חלקנו חיים בהזיות
[/QUOTE]
כ
חלקנו חיים בהזיות
[/QUOTE]
כצפוי לא לקח יותר מדי זמן ואכן זכיתי להגשים את הפנטזיה, לפחות חלקית (לא היו שם חבלים וגם החיבוק היה די למראית עין)-אך היה נפלא
[/QUOTE]
חלקית? מה זה אומר? רק חצי בפנים?...
נפלא? אישה אומרת שנפלא בתחת, אחרי שאמרה שכואב ודי, ולא רוצה ?
אם להסתמך על ההנהלה שאימתה את זהותה הנקבית של הסקרנית, ואם לסכם את כל תגובותיה - יש לנו אכן ענין עם שונאת גברים פתולוגית, שיודעת במעט האינטיליגנציה שלה ובסגנון כתיבתה רב הלע"ז להתל בכל חברי הפורום המיוחמים..
[QUOTE=שרון מתל-אביב] אכן איכותי רק שהוא די גדוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווול לטוסיק שלי [/QUOTE]
תודה, אבל נראה לי שהתבלבלת
[/QUOTE]
לא התבלבלתי
יש לך גדול [/QUOTE]
[QUOTE=איצטגנין]
חלקית? מה זה אומר? רק חצי בפנים?...
[/QUOTE]
זה לא הייתי אני ולכן זה רק חלקי
סקרנית, חרף היותי אחד היותר מהמטומטמים והיותר קטנים כאן, שמתי לב שאת מנסה לכסות את ניבולי הפה הרבים שלך בכמה מילים מפוצצות שאת זורקת פה ושם אז:
א' - את המילים המפוצצות אני מתקשה להבין.
ב' - את ניבולי הפה אני לא ממש אוהב.
אני גם אספר לך שככל הידוע לי כאשר אדם מגיע לאכסניה חדשה הוא משתדל לכבד את המקום והנוכחים ולהתאים עצמו לרוח המקום חבל שלא בחרת לעשות כן!
לסיום רק בואי אומר לך בצורה הברורה:
כמו שאת רואה רובנו המוחלט כאן לא קונה את הסיפורים שלך, לא מאמין לך ואני חושב שגם לא מכבד את דרכיך !!!
בקיצור לא נתאכזב יתר על המידה אם הסקרנות שבך פשוט תעלם....
לכל החברים
לא דמיינתי שהעץ הזה יהפוך להיות כזה עכור ומכוער. הסקרנית לא דיווחה כי אני בפירוש ביקשתי ממנה לא לדווח עליי. אני לא שייך לזן המזיינים שרצים לספר לחברה ואני חלש בדיווחים שקשורים לדיווחים הפופולוסטיים שרצים כאן בדרך כלל. אם הייתה לי תרומה שנחשבת בעיניי הייתי מדווח. אל סקרנית פניתי לאחר שפרסמה כאן בידיעה שמה שיש לי להציע, עונה לדרישות שלה בדיוק.
אני מבין שהדיווח של הלילה הראשון שלי איתה הוא בעל חשיבות עבורכם ולכן
סקרנית
כיתבי דיווח !
ואכן זכיתי להגשים את הפנטזיה, לפחות חלקית (לא היו שם חבלים וגם החיבוק היה די למראית עין)
[/QUOTE]
[QUOTE=MASTER]
אם הייתה לי תרומה שנחשבת בעיניי הייתי מדווח....עונה לדרישות שלה בדיוק.
[/QUOTE]
מי צודק ?
תגיד מאסטר אתה בטוח שאתה מבין את מטרת הפורום ? ? ?
סקרנית העיקר שהתפוגגה הסקרנות...
"ואף על פי כן נוע תנוע....." והמבין יבין.................
חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”