אני חושב שצריך להבדיל בין מה עושים כדי לא להתגלות, לבין מה עושים כדי לצמצם נזקים אם מתגלים.
לדעתי, לכל ההתייחסויות כאן לסימים וכדומה מניחות שאחרי שנתפשים יש ערך לשאלה כמה הוכחות יש נגדי.
להבנתי, אם מדובר באישה שתפשה ורוצה הוכחות - היא כבר תדאג לבלש פרטי שיעקוב אחריי

לפני שהיא תתעמת, ונגד זה יש רק פתרון אחד - להישאר בבית....

מאחר ולהישאר בבית זה לא אופציה, ומאחר ואם אתגלה, ברור לי שאפעיל אסטרטגיית פיוס (=חשבון חסכון לפיוס האישה, ושנה הסגר בבית אחרי הפאשלה....

בהנחה שאצליח בפיוס... אם לא, יהיה לי הרבה יותר זמן לבחורות המצויינות שממליצים עליהן כאן, כך שהפסד גמור זה לא יהיה ...

)
ולכן מראש, לטעמי, כל האנרגיה צריכה להתרכז בהתמודדות עם המטרה של לא להתגלות, ואין טעם לבזבז אנרגיה מיותרת על שאלת ההוכחות (במקום זה, מראש צריך לגבש איזושהיא אסטרטגיית פיוס למקרה שנתפשים על חם, ולהיות מוכנים לה... אתם יודעים, משהו בסגנון של משבר גיל העמידה. בלה בלה בלה. זה לא את אלא אני. בלה בלה בלה. זה היה חד-פעמי. בלה בלה בלה. זה ממש לא היה כיף. בלה בלה בלה. אחרי 20 שנה רציתי גיוון. בלה בלה בלה. כמובן שטוב לי איתך במיטה. בלה בלה בלה. וכולי וכולי)
כמה נקודות לגופו של עניין:
לגבי מחשב - פיירפוקס עדיף על אינטרנט אקספלורר. קל יותר למחוק בו הסטוריה והוא אמין יותר.
כדאי ליצור משתמש נפרד לכל אחד מבני-הבית.
לא לשמור שום דבר על נייר.
את התוכן עדיף לא לשמור על המחשב, אלא באינטרנט. אני משתמש בחשבון אימייל ייעודי שנפתח לעניין, ושומר מספרים על ידי מכתבים שאני שולח לעצמי.
לגבי פלאפון - חשוב מאוד לזכור שבעידן הג'יפיאס יש את השירות המעצבן הזה שמאפשר לאנשים אחרים לדעת בדיוק איפה אתה נמצא. אם אין לכם הסבר משכנע למה אתם משוטטים באיזור מסויים בשעה מסויימת, אתם יכולים להיות בצרות גדולות. לכן, אם אין תירוץ מתאים, המכשיר חייב להיות כבוי (וליתר בטחון, עם סוללה בחוץ) החל מרגע שאתם חורגים משמעותית מהאיזור שבו אתם אמורים להיות.
לגבי הוכחות מהפלאפון - אם המכשיר על שמכם, הלך עליכם. הדרך היחידה היא לנתק קשר בין המכשיר לביניכם על ידי רכישת מכשיר Prepaid במזומן. אני לא יודע אם בכלל אפשר לעשות את זה בארץ.
לגבי התקלויות לא רצויות - חשוב מאוד להכין מראש תירוץ למה אתה מסתובב באותו איזור, ולזכור אותו בראש כשיוצא מהמקום. אחרת הגמגום יעלה יותר חשדות מהמפגש עצמו. מוסך, פגישה עסקית, חבר מהצבא, קורס, או כל הסבר אחר...
לגבי סימנים - לשים לב לסוג הסבון שאצל הנערה/המכון, לעומת סוג הסבון שיש בבית. זה משהו שיכול להפיל.
יש לי חבר שמחזיק איתו בגדים ספייר, סבון משלו, בושם ודאו ולוקח אותם איתו לכל נערה אליה הוא נכנס. מאחר והוא איש מילואים בכיר, יש לו תירוץ למה הוא מחזיק את התיק הזה באוטו ודואג להחליף הבגדים כל פעם. אני ניסיתי תקופה, אבל לא הצלחתי לעמוד במטלה הזו של עדכון התיק בלי שהאישה תרגיש...
חבר אחר עובר דרך מכון כושר כל פעם שהוא מבקר אצל בחורה, לפני שהוא מגיע הביתה. אבל בשביל זה צריך להתמיד בביקורים במכון הכושר, וזו עלות שנוספת על עלות הבחורות...

ומילה אחרונה על תירוצים. תירוץ מצויין, שיש לו המון יתרונות ואני משתמש בו שנים, הוא התנדבות.
לארגונים כמו לתת או כוח לעובדים יש פריסה ברוב הארץ. יש גם ארגונים שהמרכז שלהם פועל באיזור התחנה המרכזית הישנה כמו המרכז לסיוע לפליטים אפריקאיים או קו לעובד.
ההתנדבות מסבירה העדרות מהבית בשעות חריגות (כולל שבת, אם אתם מתנדבים משקיענים !

) .
ההתנדבות מסבירה כל מיני מספרי-טלפון מוזרים שאולי שכחתם למחוק.
ההתנדבות מסבירה חריגה גאוגרפית מאיזורים שבהם לא הייתם אמורים להיות (לרבות האיזור החשוד של התחנה המרכזית הישנה

)
ההתנדבות מסבירה ריחות משונים
ובעיקר - ההתנדבות מסבירה אי-עקביות מצדכם בשעות היציאה לעבודה והחזרה הביתה.
חשוב להחליף מקום התנדבות אחת לכמה זמן (משהו כמו שנתיים) כדי למנוע מצב שבו האישה יודעת יותר מדי פרטים. מקום התנדבות חדש מסביר שינוי הרגלים. כמו שאמרו לפניי - הרגלים קבועים זו רעה חולה שצריך להימנע ממנה...