כ גם כן דיון שבוער לפירומן בתחת - דף 2 - סקס אדיר

גם כן דיון שבוער לפירומן בתחת

11
לא היא צעירה מדי וממש לא בשלה,
ראה א,
מה ההבדל אם היא היזדיינה בתשלום או בילתה בפיק אפ ברים והחליפה גברים על ימין ועל שמאל?

ולמה קשה לך כך כך קצת לפרגן?

[QUOTE=חם כמו מדורה]שאלה לכל המאוהבים למיניהם !

האם הייתם מתחתנים עם אנג'לינה? האם הייתם מוכנים שאנג'לינה תהיה האמא של הילדים שלכם? האם הייתם מוכנים לקבל את העובדה שלאמא של הילדים שלכם יש קילומטראז' מטורף בזיונים?

אשמח לקבל תשובות אמיתיות.

[/QUOTE]

12
verble - חן חן על הכנות - התשובה שלך מעידה על כך שהינך בן אדם שפוי שהרי רק לא שפוי יתחתן עם מישהי
שיש לה דוקטורט בשרמוטולוגיה.

אחים שלו גברים - אתה קשקשן. שנינו יודעים שהסיבה שלא היית מתחתן עם אנג'לינה היא לא היותה צעירה (שהרי כל גבר נורמלי רוצה אישה כמה שיותר צעירה) ולא אי היותה בשלה (שהרי כל גבר נורמלי מעדיף בתולה ולא בשלה ע"פ בשלה שקיבלה אלפי כלים מכל הגדלים וכל הצבעים בכל קונטרות האפשריות) אלא עצם היותה זונה.

בדבר אחד אני מסכים איתך - גם אנג'לינה וגם בחורה שמזדיינת על ימין ועל שמאל (ולא משנה אם זה בפיק אפ בר או איפה שלא יהיה) שניהם עונות להגדרה של זונה.

אין לי בעיה לפרגן הבעיה שמה שהטריף אותי פה זה כל הליקוקים לאנג'לינה....מאמי...קוקי...שמוקי...אני מאוהב...אני פה ואני שם.

מישהו באמת חושב שאנג'לינה שמה על מישהו ממכם? אני בטוח שכשאנג'לינה קוראת את כל ההודעות המלוקקות האלה היא פורצת בצחוק מטורף ואומרת לעצמה איזה אהבלים יש פה.

חברה - תיכנסו לפרופורציות. גם אם אתם מקבלים חיוך מזונה זה לא חיוך אמיתי אלא חיוך אינטרסנטי. תנסו לבוא אליה בלי כסף ונראה אם תקבלו חיוך או שהיא תזרוק אתכם מהמדרגות.

14

לא יודע מה אתה רוצה.
כל אחת שאתה אומר לה להתראות ובהצלחה חייבת לעמוד בקריטריונים של אהבת חייך ואם ילדיך?

מה הקשר?

החברה שכבו עם הבחורה, חלקם יותר מפעם אחת, ונהנו. אהבו לבוא אליה, יצאו ממנה עם חיוך ופנטזו עליה בין הפעמים. חלק אולי יפנטזו עליה בעתיד. אז הם נפרדים ממנה יפה.

עולם הזנות הוא ללא ספק עולם אינטרסנטי שמונע על ידי כסף וכוח. אבל כך מרבית (כל?) תחומי החיים.

אנג'לינה,לא זכיתי להכיר אותך, אבל מאחל לך בהצלחה, שתמצאי אושר אמיתי.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

15
וואו איזה גבר גבר קראת לנו קשקשן אנחנו נפעמים אתה ממש מכיר אותנו ויודע מי אנחנו.

ותופתע לדוגמא הסיבה שלא נפגשנו יותר מפעם אחת עם אנג'לינה היא בדיוק הסיבה הזו שהיא צעירה ולא בשלה.
אנחנו מעדיפים אותן בוגרות ועם ניסיון חיים ככה אנחנו אוהבים את הזונות שלנו וככה גם נעדיף את גברת שלו גברים.

תתחתן אתה עם בתולה בת 19 ואחרי ילד או 2 תתחיל לבגוד בה על ימין ועל שמאל כי היא לא תספק את מינימום הצרכים המיניים שלה ושלא באשמתה, לטעמינו הסיבה לא להיתחתן עם זונה היא הבעיות הנפשיות שנגרמו לה עקב עבודתה במקצוע אותו החברה השמרנית שלנו מוקיעה ולא בגלל השרלול שלה על ימין ועל שמאל.

בכל מקרה אנחנו מבינים שאתה מאוד אוהב הכללות.

[QUOTE=חם כמו מדורה]verble - חן חן על הכנות - התשובה שלך מעידה על כך שהינך בן אדם שפוי שהרי רק לא שפוי יתחתן עם מישהי
שיש לה דוקטורט בשרמוטולוגיה.

אחים שלו גברים - אתה קשקשן. שנינו יודעים שהסיבה שלא היית מתחתן עם אנג'לינה היא לא היותה צעירה (שהרי כל גבר נורמלי רוצה אישה כמה שיותר צעירה) ולא אי היותה בשלה (שהרי כל גבר נורמלי מעדיף בתולה ולא בשלה ע"פ בשלה שקיבלה אלפי כלים מכל הגדלים וכל הצבעים בכל קונטרות האפשריות) אלא עצם היותה זונה.

בדבר אחד אני מסכים איתך - גם אנג'לינה וגם בחורה שמזדיינת על ימין ועל שמאל (ולא משנה אם זה בפיק אפ בר או איפה שלא יהיה) שניהם עונות להגדרה של זונה.

אין לי בעיה לפרגן הבעיה שמה שהטריף אותי פה זה כל הליקוקים לאנג'לינה....מאמי...קוקי...שמוקי...אני מאוהב...אני פה ואני שם.

מישהו באמת חושב שאנג'לינה שמה על מישהו ממכם? אני בטוח שכשאנג'לינה קוראת את כל ההודעות המלוקקות האלה היא פורצת בצחוק מטורף ואומרת לעצמה איזה אהבלים יש פה.

חברה - תיכנסו לפרופורציות. גם אם אתם מקבלים חיוך מזונה זה לא חיוך אמיתי אלא חיוך אינטרסנטי. תנסו לבוא אליה בלי כסף ונראה אם תקבלו חיוך או שהיא תזרוק אתכם מהמדרגות.

[/QUOTE]

16

אנחנו חיים בשני עולמות מקבילים, העולם האמיתי שבו אנו מתנהלים בגלוי, מתאהבים בבת זוג, מתחתנים ומולידים ילדים כל אחד עפ"י דרכו והחברה שבה התחנך. וישנו העולם הוירטואלי של הסקס בתשלום שמתנהל במחשכים, אנו נפגשים עם בנות זוג רבות ומגוונות, מגשימים פנטזיות שאין לנו בעולם האמיתי, פעמים אנו יוצאים מרוצים ופעמים רבות חווים נפילות (ויש מי שימכרו לנו ביטוח נגד נפילות). החוויות הטובות שלנו יוצרות הרגשה של התאהבות בזונה, אבל זוהי אהבה וירטואלית שאנו מביעים אותה כל אחד לפי דרכו בפורום זה כלפי הנערות העובדות.

לכן, חם כמו מדורה, אין קשר בין שני העולמות. יכול לקרות מצב שבו אתה תפגוש את אהבת חייך, תתחתן, תוליד ילדים אך מי לידך יתקע שזוגתך לא עסקה בעברה בזנות, לעולם לא תוכל לדעת.

בגמילה

17
maxmax - גדול אתה - אהבתי

הולך בטל - מה הקשר בין מחט לתחת? מה אני אמרתי ומה אתה עונה?

אחים שלו גברים - שוב אוכיח לך כמה אתה קשקשן - אתה טוען שלא תתחתן עם זונה כי נגרמו לה בעיות נפשיות ...ואם אני מביא לך זונה שאין לה בעיות נפשיות אתה מתחתן איתה?

אני מנסה לדמיין אותך מביא להורים את אשתך לעתיד - זונה שכל הפורום של סקס אדיר חגג עליה וההורים שלך יאמרו....אחים שלו...אתה נורמלי? אתה מתחתן עם זונה? ואז תאמר להם ...אל תדאגו הוריי היקרים פסיכיאטר בדק את מצבה ואין לה שום בעיות נפשיות בעקבות עיסוקה במקצוע העתיק בעולם...ואז הוריך יחבקו אותך בחום ויאמרו אם ככה בני היקר עשית בחירה מוצלחת- אין לנו בעיה לקבל זונה ...העיקר שאין לה בעיות נפשיות.

תגיד אחים שלו גברים...אתה בטוח שלך עצמך אין בעיות נפשיות?

אוסקר ווילד - האנשים פה הם אנשים בוגרים ולא ילדים בני 16. להתאהב בזונה? אהבה וירטואלית? על מה אתה מדבר גבר?

לגבי הפיסקה האחרונה של דבריך - קשה לי להאמין שיכול להיות מצב שבחורה תעבוד בזנות לאורך שנים ולאחר מכן היא תתחתן ואותו גבר שהיא התחתנה איתו לא יידע באיזה שהוא שלב בחיים שאשתו עבדה בזנות.
תחשוב - אנחנו מדינה קטנה ואיך שהוא זה מכיר את ההוא וההוא מכיר את ההיא וכו' וכו' ככה שבאיזה שהוא שלב דבר כזה יתגלה.

חם כמו מדורה2010-2-7 22:52:56

18

אנג'לינה

מאחל לך הצלחה בדרך החדשה.

לכל המגיבים המשמיצים, גם כשבחורה אומרת שלום אתם ממשיכים עם השטויות?

איך רואים שכל התגובות של חבר'ה בני 21 שלפני 3 דקות סיימו צבא ויש להם טון שפיך בביצים מדברים בצורה גועל נפש....

חבר'ה, תכבדו בן אדם באשר הוא!

אף אחד לא חייב דין וחשבון לאף אדם בעולם, כל אחד יעשה מה שהוא רוצה!

אנג'י, זכיתי להכיר אותך, ושוב אאחל לך הצלחה בלימודים ובחיים בכלל.....

19

בונבוניקו - אחרי שאנג'לינה דפקה לך ברז אתה עוד מלקק לה את התחת? במקום שתתנהג כמו גבר אתה מתנהג כמו איזה כוסית?

"זכית להכיר את אנג'לינה"? הופה...מי ישמע זכית להכיר את כלת פרס לחקר החלל.. מי ישמע זכית להכיר מדענית דגולה במכון וייצמן...מי ישמע זכית להכיר איזה אישיות רמת דרג בעולם. תגיד לי בונבוניקו...התחלקת על השכל? שכחת שבסב"כ מדובר בבחורה שעובדת במקצוע העתיק בעולם?

חם כמו מדורה2010-2-7 23:15:29

20
אח שלנו לכולנו יש בעיות נפשיות ההבדל הוא שלרובינו יש יכולת לתפקד באופן נורמטיבי למרות הבעיות האלה.

לגבי חתונה מה לעשות ובניגוד לאוכל או לגואל רצון אנחנו לא עושים את זה כל יום יש לנו דרישות מינימום כגון התאמה אישית ותרבותית, רגשות הדדיים וכו' וכו' ולכן אם תביא לנו זונה אנחנו כנראה נגיד לך ולה לא תודה כי אנחנו לא מתחתנים עם כל אחת שפגשנו לפני 5 דקות.

ואח שלנו למה אתה כועס כל כך?

אחים שלו גברים2010-2-7 23:16:49
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”