גם אני שאלתי אותו לגבי מספר טלפון ולא קיבלתי תשובה.
סקס עם מבוגרת [עיסוי וזיונים] - נינה ~ 50 רמת גן
12מחקתי בטעות את כל ההודעות.
לכם שלחתי את המספר
14ביקרתי אצלה ולמי שמחפשת פינוק איטי ממבוגרת היא ממומלצת.
עובדת לאט מסאז' עדין בכל הגוף מתחיל מכפות הרגל ועד לראש ומדי פעם מלטפת גם את הזין והביצים.
מוצצת בלי וזיון עם.
נותנת שעה מלאה ב-150 ואפשר לתאם עמה גם יותר.
לא מקבלת צעירים. מספרת שהיא נשואה ובעלה אינו יודע שעושה מעבר למסאז'.
תעשה הכל בתוך השעה אך אמרה שהיא אינה גומרת אף פעם עם קליינט.
בסך הכל היה נעים.
15היית אצלה ביום שבת?
האם צריך לקבוע איתה מראש ובמידה וכן כמה שעות לפני?
למה הכוונה לא מקבלת צעירים? אני ניראה בן שלושים, אוכל להיכנס?
מבחינת המראה - מה הגובה שלה? שיער אורך/קצר/מוזנח? היא מתאפרת (לפחות מנסה להיראות מטופחת)? מבושמת? כוס מגולח למטה? נודף ריח של דגים? היא שמנה בגוף או שרק התחת גדול ושאר הגוף רזה עד מלא? והכי חשוב! מה גודל החזה שלה?
16למיטב ידיעתי לא מקבלת בשבת
רצוי לתאם איתה כמה שעות לפני יש לה חבר נאמנים ולכן רצוי להתקשר אליה בערך בעשר בבוקר אם אתה רוצה להיות אצלה באותו יום
היא תשאל אותך בן כמה אתה- אם תגיד לה 30 היא לא תקבל. לדעתי היו אצלה כמה צעירים שפשוט ראו שהיא מבוגרת והלכו
לגבי המראה- לא נראת מוזנחת ולא נראת מטופחת. אבל לא בשביל המראה הולכים אליה. מצטער שלא יכול לעזור יותר מזה.
17היא לא מקבלת בשבת וזה בדוק!! (אף פעם היא לא זמינה בשבת).
שחשף את פרשת השחיתות של הפורום
שף המכונים והדירות הדיסקרטיות
וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .
*אומן הפיתוי*
19אני אענה לכם כאן כי זה פשוט בלתי אפשרי לענות לעשרות הודעות ששלחתם אלי:
בבקשה לא לפנות אלי יותר בקשר למספר שלה כי כבר אין לי אותו.
אררררררררר... ניסיון שני

טוב אז היום ביקרתי אצל הגברת הנכבדה ולהלן הדיווח והממצאים:
התקשרתי אליה בבוקר כפי שהמליץ "מתחיל את דרכו" קבעתי איתה לשעה שבע והיא ביקשה לדייק (הייתי הלקוח האחרון שלה לאותו יום) והתחלתי את השיחה ב:"דיברתי איתך בשבוע שעבר ורציתי להגיע היום" כי זה עוזר לי לעבור את הסינון גילאים, ורגע לפני שהיא נתנה לי את הסכמתה היא עצרה לרגע והתחילה לחקור קצת:"רגע רגע, מאיפה יש לך את המספר שלי? ובן כמה אתה בכלל?" אז אמרתי לה שיש לי את המספר שלה מחבר שלי שביקר אצלה לפני כחודשיים ושאני בן שלושים אז היא אמרה:"סליחה אני לא מקבלת גילאים כאלה..." ושניה לפני שהיא טרקה עצרתי אותה ואמרתי לה שחבר שלי סיפר לי איך היא נראית ושאין לי שום בעיה עם זה אז היא אמרה:"תשמע, אני אישה בת ארבעים" אז אמרתי לה:"או אז זה אפילו עוד יותר טוב!".
הגעתי למקום באיחור קל מסיבות שאינן תלויות בי, התקשרתי ואמרתי שאני מגיע היא שוב הזכירה לי את מספר הדלת ואיך להגיע, צילצלתי בדלת ונינה (שם מקצועי אני מניח) פתחה לי את הדלת ולאמר לכם את האמת קצת התאכזבתי, התאכזבתי כי תיארתם אותה כסוג של סבתא ואני כחובב סבתות יכול להגיד לכל מי שחושב ככה שהוא טועה כי סבתא היא לא, היא יותר בכיוון של איך אתם אומרים? בת השכן? אז האמא שלה.
מכניסה אותי לחדר העיסוקים שהיה מחומם כי היה דיי קריר, ואומרת:"נו אז מפריע לך שאני מבוגרת?" ובטעות יצא לי:"ממש לא מפריע לי שאת מבוגרת... ב'הה א'הה סליחה הכוונה שלי שאת צעירה לגילך אבל את לא מבוגרת בכלל בשבילי" אז היא שאלה אותי בשביל להיות בטוחה כניראה שאני לא אצא בגלל הגיל שלה:"אבל יש הרבה בחורות צעירות, למה אתה לא הולך לשם?" אז הסברתי לה שאני אוהב יותר מבוגרות מצעירות ושכמה שיותר מבוגרת זה רק יותר טוב". שאלתי למחיר אחרי שדיברנו קצת והיא אמרה שזה 150 ש"ח לשעה וביקשתי יותר זמן כי אני יודע שקשה לי לגמור שאני בלחץ של זמן אז היא אמרה שאין צורך יותר משעה ושלדעתה זה מספיק (גם היה סוף היום שלה אז אפשר להבין), אחרי ששילמתי לה אמרתי את מילות הקסם:"אני רוצה שנתקלח ביחד" ואז היא הבינה אותי ואמרה:"אהה הא, אז אתה רוצה פעם אחת או פעמיים?" אמרתי לה שפעם אחת זה מספיק והיא הסבירה שהמקלחת קרה ושהפעם הזאת היא לא יכולה להתקלח איתי ביחד כי המקלחת קרה (עכשיו שאני חושב על זה המקלחת בכלל הייתה מחוממת

איך שאני יוצא מהמקלחת וחוזר לחדר העבודה היא מרעיפה מחמאות על המראה החיצוני שלי תוך כדי שאני מתנגב, היא בנתיים מתפשטת ונשארת בתתונים וחזיה וככה היא נראית באמת: גיל הייתי אומר 45, שיער חום מתולתל מנופח/מטופח כזה, גובה 1.65-1.70 (השיער מטעה כי הוא נפוח כזה), מבנה הגוף שלה הוא יחסית רזה עד מלא מינוס עם תחת בינוני ועסיסי שכיף לתפוס בו והצורה הכללית של הגוף מזכירה צורה של גיטרה קלאסית, חזה קטן וקצת מלא, כוס מגולח למשעי כלומר ניראה כאילו לקחה מכונת גילוח ושמה על מספר 2 למי שזה עוזר.
מורה לי לשכב על הגב ומתחילה בעיסוי, תוך כדי שמה סוג של משחה ריחנית על היד שלה נתנה לי להריח ושאלה אם הריח טוב (דווקא ריח טוב), העיסוי מתחיל כשהיא מעבירה את קצות האצבעות שלה על כל הגוף שלי וזה מצמרר את כל הגוף שלי ומחרמן עם זאת ואז עברה למסאז' רגיל שנמשך כעשרים וחמש דקות (או אולי יותר כי הוא באמת היה ארוך מידי לדעתי) מכף רגל ועד ראש, במהלך המסאז' דיברנו על מה אני עושה בחיים ושהיא מופתעת מזה שאין לי חברה בכלל כששאלה אם יש לי, שאלתי אם לה יש חבר אז היא אמרה שהיא נשואה עם 2 ילדים בגילאי 25 ושהיא בכלל גרה יותר בכיוון דרום הארץ ושבדירה הזו היא רק עובדת וכמובן שבעלה בכלל לא יודע שהיא מזדיינת לו חופשי מאחורי הגב, במסאז' היא עשתה לי קטע מצחיק - הרי במשך כל המסאז' אני שוכב על הבטן והראש מכוון למעלה או הצידה והעיניים עצומות אז היא לקחה את כף היד שלי והתחילה לעסות אותה ופיתאום הרגשתי שהיא שמה את היד שלי בתוך משהו רך מידי ואני מסתובב מופתע אני רואה אותה מתכופפת והיד שלי בשדיים שלה והיא צוחקת ממני חחחחחח טוב זה היה באמת מקורי.
בסיום המסאז' הסתובבתי (סוף כל סוף) ולהפתעתי היא כבר הייתה ערומה, היא נגשה לארון שהיה ליד המיטה בשביל להוציא קונדום ותוך כדי מבליטה את כל התחת שלה כלפיי הפרצוף שלי תוך כדי שאני שוכב על הגב במיטת המסאז'ים אז לא התאפקתי ושלחתי ידיים ואצבעות וכשהיא שמה לב שאני נדלק ממה שהיא עושה היא המשיכה להזיז את התחת שלה ימינה ושמאלה והכוס שלה נגלה גם הוא והייתי חייב להרגיש אותו אז היא זרמה איתי ואמרה לי לקום והיא התחילה בטיזינג כשאני והיא עומדים אחד מול השני ושמוליק שלי שכבר הצדיע לה עוד מקודם התחיל להתחכך בערוות הכוס המדהים שלה, התחלתי למצוץ את החזה שלה ואותה ולצערי היא לא שיתפה ממש פעולה רק נשיקות יבשות על השפתיים עם פה סגור והתעלמות אלגנטית מכל ניסיון אחר להתנשק בצורה נורמלית איתה, לאט לאט היא מסתובבת לצד השני ועכשיו שמוליק שכבר הועלה לדרגת מפקד בכיר מתחיל להתחכך בישבן שלה תוך כדי שהוא מנסה לפרוץ את חומות ברלין שלה מבלי לשים לב אבל כמובן שהחגיגה נעצרה באמצע.
אט אט היא יורדת לי תוך כדי שאני עומד גם בעצמי והמציצה נורא חלשה ואין שאיבה בכלל אלא סתם מניחה את הזין בפה שלה ומכניסה אותו ומוציאה, המציצה הייתה קצרה אבל זה לא עניין אותי כי הייתי חרמן מאוד ובגלל זה התחלתי ללכת אחריה עם הברכיים והיא הלכה מטר בערך למיטת המסאז'ים והתכופפה קצת בשביל להוציא את הקונדום שכבר הביאה איתה מקודם ובזמן שהיא מתעסקת עם הקונדום הייתי חייב לרדת לה כשהיא מבליטה את התחת שלה על הפרצוף שלי, היא התחילה לגנוח וניראה שהיא אהבה את מה שאני עושה לה (ואני באמת יודע לעשות את זה טוב ממה שאמרו לי), החלטתי להשכיב אותה על מיטת המסאז'ים ולרדת לכוס הטעים שלה בערך משהו כמו עשרים דקות או יותר עד שכבר נתפס לי הלשון והיא נאנחת ונאנחת בצורה מחרמנת ועוזרת לי לרדת לה יותר טוב בכך שהיא חושפת בפני את הדגדגן הקטן שלה עם האצבעות שלה, ואחרי כל זה שהיא לא גמרה היא עצרה אותי ואמרה שלמרות מה שאני עושה הוא מאוד נעים לה ייקח לה זמן לגמור כי היא סחוטה ואז היא אמרה:"בוא תזיין אותי בכוס זה יותר טוב..." אני אוהב שבחורות מדברות אלי ככה

בסיום הלכתי להתקלח והיא התקלחה אחרי גם היא, בסה"כ הייתי אצלה שעה ורבע, לא תוקתקתי בכלל והשירות שלה ממש אדיב וסובלני (מעניין אם היא עושה ביזאר? כי כשהתקלחתי בהתחלה היא הלכה לשירותים).
אני משוכנע שאחרי שהפיוז ידלק שוב אני אבקר אותה כי באמת שהשירות שלה מעל ומעבר ומה גם שיש אנלי בלי התנגדות.
לא שאלתי לגבי גמירה בפה.
דבר נוסף ששכחתי לציין הוא שהיא אחרי 2 לידות אז נשארה לה בטן.
חברים יקרים וחרמנים שהפציצו את תיבת ההודעות הנכנסות שלי, אני אענה לכם כאן כי זה פשוט בלתי אפשרי לענות לעשרות הודעות ששלחתם אלי: בבקשה לא לפנות אלי יותר בקשר למספר שלה כי כבר אין לי אותו.