אדמונית
אין מילים לתאר את עוצמת הכתיבה שלך.
גם אם אני נמנה על הקומץ, או שאני לא מגיב מספיק - קבלי שאפו, נשיקה וחיבוק.
כל הכבוד.
מדהים.
דיויד.
כ
אדמונית
אין מילים לתאר את עוצמת הכתיבה שלך.
גם אם אני נמנה על הקומץ, או שאני לא מגיב מספיק - קבלי שאפו, נשיקה וחיבוק.
כל הכבוד.
מדהים.
דיויד.
נפגשנו, הוונילית ואני. רעדתי לפני כמו שלא זכור לי שרעדתי מימי אבל לא ביטלתי.
קבעתי איתה בבית-קפה, 'על כל מקרה שלא יבוא' חשבתי. לך תדע איך תתנהג אשה נבגדת שבעיניה אני "המאהבת" של בעלה.
הפגישה היתה מדהימה, היתה בינינו כימיה מטורפת. לא הבנתי למה דני טוען כל הזמן שיעל ונילית.
מהר מאוד עברנו אלי הביתה, לשבת יותר בנוחות. דיברנו ודיברנו ודיברנו. היא סיפרה לי איך היא "עלתה" עליו וכמה היא רתחה בהתחלה ולאט-לאט נרגעה כשהבינה שאם הוא בחוץ זה בגלל שחסר לו משהו בבית. בגלל זה היא בעצם פנתה אלי.
סיפרתי לה קצת על זה שהיא קוראת לו בעלי. קצת על הדברים שהוא רוצה, על מה ש"עושה לו" את זה. היא היתה בהלם. מסתבר שהוא מעולם לא דיבר איתה על הדברים האלה, גם לא ברמז.
ישבנו על הספות, מדברות, שותות יין. אני את החצי יבש שלי והיא את הגועל היבש שגם הוא שותה. צחקתי ואמרתי לה שלפחות בזה הם מתואמים לגמרי.
אחרי חצי בקבוק יין שכל אחת מאיתנו חיסלה והרבה דיבורים, מה הרבה, המוןןןןןןן דיבורים, איכשהו עברתי לשבת קרוב אליה. המשכנו לדבר והיד שלי התחילה לטייל, כאילו היא קיבלה חיים משל עצמה. לא רק שהיא לא נדחתה אלא אפילו לוטפה על-ידי היד של יעל. לא עברו עוד 20-15 דקות ועוד כוס יין והיינו במצב של חצי ערומות על הספה. בסלון.
דבר אחד ייאמר לזכותה. היא ידעה לנשק. לשון נוגעת בלשון, שפתיים יונקות שפתיים. הידיים נכנסו גם הן למעגל, מלטפות, ממששות, בודקות.
ירדתי עם השפתיים אל השדיים שלה והתחלתי ללקק אותם, בעדינות אין קץ. דני אמר ונילית, לא?
זהו שלא. גם בזה לא. מצצתי לה את הפטמה השמאלית ועם היד שיחקתי בימנית ואז פשוט צבטתי אותה. חזק. הוונילית גנחה ופתחה את הרגליים.
"הווווו," אמרתי לה "יש לך פוטנציאל. בואי."
הלכנו למיטה שלי תוך כדי שאנחנו עוצרות בדרך לעוד נשיקה ועוד מזמוז. כשהגענו השכבתי אותה בעדינות על הגב, הורדתי לה את המכנסיים ואת התחתונים והתחלתי ללטף אותה, עם הידיים ועם הלשון, עולה על רגליה החלקות עד שהגעתי אל בין הרגליים שלה. היה שם חם. היה שם רטוב. ונילית או לא ונילית, היא היתה חרמנית.
מילאתי את פי במים קרים וטיפטפתי על הדגדגן שלה. היא קפצה, גונחת בתשוקה, ואני הצמדתי את הלשון שלי עליו. מלקקת אותו, משתעשעת בו, מוצצת אותו והוא גדל לו בנחת בתוך פי. היא שלחה יד וניסתה לדחוף לי את הראש יותר למטה, אל פתח הר הגעש שלה, אבל אני התעלמתי. המשכתי לשגע לה את הדגדגן ומדי פעם ליקקתי את השפתיים החיצוניות של הכוס היפה שלה. ביד אחת ליטפתי את השדיים הקטנים שלה, צובטת מדי פעם את הפטמות וחוזרת ללטף, להרגיע. היא כבר לא שלטה בעצמה, גונחת וצועקת ומשתוללת מתחתי. דחפתי לה 2 אצבעות והתחלתי לאונן לה תוך כדי שאני ממשיכה לשגע אותה עם הלשון שלי. מלקקת ומוצצת ויונקת ומזיינת אותה עם האצבעות שלי. היא קימרה את גבה והתחילה לרעוד. הרגשתי את גופה בא לקראתי ועזרתי לה להגיע לשם. והיא הגיעה. היא גמרה בעוצמה מטורפת, ישר אל תוך הפה שלי. התרוממתי וטיפסתי עליה ונתתי לה לטעום אותה.
"גם אני יכולה?" היא שאלה, מצחיק, אבל בנימה קצת מבוישת.
"בתיאבון מאמי," אמרתי לה.
היא התחילה ללטף אותי, התמקמה בין הרגליים שלי והתחילה לרדת לי. הייתי בהלם. הרמתי את הראש, הסתכלתי עליה וספק שאלתי ספק קבעתי "יעל, זו לא פעם ראשונה שלך עם אשה, נכון?!?"
"בטח שלא. כבר הייתי עם 3 נשים."
"באמת? מתי? לפני שהתחתנתם?"
"מה פתאום? אחרי. את באמת חושבת שהבעל היקר שלי יודע עלי הכול?" היא צחקה ואז אמרה "אל תפריעי לי, טעים לי." הורידה את הראש והמשיכה לרדת לי. היא תפסה את הדגדגן בשיניה, מושכת אותו קלות ואז ליקקה אותו והרביצה לו עם הלשון תוך כדי שידיה מלטפות את כולי. מלקקת, מוצצת, יונקת, ואז ירדה עם הלשון ופשוט דחפה אותה פנימה, אל תוך הוואגינה הבוערת שלי ועלתה בחזרה אל הדגדגן שגדל והתנפח בתוך הפה שלה. אחרי הרבה משחקי לשון עם הדגדגן ועם פתח מערת תאוותי היא דחפה לי אצבעות והתחילה לאונן לי עד שגמרתי בצעקות. "אבל לא השפרצת," היא אמרה באכזבה מסוימת.
קמתי, הבאתי את הוויברטור שלי, הראיתי לה איך להשתמש בו, ושיחקנו איתו עד שהשפרצתי. ישר עליה. התנשקנו וחזרנו לדבר. היא סיפרה לי על החוויות שלה עם נשים ואני השתגעתי איך בני-זוג שחיים ביחד כל-כך הרבה שנים בעצם לא יודעים באמת כלום אחד על השני, וגם אמרתי לה את זה.
"ומה עכשיו?" היא שאלה.
"עכשיו, הכול הולך להשתנות אצלכם ואם את רוצה כמובן, אנחנו נכין לבעלך היקר הפתעה."
"בטח שאני רוצה. מתה להפתיע אותו, להראות לו ממה אני עשויה. ונילית עאלק. אז מה עושים?"
אמרתי לה להתקשר אליו ולומר לו שיש לה תוכניות ליום חמישי, כאלה שהוא לא ירצה להצטרף אליה. היא עשתה את זה, אמרה לו שיש לה קונצרט והוא כמובן אמר לה משהו כמו 'אין צורך ששנינו נסבול, או משהו בסגנון'.
כמה דקות אחר-כך קיבלתי הודעה מדני שהוא רוצה לקבוע איתי ליום חמישי בערב. "כמו שתיארתי לעצמי," אמרתי ליעל, "דני לא נפגש איתי יחסית הרבה זמן ושנינו התגעגענו מאוד אחד לשני. אחלה. העניין הזה מסודר.
"תהיי באזור שלי בערך שעה וחצי אחרי שאת יוצאת מהבית, אני אשלח לך SMS ואז את עולה, בשקט. אני אקבע גם עם מישהו חמוד, אתם תיפגשו למטה כך שתוכלו להכיר אחד את השני קצת ואני אסמס לשניכם לעלות ביחד." המשכנו לתכנן את כל הערב לפרטי פרטים ונפרדנו בנשיקה לוהטת.
יום חמישי הגיע וגם דני. וואו, הוא היה חרמן כמו שלא ראיתי אותו מעולם. רק פתחתי את הדלת והוא התנפל עלי בנשיקות וסחב אותי למיטה. עשינו סקס מטורף והוא עינג אותי ופינק אותי כמו שלא עשה עד היום – והוא עשה עד היום. זה היה כל-כך טוב והוא היה כל-כך מקסים שלרגע היו לי ייסורי מצפון על מה שאני עומדת לעשות לו ואפילו חשבתי להתוודות ולבטל את כל העניין.
יצאנו להפסקת עישון (שלי) ויין. הוא כמובן קיטר על היין שלי. אמרתי לו שזו אשמתו, כי כשאני רציתי לקנות הוא אמר לי שהוא יביא. המשכתי לחשוב לעצמי ובסוף החלטתי ללכת עם התוכנית עד הסוף. שאלתי אותו אם הוא סומך עלי וכשקיבלתי את התשובה שציפיתי לה שלחתי אותו לחדר להתכונן. סימסתי לשניהם והם עלו בשקט. השארתי את יניב בסלון ונכנסתי עם יעל לחדר. והעסק התחיל. בדיוק כמו שתיכננו.
יעל התחילה ללטף לו את הזין ואני עליתי מעל הפנים שלו, כורעת מעליהם והברכיים שלי מחזיקות לו את הידיים, שלא יוכל לזוז והתחלתי לאונן מעליו. יעל משחקת לו בזין ובביצים ואני מאוננת מעליו ומדי פעם דוחפת לו את היד שלי לפה, שילקק ויטעם את הטעם שלי.
איך הטמבל לא הבין שאני לא יכולה לעשות את הכול לבד? שכדי להגיע לזין שלו אני צריכה להתכופף קדימה ולהרפות מהלחץ על הכתפיים שלו? טוב נו, אמרו כבר חכמים לפני ש"כשהזין עומד השכל בתחת".
אחרי כמה זמן של משחקים, אני מעל דני שמנסה ללקק אותי ואני מונעת ממנו ויעל עומדת ליד המיטה ומשחקת לו בזין ובביצים, סימנתי לה לעלות ולהתקרב אליו. הרגשתי את המתח בגופו כשהוא חש שעוד מישהו עלה על המיטה וראיתי שהוא מנסה לגעת עם רגליו. 'בטח מנסה לנחש את מי הבאתי לו' לחשתי ליעל. המשכתי לאונן מעליו במרץ עד שגמרתי – בעצם השפרצתי – זו היתה חוויה מחרמנת בטירוף, ואז ירדתי מהמיטה, סימנתי ליעל לעלות מעליו ולהמשיך ויצאתי להביא את יניב שחיכה בשקט בסלון.
ירדתי לו קצת כדי להעמיד לו את הזין ונכנסנו בשקט לחדר כדי לראות ששום דבר לא השתנה. יעל מעליו והוא כנראה חושב שזו אני. סימנתי לה לרדת והחלפתי אותה במהירות. היא ויניב התחילו להתמזמז ואז היא עלתה עם הברכיים על המיטה, פניה לכיוון דני והיא פותחת את הרגליים. יניב חדר אליה מאחורה, בדוגי. כן, הוונילית עשתה איתו אנאלי. היא החלה לגנוח בזמן שהוא זיין אותה, ואני? בבת-אחת הורדתי לדני את כיסוי העיניים תוך כדי שאני מעליו כך שהדבר הראשון שהוא יראה יהיה את הכוס שלי פתוח מולו ושנייה אחר-כך התכופפתי והתחלתי למצוץ לו, משחררת לו את העיניים לראות מה קורה מסביבו.
wow
רותי ומינייס, דיאלוג מדהים ומחרמן בטירוף !
כל כך מפורט וחושני, כמעט אפשר להרגיש, להריח ולטעום את הסקס!
עוד עוד עוד
מרתק
שאפו לשניכם !!!!
מזמן לא הייתי במתח כזה לדעת אם זה קרה במציאות או רק במוחם היצירתי והכישרוני של הכותבים.
זמזמתי לי את השיר של אלעד רצון
נפלת עלי מהשמים
ויש כמוך בעולם רק אחת למיליון
נפלת עלי מהשמים
נפלת על הבחור הנכון
והשתעשעתי בחישובים סטטיסטיים מורכבים כדי למצוא את הסיכוי שיש לי למצוא ברכבת בחורה כמו ריטה ולזיין בשירותים.
מאז הזיון שלנו בחורשה נפגשנו עוד מספר פעמים. הסקס בינינו היה כל כך טוב לשנינו שריטה השביעה אותי שאין מצב שאני במרכז והיא לא גומרת. אני נשבעתי והיא אכן גמרה לפחות פעמיים כל פעם שהייתי במרכז, פעם אחת כשהגעתי ופעם נוספת לפני שחזרתי לב"ש.
למרות שעדיין שילמתי לה מדי פעם, גבולות היחסים בינינו היטשטשו כבר מזמן והפכו להיות יחסי חברות וכשריטה התקשרה ושאלה אם בא לי לעזור לה בפרויקט קטן, הסכמתי ללא היסוס. היה לי ברור שהפרויקט הוא בעל אופי מיני ולא מדובר בהחלפת נורה בסלון והבקשה שלה נתנה לאגו שלי טפיחה חזקה למדי.
הפרויקט של ריטה חירמן אותי בטירוף. למרות שהיא נשבעה לי שהיא בטוחה שהעסק לא יתדרדר, עדיין די חששתי מהתגובה של הדני הזה אבל להפתעתי זה חירמן אותי עוד יותר.
כשהגעתי לקפה ליד ביתה של ריטה היא כבר היתה שם. מולה ישבה אשה, הן רכנו אחת כלפי השנייה והתנשקו קלות.
"שלום בנות" אמרתי "אני מקווה שאני לא מפריע."
"אתה תמיד מפריע" צחקה ריטה כשהיא מזנקת על צווארי ומדביקה לי נשיקה רטובה.
"תכיר, זו חברה שלי, יעל," אמרה ריטה ופנתה מייד אל יעל "נו, נכון הוא שווה?"
הסמקתי קלות והושטתי יד לעבר יעל "נעים מאוד, יניב השווה" אמרתי.
יעל קמה ונישקה אותי על הלחי "נעים גם לי," אמרה. היה לה שיער קצר שחור משחור, עור בהיר ועיניים אפורות. היא לא היתה מאופרת כמעט לחלוטין ובכל זאת נראתה מטופחת מאוד, הגופייה שלבשה חשפה קעקוע קטן של פרפר וזרועות שבילו בחדר כושר. גם שעון הגרמין שלה העיד על פעילות ספורטיבית מרובה. 170 ס"מ, כשישים ק"ג, חזה קטן ואגן עגול השלימו הופעה שבהחלט מצאה חן בעיני.
נפרדנו בנשיקות מריטה שהלכה להיפגש עם דני. אני ביקשתי מהמלצרית כוס וחלקתי עם יעל את השרדונה שהיא שתתה. דיברנו על הסיטואציה ועל כל מה שדני וריטה כתבו בפורום. הדיבורים והיין עשו את שלהם ושנינו היינו חרמנים למדי.
"אני קופץ שנייה לשירותים" אמרתי ליעל.
"גם אני צריכה" היא אמרה.
בבית הקפה היו שני תאי שירותים צמודים ונכנסנו כל אחד לתא. בחצי שעה האחרונה עמד לי והיה לי קשה להשתין. יעל סיימה לפני וכשיצאתי היא עמדה מול הכיור ושטפה ידיים. נצמדתי אליה מאחור, לוכד את האגן שלה ביני ובין הכיור. הושטתי את ידי קדימה ושטפתי אותן יחד איתה. ניגבנו ידיים כשאני לא מרפה את הלחץ שלי ממנה, חפנתי את שדיה מבעד לגופייה והצמדתי נשיקה רטובה לצווארה.
יעל הסתובבה, הניחה את ידיה על עורפי והצמידה לשפתי נשיקה עמוקה ורטובה, תוך שהיא הודפת אותי חזרה לתוך תא השירותים.
היא סגרה אחריה את הדלת, נעצה את עיניה האפורות בעיני, התכופפה ופרמה את מכנסי. היא הוציאה את הזין שלי שעמד במלוא תפארתו והחלה ללקק אותו בעדינות לכל אורכו כשהיא לא מסירה לשנייה את עיניה מעיני. לשונה ירדה והיא החלה ללקק ולמצוץ את הביצים שלי אחת אחרי השנייה ושוב במעלה האיבר, מכניסה רק את העטרה לפיה, ויורדת חזרה לכיוון הביצים.
הרגשתי אורגזמה אדירה קורמת עור וגידים ורציתי להזהיר את יעל שאני עומד לגמור אבל גם היא הרגישה והיא הפסיקה והתרוממה. "נראה לי שיהיה יותר נוח להמשיך באוטו שלי" היא אמרה, נתנה לי נשיקה קלה בשפתיים ויצאה.
בקושי הצלחתי לרכוס את המכנסיים וכשיצאתי מהשירותים ראיתי את יעל יושב חזרה לשולחן, לוגמת מהיין הלבן. "לחייךָ," היא הניפה את הכוס וסימנה לי לשבת מולה. "לא היינו בדרך לאוטו שלך?" שאלתי בקול צרוד קמעה. "אל תדאג חמוד, נגמור את היין ונמשיך לאוטו, אתה לא ממהר אני מקווה."
התישבתי באי-נוחות ששיעשעה את יעל, "אתה רוצה להגיד לי שאתה מצליח להכניס את הזין שלך לתחת של ריטה?"
"עם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול לזיין תרנגולת" אמרתי לה. "רוצה גם?"
"אין סיכוי, אח שלי, הזין של דני הרבה פחות עבה משלך וגם הוא גדול עלי" ענתה יעל.
"אם ניתן לו קצת שכלול הוא יזיין את כל הלול," המשכתי. "לא בגן חיות שלי" צחקה יעל והניחה את רגלה בין רגלי, לוחצת על מבושַׁי.
המציצה של יעל ברכב היתה שונה לחלוטין מהמציצה בשירותים. יעל לא הסתכלה עלי והתמקדה כולה בזין, נראה היה לי שהיא החליטה להכניס את כולו לגרונה בכל מחיר. הרגשתי אותה נאבקת ברפלקס ההקאה אבל לא מוותרת. עצמתי את עיני והתרכזתי בחוויה המענגת. לאחר כל הפוגה שיעל לקחה לצורך נשימה היא הצליחה להכניס פנימה יותר ויותר מהזין שלי. "אני הולך להתפוצץ חמודה" פלטתי אבל יעל רק רצתה עוד ועוד ממני בתוכה. אני גמרתי והיא המשיכה למצוץ ולבלוע, לבלוע ולמצוץ.
נשענתי לאחור וחשתי מרוקן כפי לא חשתי מעולם, כבר גמרתי הרבה פעמים לבחורות בפה אבל לא בצורה כזו, מעולם המציצה לא נמשכה כל כך הרבה זמן אחרי שגמרתי, ויעל פשוט שאבה ממני כל שביב של אנרגיה.
לפני שהספקתי לאגור כוח הטלפון שלה ציפצף. "אתה בא או שאין עם מי לדבר?" צחקה יעל.
"תתקדמי, אני אנוח איזה יום-יומיים ואצטרף" אמרתי לה והתחלתי לאסוף את עצמי.
למזלי ריטה ויעל החליטו להשתעשע עם דני בלעדי כך שיכולתי לנוח ולאגור כוח ואון להמשך הערב.
ריטה הגיעה מחדר השינה ואמרה "אני חושבת שיעל הכינה לך הפתעה." היא כרעה לפני והחלה למצוץ לי. כנראה נחתי מספיק כי לאחר מספר שניות עמד לי שוב.
ריטה משכה אותי לכיוון חדר השינה, כשנכנסתי לא יכולתי להאמין למראה עיני, יעל מצצה לדני ששכב עם כיסוי עינים ואוזניות, התחת האגסי שלה פנה לכיווננו והיא אוננה עם הפלאג האנאלי הגדול שריטה ואני ניסינו ללא הצלחה להכניס האחד לשנייה. אכן הפתעה. התייצבתי מאחוריה, ריטה הלבישה לי קונדום, הוציאה את הפלאג מיעל וכיוונה את הזין שלי לחור שעדיין היה פעור. יעל שיחררה אנקה כשחדרתי כל כולי לישבנה החם. אני התחלתי לנוע קדימה ואחורה ויעל החלה לאונן ביד שהתפנתה לה. ריטה מיקמה את עצמה מעל דני והחלה לאונן כשלשונו חופרת בתוכה.
ריטה כנראה היתה מאוד מיוחמת שכן היא גמרה כמעט מייד ודני נשטף בזרם אדיר של נוזל האהבה שלה.
לאחר שנרגעה, היא התרוממה מדני, הורידה לו בבת-אחת את כיסוי העיניים. דני מיצמץ, מתרגל לתאורה והסתכל סביב, וכשהבין את הסיטואציה אמר בשקט...
רק עכשיו קראתי את זה. לא מבין איך החמצתי את זה. מדליק ביותר.
אבל אתם צוחקים על הקוראים שלכם !? איפה ההמשך ?? ככה מסיימים ?
אי אפשר ל"גמור" ככה , את הסיפור ...
דיאלוג מדהים ומחרמן. כל הכבוד לכותבים ! רמות ההזקרה שהסיפור הזה עושה ...
אין סיכוי שהדבר הזה מהמציאות. אולי חלקים. ההתחלה אולי, אבל גם אני סקרן לדעת אם יש קשר למציאות.
בכל אופן באמת שאפו על הכתיבה. אהבתי.
ה.
חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”