כ מחפש לדגום בזול למחר(חמישי) - סקס אדיר

מחפש לדגום בזול למחר(חמישי)

1
ערב טוב.

מחר פורים ואני והחברים החלטנו להסחב עד לת'א לבילויים(ועל הדרך לעבור אצל נערת ליווי),יש המלצה על איזה מישהי טובה?
אני לא מחפש GFE....,רק אחת שתבוא תמצוץ ושאני יתן בה זיון וזהו ללכת.(ואחת שנראת טוב!!,אפילו כוסית אם אפשר).
שתעבוד אבל בסביבות ה7 בערב עד 10 ככה.

וד'א,יש איזה תקתוקייה ליד התחנה המרכזית?(לא הישנה,זאתי של כל האוטובוסים).

אשמח לתגובות זריזות בטירוף,למה מחר אני כבר בת'א,תודה וערב טוב.

4
מה אתם אומרים..,נבקר בדרום ת'א ונלך למישהי שנראת טוב בעיניים?(הבחורות שמה הרוב לפחות יושבות כזה בחוץ?),וזה בושה נגיד לבוא למכון ליווי ושאם הנערה העבודת לא לטעמך להגיד לא תודה וללכת?..

נראה לי אני ילך בסוף לאילנה הזאת מהקונגרס

5
-סליחה על הדאבל

יש לי עוד שאלה(סורי על השאלות הרבות),חבר אחד מבין השניים הוא בן 17 ולא נראה גם כזה גדול מבחינה חיצונית.
נראה לכם שזה יהווה בעיה שהוא ינסה להכנס לאיזה מכון ליווי?(לא בא לי לצאת מגעיל שאני יתן בראש והוא יקנא..)

אני אחכה לבוקר ואראה כבר תגובות [ואני מקווה שיהיה].
ליל'ט,תודה.

7
בסוף לא עשינו כלום

הגענו לשמה רק ב10 בלילה ואחרי שהתישבנו בדירה לקח עוד קצת זמן,רק בשעה 1 בלילה יצאנו והיה יבש מאוד ברחובות ת'א,בעיקר באזור לוינסקי.

שאלה קטנה,איך זה הולך בידיוק שמה?,הכל שמה זה תקתוקיות או שיש שמה גם אנשים שגרים?
ומה אני בא ונוקש בדלת וזהו?,מה אני אמור להגיד אם פותחת לי מישהי?(כאילו להגיד היי הגעתי למכון?,שבטעות לא יעיפו לי כאפה..)

אני שמח שהכרתי קצת את המקום בסך הכל ושזה נתן לי קרע לעתיד הקרוב(כנראה שעוד חודש אני אבקר שמה שוב).
וזה מסוכן שהמשטרה מסתובבת שמה באזור?(מה יעשו לי אם יתפסו אותי?)
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”