אותי בהפלייה בין מינית כי דעותי קיצניות ואל לכיוון שיתאים לך...
לגבי אישית, כבר התבאתי בעבר בעצים שהיו כאן שאני רואה גם את הפסול במעשיי ומקבל לחלוטין את המשפט "הפוסל במומו פוסל" אני פשוט איני מפחד להיות זה שמצביע וזועק כי "המלך הוא עירום" יש שבוחרים להתחבא מהאמת ויש הבוחרים להשתמש בה.
הדברים שלי בפוסט זה לא התייחסו בשום שלב למכון תודעה ! ולו מפאת העובדה שאיני בקיא מספיק בפועלם ולפיכך לא אוכל להעיד על טיבם. לכן לצערי איני יכול להשיב על שאלת עמדתי לגבי המכון ופועלו מלבד לפרגן להם על העזרה שהעניקו לאנה אגב הצד המואר של הירח.
לגבי שאלת השאלות, אני מאוד אמביוולנטי בנוגע לסוגיה מחד כן צריך לתת לזנות מעמד לגיטימי ממניעים ריאלים, הזאת היתה ותהיה קיימת לעולם ולשים אותה תחת כנפי החוק ומגלמת שורה של יתרונות כלכליים למדינה (מיסים), רפואיים (ללקוחות ולבנות שיהיו תחת פיקוח), פליליים (אמור למגר פשע ולסגור צינור חמצן של איגוני פשיעה) וכו'.
מאידך האפשרות מגלמת בתוכה גם אלמנטים בעיתיים נגישות (פתאום בנות ישראל החסודות יהיו יותר נגישות למקצוע), פליליים (בהולנד לדוגמא הוכח כי מיסוד הזנות הוביל להגברת הפשיעה), מוסריים ואחרים - לכן בעניין זה אשאיר לגדולים וחכמים ממני להחליט (בעיקר כאלו להם ישבו מול הנתונים מול הפנים).
לסיכום אני בהחלט רואה את הפגם המוסרי הקיים גם בי בעקבות השימוש בשירותי מין ! אבל שלא יספרו שלהיות זונה זה כמו להיות גננת... הרי אחרי כל הנאום שלך רימינג ידידי (ושל רבים וטובים אחרים) גם אתה בשורה התחתונה מודה שלא היית רוצה את ביתך במקצוע העתיק בעולם.....
רותי:
תראי בגדול יש שתי אופציות-
1. את אדם מאוד מאוד לא קונפורמיסטי ושיגרתי המשקף אולי 1% מהואכלוסיה.
2. דבריך אינם אמיתיים או כי נוח לך להציג את הדברים בפנינו כך או כי נוח לך להציג את הדברים לעצמך כך.
לגבי האופציה הראשונה, גם אם את כזו, הרי שסטטיסטית לא אפשרי שרבות כל כך כמוך יתקבצו דווקא בפורום זה ואם כך הרי שאת יוצאת יוצאת יוצאת מהכלל שאינה מעידה על הכלל או אפילו על הרוב.
עבורי אישית (ואולי הבעיה היא אצלי), כאשר את טוענת כי מעולם לא זייפת ולא גניחה אחת בכל ימיי חייך "כתבתי שכל גניחה/אנחה/צעקה/שאגה שלי היו אמיתיות"
זה לא אמין, אני מאוד ספקן אם דווקא את האישה היחידה שבכל חיה לא זייפה ולו גניחה אחת, אחת !!!
לגבי המלצות התעסוקה לביתך, ראי שוב אופציה 2.
אם כי, אם אני זוכר נכון, בשרשור שלך דווח כי כאשר הגיעו אליך לקוחות בנך היה בדירה (התנצלותי אם איני זוכר נכונה) כך שייתכן שדבריך אמיתים - במידה וכן יש לי מה לומר בנושא אך אני מעדיך לנצור את לשוני שכן איני מכיר אותך ואת חייך ולא מתפקידי להעביר עליהם ביקורת (אם תרצי אומר זאת בפרטי כך שלא תחשבי שאני מתחמק) - אך בנושא זה מספיק שנשאל את החברים כאן לא מי היה פועל כמוך אלא רק מי חושב שדבר זה מקובל ?
"היחיד ששילם לי באותו לילה, או בכל לילה אחר שיצאתי למסיבה כזו, הוא זה שהלכתי איתו כבת-זוג. והאירוניה שבעניין שהוא לא שילם לי כדי לעשות איתי סקס, אלא אך ורק כדי ללכת איתו למסיבה ולשמש לו בת-זוג."
אם זו לא סיטואציה מינית אז מה כן ? לשמש למישהו בת זוג למסיבת חילופי זוגות.... אגב את מוזמנת לבדוק פה עם החברה כמה לא היות מצפים לקבל תמורה לכספם ? נכון שאם הולך לבחור עם בנות אחרות אז מבחינתו זה היינו אך,אך לא היה מקבל כלום....אפס בעייתי משהו..
ייתכן שהיתה לך בחירה אם לעשות סקס או לא, אך יש דברים שפועלים מכוח האנרציה, כמה פעמיים היית במיסבה שכזו ולא עשית סקס כלל ? ? ?
ואגב, עצם העובדה שהיית עם 9 גברים באותו ערב אינה דומה למה שתיארתי בכמה רמות האחת, היא משך הזמן, לא סביר להניח שבילית במסיבה "משמרת" של נערה עובדת (10-12 שעות) והשניה היא השכיחות (בין לעשות זאת כחוויה חד פעמית לסזיפיות הכרוכה בלעשות זאת 3-5 פעמים בשבוע כל שבוע במשך מספר חודשים, זה כבר אחרת , כמה פעמים עשית זאת בצורה כזו ? ואם לא עשית למה לא ? הרי את כל כך אוהבת סקס...).
בכלל נושא האפשרות "לבחור" של זונות שווה דיון נפרד נסתפק בלומר שזהו סוג של הגנה שזונות נותנות לעצמן ותו לא.
ואגב שכיחות אני שב ומזכיר הרכבם השונה של הגברים במשמרת של זונה כל אחד ושגעונותיו הרי רק ברמה של סיבולת לב ריאה יש פה קושי ותארי לך שבלקוח ה- 14 באותו יום מגיע ידידנו לקסר (האלוף) שמבחינתו זיון לא הופך זיון עד לרגע בו הוא שומע את אחרון הברגים מהמיטה נופל שחוק לרצפה.....
אפילו ברמה האבולציונית נשים לא נועדו לפעול כך ויעדו על כך הכאבים שאתן חוות באיבר המין, הדלקות וכו' וכו' המאפיינות את העבודה שמקצוע.
שיטת בול העץ = שיטת השיח' הסעודי
לגבי רץ אולימפי, נכון הוא מקצועי ולכן המשכתי ואמרתי שדווקא אלו ייהנו פחות מלהגיע לאימון ויראו יותר באימון כנטל הוא והוא הפך לשגרה !
לגבי 22 שנה באותה עבודה - רותי מה אומר לך ? את מבוזבזת יקירתי ! עזבי את כל מה שאת עושה וכתבי ספר על איך את עושה זאת ! כי סביר מאוד להניח שאת האדם היחידי בעולם שבמשך 22 שנה אינו חש שגרה מעבודתו...
את תהי מליונרית....
והנה סוף טוב הכל טוב ! יש לי סיכוי להנצל אני יודע.... מסכים איתך ! (מי אני ? מה פתאום !!!) לא ניתן להסיק מאנה לגבי הכלל.
רותי, השתדלתי מאוד להיזהר בדבריי בכדי שלא לפגוע חלילה או להעביר הדברים לפסים אישיים - אם לא הצלחתי בכך הרי שאני מבקש להתנצל מראש !!! אין לי חלילה דבר ולו חצי דבר נגדך ברמה האישית, אני פשוט חושב שהיה זה אף פחות מנומס להתעלם מדבריך ולא להגיב. כולי תקווה כי המסר יתקבל באותה נימה בה נכתב !!!
מירב, יקירתי, הגם אתה ברוטוס ? גם את טוענת כעת כי בכל סקס נהנית, גם באותה פעם באותו ערב סילבסטר או משהו, עליו כתבת בעבר, בה את ובחורה נוספת שברתן את שיא כל הזמנים של הדירה ? גם אז נהנית מכל מגע מיני .... ?
עד שסוף סוף מתחיל להיות פה מעניין את מבקשת שלא אבחן אותך בנושא ?
אבחן גם אבחן ! מתי לאחרונה עשית 15 גברים באותו יום מבלי לקבל אתנן ? ? ?
ואם כבר מה דעתך שנארגן איזה ערב ללא תשלום לכל המשתתפים בפוסט הנוכחי ? ככה רק בשביל הכיף של כולנו ....
לגביי סרוגייט, ברוב המיקרים סרוגייט לא מגיע בכלל למגע מיני מלא כך שאין כלל מקום להשוואה.... גם לא את ההכשרה הנדרשת ושיתוף הפעולה והליווי הצמוד של איש מקצוע מתחום הנפש...
כן גם אני חושב שרותי צודקת לגבי השגרה, אני זוכר אפילו בצערותי כשעבדתי בשירות לקוחות טלפוני איך התרגשתי לפני כל שיחה מלקוח חדש... להכיר אדם חדש ומעניין... מה יכול להיות משעמם בלהכיר אנשים חדשים, להיות מסוגל לעזור להן בפתרון בעיותיהם, לקבל באהבה את היכולת שלי לעזור להם לפרוק חלק מעומסי היום יום.... אני בהחלט מתחבר לדברים אלו....
בחורה שמבריזה - דירה שעובדת כמו שצריך לא תקבל הברזות כי היא מפסידה כסף ! זה עניין כלכלי לא זנותי ! ובדירה שלא פחות משתלם לעבוד... ולא נכנס אפילו לדירות בהן לקבל בעיטה בתחת מהבעל בית יש כפל משמעות....
מירב, איני בטוח שכאשר את ואישתי לצורך העניין מדברות על הפרדה בין אהבה לסקס אתן מדברות בהכרח על אותו הדבר....
מקסי הפעם נראה לי שהסתבכתי.... נראה כי חפרתי אף מתחת לפסיספס העתיק.... אוי לי מרשות העתיקות...