כ שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים - דף 27 - סקס אדיר

שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים

261

על המלכה אנג'לינה שמעתי כבר מזמן. כבר הרבה זמן אני בוהה בתמונותיה הלא אמיתיות אך המלבות אש קולומביאנית צרופה בעיני המתבונן המקצועי ומפנטז נואשות. בתור מבקר וותיק בבוגוטה העיר (עבודה, מוחות שטופי זימה שכמותכם, עבודה.) הייתי מוכרח לבחון את התצריף הזה של ישראלית חולת סקס, במובן החיובי של המילה כמובן, מראה קולומביאני טיפוסי ורעב בלתי פוסק לאורגזמות הנישא בפי כל (תרתי משמע). יצרתי קשר עם טלפון שלא עונה. ובמשך שבוע קיללתי את אלכסנדר גרהם בל על המכשיר הדפוק שהמציא. באין מענה חפרתי וחפרתי בדיווחים וגיליתי שהמלכה פתחה לשכת מסחר כדת וכדין ופקיד בעל קול צפצפני משהו מבטיח "בחורה מהממת,מהממת,ממש. לא שניסיתי אבל ראית את התמונות באתר ?"

בטח ראיתי יא ליצן . ולמה ניראה לך שאני מתקשר , בכדי לראיין אותה למגזין הישראלי לענייני יצוא חלב לצפון קוריאה הדרומית ? עוד נחזור לחלב....

קבעתי עם הרל"ש מועד. התייצבתי כדת וכדין במועד המיוחל כולי שטוף זימה מחכה להזדמנות לשזוף עיני ולטבול ידי במעשה הבריאה הבלתי מתחשב הזה.

כאן עלי לעשות פאוזה קלה בכדי לתאר בעיניכם את המושג Chicas Columbiana . בבוגוטה היחס המספרי בין נשים לגברים הוא 1:7 . כן,כן ידידי – גן עדן לגברים. בכל גיל בכל מצב. אם אתה לבן (יעני גרינגו) אתה בטח עשיר,כך הן בטוחות, ואתה צפוי למספר לא קטן של בנות,חתיכות רצח, שיתחילו איתך. בחורה ממוצעת בבוגוטה המגיע לגיל 16 תקבל שתי מתנות מההורים. האחת ,ניתוח פלסטי להזקרת החזה. השנייה.....ניתוח פלסטי לעיצוב המרכב האנושי יעני הישבן.

שוב פרט גיאוגרפי , רפואי מולטיסיסטמטי – בוגוטה היא בירת ניתוחי הפלסטיקה הקוסמטיים ביבשת אמריקה. שילוב בלתי נסבל של עודף נשים ועודף מנתחים פלסטיים יוצר מצב בו אם אתה לבן ואתה בבוגוטה ולא מצליח להשכיב מקומית – אתה הומו או מר בוביט (חסר המוט).

קבלו דוגמית

Chicas Columbiana

אני שואל את מנכ"ל לשכת המסחר לכתובת היעודה ו...שומו שמיים. המלכה פתחה את ארמונה לקהל הרחב (זאת אומרת הארמון צר, הקהל מרחיב אותו) בשכונה בה גדלתי. נו, נו מעניין מה גברת פלומבה (הפולנייה מהקומה הראשונה שהייתה מציצה מחרך הדלת) הייתה אומרת (לכוווולם) אם הייתה יודעת שבבנין ממול הבן של השכנה מלמעלה מזיין את הצורה של קולומביאנית מקומית.

כבר הבנתם בדיווח אחר כי אני דייקן להחריד (תכונה מטופשת - לעמוד בזמן שקבעת עם מישהו שברור לך שאין סיכוי בעולם שינהג אותו דבר) מתקשר לכבודו שעונה לי – נו אתה מאשר את הפגישה ? מה מאשר אני כבר למטה אני אומר לקול הפיקולו הנשמע מצידו השני של הקו. עוד מעט דקות חולפות (כחצי שעה) ואני מתבקש לפסוע אלי המשעול הנשגב – שביל החלב (כבר אמרתי , עוד נחזור אל החלב). עולה בחיל ורעד וממתין לפתיחתו של ההיכל.

הדלת נפתחת ואז מתגלה לעיני מחזה מדהים שתגובתי המיידית היא לקלל בבת אחת את : הורי שהביאוני עד הלום (יעני למה לא הביאוני הלום מוקדם יותר) את הפקיד הצפצפן שנתן לי לחכות למטה בקור עד שמגדל האייפל הפרטי שלי הפך לקשית בבקבוק טמפו מהמאה שעברה. את פלומבה השכנה שבטח תספר לכולם (לא משנה שהיא כבר מתה איזה 15 שנה) בקיצור את כל מי שעלה במוחי אם היה בו מקום כלשהו מלבד הפנים היפות,הגוף השופע והשדיים המדהימות האלו המאיימות להטביע אותך בים התשוקה ללא רחמים.אהבה ממבט ראשון

הקולומביאנית מתנשאת לגובה של כ 1.75 מטר, שחומה במידה המתאימה (יעני לא שוקו פיני גרשון – מהחכמות !) עור חלקלק מכף רגל ועד ראש. חזה מדהים שמבחינתי היה יכול להינשא בגאון על כל אריזה של טרה כאייקון למקור החלב האולטימטיבי (בטוח תצרוכת החלב בארץ הייתה מזנקת במיליוני אחוזים), ישבן אלוהי המתחנן כי בוא תבוא אל תוכו אך בסתר ליבך אתה יודע כי תראה את הארץ המובטחת ומקסימום תלקק אותו. רגליים מקסימות , המתחילות בכפות רגליים מטופחות ומסתיימות בארמון הצר (עליו דיברנו ועוד נדבר)

יפהפייה,סקסית בטירוף כאילו מתנשא מעלייה שלט גדל מימדים המציין כי היא פנויה לסקס 25 שעות ביממה (היא קמה שעה אחת קודם),נחמדה וידידותית. השופעת , מציעה שתייה וקרואסון ואנו מתיישבים לשיחת חולין. בה מהר מאד אני מבין כי נפלתי שדוד בידי אלילת סקס , דו מינית כהגדרתה שלא יכולה לסיים יום ללא התפוצצות אוכלוסין בארמון. וכעת לאחר ההקפאה העמוקה אותה ארגן לי השרקן אני צריך להצליח לא לבייש את הפירמה.

מקלחת קצרה מובילה אתנו לחדר בו אני מבחין בספרי לימוד. שוב ספרי לימוד , והפעם בלוגיקה. באופן מיידי אנו מוצאים עצמנו במיטה בו מתחילה המלכה (וכאן הבנתי למה היא קוראת לעצמה המלכה) להשתמש בי כוויברטור אנושי. היא שוכבת על גבה , ראשי בין רגליה , לשוני על כפתור ההפעלה ואני נידרש לביצועים מדויקים על המילימטר כשהיא מחזיקה את מצחי כמו סטנד של אגרטל מהחתונה של הדודה פרומה , קרובת משפחה רחוקה של פלומבה המציצנית. הנדנוד הבלתי פוסק של ראשי יחד עם הלקיקה המתגברת מעלים קולות אנחה בו מסבירה לי מיס בוגוטה כי היא חייבת להרגיש אורגזמה היום אחרת זה לא לעניין. כי אי אפשר לגמור יום בלי לגמור....יום. זה לוגיקה לא ? אני לא מבין איך זה קרה שאני באתי להתענג הפכתי בידי מיודעתנו חולת השליטה (כפי שהיא מגדירה עצמה) לזעזעכוס ??

האורגזמה המיוחלת מגיעה. או שמה היה זה שהגענו לאור יהודה אבל רטיטות עזות והודעה ניצחת של נסיכת דרום אמריקה כי היא בשלה לעבור לשלב הבא לו חיכיתי מאז ענה לי הצפצפן מבגדד. השלב בו רשאי אני ליהנות מפרי האלוה הזה – יעני ללקק השדיים , ולבוא אל מבואת הארמון.

מיס בוגוטה לוקחת את האייפל שלי בפיה וכל תחושת הקור שאפפה אותי בהמתיני לעלות אלי הארמון נעלמה כלא הייתה. ברטיבות ובעינוג אין קץ אני מתרגש והלוך נו, נו לאחר כ 15 דקות של נענועי ראש כבר לא יכולתי לחשוב על דבר אחר ובתנודות סיסמיות עקביות בו האייפל הפרטי שלי בוהק באור נגוהות בתוך הארמון ואני מסתכל איך הקולומביאנית כשרגליה אל על בפיסוק האהוב עלי, שדיה נעים במתואם מגיעה עימי כמו צליל מכוון עד לאור יהודה (שוב פעם אור יהודה ?).

חיבוק חם בו מניחה השופעת את חזה המקסים על בטני במשך מס' דקות , ליטופים ונשיקות מסיימים פרק ראשון של הטרילוגיה לבית פלומבה. אני יכול לומר בביטחון כי הגברת יודעת גם יודעת פרקים בהליכות הסקס , היא אמנית בתחום ויש לתת כבוד לאומרת בפה מלא – אני אוהבת סקס , אני דו מינית וטוב לי עם זה.(שמעת פלומבה תפסיקי להציץ בדלת ותתחילי להציץ לאנג'י אולי תלמדי משהו)

אנו עוברים לסלון להרגעות כללית או אז מעלה אנג'י את הרעיון שתקרא לחברה שלה , יפיפייה בזכות עצמה – מורן. כאן המקום לספר כי במהלך הנענועים (של הראש שלי או של דדיה) שמענו שיעול קל ומכאן זה זרם לשיחה משולשת על סקס כמובן ושאר מיני ירקות. (מורן אנחנו עוד ניפגש יקירתי)

פרק ב' היה לא פחות מהנה בו יכולתי ליהנות מתנוחה מדהימה בה יקירתי הטמירה מרימה ישבנה אל על ואני בתנוחת דוגי מטרפת חושים נע בארמונה עד לסיום המוצלח של ביקור זה.

תודה לאנג'לינה שהחזירה אותי לימי בוגוטה העליזים , ותודה לפיקולו הרל"ש שהחזיר לזיכרוני מתהום הנשייה את פלומבה בה היינו מתעללים כנערים צעירים שטופי זימה וסקס.

שלכם , Zeous

Zeous2010-1-7 0:52:0
המרחיק ראות יגביה עוף

268
שלום לכולם.

אתן לעובדות לדבר בעד עצמם מבלי הרבה פרשנות.

התקשרתי לפקיד של אנגלינה בשעה 13:00. הוא ענה וקבע איתי
לחמש במקום בר"ג.

הגעתי במיוחד והוא הדריך אותי למקום אך אמר לי שלא להיכנס.
לאחר עשר דקות אמר לי שהוא מצטער אך יש לדחות את הפגישה
בשעה. הסכמתי וחיכיתי. אך אמרתי "אם היא רוצה לבטל בבקשה
תאמרו לי עכשיו בכדי של אחכה סתם". הפקיד אמר "מה יש לבטל"?

לאחר שעה התקשרתי ולא ענו לי. המשכתי לנסות ולאחר 17 דקות
הוא ענה לי שוב ואמר שהוא מנסה ליצור קשר עם אנגלינה.
המשכתי לנסות במשך עוד חצי שעה אך לא ענו ולאחר שעתיים
מבוזבזות הלכתי לדרכי.

מדוע לא טרחו ליידע אותי שהיא לא רוצה לקבל אותי לא אדע אך
כל הערב בוזבז ללא תכלית.

269

אם כן חברים, טוב מאוחר מלא כלום, אבל כפי שהבטחתי, קבלו את הדיווח האחרון שלי בפניכם:

הייתי אם כן, הראשון שזכה לטעום ממנעמי תענוגותיהם של השילוב הקטלני אנג'לינה+מורן.

על אנג'לינה אין צורך להרחיב... על מורן - לאחר מה שקשקשו כאן כמה חברים - דוקא כן...

מורן היא בחורה אינטליגנטית, ברום גובהה המטריף יושב לו מבט סקסי ומחרמן, ציצים ענקיים ועגולים, נעימים למגע, חטובה ומושלמת, תחת עסיסי, רגליים חלקות וארוכות שלא נגמרות, מערת נטיפים ורודה ומטריפה... בקיצור, הפרטית המושלמת שתעורר את תאוותו של כל אחד מאיתנו.

הפנים הם אכן לא הצד החזק שלה, אך בהחלט יש לה עם מה לכסות על החסרון הקט הזה.

היא בהחלט לא אנג'לינה נסיכת הפורום, ללא ספק, אך גם בהחלט שווה את ההשקעה, ונותנת מעצמה ללא גבולות.

השילוב שבין שניהן הוא מטריף חושים, וכמו שכבר הבנתם מהדיווחים הקודמים לפני. שתי חתולות מין סקסיות שנכנסות איתך למיטה למשך שעה, גורמות לך לשכוח מחיי היום יום, ולשקוע בתענוג שלא מהעולם הזה.

לא אכנס כאן לתיאורים מיניים ואירוטיים כאלו או אחרים, לא אספר כאן על ארוחת הבוקר כשאני יושב בין שתי מלכות ערומות ומחרמנות, לא אספר כאן הסנדוויץ שאני ואנג'לינה עשינו למורן, לא אספר כאן על הירידה המטריפה שמורן עשתה לאנג'לינה עד שהיא גמרה בצרחות אימים, לא אספר כאן על טעמה המתוק של מורן במקומות הנכונים, שלא יכלתי להיפרד מללקק עוד ועוד, לא אספר כאן על ההנאות ההדדיות שהביאו שם אחת לשניה, לא אספר כאן על תנוחות חדשות שלמדו אותי שם בתחום האורגיות, ארשה לעצמכם לדמיין כיד הדמיון הטובה עליכם, ובוודאי אתם יודעים למה כוונתי...

אספר לכם רק, כי היתה לי שעה וחצי, שבהחלט הצדיקה את המחיר של 1,200 ש"ח + טיפ הגון לשתי העלמות החמודות האלו, ובוודאי גם הייתי חוזר לזירה לשחזר את האירוע, אם לא שהייתי מתנתק מהתחום ומהפורום.

בהחלט יישאר לי זכרון מתוק מהתחום, בפגישתי האחרונה עם שירותי מין בתשלום...

ומילה אחת למקסמקס: טרם יציאתי, ולאחר הפעם השלישית שרוקנתי את אשכי, צילצל הטלפון של אנג'לינה... כשהיא ענתה שמעתי אותה אומרת: "היי מאמי, מורן פשוט צריכה להגיע מהצפון, והיא עדיין לא הגיע, היא כבר בדרך, אני יתקשר אליך בכל מקרה עוד עשר דקות...", מורן הלבישה מהר מאד את החזייה והחוטיני הוורודים, וכשיצאתי, שתיהן נעמדו הכן לקבל את פניך, לעוד סבב מחרמן ומהנה... כל הכבוד להן על המרץ והאנרגיות החיוביות...

אולי עכשיו תאשים אותי בריח שהרחת מהתוסיק של מורן?... מוזר, כי אני הרחתי ממש תענוג, שרק בשביל זה היה כדאי לשוב אליה...

אז חברים יקרים, תהנו מהחיים, ואל תשכחו שבחוץ יש גם חיים...

תודה לכולכם, תודה להנהלה, תודה לכל הבנות המקסימות כאן בפורום, תודה לאנג'לינה ולמורן המהממות... היה לי כיף, מקוה שגם לכולכם...

טיטי.

270
titi, אחלה דיווח. בהצלחה בגמילה ובחיים.

מה שכן הרסת אותי עם הקטע בסוף.
בואנה, אנג'לינה הזאת לא יכולה להוציא מהפה שתי מילים רצוף
בלי לשקר. לי היא אמרה שאני ראשון באותו יום ואז היא המציאה
את הסיפור שמורן התעכבה ברכבת בדרך מנהריה.
עאלק רכבת... הרכבת היחידה שיש זה התחנת רכבת בדירה של
אנג'לינה. עאלק מקבלת 1-2 ביום...
וזה לא פעם ראשונה שאנגלינה עושה לי קטעים מסריחים!
כמה שאני רגוע ומפרגן, עכשיו טיפה התעצבנתי.
אבל התפכחתי מהתמימות שלי.
no more Mr. nice guy
במחיר שלהן בלי להתקלח?
סטנדרטים של תיקתוקיות! סיכון בריאותי! ביזיון!!!
אני רץ להקיא.
חזרתי.
טוב, למדתי את הלקח. maxmax2010-1-12 19:33:2
אז אגמור בשיר מזמור

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”