חשקה נפשי בזיון ולמכונים אינני הולך , רציתי למצוא מישהיא שלא מופיע בדיווחים הזורמים ולכן שוטטתי לי במדור הפרסום לפתע צדה את עיני המודעה של קטי. קטי כיכבה ביחד עם חברתה אלכס בפורום זה לפני כשנה וידידנו האלמותי יונקורן דיווח עליה בהרחבה ואני שתמיד הייתה בבנק המטרות שלי החלטתי שאלך אליה.
קטי נמצאת ליד העירייה בדירה משופצת ומטופחת ולפי הדיווחים ידעתי שהיא לא צעירה ולא הכי רזה בעולם והיו גם כמה דיווחים על התנהגותה שלא מצאה חן בעיני כמה חברים.
ובכן פתחה לי את הדלת אישה בשנות הארבעים לחייה , פנים יפות (לטעמי- מראה אירופאי) האישה שמנמונת בגובה 1.65 . אהבתי את צורת וטון הדיבור שלה כשהיא התפשטה ניגלו לעיני צמד שדיים גדולות אבל לא מוגזמות .עורה של קטי חלק וקטיפתי הרבה יותר מאשר בחורות צעירות ממנה. היא שאלה איזה מזל אני כשעניתי לה ,היא אמרה שמזל כמוני רוצה לזיין מהר וללכת (מה שאיתי זה ממש לא נכון- אני בורח רק כשלא נעים לי!!) היא נתנה לי להבין שנעביר את הזמן בכיף ולאט ( בטלפון היא מקציבה 40 דקות). האוירה בחדר הזיונים הייתה רגועה בזכות מוסיקה שקטה שבדר'כ שמות המאסז'יסטיות. קטי ליטפה את גופי ולאחר מכן העבירה את שדיה על גבי ונצמדה אלי הרגשתי את חום גופה הלוהט לאחר מכן התהפכתי והיא פינקה אותי בביצים וגם הזין לא נפקד מקומו , שדיה הרכים והנעימים עברו על גופי, עורה החלק והנעים עבר עלי והרגשתי בעננים . לאחר מכן הסתובבנו ל69 וביקרתי את ערוותה מהיפים והנעימים שלשוני חוותה ועיני ראו. לאחר היא נעמדה על כלי זיני הרגשתי את הוגינה שלה לוחצת סביב השמוליק שלי והכל בתנועות איטיות . לאחר מכן היא ביקשה ממני לתפוש פיקוד ולזיין אותה חזק . ביקתי ממנה לשכב באופן המסיונרי (הערה: נשים מלאות כיף לזיין בתנוחה הזאת , בחורות רזות עדיפות לדוגי). בקיצור זיינתי אותה חזק כפי שביקשה ואפילו חיוך של שביעות רצון היה בפניה.
אני התחברתי אליה וגם שוחחנו קצת ויצאתי אחרי שעה! לוקחת 400 ש"ח ברמת המחירים היום זה בהחלט דיל טוב.טלפון 052-7014630 בקיצור אישה חמודה הייתי מגדיר אותה בחיבה "בובולינה"
נ.ב לא מקבלת צעירים