לתת לחתול לשמור על השמנת

כ
שרון עובדת לפי שיטת מכפיל רווח או לפי היוון תזרימים עתידיים (DCF)?
MAXMAX
עקב הנפילות הרבות שהועלו בפורום (לא בפוסט של טלי - חלילה:-)), חוששני שחברת ביטוח במקרה הזה תצטרך לגבות פרמיה יקרה מאוד כדי לשרוד....
אני כבר מתחיל לחשוב על נוסחא לקביעת הפרמיה.
הפרמטרים יורכבו בין השאר מהמרכיבים הבאים:
מחיר לצרכן/מחיר פרמיה יסומן באות P
מחיר בסיס (יסומן באות B)
וותק (יסומן באות V)
גודל האיבר (יסומן באות G)
רמת סיכון (יסומן באות S)
הנוסחא כרגע נראית כך: P = B + V/S*G
הסבר הנוסחא:
מחיר הפרמיה = מחיר בסיס + וותק חלקי רמת סיכון (כלומר מקבלים פרופורציה כלשהי) שמוכפלת בגודל האיבר...טוב לא ציפיתם שלא אכניס כאן זין אה? (זהו "האלמנט" שנכנס בכל חשבון במסעדה )
אם יש רעיונות לפרמטרים נוספים או נוסחא טובה יותר, אתם מוזמנים להגיב....
בנוסחא אפשר לראות כי "הגודל כן קובע" (את המחיר )
לילה טוב לכולם...
מילון בסיסי למקרי אסון כבסיס לביטוח פגיעות
חברים, לאור המצב החמור השורר בארץ מבחינה מינית, שעשרות ורבבות של חולי מין מציצים ומחרמנים את כל היישוב באשר הוא שם החלטתי להכין מילון ולהגדיר אמות מידה חוקיות,נוהליות ועסקיות לקראת הבנה עסקית בין פוגעת ונפגע. כל המוסיף הרי זה משובח.
הגדרות כלליות
פוגעת – בחורה עובדת המציעה שרותי הפגת מתחים , שאיבת נוזלים, Government Furnished Equipment - GFE שהוא מונח פרויקטלי ידוע או כל שרות אחר שנועד לגרום לרוכשו להשפריץ מכל מקום אפשרי . (כל זאת ובתנאי שלא היו , קיימים או יהיו קשרי נישואין בין השניים)
נפגע – גבר או אישה שחוו פגיעה פיסית,נפשית פסיכואנליטית או סתם ברחו מכוניפה מגעילה לאחר שלא עמדו בפיתוי והפסידו את ממונם על קרנה של צבייה. כל זאת ובתנאי שהייתה קיימת מערכת עסקית בין השניים (יעני לא יתבע נפגע את חברת הביטוח אם אשתו היא כוניפה, פגעה בו, לא נתנה לו, הוא בזבז עליה כסף ועשה ביד מול המחשב וכיוצא בזה)
פגיעה – תחושה אימתנית של : אכלתי אותה, אני אהבל,אני לא יודע מי זיין את מי ?,איך היא הצליחה להוציא ממני את הכסף למרות שידעתי שהיא תנפנף אותי תוך 5 דקות . או סתם פרץ תודעה חד כתער המבליח במוחך כאומר – יא דביל מתי תבין הירקון 98 זה לא מכון סקס זו מכונת שאיבת כסף מעוברי אורח. (או שוכבי אורח יותר נכון) המקיימת את הנוסחא ([( limM->∞ [d/dt(M2eM/t כאומר הגבול של כמות הכסף תשאף לאין סוף ככל שקצב תחלופת שוכבי האורח יגדל כאשר M מסמל כסף ו t זמן
תיקתוק – גרוש, הברחה, או כל פעולה הגורמת לנפגע בפוטנציה להישלח החוצה מהיכל הסקס אליו בא לפרוק את אשר על ליבו, בראשו,בין רגליו או בדמיונו.כל זאת תחת התנאים הבאים:
1. פרק הזמן המינימלי מכניסה עד גרוש – לא יעלה על 20
2. הנפגע בפוטנציה הפך לנפגע ולא עקב אימפוטנציה
3. תחושת קווס,גועל מלווה בתודעת פרייריות ברורה ניבטת על פניו של נשוא הפגיעה
נישואין – מצב חוקי המתיר לבעלת הכתובה לשלוט, לפגוע, לא לפגוע להגדיר, להכתיב, להנחות, לצוות, להגיד כן, להגיד לא,לקבל כאב ראש, לומר כל ערב שיש לה כאב ראש , לתנות אהבים , לא לתנות אהבים. להשתמש בסקס כמכשיר,כלי,או מוצר העובר לסוחר בעבור כל תשלום שהו ובתנאי שאינו כספי באופן ישיר . או לגרום בעקיפין,במישרין באיגוף אנכי או אופקי לשכן שישן במיטתה ללכת לחפש את פורקנו אצל בנות ישראל הכשרות – כאלו שאינו דרות תחת אותה קורת גג כמוהו.
כל האמור לעיל בריא ועומד (או שלא) וששריר וקיים בהחלפת מין מושאי ההגדרות כגון כוניף (לגבי גבר) וכיוצא בזה
שלכם, Zeous
פשששש אני רואה שהפרוייקט הזה תופס תאוצה
מקסמקס איך מתקדמת הרחבת החברה ומתי אפשר יהיה לרכוש מניות?
חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”