כ בן יהודה 38 להזהר לא להתקרב יותר - סקס אדיר

בן יהודה 38 להזהר לא להתקרב יותר

1

יש כללים חדשים במקום הזה

עד עכשיו זו היתה תיקתוקיה בד"כ מבחינה מעשית אבל החל מהיום זו תיקתוקיה באופן רישמי.

חיפשתי את ימית שבוע שעבר אבל היא היתה חולה כל השבוע...ולשימחתי היום בדקתי והיא עבדה משמרת בוקר.

הייתי מבקר בדירה בדירה הזאת רק את ימית שהיתה היחידה שנתנה שרות ללא תיקתוק וגם את נופר בזמנו

בקיצור שמתי פעמי במהרה למקום לאחר שהתקשרתי והפקידה אמרה לי שהיא מתפנה בעוד 15 דקות ואני יכול להגיע. הגעתי תוך 10 דקות ואיך שאני נכנס ראיתי את ימית מקבלת לקוח אחר אחרי שנתנה לו פרטים...

פניתי לפקידה שהתקשרתי מבחוץ ואמרה לי לבוא ואז היא אומרת לי :מעכשיו יש תנאים חדשים ...הטיפול כאן זה עד 20 דקות ואקט אחד בלבד והזמן הזה כולל את המקלחות ...לפני ואחרי במילים אחרות כל הביקור נטו בדירה הזאת זה 10 דקות ,שזה מציצה מהירה ומיד ניגשים לזיון ..גומרים והולכים.

מאחר שאני מכיר את הפקידה שתמיד היתה מאוד נחמדה אלי והיא מכירה אותי ביקשתי ממנה בבקשה לפחות הפעם הזאת שתתן לי 30 דקות כולל המיקלחות והיא בנחרצות וחוסר סבלנות אמרה שאין סיכוי ואין אפליות וכו' בין הלקוחות

וכולם מקבלים 20 דקות .

בקיצר..250 שח ל10 דקות נטו עם הבחורה

עזבתי מייד את המקום ומבחינתי המקום הזה לא קיים יותר בדיוק כמו התיקתוקיה בירקון 98

.

אלוניה2010-2-14 17:41:58

4
[QUOTE=zenon7]צריך שכולנו נפנה לדירות פרטיות כדי שנזיונים הציבוריים יכשלו וכל הבנות שלהם יעברו לדירות ... [/QUOTE]

לא יקרה... אנחנו בפורום יכולים לעשות סנקציות איכשהו, אבל המזל של הדירות האלה זה שהפורום הוא רק פרומיל מהלקוחות שלהם.

9

ימית לא תיקתקה אף פעם

ורק איתה הייתי ניכנס מבין הבנות שכולן שם מתקתקות

גם הפקידה היתה מבטיחה לפחות לי 40 דקות מלאות ותמיד הייתי מקבל לפחות 30 דקות אבל אתמול

היא אומרת לי בחדר של הפקידה ליד ימית שעמדה שם שמעכשיו זה עד 20 דקות והמקלחות הן על חשבוני

אמרתי לה שלא ידעתי ואולי פעם אחרונה תתן לי 30 דקות כולל הכל ולא הסכימה אז ברור שהלכתי משם

אלוניה2010-2-15 15:48:42
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”