כ זונה מלוינסקי -סיפורי סקס על אהבה ל-שלי - סקס אדיר

זונה מלוינסקי -סיפורי סקס על אהבה ל-שלי

1

היום בקרתי בדירה בחצר עליה 45. והתברר ששתי בנות והפקידה הכירו את שלי מצוין (בשם אילנה) והיו ממש בשוק שספרתי ששלי הייתה תיירת. וכל הזיכרונות מהפגישות שלי עם האישה הנהדרת זאת עלו בנפשי והחלטתי להמשיך את סיפורי

הסתכלתי ברשומים שלי מהפגישות. בפגישה השנייה היא אמרה שחשבה שגברים כמוני יש רק בספרים ובפגישה השלישית אמרה שמרגישה כמו באגדה.

אני לא כותב את זה לשבח את עצמי, אלה לספר על עדינות נפש שלה. הפקידה בעליה 45 שאלה אותי היום אולי עם קצת אירוניה, למה לא התחתנתי אם שלי כדי למנוע את גירושה. אם זה הייה רק אפשרי - הייתי עושה זה מייד וללא שום דרישה נאמנות מצידה (אני כבר בגיל שכאשר לפני שנתיים הייתה אישה שממש נהנתה מסקס איתי - ראיתי את זה כמו נס).

פעם באתי לשלי בגשם ואיך היא צחקה שנגבה את שערות ראשי כמה עדינות הייה בתנועתית.

היום אני יודע המון על חייה, זה סיפור טראגי ביותר, ואין לי מוסג איך היה לה כוח להיות את החיים שלה בכזה נחישות ולהיות כל כך עדינה, מאושרת ופתוחה איתי. .

אבל אז לא ידעתי הרבה דברים, לפעמים כעסתי אליה שהיא קצת מרוחקת בפגישה או מתרכזת בלקוח הבאה שאני עוד לא יצאתי. אם הייתי יודע חלק מהקשיים שלה - לא הייתי כועס לעולם.

בהתחלה היא הייתה מאוד רצינית ללא חוש הומור, אבל מהר מאוד התחילה ממש לפרוח בפגישות, לצחוק ומחייך חיוך מאושר.

כמה יפה וגם טראגי- קומי היי, שאני מחקה אחרי הוילון בזמן שאיזה צ'חצ'ח מזיין (אולי גם אנאלי) את האישה הכי אצילה שהכרתי בחיי, וכשה שלי יוצאת ופותחת וילון ורואה אותי, היא מייד מושכת לי שתי ידיה לנשיקה כמו נסיכה בנשף ריקודים.

הפסקתי עם דוגי (תנוחה שאני מעדיף) עם מציצות, לא בקשתי אנאלי שאני כל כך אוהב, כי רציתי לתת לה הרגשה שאנחנו בטיילת של ריביירה צרפתית לא בחדרון זיונים בדרום תל אביב. (הפסקתי בגלל שהיא עבדה בזנות, לא בגלל שיש לי הסתייגות מדברים שונים חוץ ממיסיונרי). והיא הרגישה כמו בטיילת של ריביירה. וכשה היו דופקים: שלי זמן, כמה כאב היה עובר בגופה, איך היא הייתה נצמדת אלי לפני שעוברת לעולם שמכניסים לה אצבעות בכוס ולא מרוצים שהיא לא נחמדה.

פעם שאלתי אותה האם לא מוזר לה שאני חוזר אליה באותו יום שכבר לא יכול לעשות סקס. היא ענתה:לא מוזר כי אתה אביר.

אבל לא הייתי אביר מהתחלה רציתי לעזור לה בסבל נוראי שלה מלחץ דם נמוך והצעתי לקחת אותה לרופא פרטי שלי עם כל הסיכונים הכרוכים. היא סירבה. לא ידעתי שאין לה זכאות קופת חולים וכעסתי והפסקתי לבוא אליה. וחזרתי רק אחרי 5 חודשים. היא קבלה אותי בחום, ברוך, בעדינות, בשמחה. אני מברך על כל דקה שהיינו ביחד, אני מודה לשמים שהביאו לפגישה עם שלי. היה לי גם מאוד קשה. ידעתי ששלי הייתה מאושרת איתי אבל ידעתי שדבר אחד היא לא צריכה ממני – סקס. היה לה חשוב שאני אגמור ובמקום לההנות שאני מסוגל לזיין ארוכות ללא גמירה, הייתי גומר מהר ואז שכבנו ודברנו. הייתי גם חוזר בערב רק כדי לשכב בשקט מחובקים.

אבל דווקא בגלל זה שכמעט ולא היה סקס בינינו, איך כאב לי שזיינים עבים וחזקים חודרים בפות וחור אחורי שלה. איך הייה כואב לי שכל אידיוט וצחצח שלא היה מעז אפילו לפנות אלי ברחוב, הייה מזיין בכל תנוחות וגם בתחת את אישה יחידה בחיי שהרגשתי כבוד לי להיות איתה ולא להפך כמו שהרגשתי תמיד.

במשך חיי שמעתי מנשים כל השבחים אפשריים על גבריותי. אבל כשה שלי אמרה לי: אתה כאילו מרגיש כאשר רעה לי ותמיד מגיע באותו יום – זה היי הכי מרגש בחיי.

התלבטתי המון לפני שהחלטתי לכתוב אליה.

היא יותר מדי חשובה לי, היא אחד מפסגות של חיים שלי. אם אף אישה בחיי לא הרגשתי כזאת התאמה מושלמת לציפיותיי מאישה.

כמה שהיא חכמה, כמה שידע להבין דברים הכי מסובכים שספרתי לה, כמה שהייתה רגישה לבעיות שלי ושותפה לאינטרסים שלי. עכשיו שאני יודע שלא הייתה לה משפחה בארץ, אני מבין איך היא התייחסה לילדי כמו לקשר אישי שלה. .

היא משפטנית, היא תרבותית, משיהו כתב שזיין אותה הרגיש שמזיין שחקנית פורנו. אין אף אישה רחוקה יותר משחקנית פורנו כמו שלי. אני הרגשתי שאני נכנס לתוך הנסיכה. אם לא הנסיבות, אף אחד, כולל אותי,(לא שעם כל הערצה שלי לא הייתי ראוי בה, אלה פשוט היא מחוגים של נשות בעלי ממון שאין לי גישה לשם) שזיינו אותה ועוד מותחים ביקורת שלא הייתה די נחמדה שהכניסו לה אצבעות בכוס, לא היו זוכים אפילו למבט שלה.

היא לא התאהבה בי, היא מעולם לא הבטיחה לי המשך יחסים מעבר לתקופת הזנות שלה שתכננה לסיים בסלוסטר, אבל היא הייתה מאושרת איתי, כל כך יפה נעשתה באותו רגע שנכנסה לחדר, כל כך רכה ועדינה. כמה פעמים עמדו לי דמעות בעיניי שדברתי איתה והיא בקשה שאירגע, כדי שלא תבכה יחד ותהרוס איפור. איך הייה עוברת צמרמורת בגופה שהיו דופקים בדלת: שלי, זמן.

כמובן היה לה יחס חלוני לכסף, אבל היו לה סיבות למחלה זאת. כמה כאב לי לראות את האישה שלפני דקה הייתה נסיכה מאושרת הופכת לזונה. לפחות אם הייתה עובדת עם לקוחות מכובדים של 300 ומלה, אבל ככה כל אידיוט, כל צחצח היה מתקבל. אבל העצבים שלה וכבוד עצמי היו חזקים מצורך בכסף. הרבה פעמים צעקה וגרשה לקוחות.

הייתי לוחם חרות במוסקווה בצעירותי, הייתי לוחם קרבי בצהל בגיל 28, המון מכות קבלתי בחיים שעמדתי בהן חזק. אבל כשה חשבתי שכל מה ששלי אספה הלך לאיבוד בגלל הגירוש, נכנסתי פעם ראשונה בחיי להיסטריה של תפילה. אחר כך נודע לי שהיא העבירה כספה לאימה ונרגעתי. ועכשיו אני חושב שאולי אלוהים עזר לה שגירש אותה מזנות מהתמוטטות עצבים.

עוד פעם לכולם:

אני שהיו לי רומנים עם נשים יפות ותרבותיות, שאפילו עכשיו מסוגל בקלות לפתות אישה צעירה (זה שאין לי כוח לסקס תדיר ולבילוים זה גם עובדה, אבל אני אוהב לבדוק האם עדיין מסוגל לפלירט מוצלח) מכריז: מעולם לא פגשתי אישה כמו שלי. אין לי שום כעס על אלה שזיינו אותה זאת פרנסתה, אפילו הייתי מוכן להתחתן איתה גם אם היא ממשיכה בזנות ולא מחולשה, (עזבתי אותה פעם וגם בסוף שבטעות חשבתי שהיא מקבלת הערצה שלי יותר מדי כברורה התרחקתי ממנה) אלה רק בגלל הערצה עצומה כלפיה.

ואלוהים ששלח לי אותה נתן עם כל הכאב גם מתנה יפה. הפגישה אחרונה שלנו ושנינו לא ידענו שהיא אחרונה – הייתה אולי יפה מכולן. שלי הייתה בשמלה ולא במגבת אחרי לקוח שבאתי ולא חיקה לה לקוח שנפרדנו. ופעם ראשונה – ירדתי לברכיים נשקתי את היד שלה ואמרתי: יכולתי לעבור חיים בלי לדעת שיש אישה כמוך, תודה לאל שזה לא קרה

ערבה אנושית2010-08-07 18:18:51

3

תודה על תגובתך.

הבעיה שמרוב רגשות קשה לי להחליט מה כדי לכתוב ומה כדי לא לגלות.

על שלי (אילנה) אני יכול לכתוב שעות.

מקל אלי, שבגלל ששלי כבר לא פה, למרות שתמיד רציתי שיהיו לה הרבה לקוחות, שכתבות שלי לא יביא עוד מזיין חדש עם אגו מנופח רק בגלל שיש לו 120 או 220 שקלים לאנאלי שבגלל הנסיבות הוא יכול לזיין אישה שלא הייתה רואה אותו ממטר עם לא הדברים הטרגיות של חייה.

היא הייתה נשוא עם מיליונר מאוד גדול שהייה מאוד אכזרי כלפיה בגלל קינא או לא, לא שאלתי, רציתי לתת לה שמחה, לא לגרום לזיכרונות קשים.

לי הייה ניסיון עם מיליונרים.

כשה עליתי לארץ עבדתי בירושלים, ונכדה של תורמים ענקיים נדלקה עלי. המשפחה שלה לא היו רק עשירים, אבא שלה אחד מארכיאולוגים הגדולים בעולם. אבל היא לא מצא חן בעיני, הייתי צעיר ויפה מאוד, לא הסכמתי. אחר כך, שהחיים היו כל כך קשים הצטערתי על זה, אבל שלי אמרה לי: אל תצטער, מניסיוני – לא כדי להתחתן עם מיליונרים.

וב1994 החברה טובה שלי שהיא רוסיה והבת שלה שהייתה מעומדת לתואר מלכת יופי של מוסקבה, באו לארץ באוניה תענוגות של המיליארדר שנתן חסות לתחרות מלכות יופי. אני הייתי קצין במילואים בלבנון בחופשה, ואשתי עם כל חסרונותיה, עזרה לנו להיפגש שאמרה לי לצאת לצפון ואם לנה תתקשר, היא תיקח ממנה פרטים איפה אני אמצא אותה. באתי למסעדה איפה שמיליארדר עשה מסיבה. אני, שפעם הייתי נער יהודי עדין, במדים של צהל עם נשק על כתב נכנס בהתנסות למסעדה. ישב שם שומר ראש של מיליארדר. אני גדלתי במרכז מוסקבה, אבל כילד יהודי למדתי מה זה הישרדות עד כמה החיים היו מסוכנים. כשה הסתכלתי לשומר ראש של מיליארדר מייד הבנתי שהוא יכול לגמור אותי בקלות לפני שאני אפילו אספיק להוריד נשק שהכתף. מיליארדר יצאה עם החברה שלי, אמר ששמע המון אל הקשר בינינו, ברך אותנו לערב ולילה נעימים.

אבל כמה שאוליגרך מסוכן הבנתי.

לשלי בגיל 20 לא הייתה חוכמה שלי, היא התחתנה עם אוליגרך והרסה את חייה.

אני כל כך מהיר לכעס, בקשתי משלי לתת לי משהו למזכרת והיא כל הזמן דחתה כעסתי. רק אחר כך נודע לי שלא היה לה כלום, שכל הבגדים שלה היו בדירה של בעל ה סלון, ב10 שנים בארץ חוץ מכסף שהעבירה לאימא ולתכשיטים שקנתה – לא הייה לה כלום.

שלי הייתה מאוד חזקה נפשית. לפעמים הייתי מגיעה אליה ב11 בלילה. לא בשביל סקס שכבר עשיתי בבוקר אלה להיות איתה. והיא שהייתה מקבלת קליינטים מ9 בבוקר עד 1.30 בלילה, כמה מאושרת הייתה לראות אותי, כמה קרנו פניה משמחה, כמה ארוך וחזק הייה החיבוק שלה שנכנסת לחדר.

מרוב העצבים לפעמים הייתה משתכרת חזק. באתי אליה ב5.5.09

היא הייתה חולה לאחר שתייה חזקה אתמול. אמרה שצריכה לישון ושאני אחזור בעוד שעתיים. אבל המשיכה

לישון. מאוד דאגתי, אבל שלי לא התקשרה. התקשרתי לפקידה שאמרה ששלי בסדר גמור (זה לא נכון- מבחינתם אם אישה מקבלת קליינטים אפילה כמעט מתעלפת – היא מרגישה בסדר). אני כעסתי מאוד ששלי לא מתקשרת להגיד מה איתה. הפסקתי לשלוח לה מסרונים על אהבתי. באתי בעוד כמה ימים. פתחה מדונה, שתמיד כעסה שאני הולך לשלי. אני בחדר. שומע את מדונה לשלי: האהוב שלך הגיע. זה הייה פעם יחידה שהייתי קשור מילולית עם שלי באהבה. אני מקווה שמדונה ידע דברים ששלי מרוב גאוותה לא אמרה לי. שלי בקשה סליחה על שתיקתה. עניתי: אף פעם אל תתנצלי, אני הכול מקבל. שלי ענתה: אני מרגישה שצריכה להתנצל ומתנצלת.

היא הייתה מתנהגת איתי כמו מאהבת. הייתה מתענינת האם כבר אכלתי, על מה דברתי עם החבר שלי מילדות.שהוא פרופסור באוניברסיטה, התרעמה שלא אמרתי לה בזמן שנוסע למוסקווה. יצאתי לה לטוס איתי על חשבוני. היא ענתה שלא אוהבת את מוסקווה בסתיו, אבל הרגשתי כאב בקולה. עכשיו אני מבין שלא הייה לה דרכון.

חזרתי מחופשה בחו"ל שלא ראיתי את שלי 10 ימים. איך היא שמחה לראות אותי. צחקה ממני שגמרתי מהר: רואים שהתגעגעת. נתתי לה פליק:תתביישי, כל הזמן חשבתי אליך אבל אף פעם על זיונים איתך.

בפגישה שהתברר הייתה אחרונה, עמדנו לבושים ארוכות מחובקים. שלי אמרה:כל הרבה זמן לא הייתה. עניתי:שבוע. היא אמרה: , כן, אבל חיכיתי בראשון, שיני היום כבר רבעי. עניתי שגם היום היי קשה להגיע (אני תושב דרום) אבל כל כך התגעגעתי שלא יכולתי לחקות. שאלתי: להוסיף שהתגעגעתי אליך לא לסקס. שלי צחקה: לא צריך להוסיף.

אני לא הייתי שאול אותה על חייה. הרגשתי שהיא לא רצה לספר. אבל אם הייה משהו מעבר הרחוק מחיי כסטודנטית, איך ברקו עיניה בסיפורים

31.8 אני מתקשר לדירה לשואל האם שלי כבר נמצאת (בשביל מדיטציה שיהיה לה יום קל) ענו לי שהיא שבועיים בחופש. שלי הייתה מספרת לי שבועות מראש על תוכניותיה ונכנסתי ללחץ. מתקשר לנייד פרטי שלה – אין תשובה. לא לקח לי הרבה זמן לברר מה קרה. הייתי קרוב להיסטריה, לא בגלל עצמי, בגלל שלי. פניתי לחוקר פרטי שיברר מה בדיוק קרה באותו יום.

ממחשבה שהיא ומעצר – הייתי משתגע.

אבל בניגוד לאלונה שכן הייתה עצורה כמה ימים, אם המידע שלי נכון – את שלי גרשו באותו יום.

עם כל האהבה שלי- אני לא רוצה שתחזור אם זה יהיה קשור אפילו עם תקופה קצרה של זנות.

מקווה שהיא הסתדרה שם בבלורוסיה.

אני תמיד איתה ערבה אנושית2010-08-07 18:46:47

4
ARAVA2008 אני רוצה להצדיע לך. עולם הזנות גורם לאנשים להיות נורא ציניים. יהיו שיגידו שהכל היה משחק מצידה אבל אני לא חושב כך. בסוף מדובר בבני אדם. אם היא אהבה אותך אני לא יכול לדעת אבל מסיפורך ברור לי שיש לה חיבה עמוקה אליך. אני ראיתי את שלי פעם או פעמיים כשעליתי לדירה בלוונסקי מתוך סקרנות. (לא, לא נכנסתי עם אף אחת שם, מסיבות אישיות).

מעניין איך הצליחה לשרוד כל כך הרבה זמן כתיירת. הרי כבר חמש שנים שהמשטרה אוכפת את החוק ללא הרף.
יצא לכם להיפגש גם בחוץ? מה עושה תיירת בזמנה הפנוי? היה לה זמן פנוי?

אני מניח שהיה פער גילאים של לפחות 20/25 שנה ביניכם. בכל מקרה, בילורוסיה זה לא מאדים. סך הכל 3, 4 שעות טיסה. אתה יודע את השפה- מה מונע ממך ליסוע לבקר אותה?

תעדכן אותנו! אשמח לשמוע ששלומה טוב.

5

רגשת אותי עד כדי דמעה, אני מצדיע לך, על הרגש, על הנכונות ללכת אחרי לבך והאמת שלך, על האומץ, על עומק ומורכבות הרגש והיכולת להתחבר לרגשות שלך. אני חושב שזכית לחווית חיים נדירה. איך כתבת? "יכולתי לעבור חיים בלי לדעת שיש אישה כמוך"

אני מאחל לך שתמצא את האשה שלך בעתיד, שיהיה לך רק טוב, נראה לי שאתה מסוג האנשים שהייתי שמח להכיר בעולם האמיתי

6

לשני גולשים שהגיבו לסיפורי – אני מרגיש תודה מעומק הלב.

לזיין הלבן- אני מעריך עדינות נפש שלך שהדגשתה שלא זיינת את שלי, אבל אני חייב לגיד פעם נוספת. אין לי שום כעס על אלה שזיינו אותה וספרו על זה בצורה עובדתית כמו קומאזה. גם אני הכרתי אותה שבאתי לזיין מישהי שידעתי שרק נסיבות מאפשרות לעשות לי את זה ללא השקעה נפשית גדולה (לי לא היו קושי להשכיב אישה אבל כמה דם הן מצצו ממני עם הדרישות לרגש ומפחדים שבעל יגלה). ובגלל שלא היה לי יכולת לתת לשלי חיים נורמאליים, אז קבלתי את הזנות שלה כמו שותף רגשי. כמו שחולקים את המחלה של אישה יקרה, ככה הייתי חולק איתה את הזנות שלה. תמיד ניסיתי לבוא לאחר לקוח שבא בזמן שאני ממתין ובקשתי ממנה לבדוק האם מחקים לה (הייתי לוקח איתה 3-4 כניסות) שאני יוצא ואכנס אחר כך. כי מבחינתי שאני נכנס איתה – אני מוחק כל ההשפלה של עיסוקה שהייתה לפני. תמיד הייתי מתחיל מנשיקות בכוס ואנוס שלה, לא כאקט ארוטי, אלה כהכשר טהורתה. אני אומר את זה ברצינות, כי ידעתי וידעתי איך לעבוד עם הלשון, אבל לא רציתי איתה. ויתרתי איתה על הכול חוץ ממיסיונרי. הויתור הייה חלק שלי בסבל שלה. מי שמרגיז אותי זה אלה שמותחו בקורת על התנהגותה בזיון. יכול להיות שפשוט לא ראו נשים אמיתיות בחיים ולא מסוגלים להבדיל בין נשים רגילות לנסיכה. אחת מהטראומות שקבלתי כשה נכנסו 3 צחצחים ואמרו: שלי זה טוב. לא היה לי זמן לתת להם להיכנס לפני. הייתי עם שלי פעם רביע באותו יום (רבעי במובן כניסה לא זיון) והיא הייתה כל כך יפה, שמחה ועדינה וידעתי למי אני משאיר אותה. בגלל שהיא הקציבה זמן לעבודתה לזנות היא לא הייתה מסננת לקוחות והייתה נכנסת אפילו עם כושים. אבל העצבים שלה כבר לא עמדו בלחץ והיא צרחה אל הרבה לקוחות וגרשה אותם.

זה ששלי היית כנה איתי אין לי שום ספק. מעולם היא לא אמרה שאוהבת, מעולם לא הבטיחה המשך יחסים לאחר תקופת הזנות. כשה שאלתי אותה האם היא לא מתפלא מעוצמת אהבתי – היא ענתה: לא, כשה אהבו אותי תמיד אהבו ככה. היא תמיד חיקתה בסבלנות שהלקוח יפנה את החדר, אבל אותי הייתה מזרזת, רצתה כבר להיכנס לעולם הזנות מהעולם של יופי איתי. זה היי גורם לי סבל נוראי, היא הייתה מאוד רגישה לתגובתי אבל לא שינתה כלום. בגלל זה כמעט התרחקתי ממנה.

עכשיו שאני יודע כול הקשיים שלה אני חושב שהיא כן אהבה אותי. אבל האהבה של חום, ערצה, כבוד, עדינות, ללא משיכה סקסואלית. לגוף שלה היי טוב איתי אבל ללא חשק. היא ספרה לי ששמים לה רגל על רגל היא ממש נחנקת כי ככה עושים בעל ואישה והיא מוכנה רק לקוחות. הייה לה מאוד חשוב שאני אגמור אבל בגלל שהרגשתי בושה שהיא, הנסיכה שלי פה בחדר זיונים, לפעמים היי לי קשה. וכשה בכל זאת גמרתי – היא שמחה כמו ילדה קטנה: אתה ממש קוסם.

הייתי איתה רק פעם אחד בחוץ.זה הייה ממש בהתחלה. אז היא הייתה מאוד רצינית אפילו קצת יבשה. שכרתי חדר. וכשה שכבנו, היא שאלה אותי איך אני רוצה לגמור והסמיקה. זה לא אשליה שלי. למרות שכבר כמה חודשים שחזרה לזנות. למרות שבכלל עוד לא אהבתי אותה, היא הרגישה בי משהו שגרם לה להסמיק. והיא אמרה: אתה יודע מה העיסוק שלי אבל מתייחס אלי כמו לפרח.

ופעם היא אמרה לי: כנראה אני באמת אישה מיוחדת אם בן אדם כמוה ככה מתייחס אלי.

היא עבדה כמו מטפלת של איש זקן שכיבדה אותו באמת. אני בטוח שהייתה איתו במיטה, למזלי בגלל גילו – בטוח ללא מין. מה היא עשתה בין 2000 שעבדה שנה בזנות עד שהתחילה לגור כמטפלת אצל זקן – אני לא יודע. היא אמרה שעשתה הפסקה להרבה שנים. ובגלל שאף גולש לא פגש אותה לפני 2008 אני יודע שזה נכון.

אם הייתי יכול להתחתן איתה לא הייתי מחקה לגירושה. אבל אני נשואי ואין לי כוח ויכולת לשנות את זה.

תודה על המילים היפות. אני לא מחפש אישה אחרת. מה שאני מבקש מהשמים לתת לי עוד W2F ול 1

פעם אפשרות להראות ערך של אישה אמיתית אחרת שהנסיבות הביאו לזנות.

ערבה אנושית2010-08-07 18:53:05

7

arava2008, קשה לי מאוד להגיב לסיפור שלך, שהוא מאוד אמיתי וכואב.

אני לא יכול להתקרב למכונים בגלל היחס שעובדות זוכות לו וזה בלי להיות מעורב ריגשית עם אחת מהן.

אני לא חושב שהייתי מסוגל לשאת את הכאב שכנראה חווית.

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

9

החלטתי להוסיף קטעים משרשור על שלי ותגובתי מלפני חודש.

לשיפוטכם.

אכן שלי נתונה למצבי רוח, לפעמים עצבנית לפעמים רגועה. לי היא תמיד מוצצת בלי, וכשנחה עליה הרוח ניתן לקבל מציצה ארוכה ומושקעת כולל ליקוקי ביצים תוך כדי בדיקת שמן ארוכה ויסודית. לא ניסיתי לדחוף יותר מאצבע אחת, אבל ניתן לחפור עמוק במנוש שלה שהוא גם אחד מחסרונותיה- פתוח לרווחה ולא מספק ואקוםקונטרה בזיון. קונטרות טובות ניתן להשיג בדוגי או אנאלי. (בתוספת של 100 ש"ח). לדעתי היא פתרון לא רע לשחרור לחץ באשכים ב120 ₪

אני מעריך כבת 34-5, חזה אין לה, שיחקתי לה בחזה עם שתי אצבעות, די הצחיק אותי והוציא אותי מהריכוז, בכל אופן היא לא יזמה כלום וחיכתה לראות מה אני עושה, אז ניסיתי לחמם את האוירה, נישקתי אותה בחזה בגוף אפילו ירדתי לה וכלום, כמו דיקט היא שוכבת שם ולא זזה. נתנה לי לדחוף אצבעות אבל ללא שום תגובה מצידה, כשניסיתי לדחוף שתי אצבעות היא התעצבנה ואמרה אולי תכניס את כל היד, ואז היא התיישבה והתחילה למצוץ עם גומי, שאלתי אם אפשר בלי ונעניתי בשלילה, מיותר להרגיש שלא מרגישים את המציצה שלה שארכה בערך דקה וישר העבירה אותי לדוגי (תנוחה שאני פחות אוהב אבל לא היה לי כח להתווכח איתה) לאחר כמה דקות של פמפום ביקשתי ממנה שהיא תהיה עלי, עד שהיא הבינה שמוליק הביע את מורת רוחו והתיישב לו, היא שוב התעצבנה ועברה להרפיה ביד. הייתי שם יחסית 25 דקות כולל מקלחת מהרגע שנכנסתי לחדר אבל כזאת התנהגות גועל נפש לא ראיתי מעולם

.

אחרי מקלחת טובה נשכבתי על המיטה החלה בליקוקים , ליקקה לי את כל האזור החזה היה די מחרמן האמת

וירדה למציצה. בקשתי ממנה להתהפך ל69 , היא התהפכה ויש לה שם איזור יפייפה! אני לא מגזים היינו בתנוחה הזו משהו כמו 15 דקות שבהם אני דופק לה את הירידה של החיים עם אצבעות עד הסוף בכל החורים.

אחרי שמיצינו עברנו לזיון שבו היא על הגב לא יודע מה עבר לי בראש אבל אמרתי לעצמי שאני מוציא אותה מה"עציציות" שלה.

היינו ככה עוד 10 דקות בערך כאשר אני משגל אותה בכל מיני קצבים וזוויות ונותן את מלוא הניסיון שלי..

הצלחתי להוציא ממנה אנחות! הבחורה מתנהגת כמו גופה תמיד!

הפכתי אותה לעמוד על 4 ותוך כדי הכנסת האגודל שלי אל הישבן שלה התחלתי לנוע.

הרשתי לעצמי לצאת ממנה לקראת הסוף ולגמור לה על הגב.. קצת התעצבנה מהעסק אבל זה לא הפריע לי..

משום מה סלדתי מהשפתיים והגישה של שלי, מחירון אנאלי 220 אבל אפשר לסגור גם על 200 רק לשם המקח.

יחס גרוע ומנוכר, נכון שהיא משתדלת לרדת ולנשק את הגוף בצורה בינונית אבל היא לא מרשה לגעת בפנים בשער ואחריי עשר דקות [בחדר]היא מתחילה לזרז ולומר שהזמן אזל. זה בזמן שנמצאים בתוכה לא יותר מכמה דקות. אטומה ,קרה ,סתמית , ומאופרת בכבדות. עם אי פעם הייתה הגדרה של זונה ,זאת היא. למי שרוצה לדפוק בובת גומי עם התנגדויות אז לחוויה חד פעמית זה יכול להיות נחמד בהתחלה ואחריי זה תרצו לדפוק לעצמכם כדור בראש

ותגובתי:

אחרי התלבטויות רבות החלטתי לכתוב על שלי.

סופר לה טיב כתב ב2009/12/08 בשעה 17:53

לא כל כך אקטואלי אבל השרשור מזכיר לי - לפני כמה חודשים הזקנה פתחה את הדלת וקבלתי לראיון את אלונה. הראתה לי את הכוסלה המגולח שלה לבדיקה לפני שימוש ובדקה את הבאגט שלי אם תקבל אותו לאנאלי. קטע ביזורי.

המשכתי לשלי שהיתה שירותית מאד. התקלחתי והיא חזרה מוכנה ומשומנה לאנאלי טוב ונתנה אותו כמו גדולה. לפני כן מצצה בתאוה, ליקקה את הביצים והציעה לזיין אותה בכוסלה החמוד שלה לפני שנעבור לדלת האחורית תפקדה צמוין וחשבתי לחזור אבל עכשו אני מבין שגירשו אותה... ממש לא הייתי מגרש אותה אם זה היה תלוי בי.

נדליק סיגריה לזכר שלי.

אני לא מעשן ורוצה להרים כוס שמפניה לא לזכר אלה לכבוד שלי.

הייתי לקוח קבוע שלה כמעט כל תקופת עבודתה בלוינסקי.

מהתחלה היא הייתה מאוד עדינה איתי ועם הזמן הפכה למאהבת ואישה וחברה הכי קרובה.

אין לי שום אשליות וידעתי שברגע שנפרדת ממני הראש שלה רק איך להרוויח מלקוח הבאה.

אבל ומי זכאי לזרוק אבן באישה שנסיבות חייה הביאו לעבודה בזנות?

כותבים שהיא קריזיונרית – אבל זה רק אומר כמה לא מחושבת היא הייתה, כמה למרות כל מאמציה לזכות בלקוחות, היה לה קשה מה שהיא עושה.

מדברים שהיא שווה 300 ₪ ולא 120.

רבותי יקרים, אני צרכן שירותי זונות הרבה שנים, עם כמה מהן הייתי גם ביחסי ידידות, גם ניהלתי רומנים רבים עד לפני שנה עם נשים רבות מעולם אדריכלות ותרבות, אבל מעולם לא פגשתי אישה חכמה ואצילה כמו שלי.

היום נפטר סופר גדול בשם סלנג'ר ותמיד זוכר אני איך בסוף פגישותינו שנייה שלי בקשה ממני להשיג לה ספרים שלו.

היא לא אישה של שירותי מין ב300 ₪ היא אישה שלאלה שעדיין מעריכים מוסג אצילות – היא מטמון כמו תמונת רמברנט שהתגלה בעלית גג במבנה מוזנח.

פעם ידידה קרובה שלי אדריכלית וציירת נהדרת ויפה להפליא שבתקופת קליטתה בארץ עבדה גם בשטיפת כלים אבל דחתה כל ניסיונות להיות פילגש של בעלי הון שהתאמצו לשכנע אותה לזה, שאלה אותי: למה נשים אצילות מרוסיה שהגיעו לפריס אחרי מהפכה, עבדו בזנות ולא בניקיון, עניתי: כי הן אצילות.

הייתה לי מתנה משמים שזכיתי להיות גם מאהב וגם חבר של שלי, אישה שראיתי בה נסיכה שללא נסיבות שהביאו אותה לזנות, לא הייתי זוכה לאישה כזאת.

בעשרות פגישות שלנו שלי הייתה עדינה ופנים שלה הקרינו אור בדרך כלל של שימחה לפעמים עצבות

אני מתפלל (זה לא ביטוי זה מה שאני עושה) שהיא תסתדר עם הכסף שאספה פה בבלורוסיה ולעולם לא תצטרך למכור את גופה שוב (כתבתי גופה, כי את עצמה היא לא מחרה מעולם)

אני זוכר איך ביולי 2009 חיכיתי בחדר עד ששלי תתפנה מלקוח, ובאו 3 צחצחים לדירה. אמרו להם שישנן שלי ואלונה. וצחצחים הגיבו בסיפוק: שלי זה טוב! ומאז שאני שומע ביטוי – זה טוב, עוברת בי צמרמורת.

10
arava2008,
אני רוצה לומר כמה מילים ביקורתיים מעט. בבקשה אל תבין לא נכון, אני לא תוקף אותך. באמת שלא. בגדול אני די מבין אותך, אבל רק עד לנקודה מסויימת.

אתה כותב עליה כאילו שהיא קורבן. הייתי מבין את זה אילו היה מדובר ב"תיירת" המוחזקת בתנאיי עבדות. אבל שלי עבדה בתחום מתוך בחירה. אני לא רואה הבדל בין זנות לבין כל מקצוע אחר שכרוחים בה סיכונים מקצויים או אי נוחות. גם נהג מסעית למשל, לא עובד משום שהוא נורא אוהב להיות על הכביש כל הזמן ולא לראות את הבית לתקופות ארוכות.
גם אני למשל, הולך לעבודה בבוקר בשביל הכסף. אז מה? אני קורבן שצריך לרחם עליו? לא נראה לי.
מתוך שיחות רבות שהיו לי עם נשים שעוסקות בתחום אני יכול לומר שהן בדרך כלל נורא נעלבות כשמתייחסים אליהם כאל מסכנות. הן שונאת את זה.

כתבת שזיינת אותה רק במיסיונרי. סוג של הקרבה מצידך על מנת שהיא "תסבול" כמה שפחות. מניסיוני האישי, ומשיחות רבות שניהלתי במשך השנים, אני יכול להגיד שהתשובה שאני בדרך כלל שומע מזונות היא: "תשמע, אנחנו נשים נורמליות, אנחנו גומרות עם (חלק מ)הלקוחות שלנו ואי אפשר שלא להינות לפחות חלק מהזמן". האם הן נהנות עם כל לקוח- ממש לא, האם הן אוהבות לקבל 10-20 זרגים ביום- הרוב לא. האם הן באות לעבודה כי הן נימפומניות- הרוב המוחלט ממש לא. אבל זה לא אומר שאף פעם לא יכול להיות נחמד.
מה אני בעצם מנסה להגיד כאן? כשאני עושה סקס עם אשה, המטרה שלי היא לגרום לה הנאה. ככה זה נכון לעשות, וחוץ מזה, ההנאה שלי נשאבת מההנאה שלה. אם היא נהנית- גם אני נהנה. אם היא סובלת- גם אני סובל. אז מה רע בתנוחת דוגי למשל!!! למה לא לגוון קצת? תאמין לי שהגברת לא תישבר. היא עלולה אפילו להינות מזה.

אתה מבוגר ממני בלא מעט שנים ואני מעריך את זה. ואני לא יכול לדעת מה היה ביניכם. לכל כלל יש יוצאי דופן. אבל בגדול אני לא ממליץ להתייחס לאשה כאל אלילה. מותר להעריץ אותה, אפילו מומלץ. אבל לעולם אל תהיה שמרטות. אשה נורמלית לא נמשכת לשמרטות. חולשה היא לא תכונה מושכת בגבר.

כתבת שאתה מקווה לפגוש עוד משהי כמוה. עוד משהי שעוסקת בזנות. למה?
הרי כולנו בני אדם. כולנו מתאהבים. זה נורמלי. ואפשר להתאהב בזונה בקלות. רובן גם יפות מעל הממוצע ויש לא מעט מקרים שהן מתחתנות עם הלקוחות שלהן- ולא בשביל הכסף. אז עד כאן אני מבין אותך. אבל למה לך ללכת לחפש את זה מראש?

לסיום, אתה צריך לעשות מה שטוב לך. אני במקומך הייתי מנסה לשמור איתה על קשר.

אני מקווה שלא פגעתי בך. הביקורת באמת ידידותית.

Zayan Lavan2010-2-27 21:53:9
שלח תגובה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”