כ גם כן דיון שבוער לפירומן בתחת - דף 4 - סקס אדיר

גם כן דיון שבוער לפירומן בתחת

31

חם כמו מדורה (ולא עוצר להתקרר...) כבר אמרו חכמינו כי:

"דרך ארץ קדמה לתורה" ואף הוסיפו ואמרו כי "דברי חכמים בנחת נשמעים"

מבלי להיכנס כלל לסוגיה, הבוערת לכשעצמה, המדוברת בפוסט אני מבקש להזכיר לך שהגעת כאורח חדש לפורום קיים (ברוך הבא אגב) ובפחות משבע הודעות הצלחת (או ליתר דיוק ניסית) לעלוב לא רק האחת מהבנות הפורשות אלא גם מס' חברים יקרים בפורום - ואני שואל למה ?

קבל טיפ קטן לגבי הפורום, הגם, אולי בזכות, שתחום העיסוק שלנו פה יכול להיחשב נמוך אנחנו משתדלים לשמור על רמת שיחה נעימה ! זכותך להביע דעתך בכל נושא ובכל עניין כאהבת נפשך ואנו נשמח לשמוע להתייחס לדבריך אבל זוכר מה אמרו חכמינו ... ?

עוד טיפ קטן שאוכל להציע (וכמובן שמורה לך הזכות אם להשתמש בו ואם לאו) הוא השימוש בכפתור "ערוך" זה שבאמצעותו תוכל לחזור לכל הודעה שלך בפורום ולמחוק את שמות התואר כגון "לקקן" "חרטטן" והתיחסויות לגבי ילד בגן ובמקומם לשבץ ביטויים שיותר יתאימו לך ולפורום שהרי "לעולם אין הזדמנות שניה להותיר רושם ראשוני" והפוסט הנוכחי הוא כרטיס הביקור שלך בפורום.

ושאלה אליך ידידי, אם אתה רואה בזנות דבר כל כך מוקצה מה וגרם לך "לתרום" לנפילתה חזרה לזנות של בחורה שאתה כלל לא מכיר במקום לאחל הצלחה ? ואפילו אם תוסיף לכתוב שלצערך אתה לא חושב שהיא תצליח במהלך....

אפרודיזאק2010-2-8 6:24:44
הכל מכל כל....

32
הכי פוגע...

זה כמדביקים לרופא "שסרח" ( עברית גבוהה ) את התואר

זונה.. יש כמה "זונות" שאני מכיר שזה הופך בעצם למחמאה

לרופא...

לא עם כל הנשים אתחתן ( למעשה לעולם לא אתחתן שנית )

לא עם כל הנשים אעשה ילד

לא עם כל הנשים אתאהב

לא עם כל הנשים אשחק שחמט שש בש או ברופא ואחות

לא עם כל הנשים ....

היותה "זונה" בעבר או בהווה אינו סיבה לפסילה או קבלה.

ואם בתי תהיה זונה אני רק מקווה שהיא תמשיך להרגיש בטוחה

להיות בתי ולהמשיך לדבר איתי ולא להתחבא מפני, את האהבתי

והערכתי כאבא היא לא תפסיד, מקווה להיות מספיק חכם ורגיש

שלא תברח ממני. בחירתה היא בחירתה היא בחירתה. השאלה היותר

מענינת, האם אספר לה שאני "הולך" לזונות, פתיחות במבחן...

אתמול הייתי עם זונה. גם שכבתי, גם אהבתי, גם אכלתי תותים.

וגם ליקקנו קצפת. שמה,,, נו... נו....זאת זאת שכבר לא

מספרים בשבחה... M

נימרוד_M2010-2-8 8:38:23
its 4 in the morning the end of December

33

סקס זוהי פעילות טבעית, מהנה ובריאה אולם אנו תוכנתנו לחשוב עליה כעל פעילות מלוכלכת ובזויה שאין מדברים עליה בגלוי, ועל כן לאורך הדורות הוטלו עלינו איסורים מאיסורים שונים לגבי המיניות שלנו. האשה אמורה להעניק מחסדיה ועל הגבר לשלם כדי להשיג חסדים אלו. ישנם נשים שגובות את התשלום בטווח הארוך, דהיינו על מנת לספק לגבר את צרכיו המיניים יש למסד איתו את הקשר וכך להשיג בטחון כלכלי לאורך שנים. ישנם נשים שרוצות את התמורה במיידי ובמזומן והן נקראות זונות, מדוע ? זוהי החלטה שהחברה האנושית קיבלה מקדמת דנא ואנו לא מערערים אחריה. האם לא יתכן מצב שהצדק הוא עם הנשים שאנו קוראים להם זונות ? היה מי שהציע בארה"ב להקים שרות לאומי חובה לבנות שיעסקו בזנות לתקופה קצובה וללא אפשרות להתחמק מהמשימה, אולי כדאי לחזור להצעה הזאת כדי לשנות את הסטיגמה של מקצוע הזנות ?

בגמילה

34

למי שיש ילדים יודע היטב שהם לא בהכרח עושים את מה שאנחנו רוצים שיעשו, או מצפים מהם, אחרי גיל מסויים שאלה של מסכים או לא מסכים להם כבר לא מאוד משמעותית ונשאר רק לקוות שהם יפנו אלינו בכל דבר ועניין במקום להסתיר ולגלף מציאות שונה. אם בתי תפנה אל העיסוק במדובר אוודא שטוב לה ואוהב אותה למרות הכל ואולי בגלל הכל.... אם אשתי מסתירה בעברה עיסוק שכזה הדבר לא ירתיע אותי למעט העובדה שהיא לא סמכה עלי עד היום וסיפרה לי.
אם סבתי עליה השלום עסקה בימיה בעיסוק בו אנו עוסקים.... ארים אגודלי אל העננים ואומר : את בסדר סבתא !

35

ל"ו צדיקים מגדילים את החבורה ... ?

אז זו דעתי:

- ההתרסה כנגד זונות היא לא בעבור הסקס שהם מציעות אלא בעבור העובדה שהן מוכרות אותו עבור בצע כסף ! לשאלתכם כן זה שונה מעבודה של איש מחשבים מפאת העובדה שהוא מציע דברים שהם בבחינת ה"חומר" ואילו זונה מציע למ כירה דברים שהם בבחינת "הרוח".

- מי שחש שאישתו נמצאת איתו בכדי לקבל תמורה בטווח הארוך הוא:

א' - שובינסט שצריך לשים לב שכבר כמה עשורים שנשים לא צריכות אותנו בכדי להתפרנס (ולא מזנות)

ב' - צריך לבחון את יחסיו עם אישתו, כי קשר שכזה הוא יוצא מהכלל שאינו מעיד על הכלל !

ג' - אוסקר, בארה"ב היה גם מי שהציע לעלות על כל השחורים והיהודים על מוקד...אז היה...

- כל הטוענים כי לא אכפת להם שביתם תעבוד בזנות או לא אומרים אמת או לא חושבים עד הסוף (לטעמי) וזה למה? כי מעבר להבט המוסרי הפסול (שבגינו רובנו מודים כי לא היינו רוצים בת במקצוע) ישנם היבטים פרקטיים (יחס מהחברה, חוסר וודאות כלכלית לאורך זמן, קרבה לגורמי פשע) שדי בהם בכדי שלא נרצה את היקרים לנו בסיטואציה.

ואם זונה זה כל כך בסדר אז תגידו מה בדבר אנשים כמו אדון זרקו (השכן של דודו טופז שיסייע בתקיפת אבי ניר ושירה מרגלית) ? גם הם סה"כ מספקים שירות של הכאת אנשים מסויימים ? ותגידו מה עדיך להכות אדם פיזית ? או לפגוע מילולית ? זה הרי אותו דבר... ובכלל אם הם לא יעשו זאת הרי מישהו אחר כן....

רוצה לומר, להפלספות והתיפיפות נפש אין סוף....

הכל מכל כל....
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”