כ דבר המנהל - ביקורת על רמת הדיונים בפורום - דף 2 - סקס אדיר

דבר המנהל - ביקורת על רמת הדיונים בפורום

11

מקסמקס כתב:

לחי חזקה מזל שלא חייבת אותנו גם לקוד קידה לפני כל תגובה

( MAXMAX השג לי אייקון של קד קידה במטותא ממך )

בדיוק זו הנקודה - מה פשר התגובה הצינית הזאת ?

מה התגובה הזאת בדיוק תרמה לדיון? למה מישהו צריך לבזבז את זמנו ולטרוח לקרוא תגובה שכזו, מבלי לדעת מראש שהתגובה לא תתרום דבר לדיון?

במקום תגובה עניינית ולגיטימית המסבירה מדוע אתה מתנגד למהלך מעין זה שהצעתי, ושוב זכותך להתנגד, בחרת בתשובה צינית שלא תורמת שום דבר, למעט אנטיגוניזם בגין הציניות שלך, שמגיב אחר היה עלול להתלהם ולהגיב עליה אחרת.

יום נעים,

לחי חזקה

נסי להורידני לרגלייך באמצעות סטירות לחי מצלצלות. אני מבטיח להפגין יכולת עמידה ראויה לסטירות שלך, אבל אם תצליחי, תזכי לניקוי יסודי של רגליך ומסאג' מענג של אצבעות רגליך בפה.

12

דעתי:

הרי יש להנהלת הפורום כלי צינזור!

יש לשכלל את מנגנון באופן שכל הודעה שנכתבת אינה נראית לעיני כל על צגי המחשב, אלא לאחר שנקראה על ידי ההנהלה, ונמחקה - אם יש צורך בכך (ובהרבה הודעות - יש צורך בכך). תיקוני כתיב - יבורכו גם הם.

ובא לציון גואל ! (לא גואל רצון....)

יש כאן הסכמה די גורפת לכך שהמצב בכי-רע. אין טעם רב בפניה אל חברי הפורום 'להתנהג יפה' - כי תמיד יגיע מישהו שיקלקל.. אז, לא לסמוך על אף אחד - ולהעביר כל הודעה 'ביקורת זבל והתלהמות'. צריך להגדיר את הכללים ולכתוב אותם כך שכל מי שירצה יוכל ללמוד ולהבין. כל פורום באינטרנט, כל הודעות הטוקבקיסטים - עוברים צנזורה ושיפוט אם לפרסם או לא לפרסם. רק באופן זה תיפחת כמות הזבל בפורום. לצנזר, ואני אומר זאת כמי שחשוב לו קיום הפורום הנהדר הזה ותיפקודו.

איצטגנין2010-2-26 12:25:55
המגביה עוף - ירחיק ראות

13

יש לציין שאני חדש בפורום...

ולאחר עיון בכמה קבוצות דיון הייתי בטוח שהגעתי לגן ילדים...

אשמח לראות תגובות קצת יותר הולמות...

ולא קטנויות של ילדים קטנים...בכלל זאת כולנו כאן למטרה אחת...

אז יאללה ללכת למיטה (ושזה לא יהיה לבד)

14
הפלטפורמה הזאת חיה ומשתנה מרגע לרגע, וזה מה שיפה

זה כבר לא רק מקום לספק אינפורמציה, זה סוג של ככר העיר למפגשים- משיק לפורמים חברתיים אחרים.

מה שמיוחד פה פה זה שהזיונים הם בקידמה ואחר כל כל השאר. יש לי כמה חברות
וחברים שבמסגרות שונות ( חילפוי זוגות אורגיות זנות ) קודם הזדינו אחר כך
התחברנו לחברות. כלומר המבוכה המינית טופלה על ההתחלה ואחר כך בא השאר. שימו לב למדורים שמתווספים שאינם אינפומציה ישירה בנושא זונה אלא בנושה זנות ומיניות והם מלאי חיים. אני מודה שאין לי בזמן האחרון דיווחיםֿ כרגע אני בקשר עם כמה פרטיות קבעות שהכל סופר אליהם, ואם אני כותב זה נושא אופי סיפורי ולא דיווחי. מבטיח שאם אפגוש חדשה אדווח.

וכמו שנאמר בסוף כל "פורטל יש בורדל" גם בהיותי מנהל פורום אמנויות הבמה בפורטל אחר, מיניות היתה בחזית ומאחרוי הקלעים. ואיפה שיש אנשים יש התרחשיות.

אני בעד מינימום צנזורה והגבול שבו הנהלה צריכה להתערב זה במקרים של אוטינג , או דיווחים/פוסטים שמה שנותר בהם זה שפה בזויה לללא תוכן. ( הגדרה מעורפלת משהוא..)

its 4 in the morning the end of December

15

לחי חזקה, מעצם העובדה שהנהלה החליטה
לתייג אחד(ים) נבחרים בעולמינו הקטן
והמצומצם כציניקן(ים) הרשמיים מראה אולי שבכל זאת יש איזה שהוא ערך לנימה זו למרות שהיא אולי נסתרת מחלק מהאנשים פה. יופייה של הציניות שהיא מביאה את הדברים לידי אבסורד , ומה לעשות שיש משהו קצת אבסורדי במה שאתה מציע.

דבר אחד הוא לבקש לשמור על תרבות דיון כפי שההנהלה המבצעת
הלכה לפועל
בהרחקתם
של האלימים מילולית, גישה שאני מסכים עם דברי עמית בנושא זה בכל
מובן , לבין גישתך שלך ,שלרגע חשבתי שהתלבשה
עליך רוחו של הסנטור ג'ו
מקארתי הידוע לשמצה, רק בגלל שהסגנון לא מתאים לטעם האישי שלך. מה
שאתה
מציע בעצם משול לכריתת
עץ אורן שלם רק בגלל כמה קנים של תוואי התהלוכה

בצמרתו. חשוב לרגע איך היה נראה עולמינו ללא תרומתם
של סטיריקנים
וציניקנים
נבחרים כמו ג'ונתן סוויפט(מסעות גוליבר), מולייר, ועוד. ולא
שהריאקציונרים הדתיים והכנסייה לא ניסו
לעשות זאת. אילו צלחו בדבר נראה לי שישנן כמה תובנות שהיו מתפספסות, לחלקינו לפחות
.

כפי שאתה לא אוהב ציניות אני לא אוהב דגים. אך אני לא יוצא
במסעות צלב לחסל את ענף הדייג רק בגלל שבדגים יש נזק מכספית
.

אני מקווה שעכשיו הבנת את הנקודה כי בזבזתי את זמנם של
החברים כאן כשהגדשתי
מצהר עמדות שלם לנושא, דבר שבתגובה הקודמת שלי פה העברתי במסר ציני מצומצם
של
.שלוש עד ארבע שורות

רימינג מעשי2010-2-26 16:40:49

17

[QUOTE=איצטגנין]מה זה "גורר טרול"?[/QUOTE]

ההגדרה של טרולינג במונחי האינטרנט:
שליחת מאמר בקבוצת דיון המכיל טעות ומיועד לעודד מאמר המשך המציין את הטעות

ולכן ההגדרה כנראה לא קלעה לכוונה של "לחי חזקה" אשר קיבל תשובה מספקת בדבריו האחרונים של "רימינג מעשי". גם ההגדרה של נמרוד לקהילה שלנו = "חברָה" (שבה מתקיימים אינדיבידואלים השונים זה מזה) קולעת היטב.

תשובה לדבריו של "איצטגנין":

האופצייה שאתה מציע שכל הודעה מקבלת אישור מנהל לפני פרסומה, תהיה זמינה בעתיד עם שידרוג מערכת הפורומים לגירסה 9 !
הגירסה הנוכחית (7.96) הינה הגרסה העברית האחרונה שקיימת ועליה הוספנו שיפורים רבים משלנו. עקב העומסים המתמידים בסדר היום הנורמטיבי שלנו, קצב התקדמות תרגום המערכת החדישה יותר, הינו איטי להחריד.

גם כאשר אופציה זו תהיה זמינה - באם תופעל, עלולה לפגום בחווית הכתיבה/קריאה והדינמיקה בפורום.
ייתכן והפתרון יהיה שילוב בין השניים בהתאם לשעות הפעילות. עניין זה והשלכותיו ייבדקו בהמשך.

לכשתושק המערכת החדשה יפורסם גם פוסט הכללים.

עמית.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

18
[QUOTE=איצטגנין]

דעתי:

הרי יש להנהלת הפורום כלי צינזור!

יש לשכלל את מנגנון באופן שכל הודעה שנכתבת אינה נראית לעיני כל על צגי המחשב, אלא לאחר שנקראה על ידי ההנהלה, ונמחקה - אם יש צורך בכך (ובהרבה הודעות - יש צורך בכך). תיקוני כתיב - יבורכו גם הם.

ובא לציון גואל ! (לא גואל רצון....)

יש כאן הסכמה די גורפת לכך שהמצב בכי-רע. אין טעם רב בפניה אל חברי הפורום 'להתנהג יפה' - כי תמיד יגיע מישהו שיקלקל.. אז, לא לסמוך על אף אחד - ולהעביר כל הודעה 'ביקורת זבל והתלהמות'. צריך להגדיר את הכללים ולכתוב אותם כך שכל מי שירצה יוכל ללמוד ולהבין. כל פורום באינטרנט, כל הודעות הטוקבקיסטים - עוברים צנזורה ושיפוט אם לפרסם או לא לפרסם. רק באופן זה תיפחת כמות הזבל בפורום. לצנזר, ואני אומר זאת כמי שחשוב לו קיום הפורום הנהדר הזה ותיפקודו.

[/QUOTE]

if it ain't broken don't fix it

מכירים ?

הפורום הזה בהתייחס לנושא המרכזי בו ובכלל שומר על רמה גובה ביותר,

אז נכון פה ושם יש יוצאי דופן , אבל איפה אין ? באיזה פורום אתה חבר שמדי פעם לא חודר משהו חדש שלא ממש מתאים עצמו לאכסניה ?

בעיניי, הדברים כמות שהן מבוצעים ברמה מצויינת ולראיה הטיפול המהיר והענייני בשני הדיונים המדוברים.

כרגיל, ברכות לצוות המנהל

ולנו בואו נפסיק לחפש פתרונות לבעיות שלא קימות

הכל מכל כל....

19

אני אולי לא כותב הרבה, ולא מדווח כמעט בכלל (כי תזרים המזומנים מאפשר לי פעם בשבועיים שלושה לחוות משהו), אבל אני בהחלט משבחאת המנהלים וחותם על מילה!

אני חושב שצנזורה צריכה להעשות במקרים קיצוניים, לעומת זאת, צנזורה עצמית של חלק מכותבי ההודעות לא תזיק כלל ועיקר!

כל פורום מוצלח סביב נושא מסויים ניהיה חברתי במידה זו או אחרת בשלב כלשהו...העובדה שזה מה שקורה כאן מהווה תעודה של הצלחה לפורום, לשעות שההנהלה משקיעה בו יש חלק משמעותי בכך שזה הכיוון אליו הפורום התפתח, לא צריך להוסיף על העומס שלהם ולדרוש מהם לעבור על כל הודעה לפני פרסומה, צריך פשוט להתנהג בבגרות, ומי שלא יכול לעשות כן - לנקוט נגדו צעדים בידעבד.

כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם

20
[QUOTE=19LOLx8]

תשובה לדבריו של "איצטגנין":

האופצייה שאתה מציע שכל הודעה מקבלת אישור מנהל לפני פרסומה, תהיה זמינה בעתיד עם שידרוג מערכת הפורומים לגירסה 9 !
הגירסה הנוכחית (7.96) הינה הגרסה העברית האחרונה שקיימת ועליה הוספנו שיפורים רבים משלנו. עקב העומסים המתמידים בסדר היום הנורמטיבי שלנו, קצב התקדמות תרגום המערכת החדישה יותר, הינו איטי להחריד.

גם כאשר אופציה זו תהיה זמינה - באם תופעל, עלולה לפגום בחווית הכתיבה/קריאה והדינמיקה בפורום.
ייתכן והפתרון יהיה שילוב בין השניים בהתאם לשעות הפעילות. עניין זה והשלכותיו ייבדקו בהמשך.

לכשתושק המערכת החדשה יפורסם גם פוסט הכללים.

עמית.

[/QUOTE]

איצטגנין שבע רצון כעת !

איצטגנין2010-2-26 21:37:28
המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”