כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 14 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

131

גברים ממאדים נשים מנֹגה. ואני?!?

הרבה דברים אוהבת אני לעשות

לעבוד, לצחוק לקרוא ולפעמים סתם לשתוק.

אך בין הדברים שמהם לא אשבע

חום, ליטופים, נשיקות... המון מגע

ידיך נוגעות בי, מנגנות בי כפסנתר

הלשון מצטרפת והגוף מתפתל

פותחת רגליים, מפשקת שפתיים

ונותנת לעצמי להמריא לשמים

אוהבת לגעת ללקק ולמצוץ

אוהבת לשגע ולגרום לך לנעוץ

את אצבעותיך היישר אל תוכי

ואת איברך הפועם עמוק בפי

אין לי עכבות וכשאני במיטה

גונחת, צועקת, משתוללת ומשפריצה

ואם לא תפסיק אותי לשגע

תראה שהמעיין ממשיך ונובע

אז כן, נכון. אני אשה

אך בכוכב הנשים אני קצת חריגה

מין הוא טעם החיים בעיני

ואף פעם לא אגיד לסקס "די"

136

ערב טוב אנשים

אתמול בערב נפגשתי עם רותי, מה אגיד ומה אספר פשוט עפתי לשמיים לא חוויתי חוויה כזו מעולם.

לאחר שיחת הכרות וכוס יין ניכנסנו לחדר, רותי ניגשה לארון והוציאה מהמגירה 2 צעצועים

בעודי ערום עומד מול המזגן ומפשיר מהקור שסרר בחוץ רותי התחילה עם החדרת וויברטור

משולב גניחות מה שגרם לבולבולון לעמוד דום, לא המתנתי הרבה ונכנסתי למיטה רותי ניגשה ישר לעיניין

והתחילה ברימינג משולב מציצה שלא מביישת אחלה שחקנית פורנו, אני עפתי לא הבנתי מה קורה איתי,

לאחר 3 דקות גמרתי לא לפני ששמתי לב שלא עמד לי בכלל מרוב הבילבול שהייתי (בילבול חיובי),

לאחר הסבר קצר של רותי מסתבר שהיא נגעה לי בנקודת ה-G שלי וגמרתי מה זה גמרתי ע-פ-ת-י.....

שמעו רק בשביל זה שווה לחזור.

לאחר מכן גמרתי שוב באותה צורה ועוד פעם לאחר אנאלי.

שמעו יש לה חריץ של בחורה בת 18.

פשוט אין מילים.

רותי שפו אליך >>>

למה את הולכת עקום

137

הי

גם אני ביקרתי אצל רותי לפני כחודש ובגלל שלא היה לי זמן פנוי לא יצא לי לכתוב את החויה שאני עברתי.

הגעתי אל רותי בשעות הערב נכנסתי אליה לדירה ובאמת היא נראית סקסית אשה בת 47 עם חזה מדהים.

יש לציין שאני בן 30 ולפי דעתי רוב הלקוחות שלה הם מבוגרים ממני בלא מעט שנים.

נכסתי אליה לדירה פתחנו בקבוק בירה ישבנו קצת וקישקשנו אמרה לי שאני מזכיר לה מישהו קרוב.

נכסתי למקלחת (חשוב לציין שגם היא היתה אחרי מקלחת) והתגלה לי חדר עבודה נעים להפליא

הגברת התפשטה ויש לה אחלה של גוף והתחלנו להתנשק ולהתמזמז הגברת ישר ירדה לבדוק מה שלומו והתחילה לנשק אותו ולמצוץ אותו במו שבחיים לא מצצו לי.

אני אקצר ואומר שהייתה חויה מדהימה למרות שלא נשארתי הרבה זמן בערך כשעה וחצי היא לא הסתכלה על השעון .

ובהזדמנות הבאה אני אחזור שוב.

אני מאוד נהניתי.

138

רוצה לספר על חוייה חלומית עם רותי המדהימה !

כל מילה מיותרת בחורה לא צעירה אבל גוף שכל בחורה צריכה להתגאות בו בגילה

אני קורה לא בחורה כי הזיון שלה הוא לא של אישה הוא של בחורה שיודעת מה זה סקס ויכולה ללמד כל גבר מה זה סקס .

תחת מדהים שרציתי לאכל לה את התחת ולרדת לה אבל בגלל מיגבלויותשאמרה לי לא ליקקתי לה את החור של התחת אבל כמובן שבפעם הבאה אפקוד אותה שוב ואני ילקק כל חלק בגוף.

שלל תנוחות מדהימות , גניחות אמיתיות ולא מפוברקות - חברים הבחורה אוהבת להזדיין ולא עם כל אחד כמו שכראתי את השירשור היא אכן נקייה מאד ושומרת על היגיינה

טוב למה לדבר הרבה רותי רכשת לך לקוח קבוע לפחות פעם בשבוע

140
תגובה באיחור רב אך עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא......
הייתי הבחור הראשון אשר נפגש עם רותי בעקבות המודעה שלה בפורום.
המודעה של רותי משכה אותי בעקבות המשיכה שלי לנשים בוגרות.
קבעתי עם רותי פגישה בערב יום שישי.
הגעתי לדירתה ורותי קיבלה אותי באווירה טובה.
ישבנו במרפסת שלה והחלנו לשוחח ולהכיר אחד את השני.
כאן חשוב לי לציין כי אינני הולך לנשים בתשלום פעמים רבות בשנה אך כאשר זה קורה חשוב לי לפגוש אישה מעניינת מעבר לסקס טוב.
כאן ציפתה לי הפתעה רותי אישה מדהימה אינטלגנטית ואשת שיחה כיפית אשר נעים להיות בחברתה וזה מבחינתי התחלה לכול.
לאחר שיחה במרפסת בערב יום שישי נכנסנו לחדר שהיה ממוזג
הורדתי את בגדי ונשכבתי על המיטה.
החלנו לגעת אחת בשני כאשר אנו ממשיכים לדבר על דברים מעניינים נוספים.
רותי אוהבת החדרת אצבעות לכן ביקשה ממני לגעת בה במקום המתאים.
לאחר חירמונים הדדיים רותי החלה לרדת לי וכאשר "שמוליק" החל לתת את אותותיו עברנו לתנוחה מסיונרית בה גמרתי את המספר הראשון לערב.
לאחר התרעננות בשיחה קלה במרפסת והפסקת סיגריה מצידה של רותי חזרנו לחדר להמשך הערב.
לאחר "חימום מנועים" מחודש מצידה של רותי ביקשתי ממנה שתעבור לתנוחת רכיבה אליי.
לאחר מספר שניות של רכיבה רותי החלה לצעוק ולשאוג בצורה שקצת הבהילה אותי נוכח חלון שהיה פתוח ושכנים המתגוררים בבניין ליד...רותי קלטה מהר מאוד שאני מסתכל לכיוון החלון
ושאלה אותי:"מה אתה מסתכל לחלון"....השבתי לה:אולי נהיה בשקט יום שישי יש שכנים חחחחחח..בתגובה קיבלתי תשובה מגניבה:"מה איכפת לך זה שכנים שלי "....
לאחר מיצוי תנוחת הרכיבה מצד רותי עברנו לתנוחת דוגי בה סיימתי את במספר השני כאשר ברקע שאגותיה הקולניות.
רותי בחורה שבאמת נהנת מסקס טוב ומשיחה מעניינת.
רותי יש לך "ראש טוב" את בחורה מעניינת וזה חושב לא פחווווווווווות מהסקס עצמו.
הפרוע

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”