כ הרצליה - נפילות בודי מסאז’ /סוקולוב 53 - דף 3 - סקס אדיר

הרצליה - נפילות בודי מסאז’ /סוקולוב 53

23

המקום : הרצליה סוקולוב 53 נכנסים דרך פסאג מרחוב סוקולוב.

צילצלתי הדריכו אותי איך להגיע, עובדות שם שניים, דנה, וסיוון.

הגעתי בבוקר יום חמישי, אמרו שסיוון לא נמצאת, רק דנה נמצאת בבוקר, אמרתי ננסה, ונראה מה יהיה.

השירות עולה 120 שקל לעד מינמום חצי שעה, מסאג בודי.

ידיים החליפו 120 שקל, מקלחת, והופ למיטת המסאג - דנה נראת שטנית, פנים יפות, רוסיה עם בטן ועם שומנים וקרס.

גוף בכלל לא יפה...

עושה מסאג לא מקצועי, עם הרבה שמן, ויודעת לתקתק לקוחות, מיד הרגשתי שכאן נפילה.

מסאג התבצע כעשר דקות בערך, ואחר כך עברה להרפיה ללא בודי מסאג - את האמת גם לא בקשתי, שאיך שהיא נראת בגוף ויתרתי מראש. אחרי ההרפיה של עוד חמש דקות, וזזתי למקלחת שוב להסתבן, ולהוריד את כל השמן, שמרחה עליי.

סה"כ רבע שעה, ועוד חמש דקות מקלחת.

לא עושה שירות מין, ולא אקסטרות.

לסיכום,

מקלחת בניקיון - 6

מסאג - 4

פנים - 9

גוף - 2

שירות - 1

אני לשם בטח לא אחזור.

26

למרות שידעתי שהמקום הזה מוגדר בפורום כנפילה.. הייתי שם לפני שעה כדי לבדוק מה הולך שם...

ובסה"כ לא נורא לסכן 100 שקל בשביל פורקן מהיר וזול שנפשי חשקה בו.. (וכידוע האופציות הזולות שקיימות במחירים האלה בשישי בלילה הם : זונות רחוב , הפיפ שואים בבורסה , והתחנה המרכזית הישנה.. אז בחרתי ללכת דווקא לכאן.

אז ככה.. המקום עצמו + חדר הטיפולים והמקלחת ג'יפה ועל כך אין ויכוח !

אני נכנסתי עם מבוגרת כ-בת 55 במצב שמור מאוד.. משהו דליקטס לאוהבי GILF , סבתא שמורה שעשתה לי את זה ..

היא משהו בסגנון של דיאנה מרש"י בר"ג , ואפילו נראית יותר טוב ממנה...

קוראים לה לולה.. אז בואו אני אתאר לכם אותה... הגובה מעל 1.70 , שיער בלונד בינוני, חזה קטן, תחת ליגה ,

רזה (לא רזה מידי חלקה ודיי חטובה), פנים נאות אך מעט מקומטות שזה הדבר היחיד שמצביע על גילה, גוף שמור של בת 45 גג.

בקיצור לדעתי לפני 20 שנה היא הייתה כוסית הורסת., אם הייתה אפשרות לזיין שם , אז חופשי הייתי דופק אותה.

שירות: מאסז לא מיקצועי, בודי חפיף, במאסז העדין היא דווקא הצליחה להטריף אותי במידה מסויימת, וגם עבודת היד שלה לא רעה בכלל., במהלך המאסז היא מורידה חזייה ונישארת עם חוטיני שחור... נותנת לגעת בכוס חופשי דרך החוטיני (כוס נעים למגע)
ומאוד התחרמנתי ממנה, נותנת יחס טוב וחייכנית.

לסיכום
-------
את ה 100 שקל ששילמתי זה היה בהחלט שווה.. הייתי שם חצי שעה, ואני מאמין שאני עוד אחזור אליה.. כשאני משלם 100 שקל

אני לא מחפש מאסז מיקצועי, אלא פורקן מהיר וזול + יחס ראוי ללקוח , ואת זה בהחלט קיבלתי ונהנתי.

מיקום + שעות פעילות
--------------------
סוקולוב 53 בפאס'ז דירה מספר 8, פתוח כל השבוע עד 12 בלילה.

המשמרות של לולה הם : בימים ראשון רביעי שישי ושבת במשמרות ערב (שמתחילות בשעה 17:00)

בטלפון בכלל דיברתי עם פקיד, אבל כשבאתי הוא לא היה שם בכלל.. מעניין היכן הוא מסתתר.

מי שמחפש פורקן זול במיוחד ביום שישי בלילה שאין כמעט אופציות נורמליות ואוהב את הז'אנר של הסבתות הכוסיות..
אז דווקא בסוקולוב 53 הידוע לשימצה הוא ימצא את מבוקשו.

טלפון : 050-4892222

חולה כוס2010-07-31 00:39:04
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

27
תיאור יפה מר ח"כ, שמח שנהנית.
יותר מכך הרשה לי לשבח אותך על שימוש בשפה גבוהה שמשתבחת אצלך מדיווח לדיווח

מבאס המצב בשישי נכון אמרת.
אפשר לחשוב - במקום שהמקומות יתנהלו כמרכזי בילוי כי זה מה שהם, הופכים אותם ל"מקומות עבודה" עם חופש בשישי.
בכל מקרה גם אני יצאתי מידי חובה עם זונת רחוב לא רעה אבל כזאת שאינה שווה את מתן הדו"ח

28
תודה על הדיווח, חולה כוס, אכן מוסלי צודק, יש יובש מסויים באופציות המסאז'ים ביום שישי בערב ומהלך השבת, אבל יש כמה אופציות ששאתם אולי לא מודעים להם: ביום שישי בערב יש את המקום בחניון הארבעה בתל אביב שפועל, אמנם קצת יקר, 250 ש"ח לטיפול, אבל טיפול של 40 דקות מלאות, וגם קורה שנותנים לך יותר זמן שאין לקוח אחריך.
לגבי שבת בבוקר: ז'בוטינסקי 104 ברמת גן פתוח, ומהצהריים יש גם את בוגרשוב 76 בתל אביב, שאמנם ידוע כתקתוקיה, אבל אם אתם באים עד מהצהריים ועד 18:00 אין שום לחץ, ויש מצב שתקבלו יחס טוב וחצי שעה מלאה בתמורה ל- 200 ש"ח.

מוסלי - לגבי מה שאמרת על מקומות עבודה במקום מקומות בילוי - מה לעשות, הבנות עובדות שם כל השבוע מהבוקר עד הערב, ולכן מעדיפות להיות בחופש ביום שישי בערב, לחלקן יש משפחות וילדים, אפשר להבין אותם...
מחפש את הדבר האמיתי!

29
היי אבשלום,

שוב, טענותיי הם לא כלפי רצונן או זכותן של נותנות השירות ליום חופש הטענה היא לגבי לקחת את החופש שלהן דווקא בשבת.
אז על השבת - יום הקודש ליהודים לא נרחיב, אבל עדיין נשאלת השאלה: האם עצם העובדה שזהו יום החופש של הגברים היהודים לצורך הענין, לא הופכת את עבודתן הספציפית לכדאית בשבילן דווקא ביום הזה?
לא חסר מקומות בילוי כמועדונים, סנוקרים, צימרים ואתרים למיניהם שפתוחים בשבת וזהו היום החזק שלהם .
איפה הקו המחבר בין רצונן של נותנות השירות לחופש דווקא בשבת לבין העובדה שלזין אין חופש בכלל?! (ובעליו במקרה פנוי בשבת)

30
כן, מוסלי, ח....., בזה אתה צודק, לזין אין חופש בכלל, ובעליו במקרה פנוי בשבת.

ובכל זאת, פה ושם יצא לי לברר עם נותנות השירות וגם עם הפקידות למה אין יותר מקומות שפתוחים בשישי בערב ובשבת במהלך היום, ולפי דבריהם אין הרבה לקוחות באופן יחסי. מדובר על לקוחות שברובם אינם רווקים, אלא בעלי משפחות, ועל כן עסוקים עם המשפחה בדרך כלל במהלך סוף השבוע.

כך שנראה לי שכוחות השוק עושים את שלהם... ואני בטוח שיש הרבה בנות שהיו שמחות לעבוד בשבת אם היה מובטח להן X כניסות.
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”