מכיוון שבתיקשורת ואנשי ספורט עסקינן ידוע כי רבים מהם חובבי אבישג השונמית.
מעניין אותי לראות מי יהיה הראשון ש יוקיע את אברימלה מלמד. משקיף, טוב שאתה רואה באותם אנשים צבועים וטרחנים

כ
משקיף יקר,
מסתבר שהכינוס הנ"ל כלל לא פתוח לכל דיכפין אבל במידה וכן אצליח להיכנס לרשימת המוזמנים - רוצה להצטרף אלי?!?
אני מבטיחה לבוא בלי מסכה ובלי תחפושת
לבוצות: בסוף המאה ה־17 ותחילת המאה ה־18 התייחס המושג ליברטין לשלושה רבדים בו זמנית: הדתי, החברתי־פוליטי והמיני. בכל שלושת המקרים מדובר באי ציות לנורמות המקובלות בחברה, כמו גם קיומה של חרות אישית המובילה את האישיות הליברטינית למימוש עצמי ברמה הגבוהה ביותר שאליה אפשר לשאוף. מכאן שהליברטין אינו רק אדם המאופיין על ידי שבירת מסגרות וקריאת תיגר על המוסכמות המאובנות מטעמים של הרס לשמו, אלא הוא מונחה על ידי קו מחשבה מעמיק הרואה בהתנהגות מסוג זה את המפתח ההכרחי לאושרו האישי. מתוך שלל המוסכמות שנגדן יוצאת האישיות הליברטינית, אין ספק שהבולטת ביותר היא זו שניתן לכנותה בשם המידה הטובה
(vertu בצרפתית, virtue באנגלית)". הקטע המובא לעיל מתוך אחרית הדבר של ד"ר יואב רינון לספר "ז'וסטין - או ייסוריה של המידה הטובה" מאת המרקיז דה סאד.
כמעט ב 100% - בהחלט! אם כי אני לא יוצאת כנגד המידה הטובה אלא תמיד מבקשת "חייה ותן לחיות" כשהיא צצה, יש נושאים חשובים יותר לצאת נגדם....
חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”