כ נשים זונות - עכשיו הכינוס.... - דף 8 - סקס אדיר

נשים זונות - עכשיו הכינוס....

71

חברים אתם רבים ואני אחד אז לאט לאט....

סתם צוחק, אני אענה לכולכם, תוך הסתכנות בהמשך קבלת סטיגמת החופר....

ולפי הסדר,רמינג לשאלותיך:

לא אין הבדל בעיניי בין בני לביתי, לא אסכים שזו תהיה זונה או שזה יהיה ג'יג'ולו, אל תנסה אותי בהפלייה בין מינית כי דעותי קיצניות ואל לכיוון שיתאים לך...

לגבי אישית, כבר התבאתי בעבר בעצים שהיו כאן שאני רואה גם את הפסול במעשיי ומקבל לחלוטין את המשפט "הפוסל במומו פוסל" אני פשוט איני מפחד להיות זה שמצביע וזועק כי "המלך הוא עירום" יש שבוחרים להתחבא מהאמת ויש הבוחרים להשתמש בה.

הדברים שלי בפוסט זה לא התייחסו בשום שלב למכון תודעה ! ולו מפאת העובדה שאיני בקיא מספיק בפועלם ולפיכך לא אוכל להעיד על טיבם. לכן לצערי איני יכול להשיב על שאלת עמדתי לגבי המכון ופועלו מלבד לפרגן להם על העזרה שהעניקו לאנה אגב הצד המואר של הירח.

לגבי שאלת השאלות, אני מאוד אמביוולנטי בנוגע לסוגיה מחד כן צריך לתת לזנות מעמד לגיטימי ממניעים ריאלים, הזאת היתה ותהיה קיימת לעולם ולשים אותה תחת כנפי החוק ומגלמת שורה של יתרונות כלכליים למדינה (מיסים), רפואיים (ללקוחות ולבנות שיהיו תחת פיקוח), פליליים (אמור למגר פשע ולסגור צינור חמצן של איגוני פשיעה) וכו'.

מאידך האפשרות מגלמת בתוכה גם אלמנטים בעיתיים נגישות (פתאום בנות ישראל החסודות יהיו יותר נגישות למקצוע), פליליים (בהולנד לדוגמא הוכח כי מיסוד הזנות הוביל להגברת הפשיעה), מוסריים ואחרים - לכן בעניין זה אשאיר לגדולים וחכמים ממני להחליט (בעיקר כאלו להם ישבו מול הנתונים מול הפנים).

לסיכום אני בהחלט רואה את הפגם המוסרי הקיים גם בי בעקבות השימוש בשירותי מין ! אבל שלא יספרו שלהיות זונה זה כמו להיות גננת... הרי אחרי כל הנאום שלך רימינג ידידי (ושל רבים וטובים אחרים) גם אתה בשורה התחתונה מודה שלא היית רוצה את ביתך במקצוע העתיק בעולם.....

רותי:

תראי בגדול יש שתי אופציות-

1. את אדם מאוד מאוד לא קונפורמיסטי ושיגרתי המשקף אולי 1% מהואכלוסיה.

2. דבריך אינם אמיתיים או כי נוח לך להציג את הדברים בפנינו כך או כי נוח לך להציג את הדברים לעצמך כך.

לגבי האופציה הראשונה, גם אם את כזו, הרי שסטטיסטית לא אפשרי שרבות כל כך כמוך יתקבצו דווקא בפורום זה ואם כך הרי שאת יוצאת יוצאת יוצאת מהכלל שאינה מעידה על הכלל או אפילו על הרוב.

עבורי אישית (ואולי הבעיה היא אצלי), כאשר את טוענת כי מעולם לא זייפת ולא גניחה אחת בכל ימיי חייך "כתבתי שכל גניחה/אנחה/צעקה/שאגה שלי היו אמיתיות"

זה לא אמין, אני מאוד ספקן אם דווקא את האישה היחידה שבכל חיה לא זייפה ולו גניחה אחת, אחת !!!

לגבי המלצות התעסוקה לביתך, ראי שוב אופציה 2.

אם כי, אם אני זוכר נכון, בשרשור שלך דווח כי כאשר הגיעו אליך לקוחות בנך היה בדירה (התנצלותי אם איני זוכר נכונה) כך שייתכן שדבריך אמיתים - במידה וכן יש לי מה לומר בנושא אך אני מעדיך לנצור את לשוני שכן איני מכיר אותך ואת חייך ולא מתפקידי להעביר עליהם ביקורת (אם תרצי אומר זאת בפרטי כך שלא תחשבי שאני מתחמק) - אך בנושא זה מספיק שנשאל את החברים כאן לא מי היה פועל כמוך אלא רק מי חושב שדבר זה מקובל ?

"היחיד ששילם לי באותו לילה, או בכל לילה אחר שיצאתי למסיבה כזו, הוא זה שהלכתי איתו כבת-זוג. והאירוניה שבעניין שהוא לא שילם לי כדי לעשות איתי סקס, אלא אך ורק כדי ללכת איתו למסיבה ולשמש לו בת-זוג."

אם זו לא סיטואציה מינית אז מה כן ? לשמש למישהו בת זוג למסיבת חילופי זוגות.... אגב את מוזמנת לבדוק פה עם החברה כמה לא היות מצפים לקבל תמורה לכספם ? נכון שאם הולך לבחור עם בנות אחרות אז מבחינתו זה היינו אך,אך לא היה מקבל כלום....אפס בעייתי משהו..

ייתכן שהיתה לך בחירה אם לעשות סקס או לא, אך יש דברים שפועלים מכוח האנרציה, כמה פעמיים היית במיסבה שכזו ולא עשית סקס כלל ? ? ?

ואגב, עצם העובדה שהיית עם 9 גברים באותו ערב אינה דומה למה שתיארתי בכמה רמות האחת, היא משך הזמן, לא סביר להניח שבילית במסיבה "משמרת" של נערה עובדת (10-12 שעות) והשניה היא השכיחות (בין לעשות זאת כחוויה חד פעמית לסזיפיות הכרוכה בלעשות זאת 3-5 פעמים בשבוע כל שבוע במשך מספר חודשים, זה כבר אחרת , כמה פעמים עשית זאת בצורה כזו ? ואם לא עשית למה לא ? הרי את כל כך אוהבת סקס...).

בכלל נושא האפשרות "לבחור" של זונות שווה דיון נפרד נסתפק בלומר שזהו סוג של הגנה שזונות נותנות לעצמן ותו לא.

ואגב שכיחות אני שב ומזכיר הרכבם השונה של הגברים במשמרת של זונה כל אחד ושגעונותיו הרי רק ברמה של סיבולת לב ריאה יש פה קושי ותארי לך שבלקוח ה- 14 באותו יום מגיע ידידנו לקסר (האלוף) שמבחינתו זיון לא הופך זיון עד לרגע בו הוא שומע את אחרון הברגים מהמיטה נופל שחוק לרצפה.....

אפילו ברמה האבולציונית נשים לא נועדו לפעול כך ויעדו על כך הכאבים שאתן חוות באיבר המין, הדלקות וכו' וכו' המאפיינות את העבודה שמקצוע.

שיטת בול העץ = שיטת השיח' הסעודי

לגבי רץ אולימפי, נכון הוא מקצועי ולכן המשכתי ואמרתי שדווקא אלו ייהנו פחות מלהגיע לאימון ויראו יותר באימון כנטל הוא והוא הפך לשגרה !

לגבי 22 שנה באותה עבודה - רותי מה אומר לך ? את מבוזבזת יקירתי ! עזבי את כל מה שאת עושה וכתבי ספר על איך את עושה זאת ! כי סביר מאוד להניח שאת האדם היחידי בעולם שבמשך 22 שנה אינו חש שגרה מעבודתו...

את תהי מליונרית....

והנה סוף טוב הכל טוב ! יש לי סיכוי להנצל אני יודע.... מסכים איתך ! (מי אני ? מה פתאום !!!) לא ניתן להסיק מאנה לגבי הכלל.

רותי, השתדלתי מאוד להיזהר בדבריי בכדי שלא לפגוע חלילה או להעביר הדברים לפסים אישיים - אם לא הצלחתי בכך הרי שאני מבקש להתנצל מראש !!! אין לי חלילה דבר ולו חצי דבר נגדך ברמה האישית, אני פשוט חושב שהיה זה אף פחות מנומס להתעלם מדבריך ולא להגיב. כולי תקווה כי המסר יתקבל באותה נימה בה נכתב !!!

מירב, יקירתי, הגם אתה ברוטוס ? גם את טוענת כעת כי בכל סקס נהנית, גם באותה פעם באותו ערב סילבסטר או משהו, עליו כתבת בעבר, בה את ובחורה נוספת שברתן את שיא כל הזמנים של הדירה ? גם אז נהנית מכל מגע מיני .... ?

עד שסוף סוף מתחיל להיות פה מעניין את מבקשת שלא אבחן אותך בנושא ?

אבחן גם אבחן ! מתי לאחרונה עשית 15 גברים באותו יום מבלי לקבל אתנן ? ? ?

ואם כבר מה דעתך שנארגן איזה ערב ללא תשלום לכל המשתתפים בפוסט הנוכחי ? ככה רק בשביל הכיף של כולנו ....

לגביי סרוגייט, ברוב המיקרים סרוגייט לא מגיע בכלל למגע מיני מלא כך שאין כלל מקום להשוואה.... גם לא את ההכשרה הנדרשת ושיתוף הפעולה והליווי הצמוד של איש מקצוע מתחום הנפש...

כן גם אני חושב שרותי צודקת לגבי השגרה, אני זוכר אפילו בצערותי כשעבדתי בשירות לקוחות טלפוני איך התרגשתי לפני כל שיחה מלקוח חדש... להכיר אדם חדש ומעניין... מה יכול להיות משעמם בלהכיר אנשים חדשים, להיות מסוגל לעזור להן בפתרון בעיותיהם, לקבל באהבה את היכולת שלי לעזור להם לפרוק חלק מעומסי היום יום.... אני בהחלט מתחבר לדברים אלו....

בחורה שמבריזה - דירה שעובדת כמו שצריך לא תקבל הברזות כי היא מפסידה כסף ! זה עניין כלכלי לא זנותי ! ובדירה שלא פחות משתלם לעבוד... ולא נכנס אפילו לדירות בהן לקבל בעיטה בתחת מהבעל בית יש כפל משמעות....

מירב, איני בטוח שכאשר את ואישתי לצורך העניין מדברות על הפרדה בין אהבה לסקס אתן מדברות בהכרח על אותו הדבר....

מקסי הפעם נראה לי שהסתבכתי.... נראה כי חפרתי אף מתחת לפסיספס העתיק.... אוי לי מרשות העתיקות...

אפרודיזאק2010-2-1 13:20:4
הכל מכל כל....

72
לאיצטגנין: מה הקשר לרימינג? זה מה שאני אוהב בסקס שלי.
ולגבי שאלתך לגבי שינוי דעת האוכלוסיה אין לי כוונות לצאת בפירסום חוצות מספיק רק שבפעם הבאה שאחד מחבריך, מכריך או הפוליטיקאי החביב עליך יצא בהצהרה שזנות היא סוג של סדום ועמורה הדבר הראשון שיצוץ לראשך הוא אילו רק יכולתי לצלם את הנבל הצבוע מקבל מציצה באיזה מכון. זה מספיק לי.

ולאפרודיזיאק: יש משהו אירוני שאתה מבקש - אפילו אם בצחוק - ממירב לדבר עם אישתך על הפרדה בין סקס לאהבה. אני מניח שאתה אוהב את אשתך ועדיין מקיים סקס שלא מתוך " אהבה" ועדיין מצליח לתפקד ולחיות עם עצמך. מין הסתם התשובה נמצאת אצלך. באנגלית יש פיתגם WHAT IS GOOD FOR THE GOOSE IS GOOD FOR THE GOOSE'S WIFE
נ.ב כראה שיש כמה יתרונות בלהיות רווק

רימינג מעשי2010-2-1 14:22:55

73

רימינג אחי היקר יש הרבה יתרונות בלהיות רווק, אבל פחות מאשר מלהיות נשוי ! (אווווייייייי ).

וגבר לא ביקשתי את מירב לדבר עם אישתי (השתגעת ? אתה רוצה לעשות לי בלאגן ) רק אמרתי שאם הן ידברו (והן לא!) יהיה הבדל אדיר בין ההבנה שלהן או הפירוש שלהן לכותרת של יש הבדל בין אהבה לסקס.

אגב, כשאיצטיגרין כתב "מה הקשר רימינג" זה לא בגלל שהוא לא הבין מה אתה אוהב הוא פשוט לא הבין שמירב בעצם ענתה לך הוא לא קלט שיש פה מישהו שנקרא רימינג, בטח חדש פה אוטוטו יבין לאן הוא נפל....

ואם האווזה שלי מקבלת מהצד כל עוד אני לא יודע על זה, אני מפרגן !!!

כל עוד היא חוזרת הביתה ונותנת את ה-2.7 פעמים בשבוע שלה...

הכל מכל כל....

74
[QUOTE=אפרודיזאק]

רימינג אחי היקר יש הרבה יתרונות בלהיות רווק, אבל פחות מאשר מלהיות נשוי ! (אווווייייייי ).

וגבר לא ביקשתי את מירב לדבר עם אישתי (השתגעת ? אתה רוצה לעשות לי בלאגן ) רק אמרתי שאם הן ידברו (והן לא!) יהיה הבדל אדיר בין ההבנה שלהן או הפירוש שלהן לכותרת של יש הבדל בין אהבה לסקס.

אגב, כשאיצטיגרין כתב "מה הקשר רימינג" זה לא בגלל שהוא לא הבין מה אתה אוהב הוא פשוט לא הבין שמירב בעצם ענתה לך הוא לא קלט שיש פה מישהו שנקרא רימינג, בטח חדש פה אוטוטו יבין לאן הוא נפל....

ואם האווזה שלי מקבלת מהצד כל עוד אני לא יודע על זה, אני מפרגן !!!

כל עוד היא חוזרת הביתה ונותנת את ה-2.7 פעמים בשבוע שלה...

[/QUOTE] אפרודיזיאק כנראה שלא הבהרתי את עצמי נכון.
מה שרציתי לומר הוא שאם אתה מוצא דרך להפריד בין סקס ואהבה כנראה שגם מירב מצאה דרך.

75

[QUOTE=אפרודיזאק]

רותי:

תראי בגדול יש שתי אופציות-

1. את אדם מאוד מאוד לא קונפורמיסטי ושיגרתי המשקף אולי 1% מהואכלוסיה.

2. דבריך אינם אמיתיים או כי נוח לך להציג את הדברים בפנינו כך או כי נוח לך להציג את הדברים לעצמך כך.

לגבי האופציה הראשונה, גם אם את כזו, הרי שסטטיסטית לא אפשרי שרבות כל כך כמוך יתקבצו דווקא בפורום זה ואם כך הרי שאת יוצאת יוצאת יוצאת מהכלל שאינה מעידה על הכלל או אפילו על הרוב.

מעולם לא התיימרתי לייצג את הכלל או את הרוב. כשאני מדברת אני מדברת בשם עצמי וכך גם התבטאתי לאורך כל הפוסט הזה. מכיוון שאתה באמת לא מכיר אותי ולא יודע מי נמצא מולך יש לך את האפשרות להאמין לי או לא. הבחירה בידיך. אני יכולה רק לעמוד מאחורי כל מלה שכתבתי ולחזור ולטעון: דברי אמיתיים יקירי. אני לא משקרת לעולם כי אני פשוט לא מוצאת בזה טעם ואני גם טוענת שאין מספיק פנקסים שחורים.
לגבי 1. צדקת. מי שמכיר אותי יעיד על כך. אני אכן אדם מאוד מאוד לא קונפורמיסטי ובהרבה מובנים חבל שכך. חבל שאנשים לא מסוגלים להיות יותר פתוחים, יותר מבינים ובעיקר יותר סובלנים. העולם היה מקום הרבה יותר טוב.

עבורי אישית (ואולי הבעיה היא אצלי), כאשר את טוענת כי מעולם לא זייפת ולא גניחה אחת בכל ימיי חייך "כתבתי שכל גניחה/אנחה/צעקה/שאגה שלי היו אמיתיות"

זה לא אמין, אני מאוד ספקן אם דווקא את האישה היחידה שבכל חיה לא זייפה ולו גניחה אחת, אחת !!!

אין טעם שאחזור על מה שכתבתי למעלה ואין לי גם דרך לשכנע אותך שאני דוברת אמת. ספקן או לא ספקן - בכל ימי חיי לא זייפתי ולו גניחה אחת. אחת!!! בעיני זה בדיוק כמו לשקר. לא מוצאת בזה שום טעם.

לגבי המלצות התעסוקה לביתך, ראי שוב אופציה 2.

ראה שוב אופציה מס' 1. היא הנכונה לגבי.

אם כי, אם אני זוכר נכון, בשרשור שלך דווח כי כאשר הגיעו אליך לקוחות בנך היה בדירה (התנצלותי אם איני זוכר נכונה) כך שייתכן שדבריך אמיתים - במידה וכן יש לי מה לומר בנושא אך אני מעדיך לנצור את לשוני שכן איני מכיר אותך ואת חייך ולא מתפקידי להעביר עליהם ביקורת (אם תרצי אומר זאת בפרטי כך שלא תחשבי שאני מתחמק) - אך בנושא זה מספיק שנשאל את החברים כאן לא מי היה פועל כמוך אלא רק מי חושב שדבר זה מקובל ?

אתה אכן זוכר נכונה. בני חי איתי והיו פעמים ועדיין יש שמגיע אלי אדם (מצטערת, המושג לקוחות קיים אצלי לצורכי עבודה בלבד) לסקס בתשלום, ובני נמצא בדירה. בבית. בביתו שלו. זוכר את אופציה מס' 1? הפלא ופלא, היא מתאימה גם לכאן.

"היחיד ששילם לי באותו לילה, או בכל לילה אחר שיצאתי למסיבה כזו, הוא זה שהלכתי איתו כבת-זוג. והאירוניה שבעניין שהוא לא שילם לי כדי לעשות איתי סקס, אלא אך ורק כדי ללכת איתו למסיבה ולשמש לו בת-זוג."

אם זו לא סיטואציה מינית אז מה כן ? לשמש למישהו בת זוג למסיבת חילופי זוגות.... אגב את מוזמנת לבדוק פה עם החברה כמה לא היות מצפים לקבל תמורה לכספם ? נכון שאם הולך לבחור עם בנות אחרות אז מבחינתו זה היינו אך,אך לא היה מקבל כלום....אפס בעייתי משהו..

ייתכן שהיתה לך בחירה אם לעשות סקס או לא, אך יש דברים שפועלים מכוח האנרציה, כמה פעמיים היית במיסבה שכזו ולא עשית סקס כלל ? ? ?

הסיטואציה היא מינית, אני לא קיבלתי תשלום כדי לבצע אקט מיני עם אף אחד. מסכימה איתך שאם הבחור לא היה מקבל כלום זה בעייתי משהו מבחינתו, אבל בחור שרוצה ללכת ואין לו עם מי, מעדיף ללכת עם מישהי כמוני שלא מבטיחה לו סקס אבל כן מבטיחה להיות לו בת-זוג/יועצת/מלווה, מאשר להישאר בבית. זה הסיכון שהוא לוקח.
דרך אגב, בכל הפעמים שהלכתי למסיבות זה קרה רק לבחור אחד, ואני אמרתי לו את זה מראש, כשרק ירדתי לרכב שלו ופעם נוספת כשהגענו למסיבה. הוא זה שהתעקש להישאר במקום. HIs lost.
אני לא זוכרת במדויק כמה פעמים הייתי במסיבה שכזו ולא עשיתי סקס בכלל, אז אל תתפוס אותי במלה (לא שאתה יכול, כי לא היית שם ) אבל להערכתי לפחות 12-10 פעמים הייתי ולא עשיתי כלום.
תיקון: לא עשיתי סקס. כן שכבתי ואוננתי כי מה לעשות - מצטערת מראש - אני חרמנית 24/7.

ואגב, עצם העובדה שהיית עם 9 גברים באותו ערב אינה דומה למה שתיארתי בכמה רמות האחת, היא משך הזמן, לא סביר להניח שבילית במסיבה "משמרת" של נערה עובדת (10-12 שעות) והשניה היא השכיחות (בין לעשות זאת כחוויה חד פעמית לסזיפיות הכרוכה בלעשות זאת 3-5 פעמים בשבוע כל שבוע במשך מספר חודשים, זה כבר אחרת , כמה פעמים עשית זאת בצורה כזו ? ואם לא עשית למה לא ? הרי את כל כך אוהבת סקס...).

לא התיימרתי לרגע לומר שזה דומה. בסה"כ עניתי לשאלה ששאלת את מירב. שאלת אותה מתי היא עשתה סקס עם 15 גברים ללא תשלום ואני הרשיתי לעצמי לענות - כשהתשובה מדברת עלי.
זה כן דומה מבחינת השעות, כי הייתי במסיבות שחזרתי מהן ב-10 בבוקר למחרת כשמסיבה מתחילה בחצות.
לגבי השכיחות אני מסכימה איתך. אני לא הייתי מסוגלת לעולם לעבוד בדירה או לעשות סקס עם כל-כך הרבה גברים ב"משמרת" וזו גם הסיבה שאני לא שם, לא הייתי שם ולא אהיה שם. זו הסיבה שאני פרטית לחלוטין, נפגשת רק עם 2-1 גברים ביום ולא כל יום, ועושה סקס אך ורק עם מי שמוצא חן בעיני, כי למי שעובדת בדירה אין את הלוקסוס לבחור עם מי לעשות סקס ואת מי לשלח מעל פניה.
למה לא? פשוט מאוד יקירי - בגלל שאני כל כך אוהבת סקס.
אתה רואה? יש משהו נוסף ששנינו מסכימים עליו

.........

שיטת בול העץ = שיטת השיח' הסעודי

תודה על ההבהרה כן. אני יכולה ליהנות משייח' סעודי בתנאי שמתקיימים כמה תנאים אחרים באותו שייח':
התחברתי אליו קודם כל בראש. אצלי יש את שלב "זיון השכל" לפני "זיון הגוף".
הוא אסתטי, נקי, וחמודדדדדדדדדד.
הוא טעים לי.
הוא נהנה מאוד - מה שגורם לי הנאה גדולה ומחרמן אותי מאוד ואז אני גומרת.
שלא תטעה לרגע: אני לא מתה על שייח'ים סעודיים. אני תמיד אעדיף אדם שבאמת אוהב סקס כי הוא זה שחשוב לו שהצד השני ייהנה, אבל בדיוק כמו שבחורה מכירה בחור / בחורה מגיעה עם בחור למיטה / בחורה מגלה שהבחור הוא שייח' סעודי - כך המצב אצלי. אני יכולה לשבת עם מישהו, לדבר, לצחוק ולגלות שהוא מוצא חן בעיני ואני בעיניו ורק כשנגיע למיטה ונהיה במצב מאוזן אני אגלה שהוא שייח' סעודי. אם שאר התנאים מתקיימים הוא יישאר במיטתי. אם לא, הוא יעוף ממנה - כמו שכבר קרה בעבר (ואפילו הלא רחוק )

לגבי רץ אולימפי, נכון הוא מקצועי ולכן המשכתי ואמרתי שדווקא אלו ייהנו פחות מלהגיע לאימון ויראו יותר באימון כנטל הוא והוא הפך לשגרה !

לגבי 22 שנה באותה עבודה - רותי מה אומר לך ? את מבוזבזת יקירתי ! עזבי את כל מה שאת עושה וכתבי ספר על איך את עושה זאת ! כי סביר מאוד להניח שאת האדם היחידי בעולם שבמשך 22 שנה אינו חש שגרה מעבודתו...

קודם כל, אני ממש מקווה שהבנת שבמלה "עבודה" אני אכן מתכוונת לעבודה. למקצוע שבו אני עובדת ולא לסקס.
דבר שני, אני חושבת שיש לך טעות מאוד בסיסית בחשיבה שלך: אם אדם עובד בעבודה מאתגרת, משתנה חליפות, איזו סיבה יש שהיא תהפוך לשגרה?

את תהי מליונרית....

חוץ מג'יי קיי רולינג - לא נראה לי שיש איזשהו סופר שהפך למיליונר, על אחת כמה וכמה לא בארצנו הקטנטונת.

והנה סוף טוב הכל טוב ! יש לי סיכוי להנצל אני יודע.... מסכים איתך ! (מי אני ? מה פתאום !!!) לא ניתן להסיק מאנה לגבי הכלל.

רותי, השתדלתי מאוד להיזהר בדבריי בכדי שלא לפגוע חלילה או להעביר הדברים לפסים אישיים - אם לא הצלחתי בכך הרי שאני מבקש להתנצל מראש !!! אין לי חלילה דבר ולו חצי דבר נגדך ברמה האישית, אני פשוט חושב שהיה זה אף פחות מנומס להתעלם מדבריך ולא להגיב. כולי תקווה כי המסר יתקבל באותה נימה בה נכתב !!!

[/QUOTE]

לא נפגעתי אפרו יקירי, אתה כותב ומגיב בצורה מאוד מכובדת ולומר את האמת - אני מאוד נהנית מהפוסט הזה

המשך ערב מעניין

76

היי רותי,

ראשית תודה שקיבלת את הדברים ברוח הנכונה די חששתי מבחינה זו !

אני חייב לציין כי גם אני נהנה מהשיחה איתך שהיא מעניינת וענינית כאחת.

אני די חושש כי הגענו לשלב ה"ליטל מעתוק" בשיחתנו (שלב ה"ליטל מעתוק" = ליטל מעתוק הדמות של ארץ נהדרת הידועה בדיאלוג המעשיר עם חברותיה הראושנה: "לא את", השניה "לא את", הראשונה שוב "לא את", השניה שוב "לא את" וכך הלאה והלאה....) וזהו שלב שאין בו הרבה טעם,

אני חייב לומר שאני ככל הנראה אשאר עם חוסר האמון שלי ובוודאי ובוודאי שאת תשארי עם הידיעות שלך לגבי עצמך.

מה שכן, מסתמן שגם את, רותי, על שלל דעותיך המקוריות, מסכימה איתי שזונה ממוצעת (זונת "משמרות" נקרא לה או זונה במשרה מלאה שזוהי פרנסתה - על המשמעויות הכרוכות בכך) ככל הנראה לא תוכל לעמוד בסטנדרטים עליהם את מדברת כאן ודי לנו בטיעון ה"שכיחות" בכדי להבין זאת, הלא כן ? (יואו נראה לי שזה רומז שצדקתי...)

אני חייב לציין כי בהמשך לדיון זה קיבלתי פניות בפרטי המעידות עליך רותי כמי שאכן עונה להגדרות הנון-קונפורמיסטית עליה דיברנו כאן וכי מי שאכן ביקר אצלך ושוחח עימך מעיד על נכונות דבריך וכנותך בפוסט זה - כמי שלא ביקר אצלך ולא מכיר אותך ואת סיפורך אין לי את "התחמושת" הנדרשת להמשיך דיון זה בטיעונים אישיים, לפיכך בתיקו שהוכרז בינינו לך יש יתרון קטן

מעבר לכך אם מצאת רותי, באמת, את הנוסחא בה עבודה (רגילה) לא תהפוך שיגרה הספר שלך יתורגם לכל שפה שתרצי והגברת רולינג תוכל לעבוד אצלך כפקידת הדפסות לקראת ספר ההמשך.... אני מתנדב בזאת רשמית להוציא ספר שכזה לאור !

אגב, מירב, דווקא לשאלה הכי מעניינת ששאלתי אותך אי פעם לא ענית אולי בכל זאת ?

בידידות

(את הסיום האלגנטי לפוסט למדתי מאחת מכן הבנות הנחמדות כאן בפוסט)

אפרודיזאק2010-2-2 11:46:5
הכל מכל כל....

77

שוב שלום לך יקירי

[QUOTE=אפרודיזאק]

היי רותי,

אני די חושש כי הגענו לשלב ה"ליטל מעתוק" בשיחתנו (שלב ה"ליטל מעתוק" = ליטל מעתוק הדמות של ארץ נהדרת הידועה בדיאלוג המעשיר עם חברותיה הראושנה: "לא את", השניה "לא את", הראשונה שוב "לא את", השניה שוב "לא את" וכך הלאה והלאה....) וזהו שלב שאין בו הרבה טעם.

מכיוון שאין לי טלוויזיה - כן, עוד משהו לא קונפורמיסטי לגבי - אין לי מושג מי הדמות שדיברת עליה, אבל מכיוון שאני כן נוטה להאמין לאנשים, אני פשוט אאמין לך שהגענו לשלב של "ליטל מעתוק".

אני חייב לומר שאני ככל הנראה אשאר עם חוסר האמון שלי ובוודאי ובוודאי שאת תשארי עם הידיעות שלך לגבי עצמך.

מה שכן, מסתמן שגם את, רותי, על שלל דעותיך המקוריות, מסכימה איתי שזונה ממוצעת (זונת "משמרות" נקרא לה או זונה במשרה מלאה שזוהי פרנסתה - על המשמעויות הכרוכות בכך) ככל הנראה לא תוכל לעמוד בסטנדרטים עליהם את מדברת כאן ודי לנו בטיעון ה"שכיחות" בכדי להבין זאת, הלא כן ? (יואו נראה לי שזה רומז שצדקתי...)

לא יקירי, זה אומר שאני מסכימה איתך לגבי. אני לא הייתי מסוגלת לעמוד בסטנדרטים האלה לו הייתי "זונת משמרות" כדבריך. זה עדיין לא אומר שאין כאלה שכן מסוגלות. זה עדיין לא אומר שאין כאלה שכן נהנות מכך. גם אם לא פגשת אחת כזו זה עדיין לא אומר שאין. זה רק אומר שעוד לא פגשת כאלה.
כן צדקת אם מדברים עלי. על רותי.

אני חייב לציין כי בהמשך לדיון זה קיבלתי פניות בפרטי המעידות עליך רותי כמי שאכן עונה להגדרות הנון-קונפורמיסטית עליה דיברנו כאן וכי מי שאכן ביקר אצלך ושוחח עימך מעיד על נכונות דבריך וכנותך בפוסט זה - כמי שלא ביקר אצלך ולא מכיר אותך ואת סיפורך אין לי את "התחמושת" הנדרשת להמשיך דיון זה בטיעונים אישיים, לפיכך בתיקו שהוכרז בינינו לך יש יתרון קטן

מעבר לכך אם מצאת רותי, באמת, את הנוסחא בה עבודה (רגילה) לא תהפוך שיגרה הספר שלך יתורגם לכל שפה שתרצי והגברת רולינג תוכל לעבוד אצלך כפקידת הדפסות לקראת ספר ההמשך.... אני מתנדב בזאת רשמית להוציא ספר שכזה לאור !

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה יקירי, שאני אבין מזה שאתה מוציא לאור בעבודתך?!?

[/QUOTE]

רק בשמחות

78

רותי, את באמת מיוחדת שכן דווקא על " לפיכך בתיקו שהוכרז בינינו לך יש יתרון קטן" לא הגבת....

אני איני מוציא לאור אך אם מצאת את הנוסחא אממן בחפץ לב את הוצאת הספר, שכן זה יחזור אליי עשרות מונים

אגב, לפני שהסקרנות שלי תעביר אותי על דעתי האם אפשר לדעת מהו אותו מקצוע מיוחד כל כך שלך ? (אפשר גם תשובה בפרטי)

הכל מכל כל....

80

הולך בטל: לדעתי לכל אדם יש אמות מוסר שונות - לכן כל אחד צריך לנהוג (בעניין זה) ע"פ ההרגשה שלו עם עצמו.

דעתי האישית ? מוסרי אבל תלוי סיטואציה... יש המון משתנים פה וצריך לפרק את השאלה הזו לעוד עשר שאלות שונות ואז לתת תשובה שונה לכל אחת מהן.... אההה, לא פשוט!... לדעתי פגישה עם נערה עובדת אינה נחשבת לבגידה בבן הזוג משום שהפגישה אינה מבוססת על חיבור רגשי, מצד אחד, מצד שני עולות שאלות אחרות לגביי שקרים שמסתננים לחיי היום יום, וכספים שמסתננים החוצה מהם- וע"ח מי?.... מצד שלישי דווקא פעולה כזאת של פגישה עם "אשת מקצוע" (חחח) יכולה להציל נישואין, לתבל חיי מין, ולשמר עולמות של ילדים קטנים מלאים בצמר גפן ורוד- כמו שמגיע לכל ילד....יש גם צרכים מיניים רבים שהאשה לעולם לא תוכל או תסכים לספק וכאן המין בתשלום פותר המון- אבל- ככל שאנחנו מגשימים פנטזיות כך סף הריגוש שלנו עולה, תמיד נרצה יותר ויותר...בחור בתול למשל שמעוניין לבתק את ניסיונו הראשון יכול ללמוד הרבה מסיטואציה כזו- ויכול גם להיכוות ולהצטלק, או להתמכר ולא להיות מסוגל לקיים יחסי מין "רגילים"....בקיצור אין תשובה מוחלטת...לעניות דעתי: החיובי עדיין גדול מהשלילי- אחרת לא הייתי מסוגלת לעסוק בזה

(איף... חפרתי? שיו !! גם אצלי יש פסיפס...)

אפרודיזיאק: כמה שפחות אערבב את חוויותי המיניות בחיי הפרטיים עם חוויותי המיניות כ"מירב" כאן בפורום- כך ייטב לי... אבל סתם ככה בלי לשבת, להיזכר, לספור ולוודא תאריכים אני כבר יכולה לחשוב בשלוף על שלוש אורגיות מרובות משתתפים, ללא תשלום כמובן, את מספר הבולבולים לא ספרתי, אבל בוא נאמר שמיציתי את העניין לעייפה....

זונה מאושרת2010-2-2 21:7:6
קישור לאתר הפרטי שלי:

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”