כ דיאנה זונה מרח’ בעל העקידה - zubu, - דף 3 - סקס אדיר

דיאנה זונה מרח’ בעל העקידה - zubu,

24

אין ספק ההעסקה הכי טובה בדרום תל-אביב

הייתי היום בצוהריים מדובר בבחורה בת 38 -40 לא ניראה לי יותר היא מלאה אולי אף שמנה

עם חזה גדול מאוד.בחורה מאוד מאוד נחמדה. מקלחת סבבה לגמריי גם לפני גם אחריי.ליקוקים מציצות רימינג

עושה הכל פרט לאנאלי .מאוד חשוב היה לה שאצא מרוצה.היא לא מלחיצה ואף עמדה על כך שאגמור בשנית.

אחלה שירות אחלה בחורה עם ראש טוב.שוב פעם לא כוסית ולא לאוהבי הרזות והחטובות.

אבל לאלו שאוהבים מלאות מומלץ ביותר.אני בכל אופן אבקר שם שוב.

סה"כ הייתי בדירה מעל 40 דקות (לא העירה על כך).שילמתי לה 150 ש"ח פעם הבאה תקבל גם טיפ.

25

מצטרף לממליצים בדבר השירות ולמסייגים קמעה על המראה.

מכיוון שמראה עניין של טעם וכבר בתמונות רואים את הכיוון הכללי, אין מה להרחיב.

ואילו על השירות- מעולה

מציצה עמוקה מאוד רטובה ומושקעת, פליקים עם הזין על הפנים. מוצצת הרבה זמן מבחינתה התרשמתי גם כל הסשן, רימינג איכותי (גם אני אינני מהחובבים), זיון טוב ובסוף כמו שאני אוהב השפרצה על הפנים.

הכל בנעימות, בניקיון וברוח טובה.

מי שמכיר את ההמלצות של דניאל רוגוב על מסעדות בהארץ- "לשם עוד אחזור"

27

[QUOTE=ymcm]איך היא לבתולים ? טובה ? מתחשבת שלא יודעים לזיין ? מתתתתתת ללכת אליה[/QUOTE]

השבוע דגמתי אותה בהמלצת הפורום.

מאוד ממולצת לבתולים, אומנם לא יפה וסקסית יותר דומה לשכנה הרוסיה ממול.

קטנה עם בטן, אבל ויש אבל גדול פינוק לא מהעולם הזה.

איך שנכנסתי מיד היה קליק ביננו, הציעה שתיה מכול הסוגים כולל שתיה חריפה.

עקב ההופעה שלי מתאמן 3 פעמים בשבוע החליטה לזרום בכול

התחלנו במקלחת משותפת כאשר היא מבריקה את שמוליק ואת החור מאחור.

יש לה שריטה לגבי מים קרים מאוד כך הגיעה מרוסיה אומרת שזה בריא.

לאחר המקלחת עברנו לחדר הבחורה פשוט אמנית במציצה ורימינג אוהבת את העבודה שלה לאחר משחקים של 69

שבלול נקי באחריות אני ניקתי אותו באמבטיה עם כול סוגי הסבונים כך שריח הדגים הקיים שם בדרך כלל לא היה.

לאחר מציצה עמוקה גמרתי בתוך פיה, אני חשבתי שהיא הולכת לירוק את זה אבל אני רואה שהיא פשוט בולעת בהנאה

וממישכה למצוץ, לאחר המציצה העבירה מגבונים והמשיכה בעבודה.

לאחר האקט הראשון המשיכה לשני באופן טבעי אמרה לי איך שאני רוצה ושוב מתלהבת מהגוף , התחלנו למעלה הפכתי

אותה לדוגי עד הסיום המיוחל.(לפי הרעידות שלה כנראב גמרה יחד איתי אבל לא לזה באתי )

לסיכום: מראה לא משהוא אפשר להעלים עין ושווה.

מציצה - 10

רימניג - 10

זיון - 9

דירה ויחס - 10+

בר-דפק

29

היא די מוכרת ומכאן לרקחת את הפון שלהלמי שצריך תיאור שלה, מלא, שדיים גדולים

אהבתי אצלה את השקט והאיזי, לא ממהרת לשום מקום קובעת לך שעה, ולא מזרזת אותך, יושבת איתך בסלון שואלת שאלות, מה אתה הכי רוצה מה אתה אוהב, מה בא לך עכשיו, ועוד

אמרתי לה שעם אישתי אנחנו מגיעים ישר לדובדבן ואני רוצה גם את הקצפת והרבה

אז נכנסנו להתקלח יחד , יו באיזה מים חמים הן מתקלחות הנשים הללו, אותה בעיה של אישתי, סיבנה לי אותו הייטב ואני קצת באתי אליה מאחור הכנסתי אותו בין שניי הישבנים שלה, הוא הרגיש שם נוח ביותר, יחד עם אצבעות לדגדגן, אחרי שסיימנו נשכבץתי על הגב, ובדרך שאלתי אותה שאלה שמשום מה הביכה אותה ומעט התביישה, שאלתי מה זה "רימינג" בדיעבד ידעתי מה זה רק לא ידעתי שקוראים לזה ככה, קיבלתי מציצה ניפלאה וגם רימינג מאלף,

קיבלתי גם ליקוק בגוף הרגשתי שאני משתחרר מהלחצים שהיו לי השבוע האחרון, לבסוף החלטתי שאני רוצה לגמור ב69, ואכן כך היה לגמה עד הטיפה האחרונה, לא בטוח שבלעה ראיתי איך היא טסה למיקלחת "לחפוף" שיניים

לסיכום אהבתי את הסבלנות שלה וההקשבה שלה, לפעמים לא חייבים רק לזיין אפשר "לגמור" אחרת תרתי משמע

מבחינתי שווה עוד כמה ביקורים

30

[QUOTE=חולה כוס]הרגע חזרתי מדיאנה, ולהלן התרשמותי:

בטלפון מספרת שהיא בת 35, ורוצה 150 שקל לפינוק עד 40 דקות (סה"כ נישמע די משתלם).

הגעתי לדירה (רחוב בעל העקידה 45 דרום ת"א). דרך אגב הדירה באותו בניין שישנו המכון הידוע.

אבל מדובר בדירה אחרת. ראיתי אותה וגם זיהיתי אותה , עד לא מזמן היא עבדה בדירת החצר ברחוב העלייה 45.

וכרגע היא עובדת כפרטית. לא אהבתי את המראה, אבל באתי חרמן אש ולא היה לי כח להתרוצץ אז החלטתי להישאר

אמרתי לה תגידי את האמת בת כמה את, כי את נראית יותר מ 35 , אז היא נישבעה לי שהיא בת 37.
(שמתי לב שהיא נידלקה עליי קצת , עדכון בהמשך.....)
תאור הגברת: 1.58 בערך, שיער קצר צבוע לבלונד, מלאה מאוד על גבול השמנה(נראית אחת שאוכלת הרבה חזיר)

פנים יחסית נאות, חזה גדול, כוס רחב ומגולח, ויש לה איזה 5 קעקועים בגוף.

בחורה מאוד מאוד נחמדה נותנת יחס ושירות מדהים , קיבלתי רימינג מושקע , וליקוקים ונשיקות בכל הגוף

הזיון היה מבאס,הכוס שלה רחב מאוד, ועם הגומי לא היה בכלל חיכוך בשום תנוחה.

לבסוף מצצה לי מציצה עמוקה עם הרבה רוק, וגמרתי לה בפה כמות נכבדה של זרע (שנאגר אצלי במשך 6 ימים).

ביקשתי ממנה שתבלע, לא הסכימה וסירבה בנימוס. היו לי איתה גם נשיקות צרפתיות בהתחלה

הדירה מאוד נקייה ומסודרת, והמקלחת חבל"ז, גם הבחורה אסטטית.

בסה"כ מומלץ לאוהבי שמנות בלבד! בסה"כ יש תמורה בעד האגרה.

העדכון: בסוף האקט שכבנו על המיטה ודיברנו, היא שאלה אותי לאן אני יוצא בסילבסטר הקרוב.
אמרתי לה לא יודע ניראה כבר, ואז היא אמרה לי ( נישבע לכם שאני לא משקר) תבוא אליי לדירה בסילבסטר
נישב אצלי ונישתה יין, ואז אני שואל אותה, ומה אחר כך אני ישלם לך 150 שקל ונעשה סקס.

אז מה היא אומרת לי: מה פתאום חמוד אני בכלל לא חשבתי בכיוון של לקחת כסף ממך בסילבסטר.
פשוט תתקשר אליי ותביא איתך בקבוק ונישב אצלי בדירה ונחגוג ביחד ואולי גם ניצא למסעדה.

נישבע לכם אמיתי לחלוטין!

כאשר פגשתי את דיאנה מרחוב בעל העקידה45,ישבתי אצלה בסלון כמעט חצי שעה ושתינו וודקה יחד,שאלתי אותה עליך מר. חולה כוס היקר היא נזכרה בך מיד ואמרה שאתה בחור צעיר מאוד,חמוד, קופץ הרבה בצורה מוזרה בין הדירות,ממקום למקום וראתה אותך כמה פעמים בין הדירות,היא ראתה אותך גם בעלייה 45 איפה שהיא עבדה קודם,היא אהבה אותך ומצאתה חן בעינייה,וגם נכון מה שאמרתה שהזמינה אותך לבית הפרטי שלה בלילה של הסילביסטר, לחגוג יחד עם בקבוק היין שראיתי אותו אצלה בסלון,אתה לא מתעייף חולה כוס!!! לא נח לרגע!!!,קח הפסקה קצת חופש המון שעות יש לך בעבודה בין הזונות.

[/QUOTE]

תמיד בשטח למען כולם.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”