כ הסטארט אפ של ביטוח נפילות סקס יוצא לדרך . - דף 3 - סקס אדיר

הסטארט אפ של ביטוח נפילות סקס יוצא לדרך .

23
שלום לכם
עלה לי רעיון טוב מאוד (לדעתי)
למה לא נשליט סדר בסכומים שאנחנו משלמים לבחורות
למה שלא נקבע סטנדרטים כלליים ונגבש מדניות המחרה?
הגיע הזמן שלא נצא מהבית ונחזור להגיד "נפלנו"!!
מה דעתכם שנבנה סל שירותים ונתאים לו את המחירים לפי פלחים וסוגי שירות.. כך לא נבזה ולא נבוזה.
למשל:
פלחים: טווח גילאים, צבע עור, צבע שיער, מבנה גוף (גובה, רוחב, ציצי...).
סל המוצרים: מסג'. אקט אחד.. שני אקטים... אנאלי. אוראלי. (עם ובלי) רימנג. שליוב של שניים או יותר מתוך הסל...

מיקום וזמן שהייה: מכון, דירה דס', דירה לא דס', מקום מטופח, מקום לא מטופח. ריחות (אוליי), מציעה שתיה/לא מציעה...

שיטת העבודה:
נבנה טבלה המורכבת מהסטנדרטים שקבענו ולפי כך ננהג..
ככל שהבחורה פתוחה ליותר מרכיבים של הסל עם השוואה למחיר שלה. כך היא תהייה בסולם הסדר שנבנה.. ולפי כך נקבע את המחיר המתאים..

אני מאין שזה הרבה עבודה.. אבל שווה לעבוד בשביל הנאת הכלל...
נוסף על כך, זה מעלה את רמת השירות אצל הבחורות ומגביר את הרצון שלנו לרצות אותן יותר (במידה ויעמדו בזה)

זו הצעתי..
אין עבודת קודש.. אך מצפה שנפעל לקיימה.
תודה ותהנו

28
[QUOTE=zenon7]שלום לכם

עלה לי רעיון טוב מאוד (לדעתי)

למה לא נשליט סדר בסכומים שאנחנו משלמים לבחורות

למה שלא נקבע סטנדרטים כלליים ונגבש מדניות המחרה?

הגיע הזמן שלא נצא מהבית ונחזור להגיד "נפלנו"!!

מה דעתכם שנבנה סל שירותים ונתאים לו את המחירים לפי פלחים וסוגי שירות.. כך לא נבזה ולא נבוזה.

למשל:

פלחים: טווח גילאים, צבע עור, צבע שיער, מבנה גוף (גובה, רוחב, ציצי...).

סל המוצרים: מסג'. אקט אחד.. שני אקטים... אנאלי. אוראלי. (עם ובלי) רימנג. שליוב של שניים או יותר מתוך הסל...

מיקום וזמן שהייה: מכון, דירה דס', דירה לא דס', מקום מטופח, מקום לא מטופח. ריחות (אוליי), מציעה שתיה/לא מציעה...

שיטת העבודה:

נבנה טבלה המורכבת מהסטנדרטים שקבענו ולפי כך ננהג..

ככל שהבחורה פתוחה ליותר מרכיבים של הסל עם השוואה למחיר שלה. כך היא תהייה בסולם הסדר שנבנה.. ולפי כך נקבע את המחיר המתאים..

אני מאין שזה הרבה עבודה.. אבל שווה לעבוד בשביל הנאת הכלל...

נוסף על כך, זה מעלה את רמת השירות אצל הבחורות ומגביר את הרצון שלנו לרצות אותן יותר (במידה ויעמדו בזה)

זו הצעתי..

אין עבודת קודש.. אך מצפה שנפעל לקיימה.

תודה ותהנו

[/QUOTE]

איך אומרים, יש עדות אמפירית מספקת ברחבי הפורום הזה , אתה מוזמן ליצור טבלאות אקסל ולשתף אותנו בנתונים.

29

[QUOTE=maxmax] [QUOTE=Lavelle]

אם וכאשר הנפקת החברה תצא לדרך, חברי הפורום יוכלו לרכוש מניות בהנחה של 10% ממחיר ההנפקה.
נערות עובדות יוכלו לרכוש מניות בהנחה של 20% ממחיר ההנפקה. מניות אלו יהיו חסומות לשישה חודשים.

[/QUOTE]

מקסמקס, ברכות על ההתקדמות יחד עם זאת לפני שאנו משקיעים את כספנו על קרן הצבי (או הצביה) אנו מבקשים לראות תשקיף, באלו מניות מדובר, מה יהיו זכויות ההצבעה, האם קיימת אפשרות לרכישת אופציות, מה פירוש מניות חסומות - האם חבר פורום שרכש מניות יהיו חסום מלהגיע לנערה עובדת שרכשה מניות בהנפקה ?

כידוע קיים יחס הפוך בין בנק המטרות לבין בנק המזומנים, דהיינו ככל שבנק המטרות גדל בנק המזומנים קטן ולהיפך. השקעה מסיבית במניות החברה תקטין לנו את בנק המזומנים, וכתוצאה תהיה פגיעה חמורה בכמות המשגלים הצפוייה. האם נשקלת האפשרות להעניק הלוואות מסובסדות לחברי הפורום הרוכשים מניות כנגד שיעבוד המניות הללו ?

בגמילה

30

חחחחח הרגתם אותי, ועל כן אתרום את חלקי למען ריווחיות החברה. הרעיון הוא בחינם אין כסף.

סעיף 669 א: הביטוח הינו בעבור נפילות, אך הינו מחייב את הדוגם גם ב"נפילות הפוכות", קרי- כאשר הדוגם משלם סכום מסויים אך בדיעבד מתגלה כי הנערה/בחורה/אוגרת מזון שווה יותר, על הדוגם לשלם פרמיה לחברת הביטוח.
לדוגמא: הלכת לנערה, שילמת 250, אך קיבלת שירות שאתה מקבל רק במקומות של 500, עליך להשלים 250 ש"ח לחברת הביטוח. הסר דאגה מליבך, בפעם הבאה שתיפול ב-250, אתה תקבל אותם בחזרה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”