כ שולמית הזונה [ 40 + ] ליד העץ בחולות - דף 8 - סקס אדיר

שולמית הזונה [ 40 + ] ליד העץ בחולות

71

אתם לא מבינים שרוזנדור עובד עליכם ? בינתיים רק הוא 'זיין' את הזונה מתחת לעץ, רק הוא מגיע ותמיד מוצא אותה.... וכולם לא מוצאים אותה ולא מזיינים....

אבל גם ייתכן שכשאתם מגיעים ולא מוצאים אותה - רוזנדור מזיין אותה בדיוק באותו זמן....

איצטגנין2011-11-27 18:30:37
המגביה עוף - ירחיק ראות

73

שלום לכולם. אני משתמש חדש.. בד"כ בעוונותיי באזור התחנה הישנה..

אני רוצה להודיע שאחרי שקראתי את ההמלצות פה לא התאפקתי והייתי היום בסביבות 12 בחולות בתל ברוך השארתי את האוטו בכורכר ליד מנדרין והלכתי ברגל ומצאתי אותה

זאת פעם ראשונה שלי אצלה כי הייתי שם לפני שבוע ולא מצאתי את המקום.

באמת אישה זורמת ונחמדה. רצתה מאה שקל ונתתי לה (לא לכעוס עליי זה פעם ראשונה איתה ואחרי כל ההמלצות כבר לא היה אכפת לי העיקר שמצאתי אותה). היא ממש לא צעירה רק לאוהבי 40+ או מחפשי זרימות למיניהם. מומלצת

מציצה מצויינת בלי קונדום גמירה בפה רק שבאתי בלי האוטו ואנשים באו עם רכבים (כולל פרייבטים) וחשבו שהיא לבד וראו אותה מוצצת לי.

אני לא יכול להסביר בדיוק איך להגיע אבל יש דרכים- הלכתי תמיד בדרך שאוטו יכול לעבור. וגם הגיעו פרייבטים לשם.

לדעתי, הכי פשוט להגיע לשם בצורה הזאת: כאשר מלון מנדרין בצד שמאל שלך, פנה ימינה בפניה האחרונה שיש לכורכר (אחרי מגרש הכורכר של הזונות בצד ימין). אח"כ זה יהיה לשביל ומצד שמאל הים (ללא גישה). בפניה הראשונה הפתוחה לפנות שוב ימינה (ולא להתבלבל עם הפניה ששמו עליה עפר). צריך ליסוע עם השביל שמתפתל. בגדול לכיוון מזרח יש קבוצות של עצים בצד שמאל ובצד ימין. ובקבוצה הימנית העץ הכי שמאלי הוא שלה והוא באמת רחב קצת יותר משאר הסביבה. בצד יש זבל וישר מזהים שיש פעילות במקום

בסוף הערתי לה על הכסף והיא רצתה להחזיר לי 50 אבל לא לקחתי..

74
לכל המחפשים , נוסעים לכיוון מלון מנדרין , פונים ימינה
לכיוון מגרש הכורכר לכיוון צפון , בסוף המגרש ממשיכיםכ-100
מטר ומסתכלים מזרחה לכיוון העצים -סימנתי את העץ עם שקית
כתומה - אפשר להגיע עם רכב ו/או ברגל . בלוי נעים .

75

טוב חברים אחרי הרבה זמן המתנה וחיפוש מעמיק מצאתי את המקום הנ"ל הבחורה חופשייה לגמריי פינוק אמיתי אמרה לי תעשה מה שבא לך חופשי נתתי לה ללקק לי את החור של התחת אחרי נכנסתי לאקט במיסיונרית שניה לפני שגמרי אמרתי לה ללקק לי שוב את התחת וגמרתי לה בפה

דרך אגב המראה שלה לא יתאים לכולם ומצטער שפתחתי נושא חדש על זה התבלבלתי אז אם יהיה אפשר להעביר את זה זה יהיה נחמד

הסבר קל להגיע פונים שמאלה לחניון של כל הנערות ממשיכים לכיוון העליה בצמוד לים פניה ראשונה ימינה תהיה ירידה לוקחים שמאלה דרך האפר מתעקלת תיראו סימני בוץ תדעו שאתם בדרך מיד אחרי זה תהיה עליה קטנה ימינה ממשיכים ישר ואז תראו עץ שנראה עגול או שהכי פשוט חכו כמה דקות בפניה הראשונה למעלה ותראו מכוניות עפות לשם מקווה שתבינו איך להגיע בהצלחה ותתפנקו

NaturalFlavor2010-1-12 12:32:20

76

כבר הרבה מאוד זמן אני רוצה לדגום את שלומית מתל ברוך

הבעייה שאני לא כ"כ מוצא אותה
לפי הפורום הבנתי שהיא עובדת בשעות היום עד 15:00 ככה
ושהיא ממוקמת איפה שהוא בחלק הצפון-מזרח של החוף.
מבוגרת עם חזה גדול שעושה הכל - אנאלי רימינג גמירה בפה ועוד הרבה

בזמן האחרון אין דיווחים עליה

אם היא עדיין שם, תדווחו על הממצאים

בבקשה הסבר איך מגיעים במדוייק - הכי טוב זה תצלום מפה מקורבת עם חצים...

כבר ראיתי את המפה שיש פה על תל ברוך עם הסברים על מיקומים מ 1 עד 7 שהבנתי ששלומית נמצאת איפהשהו ב 7... אבל זה עדיין לא מדוייק וברור - כי הייתי בשביל אחרי החניון ימינה (שמשמאלי הים) ולא ממש מצאתי איפה לפנות שמאלה...

לכן הסבר מפורט יוערך, חברים יקרים :)

תודה רבה - איש הציצים הענקיים :)

77
כאשר יוצאים מהחניה הדולה מצפון למנדרין וממשיכים בעליה בדרך הכורכר לכיוון הרצליה אפשר לפנות בפניה הראשונה או השניה עד שמגיעים ליד העצים שרואים מרחוק היא מתחת לעץ עגול. אגב לדעתי היא כבת55 עד 60 ומאוד מכוערת לתשומת לבכם למי שמפריע.
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

78
אז ככה יצא לי לקרוא כמה פעמים על הגברת מתחת לעץ וזה עורר את סקרנותי
היום הייתי באזור וכמו שסבירו פה באופן מדוייק מצאתי את העץ המדובר (לא קשה למצוא אותו כי יש הרבה מכוניות שנוסעות
אליה ולא לא היה לי רכב 4X4 (השבילים די בסדר).
שראיתי אותה די התאכזבתי מהמראה אבל התיאורים שנכתבו פה וכמות המכוניות שהגיעו אליה עזרו לחרמנות לנצח
קיצר ירדתי מהאוטו נכנסתי איתה לחושה שלה (כעבר רכב שאלה אם לקרוא גם לו אם בא לי אורגיה, אמרתי לה)
אמרתי לה אני רוצה מציצה גומי שאלה עמידה או שכיבה ?
דקה אחרי זה אני עומד היא על הברכיים והז עמוק בגרון שלה,תפסתי אותה בשיער (בעדינות) וזיינתי את הפה שלה
+ גרון עמוק....כשהייתי מפסיק לזוז היא הייתה זזה (שומרת על המומנטום) אחרי כמה דקות של זיון גרון חזק
גמרתי בפיצוץ אדיר.
כמו שכתבו היא בחלט זורמת מוכנה לעשות הכל

79
שולמית עברה לעץ חדש.
עקב החסימות עברה שולמית לקנן תחת קבוצת שיחים חדשה בשטח השיחי/טבעי שמדרום למלון מנדרין. רוב הכניסות לשטח זה נחסמו אך יש עדיין כניסה נוחה סמוך לפתח המכוניות של מלון מנדרין. סעו כמה עשרות מטרים שמאלה (דרומה) ויש שם שתי ירידות אל האיזור השיחי, אחת תלולה ואחת נוחה. לא מצאתם ?? חכו 5-10 דקות עד שיעבור במקום חובב שולמית כלשהוא ויראה לכם את הדרך.......
אצל סוסון הים הזכר בהריון

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”