כ גומר בקושי - סקס אדיר

גומר בקושי

1

גומר בקושי

רתחתי מזעם. הייתי לבד בבית וטוב שכך. אני לא בן אדם אלים אבל אם היה מישהו לידי הייתי דופקת לו כיסא בראש.

לא ידעתי מה הכעיס אותי יותר, הכסף שהמניאק ביזבז, זה שהוא בוגד בי עם זונות או כל ההודעות הרומנטיות שהנבלה כותב להן. "מגיע לו כיסא בראש על כל זיון, כל שקל וכל הודעה" חשבתי לעצמי. כעסתי, הרגשתי מושפלת, חסרת אונים, אבודה.

הדחף הראשוני שלי היה להתעמת איתו, כמובן מייד אחרי שהוא חוטף כיסא בראש. הוא כמובן יכחיש, יגיד שאני פרנואידית ושהוא בחיים לא יבגוד בי. לא ידעתי מה יקרה כשהוא יראה שאני יודעת. הנחתי שהוא יתנצל ויבטיח שהוא יפסיק. לא היה לי מושג איזה צורך חולני הוא סיפק לעצמו אצל הזונות האלה אבל הבנתי שכל עוד הצורך קיים הוא ימשיך לצרוך מין בתשלום.

לא רציתי לפרק את התא המשפחתי שלנו שעד היום היה מושלם בעיני. כולם מסביבנו בגדו, נבגדו, התגרשו והתחתנו והייתי בטוחה שאנחנו אי מיוחד במינו של שפיות בעולם המשוגע הזה. "לא אי ולא חצי אי, סתם עוד תא משפחתי כמו כל האחרים" נאנחתי בליבי.

כשדני הגיע הביתה, התנהגתי כרגיל. החלטתי שאני לא רוצה להתעמת איתו על הסיפור הזה אבל עדיין לא החלטתי מה אני כן רוצה לעשות.

כנראה שהיו בעיות באתר והוא שלח את כל ההודעות הפרטיות גם לדואר הפרטי שלו, דואר שהיתה לי הסיסמה שלו כי גם אני השתמשתי בו בעבר. להפתעתי הרגשתי לא מעט גאווה בדיווחים של החמור שלי, הוא לפחות כתב יפה ובאופן מפתיע בלי שגיאות. הרגשתי קצת פחות גאווה כשקראתי שהוא מזכיר אותי בתכתובות עם אחת הבנות, בחורה בשם ריטה. כשקראתי את התכתובת הענפה ביניהם הבנתי גם איך אין לו שגיאות כתיב.

הסיפורים בפורום סיקרנו אותי מאוד, הופתעתי שבעולם שהיה מבחינתי ביב השופכין של החברה יש גם אנשים "נורמלים" , קראתי בשקיקה את כל הדיווחים של דני ודיווחים רבים נוספים. ואז החלטתי.

אם דני יכול לדבר עלי עם הריטה הזו, למה שאני לא אדבר איתה עליו?

פתחתי משתמש בפורום. לא היתה לי שום בעיה לבחור ניק, דני בחר אותו עבורי. "הוונילית".

שלחתי לריטה הודעה

אני אשמח לדבר איתך

אל תצרי קשר עם דני בבקשה

יעל

כעבור מספר דקות קיבלתי תשובה מריטה

אני לא אצור קשר עם דני אבל אני צריכה לחשוב על זה

אני אהיה איתך בקשר

ריטה אמפיט

הכעס שלי שכך עם הימים שנקפו, הרבה מעגלים נסגרו לי בעקבות הסיפורים בפורום, הבנתי לא מעט דברים על היחסים בינינו, דברים שלא ייחסתי להם חשיבות עד היום. חיפשתי דרך להתעלל בכלב עד שהריטה הזו תחזור אלי אבל לא ידעתי איך, לפי הסיפורים שלו הוא נהנה שמתעללים בו ואז נפל לי האסימון.

בלילה אחרי שדני זיין אותי יותר משעה והפסקתי לספור כמה פעמים גמרתי, השכבתי אותו על הגב והתחלתי לזיין לו את הפרצוף עם הכוס שלי. כרגיל הוא שיתף פעולה בהתלהבות. הברכיים שלי הצמידו את הידיים שלו למזרן ואני ליטפתי לו את הזין. הכנסתי את הידיים שלי לפה שלו כדי שירטיב אותן והתחלתי לאונן לו יותר ויותר חזק. ידעתי שבשלב הזה כבר אין לו בעיה לגמור וזה רק עניין של זמן, ולא הרבה זמן. דני העמיק את החדירה של לשונו בתוכי והחל נותן קונטרות עם האגן ככל שהוא התקרב לשיא. שנייה לפני שהכלב גמר, עזבתי את הזין שלו והצמדתי בכל כוחי את ידיו למזרן. האגן שלו עף לכיווני, מחפש את הסחיטה האחרונה שתאפשר לו לגמור. אבל הסחיטה לא הגיעה. הוא גמר בלי שום מגע בזין שלו, מתפתל ונוהם מתחתי.

אספתי את הזרע שלו עם האצבע ונתתי לו ללקק, לקח לו דקות ארוכות להירגע. נתתי לו נשיקה על הלחי ואמרתי לו "לילה טוב".

בבוקר ראיתי שריטה שלחה לי הודעה

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

גומר בקושי

5

נכנסתי לפורום, בעיקר כדי לענות להודעות אבל גם כדי לבדוק אם יש תגובות חדשות לסיפורים שאני כותבת. האמת שדי ירדתי מהקטע משום שממילא חוץ מקומץ אנשים אף אחד לא מגיב אז אני מתחילה לחשוב אם בכלל יש טעם להמשיך.

הסתכלתי קודם כל בנושאים הפעילים וראיתי – שכרגיל – אף אחד לא הגיב לסיפורים שלי, ואז נכנסתי להודעות הפרטיות. חיכו לי תשע הודעות. אחת מהן היתה מדני ואותה, כרגיל, השארתי לסוף.

שלוש מתוכן היו תגובות על הסיפור האחרון, כמה הוא ריגש אותם וכמה יפה אני כותבת.

"תכתבו בשרשור" עניתי להם, די בעצבים למען האמת.

היו עוד כמה הודעות מאנשים שרוצים לדסקס קצת לפני שנפגשים.

דיסקסתי איתם, אחרי הכל זה חלק מהכייף, גם שלי. אני מודה.

לחצתי על שליחת ההודעה האחרונה, וקפץ לי חלון "התקבלה הודעה חדשה".

אישרתי, והגעתי להודעות הפרטיות. חיכו לי שתי הודעות, אחת של דני שעדיין לא קראתי, ואחת ממישהו/י שנקרא/ת "הוונילית".

צחקתי לעצמי על מי שבחר/ה לעצמו/ה את הכינוי, כי ידעתי שכך דני קורא לאשתו ולחצתי על פתיחת ההודעה.

ח ו ש ך ב ע י נ י י ם.

זו באמת היתה אשתו. זו היתה יעל!!!

קראתי ולרגע הפסקתי לנשום.

אני אשמח לדבר איתך

אל תצרי קשר עם דני בבקשה

יעל

שמתי לב שאני עדיין לא נושמת ושיחררתי אוויר. אני חושבת שחטפתי התקף חרדה, בכל אופן ככה זה הרגיש לפי הזיעה הקרה שהתכסיתי בה והדופק המואץ.

בדקתי וראיתי שהיא מחוברת. "מחכה לתשובה" חשבתי לי. מה אני עושה?

האינסטינקט הראשוני שלי היה למחוק את ההודעה ואז לומר לדני שיוריד את אשתו ממני. אחר-כך הגיע הכעס עליו. למה האידיוט הזה לא נזהר יותר? הרי אם היא הגיעה אלי זה רק בגלל שהוא השאיר את הפורום פתוח או משהו בסגנון.

נשמתי עמוק, הכרחתי את עצמי להירגע והחלטתי לקחת את הזמן כדי להחליט. שלחתי ליעל הודעה:

אני לא אצור קשר עם דני אבל אני צריכה לחשוב על זה

אני אהיה איתך בקשר

ריטה אמפיט

והתנתקתי. שכחתי מההודעה של דני שעדיין לא קראתי. הייתי חייבת להירגע ולחשוב. בעיקר לחשוב.

כעבור שעתיים-שלוש של מחשבות על מה אני הולכת לעשות, נזכרתי בהודעה של דני וחשבתי אולי הוא רצה להזהיר אותי שאשתו גילתה הכל. נכנסתי חזרה לפורום, שוב חיכו לי כמה הודעות אבל התעלמתי מכולן ופתחתי את ההודעה שלו.

לא אשתו ולא נעליים. הוא היה אצל מישהי, כתב דיווח ושלח לי שאסתכל עליו לפני שהוא מפרסם. נוסף לכול הוא גם צירף תמונה מסוימת שעוד יותר הרגיזה אותי וכתבתי לו שיחליף את התמונה כי אני לא מוכנה שהוא יפרסם אותה והוא אמור לדעת את זה.

הוא ישר כתב לי שאני צודקת והוא מתנצל שהוא לא חשב על זה מראש והמשכנו להתכתב קצת בלי שהוא יזכיר במלה את אשתו או אם קרה משהו ביניהם.

הבנתי שהוא לא יודע מכלום. גם הבנתי שהכדור נמצא אך ורק במגרש שלי.

נתתי לזמן לעבור. בכל פעם שנכנסתי לפורום פחדתי לגלות שמחכה לי עוד הודעה מ"הוונילית" אבל לא, היא לא שלחה עוד אחת.

'באמת ונילית. מחכה כמו הילדה הטובה שהיא' חשבתי לעצמי.

עברו כמה ימים בלי שאצליח להחליט מה אני עושה עד שביום אחד זה פשוט בא לי. אולי אני בעצם אעשה לו טובה אם אני אדבר איתה. אחרי הכל הוא אוהב אותה, היא האשה של חייו. אולי אם היא תבין מה חסר לו והיא תמלא לו את זה הוא יפסיק לחפש במקומות אחרים.

'מטומטמת' שמעתי קול לוחש לי בראש, 'ואז הוא לא יבוא אלייך יותר ולא תוכלי לשחק איתו וליהנות איתו כמו שאת כל-כך אוהבת'.

נכון, עניתי לעצמי, אבל תיהני הרבה יותר אם תדעי שבזכותך הוא נשאר רק בין הרגליים שלה, או מתחת לרגליים שלה, מה שיעשה לו טוב.

בלי לחשוב יותר מדי, התחברתי, לחצתי על "הוונילית" ושלחתי לה הודעה פרטית:

אני מקווה שלא תגרמי לי להתחרט על זה

אנחנו נשוחח לא כאן

תתקשרי אלי ונקבע פגישה.

אבל בתנאי אחד: את חייבת לבוא בראש פתוח

ריטה אמפיט

גומר בקושי

6

הייתי מופתע, בהלם טוטאלי, יעל כמעט לא יזמה ופתאום לאונן לי בצורה כזו? הייתי בשוק.

אין לי בעיה לגמור ואין לי בעיה לא לגמור אבל הלילה יעל הביאה אותי למצב שממש בקושי גמרתי. היא אוננה לי עד השנייה שבה כמעט גמרתי ואז עזבה לי את הזין לאנחות, ואני נאנחתי, נאבקתי בכל כוח הרצון שלי לא להעיף את היד שלי קדימה ולגמור את המלאכה בעצמי. הצלחתי לגמור אבל בקושי.

יעל התרוממה ממני, נישקה אותי ונרדמה כאילו כלום לא קרה.

למחרת סיפרתי את זה לריטה והיא כתבה לי חזרה "אמרתי לך שהיא לא ונילית" והוסיפה סמיילי עם קריצה.

האמת היא שדי התגעגעתי לריטה, אבל לא הצלחתי לפנות זמן לבילוי איתה ולא רציתי ללכת ולהיות לחוץ בזמן.

בערב יעל אמרה לי שיש לה כרטיסים לקונצרט ליום חמישי ושאלה אם אני רוצה לבוא. אמרתי לה שאין מצב ומספיק שאחד מאיתנו יסבול ומייד שלחתי SMS לריטה, שלא תקבע לי עם אף אחד ביום חמישי בערב.

ברגע שנכנסתי לדירה של ריטה התנפלתי עליה בתאווה אין קץ. הייתי חרמן מהסיפור עם יעל כמו שלא הייתי חרמן מעולם. שלא כהרגלנו, תוך שניות היינו במיטה, שתי אצבעות של יד ימין שלי בעכוזה של ריטה, הלשון שלי חופרת בתוך הכוס המתוק והחם שלה ובוהן שמאל מעסה את הדגדגן שלה. תוך כמה דקות ריטה החלה לרעוד ולשאוג ואני הוצפתי בנוזל האהבה שלה.

לא נתתי לריטה מנוחה, היא ביקשה בהודעות שנשלחו בינינו לפני המפגש שאני אענג אותה. אפשר לחשוב שאם היא לא היתה מבקשת לא הייתי מנסה לענג אותה אבל הבקשה המפורשת הכניסה בי מוטיבציה מוגברת.

לבשתי גומי וחדרתי בעוצמה לישבנה של ריטה. לא הזזתי את הזין שלי בתוכה והתחלתי מנשק את שדיה ואת פטמותיה שהיו עדיין זקורות. לאט לאט עליתי במעלה צווארה לכיוון פיה החם והמצפה. במקביל התחלתי לנוע עם אגני קדימה ואחורה, מקפיד שכל הזין ייצא מהחור החם וההדוק של ישבנה, וכאשר כולו היה בחוץ, חזרתי ונעצתי אותו באיטיות פנימה עד סופו.

הוצאתי מהתיק שלי את הויברטור הגדול שקניתי בד"ר גב, חיוך של אושר הציף את פניה של ריטה למראה המפלצת. הדלקתי אותו והצמדתי אותו לדגדגן שלה. שתי אצבעות של ידי הפנויה נכנסו למערת התאווה המבעבעת שלה ותרו אחרי נקודת הג'י שהאנגלים איבדו. נרגעתי, לפי התגובות של ריטה היא עדיין שם. לפי כמות הנוזלים שפיעפעה ממנה נקודת הג'י אפילו מתפקדת. ריטה גמרה פעם נוספת.

האורגזמה השלישית של ריטה היתה בזיון מיסיונרי אינטנסיבי ביותר, ובלי אביזרים נוספים. ליטפתי את פניה ונישקתי אותה בזמן האורגזמה, קיוויתי שהנשיכות שלה לא ישאירו בי סימנים.

לאחר שנרגענו, עברנו לסלון וריטה הדליקה סיגריה. לא הספקתי להביא יין ופתחתי בקבוק יין שהיה במקרר. כמו שריטה אוהבת, זה היה יין חצי יבש אבל יכולתי להאשים רק את עצמי שלא הבאתי יין נורמלי.

שתינו מחובקים וריטה אמרה שיש לה שאלה רצינית לשאול אותי.

"אתה סומך עלי?" היא שאלה.

"כן" עניתי בחשש מהול בציפִּיָה.

"יופי" היא אמרה, "לך למיטה, תקשור את הרגלים בפיסוק, תכין חבלים לקשור את הידיים ושים כיסוי עיניים. אני כבר מגיעה" היא אמרה.

"את לא הולכת לגרום לי לגמור כמו שיעל עשתה" אמרתי בחשש.

"וואלה, לא חשבתי על זה אבל דווקא רעיון נחמד" היא ציחקקה.

חיכיתי לה מספר דקות במיטה כמו שהיא ביקשה. היא הגיעה ובדקה שהרגליים קשורות כהלכה ולאחר מכן קשרה לי את הידיים מעל לראש. היא שמה לי אוזניות על האוזנים והדליקה את המערכת עם דיסק ישן של בוב דילן.

לא ראיתי ולא שמעתי דבר. לא ידעתי אם ריטה נשארה בכלל בחדר ולא היה לי מושג מה היא מתכננת. תהיתי במיוחד למה היא טרחה לשים לי אוזניות, מה היא לא רצתה שאוכל לשמוע?

מבחינתי ריטה יכלה לעשות כל דבר כולל לצרף אדם שלישי, היא ידעה שאני לא מתלהב משלישיות אבל גם ידעה שאין לי התנגדות עקרונית. למעשה במצב שבו הייתי באמת הייתי מוכן לכל אפשרות.

אחרי כמה דקות הרגשתי שריטה לידי. ניסיתי להזיז את ראשי לכיוון שממנו הרגשתי אותה אבל תנועתי היתה מוגבלת ולא הגעתי אליה. לפתע הרגשתי יד נוגעת לי בזין. תוך שניות הוא נעמד לחלוטין והיד המשיכה ללטף אותו בעדינות. הרגשתי את ריטה עולה למיטה וכורעת בפיסוק מעלי. הרגשתי והרחתי אותה וניסיתי להרים את הראש כדי לנשק אותה אבל עכשיו ברכיה היו על הכתפים שלי וממש לא יכולתי לזוז. ריטה המשיכה לשחק לי בזין ובביצים והכניסה את היד השנייה שלה לתוך פי. ליד היה טעם מתוק של צוף אהבתה, הבנתי שהיא מאוננת מעלי.

מדי פעם ריטה הורידה את אגנה ואיפשרה לי ללקק את שפתי הכוס שלה, עמוק יותר היא לא נתנה לי להגיע.

לפתע הרגשתי שהמזרן נמעך, לא היינו לבד, למיטה נכנס שותף נוסף. ריטה והנוסף כרעו שניהם מעלי אבל בקושי נגעו בי. ניסיתי לחוש ברגליים שלידי אם זה גבר או אישה. אם זה גבר הוא לפחות לא שעיר, חשבתי לעצמי.

הרגשתי שיש תכונה לא מעטה מעלי אבל לא היה לי כל חלק במתרחש, הרגשתי את הגופות שמעלי נעים בהרמוניה קדימה ואחורה, ימינה ושמאלה. נוזל קר טיפטף על פני, אספתי עם לשוני ככול שהצלחתי. יין לבן יבש. יפה חשבתי, לפחות האורח מבין ביין. הרגשתי שהעניינים מעלי מתחממים, ניסיתי להרים את ראשי ולהצטרף לחגיגה, ריטה הורידה את האגן שלה ונתנה לי להכניס את לשוני עמוק לתוכה. היא החלה לאונן לעצמה במרץ והרגשתי שהיא מתקרבת לשיא. שניות לפני שהיא גמרה היא הרימה את הכוס המתוק שלה ממני, ממשיכה לאונן במרץ. ריטה גמרה בעוצמה חזקה מהרגיל ואני זכיתי לגשם חמים ומתוק. היא הורידה שוב את האגן שלה אל עבר פי המשתוקק ונתנה לי למצוץ וללקק אותה עד לטיפה האחרונה.

לאחר שריטה נרגעה, היא שוב החלה בריקוד החושני מעלי עם השותף הסמוי. שוב טיפטף עלי היין הלבן. ריטה נתנה לי לנשק לה את הכוס ואז זזה אחורה וכוס אחר סגר עלי. ניסיתי להכניס את לשוני לתוכו אבל הכוס התרחק ממני. לכוס הזה היה טעם מוכר, טעם של היין הלבן שנטף ממנו.

לפחות ריטה סידרה לי עוד בחורה, חשבתי, ולא גבר.

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

גומר בקושי

7

עבודה משותפת נהדרת! תמשיכו!

(מצטער ששובר את הרצף אבל מגיעים מחמאות.

בלאק'נ'דקר

Humor is the great thing, the saving thing. The minute it crops up, all our irritations and resentments slip away and a sunny spirit takes their place.

Mark Twain
שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”