כ איך בחורה מגיעה למצב של סקס תמורת תשלום? - סקס אדיר

איך בחורה מגיעה למצב של סקס תמורת תשלום?

1
את השאלה הזו אני מפנה לבחורות העובדות כאן בפורום:

כשאני לא חרמן (וזה קורה לעיתים רחוקות יותר כמו עכשיו) עולות לי בראש כל מיני שאלות ואחת מהן היא איך זה שבחורה שנראית טוב או כל בחורה אחרת ללא הבדלי גיל או משקל וכיוצא בזה, מגיעה למצב שהיא מתחילה לעבוד כנותנת שירות תמורת מין? זאת אומרת, אם אני חושב על זה הרי כל בן אדם שמחליט שהוא מתחיל את החיים שלו אחרי הלימודים/צבא/מה שזה לא יהיה לא הולך למצוא עבודה שלא קשורה במין?

אני מניח שלא הגעתן למצב הזה מתוך בחירה, אז מה היא הסיבה לעבוד דווקא במקצוע הזה ולא להתחיל קרירה או למצוא מקצוע אחר?

2

שמע, השאלה הזו יכולה להיות התחלה של מאמר מחקרי ארוך ומורכב... יש ודאי אנשים שמבלים את כל חייהם במחקרים שיתנו תשובה לשאלה הזו, או במחקרים שימנעו את התופעה הזו...

אבל בגדול - לרוב השאלות שתישאל בחיים שלך אודות התנהגות בני אנוש - התשובה הינה בת שני סעיפים: כסף וסקס. נקודה.

בחורה, הולכת לעבוד. כל יום מ- 8 עד 5, פקידה, 190 שעות בערך בחודש, טלפונים, הדפסות, לחץ, בוס לא מרוצה... תביא הביתה בסוף החודש 4000 ש"ח...

אותה בחורה, בזנות, אותו מספר שעות בחודש, תביא הביתה 30,000-40,000 ש"ח...

נכנסתי לנענע צ'אט, התחפשתי לבחורה נתמכת, דרשתי 1000 ש"ח לשעה וחצי, כל הגברים הסכימו... (אני יודע שבפועל לא כולם היו מגיעים / משלמים) זאת אומרת - יש מאיפה להביא את ה- 30,000-40,000 ובפחות שעות, ובקלות...

אז למה לא כולן בזנות? בודאי תשאל...

אז קודם כל - כולן בזנות, כזו או אחרת.... אבל יש את הקונפליקט בנפש האישה. אישה בעיקרון לא רוצה שתיכנס לכוס שלה. נקודה. אלא אם היא באהבה.. ויש רק מעט שהכסף מעניין אותן יותר מאהבה...

המגביה עוף - ירחיק ראות

5
איצטגנין,

אני לא מסכים איתך בדבר אחד. אתה אומר שיש רק מעט שהכסף מעניין אותן יותר מאהבה. מנסיוני, רוב הנשים, אם לא כולן מחפשות בגבר כסף. זאת אומרת שאשה רגילה לא תסכים לצאת עם גבר, לא כל שכן להתאהב בו, אם אין לו כסף או לפחות פוטנציל ריאלי לכסף.

הרי גבר ממוצע לא כל כך דואג האם יש לדייט שלו כסף. הוא רוצה קודם כל שהיא תהיה יפה ואחר כך שתהיה נחמדה ואז מן הסתם עוד כמה העדפות אשיות. אבל תגיד לאשה רווקה שיש לך מישהו להכיר לה ומה תהיה השאלה הראשונה שתצא מפיה?: "מה הוא עושה"?

אז יוצא שכל אשה יש בה אלמנט זנותי, רק שלאחת מתאים יותר להתחבר לגבר ולכספו באמצעות נישואין- וזו האסטרטגיה המועדפת על רוב הנשים (ואז מה לעשות רובן נאלצות להתפשר כי כמה גברים עשירים כבר יש?), ולאחרת מתאים לתת ל- X גברים ביום לזיין אותה במשך תקופה בחייה- (כי זה מקצוע זמני) ואז גם היא תחזור אל האסטרטגיה הראשונה.

יוצא שכמגדר, אנחנו הגברים מעוניינים קודם כל באשה עצמה ואחר כך בתועלת שלה- והן הנשים (כמגדר) מעוניינות קודם בתועלת שלנו ורק אחרי זה בגבר עצמו.

ואז השאלה האמיתית, זו שמשגעת אותי ואין לי תשובה אליה היא: "למה האשה נחשבת לזו שנותנת סקס ואילו הגבר נחשב לזה שמקבל סקס?".

Zayan Lavan2010-3-4 2:15:46

6

[QUOTE=Zayan Lavan]
יוצא שכמגדר, אנחנו הגברים מעוניינים קודם כל באשה עצמה ואחר כך בתועלת שלה- והן הנשים (כמגדר) מעוניינות קודם בתועלת שלנו ורק אחרי זה בגבר עצמו.

ואז השאלה האמיתית, זו שמשגעת אותי ואין לי תשובה אליה היא: "למה האשה נחשבת לזו שנותנת סקס ואילו הגבר נחשב לזה שמקבל סקס?".
[/QUOTE]

אני חושבת שהתשובה טמונה בהסבר שלך.
מכיוון שהגברים - כמגדר - מעוניינים קודם כל באשה עצמה ולא בתועלת שלה, הדבר הופך אותם להיות אלה שרוצים לקבל ממנה דברים שהיא יכולה לתת להם מעצם היותה אשה - דהיינו סקס.
מכיוון שהנשים - כמגדר - מעוניינות קודם כל בתועלת של הגבר ולא בגבר עצמו, הדבר הופך אותן להיות אלה שרוצות לקבל ממנו דברים תועלתיים ופחות דברים שקשורים לעצם היותו גבר - דהיינו סקס. בתמורה הן תהיינה מוכנות לתת לו את מה שהוא רוצה.

ולכן, האשה נותנת סקס לגבר אחרי שהיא מקבלת ממנו תמורה הולמת - לדעתה כמובן.
הגבר מקבל סקס אחרי שהוא נותן לאשה את מה שהיא רוצה - מעמד, ילדים, בית, וכמובן - כסף.

הבעיה הופכת להיות יותר מורכבת כאשר האשה קיבלה מהגבר את כל מה שהיא חפצה בו ואז היא פחות ופחות נותנת לו את מה שהוא חפץ בו.
וככה הגברים מגיעים לפורום סקס אדיר

redhead2010-3-4 7:42:56

7

בוקר טוב לך אדומה,

אני לא מסכים עם מה שאת כותבת לפחות לגבי האנשים ששיכים למגדרים אבל בכל אופן נראה לי שהמשפט

[QUOTE=redhead] ולכן, האשה נותנת סקס לגבר אחרי שהיא מקבלת ממנו תמורה הולמת - לדעתה כמובן.
הגבר מקבל סקס אחרי שהוא נותן לאשה את מה שהיא רוצה - מעמד, ילדים, בית, וכמובן - כסף.[/QUOTE]

אמור להיות

[QUOTE=משה] ולכן, האשה נותנת סקס לגבר לפני שהיא מקבלת ממנו תמורה הולמת - לדעתה כמובן.
הגבר מקבל סקס לפני שהוא נותן לאשה את מה שהיא רוצה - מעמד, ילדים, בית, וכמובן - כסף.[/QUOTE]

או משהו כזה.

לפי דעתי גם

[QUOTE=משה]הבעיה הופכת להיות יותר מורכבת כאשר בני הזוג נותנים פחות.[/QUOTE]

menice2010-3-4 8:15:8
משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

8

אני לא זו שכתבתי לגבי המגדרים. אני רק זו שחידדתי את הנושא.

ולגבי

משה כתב:

ולכן, האשה נותנת סקס לגבר לפני שהיא מקבלת ממנו תמורה הולמת - לדעתה כמובן.
הגבר מקבל סקס לפני שהוא נותן לאשה את מה שהיא רוצה - מעמד, ילדים, בית, וכמובן - כסף.

אני בהחלט מסכימה איתך, אבל לא רציתי להרוס לאלה שעדיין לא נתנו הכול.
שיחיו עוד קצת באשליות שאולי זה יימשך גם אחרי שלא יישאר להם מה לתת

9
תודה לך Redhead. מעריך את מה שכתבת. אם כי המסר די מדפרס. הייתי אומר שיכול להיות שעלינו פה על תרופה נגד אהבה .

ועדיין לא הכל מסתדר לי לגמרי בראש. הרי גם נשים נהנות מסקס. אז למה אין סקס תמורת סקס??? למה גבר צריך לעבוד קשה בשביל זה ואילו אשה לא. ...We got a raw deal

וסתם כהערת אגב- זו גם הסיבה שנשים "רגילות" שונאות זנות. כי אשה זונה שוברת לאשה "רגילה" את השוק. הרי אם גבר יכול להשיג את מבוקשו אצל אשה אחרת (ובמחיר יחסית זול- ללא נישואין והתחייבות), קיים סיכון מבחינתה שהוא גם יפסיק לספק לה (לאישה ה"רגילה") את ה"תמורה ההולמת" שדיברת עליה.

נוסיף לשנאה הזאת (של נשים "רגילות" לזנות) גם התחסדות דתית מחד ושנאת גברים פמיניסטית מאידך והתוצאה היא חקיקה דרקונית שתהפוך את כל הלקוחות לעבריינים.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”