כ להנהלה דחוף - דף 2 - סקס אדיר

להנהלה דחוף

11
קונקס יקר.

בתור אחד שהיה פקד את הפורום גם לפני כשנתיים בהחלט זכור לי התהו והבהו ששרר פה. כל דיחפין יכל לכתוב 30 תגובות שונות תחת 30 שמות שונים על התקתקנית שאותה רצה לייחצן. שלא לדבר על שפה נמוכה, קללות לרוב, פירסומים של סתם נשים ללא כל קשר לליווי, ושאר יבול מטיב הארץ. אם זה הקריטריון לפורום מוצלח בעיינך אין לי אפילו על מה לדון איתך. תודה, אבל אני ממש לא רוצה לחזור לזה. לגבי הזווית שלי, עוד לא ראיתי פורום אחר בנושא בארץ שגם שומר על בנות שלא מפרסמות, גם מאפשר ביקורת על אילו שכן מפרסמות וגם מפרסם תגובותיהן של אותן נשים העוסקות במקצוע בעלות לשון חדה וכל זאת חינם אין כסף. לרעיה הרבה חברים פה הפוכים לממוקדים במקומות אותם הם פוקדים ומוצעים נפילות.

ואם לא הבנת עדיין מעודדים פה כתיבת ביקורת עניינית ולא כזאת המונעת מנקמנות אישית.

ועוד דבר, אם ממש קשה לך ללחוץ על כפתור החיפוש בשביל לבדוק היכן תייקו את האשכולות שפתחת אני בספק אם תוכל להתמודד עם נושאי מחשב מורכבים יותר כמו ספאמרים למשל.

להנהלה דחוף

12

רימינג יקר, אענה לך באותה מטבע הלשון.

בתור אחד שהיה כאן גם לפני שנתיים ואף יותר, יש הבדל בין אדם שכותב 30 הודעות תחת 30 כינויים על כל מיני זבל שמתסובב בארץ, לבין אנשים תמימים שבאים לכאן ומעלים שאלות מסודרות. בעניין הקללות, אני מסכים איתך שלא צריך להיות, אבל אתה לא יכול למנוע מבן אדם לכתוב את המילה "זין" או "כוס", ואתה לא יכול למנוע מבן אדם לכתוב את המשפט הנדוש "גמרתי לה בפה אחרי שזיינתי אותה בתחת", זאת בכל זאת פלטפורמת פורומים שמיועדת לאנשים שבאים לחפש בחורות בתשלום כדי להתפרק , לא פורום שופטים מחוזיים

זה שמעודדים כאן בפרט ובפורומים בכלל כתיבה עניינית וקולעת, את זה הבנתי עוד כשנכנסתי לראשונה לפורום של פמלה אנדרסון אי שם ברחבי הרשת בערך באמצע שנות ה-90, ואני מאוד מקווה שהסקת מכך מה רמת היכולת שלי לחפש כאן בפורום ומה הניסיון שלי עם נושאי מחשב מורכבים... מבחינתי, בן אדם שכותב הודעה מסויימת בתום לב בפורום מסויים, מצפה לחזור לפורום שהוא כתב את ההודעה ולמצוא אותה שם, עם תשובות, הוא לגמרי לא אמור לחשוב שמישהו העביר לו את ההודעה בגלל שהוא כתב אותה בפורום "לא רלוונטי", והוא גם לגמרי לא אמור לחפש אותה.

בכל אופן ידידי, אני נותן להנהלה החדשה משהו כמו 365 (לא מאה, אני לארג' היום) ימי חסד כדי להתאקלם כאן.

שיהיה בהצלחה.

להנהלה דחוף

14
קונקס תביט גם על חצי הכוס המלאה , מי שנכנס לפורום ומחפש לפי נושאים יכול למצוא את מבוקשו ביתר קלות מאשר לסרוק אחר סרט אין סופי של היסטוריה של אשכולים אקראיים.

2. אם תביט בניק שלי של חולה כוס ועוד כמה פה תראה שיש לנו חיים וירטואליים בפורום הזה למרות שמות פרובוקטיבים ואני בטוח שתוכל להשתמש במלים זין כוס דפיקות בתחת ועדיין להשאר פה ( למרות שנראה לי שרפאל , עמית ושימי יבדקו טוב טוב שיש ואזלין בסביבה רק ליתר ביטחון). תאמין לי שיצא לי לרדת פה על קולגות בנות ושאר דיכפין אך בדרך כלל אני עושה זאת עקב מטרד כל שהוא בין אם ברמת השרות לבין אמירה, סיגנון, התבטאות וכולי. בקיצור, אפשר להיות עוקצני גם בלי להיות טינופת ונראה לי שאפשר להשיג כך הרבה יותר בחיים לא רק בסקס בתשלום.

3. מנסיון, רוב החברים שמורחקים בהפורום בדרך כלל מהסיבות הבאות : יחצנות במסווה למטרת פירסום, ביקורת פנטזיה ( ביקורת שלילית על נפקנית מבלי לבקר אותה, תתפלא אבל יש חכמולוגים שחושבים שזאת דרך לגיטימית להוריד מחיר)

4. אם יש לך ניסיון עשיר וטוב אני מאמין שיהיו הרבה חברים שישמחו אם תשתף אותו .

יום טוב שהיהיה לך.
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”