מארחת פרטית בשם מרינה מבן יהודה
22יש לי רק מילים טובות להגיד
מאוד מאוד ליברלית
בחורה מתוקה מאין ילדונת טובה שכזו
היא יודעת את העבודה מצוין מאד שירותית וחייכנית, זזה מעולה בדוגי ונותנת קונטרות טובות
והכל באווירה נינוחה ללא לחץ.
סה"כ החוויה היתה נעימה וטובה.
יצאתי מרוצה
מומלץ לכולם בחום.

23גוף צעיר ורענן ונעים למגע. בחורה מקסימה באופייה ובעיקר נעימה.
הדירה פרטית. אינטימית.דיסקרטית.
תענוג.

24http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&Adverti seID=3256
אמש לאחר שאפשרויות אחרות לא היו זמינות בחרתי לבחון את החיבור ביני לבינה באופן אישי.
מסתבר שמשום מה הביקורת המקורית חסומה לעיון או לתגובה ולכן פותח שרשור חדש.
אם אני זוכר נכון הדיווח בשרשור המקורי היה מלא וממצה אבל הנה שני הסנט שלי:
הדירה בה היא נמצאת נראית מצוין סלון מטבח וחדר שינה מסודרים למופת אמבטיה נקייה מיים חמים מצויינים.
אצלי זה מוסיף המון נקודות זה יוצר אווירה נכונה ומשדר איכות - זו לא דירה סליזית ומגעילה ואני מעדיף את ההתנסויות שלי כך.
מרינה בחורה חטובה, עגלגלה בדיוק במידה הנכונה כלומר לא אנורקטית, חטובה אבל בהחלט ממש ממש לא מלאה.
שיער שטני חום בהיר על סף הבלונד המלוכלך קצת דליל ורך מאד, גוף בהיר חטוב עור חלק נעים אסטטית ונקייה.
חזה בינוני+ להבנתי נדמה לי שעברה לידה טיפה נוטה אבל פטמות גדולות ונאות,
ישבן חטוב עגול ומלא במידה.
פנים בסדר לא מלכת יופי, התמונה לא אמיתית אבל נותנת מידע די טוב ביחס לגוף ולחזה (בסייג לפטמות שלה גדולות יותר והעטרות גדולות בהחלט).
צלצלתי תאמתי הגעתי היא פתחה מסתתרת מאחורי הדלת בחזיה ותחתונים לבנים תואמים בהחלט מושכת,
שלחה אותי למקלחת וכשיצאתי עם מגבת היא הגיע אליי מאחור מלטפת וחופנת אותי ומבקשת האתנן.
קיבלה אותו, חזרה והתחילה בליקוקים ונשיקות התחרמנות שהביאה אותה ליניקה שלי ושל אשכיי כשהיא על הברכיים.
עברנו למיטה והיא משתפת פעולה לכל גחמה ורצון,
נקייה מריחה מעולה מעניקה ומקבלת אוראלי הדדית.
לא אכנס לפרטי פרטים אבל הייתי מרוצה ואני מקווה שגם היא.
מספר דברים- לא מתנשקת, למי שזה מפריע לו.
להערכתי בת 30- 35 אבל נראית צעירה ושמורה.
לא רצתה אנאלי אמרה שלא היום לא יודע אם זה בגללי או בגללה - בוא נאמר שאם בגללי זו אמורה להיות מחמאה.
בסה"כ תמורה מלאה לאגרה ששולמה.
נהנתי ואני רץ לספר
25חייב לגוון לפעמים - זה חלק מה BUG שלי.
המודעה - http://www.sexadir8.com/place.asp?CategoryID=13&Adverti seID=3256
נשמעת חמודה בטלפון, לא ראיתי דיווחים והלכתי לבדוק בעצמי. מארחת באזור בן-יהודה מנדלי. היא באמת בחורה עדינה ומארחת בדירה שלה.
תמונות אמיתיות, אם כי לא ממש חושפות הרבה. היא עצמה - חמודה קומפקטית - גיל ~26 גובה 160 +- פנים נעימות חזה בינוני רך ונעים לא ממש זקוף,פטמות גדולות ויפות, רגלים יפות. לא מדהימה, אבל בהחלט שווה.
הפינוק היה סבלני ואיכותי - מציצה ממושכת בלי שום רמז לשיניים (מה שיזיזות בלתי מקצועיות לא יודעות ) עם רמזים של ירידה דרומה. לא היה רימינג, ולא ניסיתי. רכיבה הפוכה - שינויי תנוחות כמה דקות עד לגמירה. עברית לא משהו, אז בילינו בליטופים. ממש לא מיהרה, והמשכנו לפעם שניה בדוגי.
לסיכום - מראה - 8 פינוק וסבלנות 9 סה"כ תמורה טובה לטעמי ל 300 שקל.
27לאחר התרשמות חיובית מקריאת התגובות שלעיל החלטתי לדגום. מבקש לציין שאינני דוגם רבות ולכן אני משתדל להיות סלקטיבי ולהתרשם מתגובות חברים לפורום לפני שאני מחליט למי ללכת - ואכן תגובות החברים מסייעות לי רבות ומונעות נפילות (קודם למרינה הייתי עם אלכסנדרה - ליווי למלון - וגם איתה היה פשוט מעולה !!!).
מרינה היא בחורה מלאת שמחת חיים שמודעת היטב למה שהיא עושה ועושה את זה בחן ובשמחה. הבחורה פקחית ומבינה עברית די טוב, למרות שהיא רק שנה בישראל. כיף לדבר איתה ולצחוק איתה על כל נושא - לרבות צחוק על זיונים - ובכל זאת, טוב הרבה יותר לעשות איתה סקס - והיא פשוט מעולה בסקס !!!
הבחורה מקצועית ומשקיענית באופן מדהים - גיפופים, ליטופים, ונשיקות בכל הגוף (לא ניסיתי צרפתיות). אני מאד נהינתי מזה שהיא נצמדת אליך בחום ונותנת הרגשת חמימות מדהימה.
מציעה: אוראלי בלי (עם גמירה בפה - לא מפסיקה מייד בגמירה ורק אחרי שהזרם נפסק קמה לשטיפת הפה), המציצה נעימה ובקצבים כפי שתבקש. זיונים ניתן לקבל במגוון תנוחות וניתן ליזום ולשנות ככל שמבקשים והיא מייד נענית בחיוב. אנאלי אפשרי אך לא ניסיתי.
לטעמי הבחורה נאה וסקסית - לא גבוהה (כ- 165 ס"מ) ואני אוהב גובה כזה, חזה יפה וטבעי, כוס מגולח יפה ומריח טוב (פתוח לאוראלי הדדי). לא עושה רימינג.
מבקשת 300 לחצי שעה עם גמירה אחת ו- 500 לשעה ברוטו עם שתי גמירות. תוספת 200 לאנאלי.
הלכתי על המסלול של 500 לשעה - נהיניתי מאד.
אנ וודאי אחזור.
28גם אני דגמתי ונהנתי.
הבחורה מוגדרת כרזה, גוף סבבה רגליים יפות מאד. גוון עור בהיר, במבט ראשון הפנים ממש לא משו, אבל במבט שני ושלישי גם הפנים מתוקות.
מאד מאד נחמדה, גמרתי לה בפה פעמיים גם אחרי הגמירה ממשיכה למצוץ ברוגע, נותנת הרגשה מאד טובה נעימה וחייכנית.
שכחתי לומר שהחזה שלה ממש ממש טעים וכיף למצוץ אותו..
בקיצור מומלצת לאוהבי הרוגע והפינוק
לא מומלצת למי שמחפש בחורה ממש כוסית.
29חברה תנו תיאור יותר מפורט לגבי החזה? לגבי התחת ? ובכלל רזה ? מלאה..? קצת לא מובן
אשמח לפירוט עדין יותר ומובן..
תודה
30הייתי היום בפעם השנייה אצל מרינה - היה פשוט מעולה (כנראה ההכירות משפרת את הביצועים).
החלפנו תנוחות בלי הפסקה - ללא שמץ של תלונה מצידה - בחורה מדהימה - סקס מעולה !!!
התמונות בפרסום שלה אמיתיות - אך לדעתי במציאות נראית יפה הרבה יותר.
כנרה שלא אוכל להתאפק זמן רב עד שאחזור לסיבוב שלישי.