כ דרורית בין החוחים – סיפור ההמשך (למטה) - סקס אדיר

דרורית בין החוחים – סיפור ההמשך (למטה)

1

דרורית בין החוחים – אגדה שהייתה באמת

זה היה שינוי אווירה מדהים בשבילי להתחיל תואר שני. אחרי שנים שלא חבשתי את ספסל הלימודים. ללמד, כן לימדתי תלמידים ותלמידות בשעורים פרטיים, עזרתי לילדי השכנים , למען האמת מאז שאני זוכר את עצמי אני אוהב ללמד. אבל ללמוד ? יותר מ 10 שנים חלפו מאז שצעדתי בהיכלה של תורה. המקום הזה שכאילו הזמן עומד בו מלכת. הבנות תמיד צעירות. המורים תמיד זקנים ואני תמיד מרגיש בו נפעם מאוקיאנוס הידע האין סופי.

כבר ביום הראשון נכנסתי לספריה ועברתי בין האצטבאות העמוסות ספרים,סובבתי את גלגלות הקומפקטוס יודע שאני עתיד להטביע עצמי בינות הררי הידע ואגמי החוכמה. הייתי מאושר.

תואר שני זה מה שאתה משקיע בו אמר לי מורה חכם. וברך אותנו , מחזור 105 של התכנית . הסתכלתי סביבי. בכירים,מנהלים צעירים מוכשרים עד אין קץ תוהה למי עלי לחבור על מנת להצליח בשנה זו ? סורק וסוקר אחד אחת מחברי לכיתה. בקצה השורה השנייה היא יושבת . צבע שערה המדהים בין צהבהב לברונזה – טבעי כך למדתי אח"כ. גוון עורה חום בהיר. לובשת חצאית קצרה המבליטה רגליים חטובות ונועלת סנדלי עקב המבליטים את שוקיה המעוצבות. מבטי עולה אט,אט מעלה ומבחין בכל שנייה שהיא משקיעה בחדר הכושר . ישבן מוצק וחזה זקוף . שעות עם מאמן כושר פרטי כך סיפרה לי כשהכרנו. דרורית קוראים לה כך קלטתי כשהמרצה למימון קרא בשמה.

בהפסקה הראשונה הבחנתי כי היא צחקנית , קולנית באופן משעשע ומעורר משהו מוקפת בחברות ומספרת על התלמידים שלה, על בעלה שעובד באחד מארגוני הביטחון ועל כך שהיא חיקתה זמן רב לחזור להיות סטודנטית.

לא יכולתי להוריד את עיני ממנה. הטון המדהים של עורה, המבט הזה שלא מבחין בי כלל וכלל כאומר – אתה לא קיים עבורי....

שמח ומדוכא כאחד סיימתי את יום הלימודים הראשון תוך החלטה שאני הולך להצטיין בכל אחד מהמקצועות כהרגלי בקודש. תואר שני מתבסס המון על מה שרכשת במהלך השנים. 'גירסא דינקותא גירסא' אמר מישהו. ואני בתור בוגר MIT מוכשר (כן ביליתי לא מעט זמן בארץ האפשרויות) שחיתי בכל רזי המקצועות המתמטיים – אימתם של התלמידים. יום אחר יום אספתי פרטים על דרורית. איפה היא גרה, מה היא עושה , מה עושה ולא עושה בעלה וכמה לילות היא לבד בבית. (הרבה כך הבנתי)

יום אחד שמעתי שיחה שלה עם אחת הבנות מדברת על BDSM בעזרתם האדיבה של סרגיי ברין ולארי פייג' (מייסדי גוגל יא בורים ועמי ארץ שכמותכם) נכנסתי לאתרים הקיימים להבין על מה מדובר. שכן הייתי אוויל משריש בתחום. עד אותו היום אפילו לא ידעתי את פשר המילים. עברו הימים , מחצית השנה הגיע ונודעתי בתור האייס של הכיתה. גם דרורית התקרבה וחלקנו את אותה קבוצת לימודים. הפכתי להיות חביב המורים אך עם דרורה כפי שקראתי לה כלום לא יצא מלבד הקנטות פה ושם. החלטתי לשחק את הקשה להשגה ולנסות לנגח בה במישור שהבנתי כי היא מצויה בו. הנקבה השולטת.

בשיעור דיני עבודה (זיבולי שכל, כאלו שכל אחד יכול לקרא לבד ולהבין) עברתי מהשורה הראשונה לשורה אחת מאחוריה – בדיוק מאחוריה. והיא בשאלת תם הייתי אומר שאלה : "למה עברת מאחורי ? " בכדי שאוכל להצליף בך בגב עם שוט כמו שאני אוהב" עניתי לא מאמין למשמע אוזני. "מה ? היא אומרת ? אני בדרך כלל זו שמצליפה" ענתה , "ובכן – לא אצלי , ממני תקבלי הצלפות של עונג צרוף" השבתי. השוק שחטפה דרורה ניכר עמוקות בפניה היפים. בהפסקה כבר שוחחנו אני והיא בצד הכיתה – אתה בעניין ? שאלה . אחרי סשן אחד עימי את תרגישי בעננים השבתי מבלי לדעת כלל מה אני אומר (את זה שקוראים לזה סשן הבנתי בליל האתמול) והלכתי בכדי לא להראות לה עד כמה אני מעוניין.

ביום המחרת, בצהריים ישבתי בקפיטריה לבדי . דרורית ניגשת אלי ומתחילה ללהג על הלימודים ועל שטויות אחרות כמחכה לשעת כושר. שתקתי כרוצה לראות לאן פניה מועדות... "על הבוקר בעלי התעורר עם כזו זיקפה שדפקתי לו מציצה של הלייף" אומרת הבחורה . החלטתי שזה הרגע לעשות את הצעד . בקול שקט, תוך מבט חד , מצווה אך נעים הבטתי עם עיני הכחולות לתוך עיניה ואומר. היום במהלך השיעור בדיני עבודה את יוצאת החוצה. והולכת לכיתה הריקה שלידנו ומחכה לי ללא תחתונים. אמרתי התבוננתי עוד מס' שניות במבט חודר לראות כי המסר נקלט. קמתי והלכתי מותיר את דרורה שלי המומה ואותי פעור פה על משחק התפקידים שיצרתי.

המתח המיני שפיעם בתוכי מאותו הרגע היה אימתני. הייתי בטוח שכל הפקולטה שומעת את הולם ליבי . השיעור התחיל, דרורית מפנה אלי את מבטה ומראה לי את התחתונים קפוצים בידיה. היא מכניסה אותם לתוך התיק, קמה ויוצאת מהכיתה. חיכיתי מס' דקות ויצאתי גם אני. נכנסתי לכיתה הריקה לידנו, משאיר את הדלת פתוחה למחצה ואני מוצא את דרורית עומדת/נשענת על קצה שולחן,חזה עולה ויורד מנשימות. נחירי אפה רחבים ועיניה בורקות כמשוועות למגע מיני.בצעדים רחבים הלכתי אליה. מקרב את שפתותי לשלה, נוגע לא נוגע. היא מוציאה לשון כמבקשת שאחבוק אותה ואנשקה עד תום. אני פותח את שפתי, נוגע בלשונה עם לשוני קלות. נושם את ריחה באזור הצוואר, נושף לתוך אוזנה אוויר חם ולוחש " את רוצה אותי נכון ?" בקול רועד היא משרבטת שברי הברות בלתי ברורות. אני שולח את ידי מתחת לחולצת הטריקו שלה מגלה את שדה, מעביר את לשוני על קצות הפיטמה יורד לעבר הטבור ומעביר לקיקה קלה ומפשיל את שולי החצאית. אני כורע וראשי בין רגליה לוטף קלות את ירכיה המדהימים עם לחיי ושולח לשוני אל בינות לרגליה, נגיעה, לקיקה ואני מרגיש ברעד, ברטיבות ובחום ההולכים ומתגברים. לפתע אני קם,מיישר חולצתי ואומר :

" עוד לא עשית מספיק בשבילי" ,יוצא מהכיתה ולא מביט לאחור.

שעה עמדתי מתחת למקלחת קרה בבית בכדי להשתלט על עצמי. כאילו בלעתי 14,722 כדורי ויאגרה עד כדי כך מאן מגדל האייפל הפרטי שלי להניח לדרורה . אבל ידעתי כי אם אני רוצה אותה שלי עד סוף השנה, היא חייבת להרגיש בעצמותיה את הצורך להיות איתי.

יום הלימודים הבא היה בהפרש של יום. השקעתי עצמי בעבודה עד מאוחר על מנת שלא אתפנה לחשוב אליה. מס' פעמים ראיתי אותה מטלפנת אליה אך לא עניתי.

הגעתי לאוניברסיטה לקראת השיעור המתחיל בתשע ושלושים. קפה של בוקר היה הרגל לכולנו. בחרתי לי פינה בודדה וישבתי תוך מבט על כל הקפיטריה. לפתע נכנסה דרורית. היא צעדה על נעלי העקב המשוות לה מראה של אילה, לבושה שמלת טריקו צבעונית הנופלת לאורך קימורי גופה. מבליטה את שדיה המוצקים , מראה את הבטן השרירית עדות לשעות הארוכות בחדר הכושר ונשמטת מטה תוך שהיא מגלה את היעדרותו של קו התחתון כאומרת. אני הולכת בלי ומרגישה... בלי.

מבט חטוף אלי ואני רואה את בוהק עיניה ואת התשוקה הניבטת מהם. היא לוקחת קפה ,עוברת לידי ולוחשת "אני לרשותך".... לזה בדיוק חיכיתי, להודאה כי היא תעשה כל מה שאומר לה. התוכנית הייתה מוכנה. כבר מזמן החלטתי כי הספרייה ההומה מאדם היא מקום בו אני חייב לשכב עם מישהי. ההתרגשות שמכניסה אי הוודאות הזו שמא עוד רגע יגיע מישהו גורמת להלמות הלב להרקיע שחקים.

באמצע השיעור העברתי לה פתק : " הספרייה הראשית, קומה תחתונה ליד ספרי השיווק". הגעתי לשם ואני רואה את דרורית עומדת בינות למדפים. רגליה מפוסקות קמעה. התיק זרוק בצד, ידיה משולבות ולשונה מלקקת את שפתיה כשהיא מבחינה בי. עצמי את העיניים אני פוקד והחלי לצעוד אחור. צעד, צעד כשהיא מנסה לשמור על יציבותה . על הברכיים אני אומר בלשון ציווי. נעמד מולה ושולף את מגדלי הפרטי. היא חשה בי מתקרב ופותחת את שפתותיה ותוך כך שהיא עוצמת עיניים דרורית מעניקה לי - מציצה של הלייף כמו שהיא קראה לזה. אני מרים אותה ונושק לה מחבק ומלטף את חמוקי גופה. מסובב אותה ומרים את החצאית ובתנועה חדה אני חודר אל קן האהבה הרטוב והבוער. אנו מתנועעים בקצב אימתני תוך שידי נתחבים דרך השסע העמוק ואני חובק את שדיה.

לפתע אני מבחין בזווית עייני באחד המרצים מהתוכנית מתקרב לעברנו. על הקרקע אני לוחש ומיידית אנו עוברים לתנוחת דוגי תוך כדי תנועות הדדיות. המרצה מתקרב ונכנס למעבר הסמוך לנו.אני מפנה את מבטה בכדי שתראה אותו למול עיניה. הוא לוקח ספר ויוצא אט,אט. ההתרגשות , בעננים. אל תפסיקי אני פוקד, אל תפסיקי. עוד כמה ניעות אגן תוך קונטרות ואנו גומרים יחדיו בהתפוצצות עצומה.

מרוקן עד אין קץ אני נעמד ומבחין בטיפה קטנה הגולשת בין ירכיה. דרורה שדודה מהנאה מחבקת אותי וממאנת לעזוב. אתה יודע כמה חיכיתי לזה ? היא שואלת.

את היום סיימנו בכיתה לידנו כשאנחנו משתגלים כמו זוג שפנים על השולחן בשורה האחרונה כשדלת הכיתה פתוחה למחצה.

ביום למחרת אני שקוע בשיעור די מורכב ולפתע אני מבחין בדמות קטנה המציצה לכיתה ומיד אחריה יוצרת דרורית. החלטתי כי אני חייב להבין מה פה קורה פה. יצאתי דקה אחריה ולפתע אני רואה אותן צועדות חבוקות לכיתת השיגולים שלנו. אני מציץ בחריץ הדלת ורואה את דרורית יורדת לקטנטונת וזו נאנקת מרוב תשוקה. זה בדיוק מה שהייתי צריך. בצעדים ספורים אני קרב לדרורית מאחור חובק את מותניה ונועץ את מגדלי בישבנה המעוצב. אנחת כאב והנאה נפלטת מפיה תוך שהיא ממשיכה ללקק את פותה של הלסבית (כך למדתי לאחר מכן) אני מרים את שולי החצאית וסוטר ללחי ישבנה המפואר של דרורה שלי תוך שהיא ממשיכה למצוץ את דגדגנה של הקטנטונת. גמרתי תוך שאני יורה מטען עצום של ילדים אבודים לעבר מנהרת האהבה האחורית של דרורית תוך שזו מקבלת השפרצה חמה של אורגזמה נשית לתוך גרונה מהקטנטונת.

רצוצה ומסופקת מסתכלת דרורית אלי ואל הקטנטונת. נשיקת תודה לכל אחד מאיתנו תוך שהיא לוחשת לי – כל כך רציתי שתצטרף אבל לא ידעתי איך לבקש. פחדתי שלא תסכים.

היו עוד מס' מפגשים לוהטים ביני ובין דרורה. אך עליהם אספר כבר בפעם הבאה.

שלכם, Zeous

Zeous2010-3-12 1:3:1
המרחיק ראות יגביה עוף

דרורית בין החוחים – סיפור ההמשך (למטה)

7

דרורית בין החוחים - על תעוזה ותאווה

לאחר המפגש בכיתה הסמוכה הבנו דרורה ואני כי החיים על הקצה הם מה שעושים לנו את זה. הריגוש הנוסף כשאתה נימצא on the edge כלומר אך כפסע ממך ובין העולם הגלוי לכל הוא,הוא המביא לשיאים בלתי נתפשים בעוצמתם. באשר אלי, את הריגוש האמיתי הראשון חוויתי במסגרת צבא הגנה ל... בו ביליתי מס' חורפים ביחידה שנהגה לחמוק בנחת אל עורף האויב כך שתחושת הסכנה הייתה לנשמת אפי ואפשר לומר כי די התמכרתי אליה.

החלטנו לערוך מספר גיחות סכנה, כך קראנו להם ואת קורת האחת מהם אני מעוניין לחלוק עימכם.

היה זה יום חמישי סתווי, בו גלי הים לחופה של תל ברוך נשברים ומתנפצים אל עבר שובר הגלים. סככת המציל שוממה וברוח נישא רעש חריקות כלונסאות העץ עליהם היא ניצבת ובראשה מתנוסס יתום תורן המשווע לדגל מונף. על המרפסת פוסעת רוחו של אחד המצילים הוותיקים שהלך לא מכבר לעולמו המנסה לספוג את הלמות המטקות, צהלות הילדים במפגש עם המים הקרירים, וקריאותיו החוזרות ונשנות של רחמים מוכר הקרטיבים האגדי : " הלו ארטיק,הלו ארטיק, שוקו , בננה, לימון...."

דרורית ואני פוסעים על קו המים בו אדווה קטנה פוגשת את החול והחול זוכר. אנו מהלכים חבוקים מתבוננים לעברה של שקיעה, חשים את צינת הלילה הקרבה ובוהים בזוג שחפים הנאבקים על שארית דג שהשליך לעברם דייג שכילה את מלאכתו ונשא פעמיו אל עבר מדרגות היציאה מן החוף.

תחושה של חמימות עולה בעורקי כשאני מתבונן במחשוף של דרורית המצוי בין שדיה המדהימים, אט,אט אני מבחין כי פטמותיה הולכות וזוקרות עצמם החוצה מהקרדיגן אותו היא לובשת ברישול. עורה החלק נעשה צפוד משהו והיא נלחצת אל חזי לחסות בחום גופי העוטף אותה ואנו טובעים לתוך נשיקה רטובה וחיבוק עז המבהיר לשנינו כי את הלמות הלב והמתח המרעיד את שרירינו ניתן להפיג רק בדרך אחת....

בוא אלי היא מבקשת, לוחשת לתוך אזני כשלשונה עוברת על תנוך אוזני ובתוכה ולאחר מכן היא נושפת את הבל פיה החם פנימה משרה בי רטט המגיע ישירות לגזע המוח ומעביר בי זרמים חמים של תאווה. אני מסתכל סביב ורואה את המבנה הישן של המרפאה הניצב מט לנפול ולידו שלט המבהיר כי כאן יקום... שטות של עיריית תל אביב. ברקע אני מבחין באורות המסלול של שדה דוב ומרחוק אני מזהה את הטיסה החוזרת מאילת המגיעה לנחות בערבו של יום.

לא כאן אני לוחש ומצווה. הפעם אנחנו עושים זאת על המסלול, אני מסנן את השיגעון התורן שלי. אנחנו הולכים לחגוג כשמעליינו נוחתים המטוסים בזה אחר זה. דרורה ואני צועדים חרש, חרש ובמהירות לא לאבד את המומנטום לעבר הגדר המקיפה את המסלול. כטבע שני אני נוהג ומיד כשאנו מגיעים לקו השיחים לפני הגדר הנמצאת כ 10 מטרים בסופו של שטח חשוף אני ודרורית כורעים ברך, מאזינים ומתמזגים עם הטבע עד כי אי אפשר לראות אותנו. ג'יפ האבטחה הקרב רק מעלה את המתח ואנחנו נשכבים איש בזרועות רעהו. אני פושט מעליה את הסודר והחולצה היא מקלפת מעלי במהירות את הטריקו ואנו נשארים בלבושנו התחתון.

אני מביט בנסיכת החלומות שלי , עור חלק, שדיים מקסימים, טון עורה המדהים, צבעו השחום הנראה מעת לעת לאורו של הירח המבצבץ מבעד לעננים מביאים אותי עד כמעט לאבדן חושים. אני מזיז את כיפת החזיה ויונק את פטמתה בלקיקות תאווה, דרורית שומטת את ראשה לאחור ופולטת אנקת תאווה עמומה : " אאא. בוא, אני רוצה אותך" היא אומרת כשהיא מנסה לחפוס את ישבני ולכוונו אל בינות לרגליה. "עוד לא" אני משיב ומנסה לדחות את סיפוקה, סיפוקי.

ג'יפ האבטחה מתרחק ועימו קרן הזרקור שהוא נושא עליו. בריצה שפופה כשכף ידה של דרורית בידי אני רצים לעבר מעבר המים המצוי בגדר בקצהו של המסלול. אני מסיט את הגדר ביד מקצוענית שכבר עברה זה התרגיל פעמים רבות ולאחר זחילה קטנה אנחנו בפנים. בלי להשתהות רגע קט אנו רצים בשפיפה ומגיעים מטרים ספורים מהזברה (אותו מעבר חצייה דמיוני בראשיתו של המסלול) כאן אני אומר לה. כאן ?! מה יש כאן היא שואלת. את תראי... אני משיב.

אנו נשכבים ומבטנו אל על לעבר הכוכבים. הריצה והצינה עושות את שלהם ואנו מתחילים ללטף ולחבק איש את זוגתו. אני שולח את ידי לעבר מפתן האהבה של דרורה שלי ומרגיש את חומו הלוהט כמו כבשן, את רטיבותו ואת המתח המיני העצום בו היא נמצאת. בתנועה מהירה אני פושט את בגדיה ובגדי , אני נשכב על גבי ומושיב את דרורה עלי ושנינו מתחילים בדהרה. חובטים איש את רעהו באגן. אני לופת את פלחי ישבנה המשורגים, מלטף את ירכיה השריריות והחלקות, מניף ומורידה בעוצמה תוך אחיזה במתניה היא נושקת לי חליפות ושורטת את חזי. קולות התשוקה רק הולכים ורמים ונבלעים אל תוך הליל.

מרחוק אני מבחין באור הקדמי של DASH-7 המגיעה לנחיתה. אני מסובב את דרורה ומושיבה כשישבנה לעברי, היא שומטת את גבה לאחור ונשענת על כפות ידיה. ברכיה כפופים 90 מעלות ואני מפמפם מאחור, פעם חופן את שדיה ופעם מסייע לה להרים את המותניים ובכך מעמיק את עוצמת החדירה ואת תחושת התאווה הנוזלת בצד אגלי הזיעה של שנינו. רעם המנועים של המטוס הקרב לנחיתה נשמעים היטב, כך גם צעקות הפחד וההנאה שמפיקה דרורה מגרונה. המטוס שוזף את המסלול בתאורת זרקוריו , הוא הולך ומכסה את כל שדה הראיה שלנו, הפחד האם הוא ינחת עלינו רק מעצים ומאיץ את תנועת האגנים זה בזה ובשנייה בה הוא חולף אותנו, כני הנסע שלו מטרים ספורים מעלינו באוויר בוקעת שאגה אדירה מגרונותינו ואנחנו חווים אורגזמה עצומה המרטיטה את גופנו כמו חושמלנו במתח גבוה. אני לא מפסיק לירות את מטעני ודרורה רוטטת כשאגנה מתכווץ ופולט את מיצי האהבה בתאווה רבה.

השקט החד המשתרר לאחר חליפת מפלצת המתכת הענקית במרחק כה קרוב אלינו משאירה אותנו שכובים זה בצד זה בתחילתו של המסלול, מנסים לאסוף את שברי עצמנו, מתבוננים אל על לעבר חשכת הליל המפשיל שרווליו. אנו קמים אט,אט ובריצה שפופה חוזרים לקו השיחים מעברה השני של הגדר, עוטים בחזרה את בגדיינו וממהרים אל עבר המכונית המחכה יתומה במגרש החנייה.

הדרך הביתה הייתה מלווה בשתיקה בה דרורית ואני מנסים לעכל ולספוג כל שנייה מהשעה האחרונה. חלונות פתוחים ותוכנית שירים של שמעון פרנס מביאים אותנו לחניה הביתית. רק מתחת לזרמי המים החמים כשאני מתבונן בתוך עיניה של דרורית, מבחין ברגיעה האופפת אותה ובתחושת החמימות והנוחות החוזרת לפניה היא שואלת:" תגיד זה מה שהתכוונו אלו שדיברו על מרכבות האלים ? " חיוך מתפרש על שפתי ואני נושק ללחייה ולמצחה באהבה אבהית מופגנת : " הייתי קורא לזה להתרומם אל על אני חושב" אני משיב.

נרדמנו שנינו חבוקים ומאושרים כשחיוך של סיפוק על נסוך שפתותינו .

את ההמשך אני משאיר כבר לפעם אחרת.

שלכם, Zeous

Zeous2010-3-10 22:30:42
המרחיק ראות יגביה עוף
שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”