הסקרנית - פרק אחד
היה לי ברור שהסיכוי שמאחרי הסקרנית יש בחורה שרוצה אנאלי בעודה קשורה שקול לסיכוי שאשתי היקרה רוצה אותו הדבר.
הפוסט של הסקרנית התמלא במהירות בהודעות צפויות לחלוטין. אין שום בעיה לקרוא את ההודעות ולנחש מי כתב אותן. עולם כמנהגו נוהג. אני לא ממש התעניינתי במפגש עם הסקרנית. אני מעדיף לשלם כמה מאות שקלים ולדעת איך המפגש מתחיל ואיך הוא ייגמר. אני כנראה לא טיפוס סקרן. האמת היא שגם אם רציתי לזיין את הסקרנית בתחת, הגילוי של שרון שאני גדול ממה שהישבן החמוד שלה יכול להכיל, פסל אותי על הסף.
בלב שלם המלצתי על לקסר הקיסר, למרות שחשבתי שגם נמרוד יכול להתאים.
די הופתעתי שהסקרנית פנתה אלי בהודעה פרטית. הסברתי לה בנימוס למה אני לא מעוניין ושוב המלצתי על לקסר הצעיר או על נמרוד המנוסה.
הסקרנית הסבירה לי בנימוס שהיא לא מחפשת בחור צעיר או גבר מנוסה, שלמרות הניתוח העמוק של הטוחן היא מונעת מסקרנות בלבד והיא ממש לא נשלטת, לא מהסוג הראשון ולא מהסוג השני. ניסיתי להבין ממנה למה היא פנתה דווקא אלי, היה ברור שתיבת ההודעות הנכנסות שלה מלאה אבל היא לא רצתה לפרט.
הסקרנית לא היתה צריכה לעבוד קשה כדי לשכנע אותי שבעצם אני מאוד רוצה לזיין אותה בתחת בעודה קשורה. עברנו לפסים מעשיים.
שלחתי לה הודעה "אם מתקדמים, זה בתנאים שלי"
"סבבה" היא ענתה
"מה הגבולות שלך?" שאלתי
"ביזאר"
"וכל השאר הולך?" שאלתי אותה ושלחתי לה קישור
"לא צריך להגזים, אבל נראה לי שמה שמקובל עליך מקובל עלי, בכל מקרה אני מניחה שאתה תפעל בצורה הדרגתית ותהיה לי מלת ביטחון"
"אדום אם יכולה לדבר ונענוע ראש לצדדים אם את לא יכולה לדבר. מקובל?" שאלתי
"מה שתגיד" ענתה הסקרנית
קבעתי איתה למחרת אחרי הצהרים, אצלה בדירה. "כשאגיע, תפתחי את הדלת בלי להסתכל עלי, אני אתן לך שקית עם מספר פריטים. תשתמשי בכל הפריטים ורק בהם."
למחרת ארזתי תיק עם כל החבלים והצעצועים שהיו לי. בשקית נפרדת שמתי תחתוני בוקסר, חולצת טריקו גדולה, כיסוי עיניים ופלאג אנאלי קטן.