כ החוויות של רותי - סיפורים אמיתיים - דף 6 - סקס אדיר

החוויות של רותי - סיפורים אמיתיים

51

פארק שעשועים

ישבתי ליד הבר, משועממת עד מוות. שוב ושוב בחנתי את "הסחורה" שסביבי והאמת שלא ראיתי שום דבר ששווה להתפשט בשבילו חוץ מהברמן.

זה היה במסיבת חילופי זוגות. היו בערך 7-6 זוגות. ערב חלש. את בן הזוג שלי פסלתי כאובייקט לסקס ברגע שנכנסתי למכונית שלו ולמרות זאת הוא רצה להמשיך.

"חבל, אבל עד שהצלחתי לברוח לחוקית אני מעדיף ללכת. נתחלף שם."

מהרגע שנכנסנו הוא התחיל לשוטט בחדרים, מחפש את עצמו. ניסיתי לעזור לו, ניסיתי לכוון אותו, אבל הוא החליט שהוא יסתדר לבד. "אם אני אצטרך אותך אני אקרא לך."

אז ישבתי, שתיתי יין, חיפשתי זוג שנראים בגדר הסביר וכשלא ראיתי משהו כזה פלירטטתי עם הברמן.

הוצאתי סיגריה וכרגיל חיכיתי שהוא יצית לי אותה אבל אז הופיעה האש בתוך יד גברית שקפצה מאחורי. שאפתי עמוקות, הדלקתי אותה והסתובבתי לומר תודה לאביר המדליק.

הוא נראה פאקינג טוב. גבוה, קרחת, עיניים שחורות כאופל ופנים מסותתות בחוזקה.

"פאק, אתה נראה טוב" אמרתי לו ומייד הוספתי "תודה על האש."

"בבקשה. ומהמקום שאני עומד את נראית יותר טוב." היה לו קול חושני שהעביר רטט בכל גופי, או שזו היתה היד שלו שריפרפה על גבי.

"פעם ראשונה שלָךְ כאן?" הוא שאל תוך שידו עלתה וניגנה מנגינת קסמים על העורף שלי.

"כאן, כן. במסיבות כאלה, ממש לא. ושלְך?"

הוא צחק. "אני בן-בית במקום. יותר נכון אני חבר של בעל הבית של המקום."

"נחמד. ועם מי באת?"

"עם חברים. ואת? למה אשה יפה כמוך יושבת לבדה על הבר?"

"אני עם מישהו שמטייל ומחפש את עצמו. ואני לא לבדי. אני עם רונן" אמרתי והצבעתי על הברמן.

"ולמה את לא באמצע סקס?"

"כי עד עכשיו לא מצאתי מישהו ששווה להוריד בשבילו נעליים" חייכתי והסתכלתי עליו בהערכה מחודשת.

היד שלו ששיחקה לה בנחת על העורף שלי ומאחורי האוזניים שלי סובבה לי את הראש אליו וכיוונה את פי אל פיו. הוא ידע להתנשק. הוא ידע לנשק. "ועכשיו?" עצר כדי לשאול ואז המשיך לנשק.

לא עניתי. ירדתי מהכיסא בזהירות כדי לא להפסיק את הנשיקה ונצמדתי אליו, מרגישה את זקפתו מנסה לקרוע את מִפתח מכנסיו. משכתי אותו לחדר עם המיטות תוך כדי שאני מתחילה להפשיט אותו. הצלחתי לפתוח לו את החולצה כשהוא דחף אותי על המיטה האמצעית.

"את תשכבי לך בשקט ואני אוריד לך את הנעליים," אמר בקול מעובה מתשוקה.

הוא חלץ לי נעל אחת, הוריד את הגרב והחל ללקק את אצבעות כף רגלי. מלקק ומוצץ, מעביר את לשונו ביניהן כטועם, מגיע לעקב הרגל, מנשק ומלקק ונושך נשיכות קלות. אז הוא תפס את הרגל השנייה, הרים לי אותה והפשיט גם אותה תוך כדי שהוא ממשיך למצוץ את אצבעות כף הרגל שכבר היתה רטובה. הוא המשיך להחזיק בה והחל ללקק את הרגל השנייה, מגיע לקרסול ועולה עם לשונו מעט למעלה.

הוא שיחרר את כפות רגלי והחל ללטף אותי מלמטה עד למעלה, מגיע אל הפה שלי ומתחיל לשתות אותו בצמא תוך שהוא שוכב עלי. התחלתי לזוז מתחתיו, כולי רועדת מתשוקה והוא לחש לי באוזן "תשכבי בשקט. זו רק ההתחלה."

תוך פחות מדקה הוא הצליח להפשיט אותי לגמרי תוך כדי שהוא לא מפסיק לנשק אותי בכל פיסת עור שנחשפת ולנגן עליה כעל מיתר. כשהייתי עירומה לגמרי הוא הפסיק לרגע, הוריד את החולצה שלו וחזר לשכב מעלי, חזו נוגע בחזי ולשונו חודרת אל פי, מטיילת לה בשביליו, טועמת ומטעימה.

ואז הוא לחש בתוך אוזני "מה הפנטזיה שלך? מה אני יכול להגשים בשבילך?"

כולי בוערת ומתפתלת מתחתיו אמרתי לו, כשאני מחייכת, "להיות פארק השעשועים שלך. תשחק איתי, תשתעשע בי. מה שבא לך."

"באמת? זה מה שאת רוצה? רק אני, או שאני יכול לצרף עוד חבר'ה?"

"אמרתי מה שבא לך והתכוונתי לזה."

הוא עזב אותי לרגע, יצא החוצה מהחדר וחזר כעבור כמה שניות, לאותה תנוחה שבה עזב אותי. נשכב מעלי והמשיך לחקור עם פיו את טעם שפתי כשידיו מטיילות על גופי.

פתאום הרגשתי שיש לו שלוש ידיים, ואז ארבע וחמש ושש. הזזתי את הראש שלו טיפה כדי לראות מי עוד נוגע בי וראיתי 3 בחורים צעירים, מחייכים ומלטפים אותי. הוא קם ממני ועבר מאחורי הראש שלי, מותיר את ידי חופשיות לגעת.

תפסתי את איבר מינו דרך המכנסיים ולחצתי עליו, כשאני מנסה תוך כדי להגיע לחגורה שלו ולפתוח אותה. הוא הבין מה אני רוצה, ירד מהמיטה והתפשט. בינתיים אחד מהם פתח את הרגליים שלי, התמקם ביניהן והתחיל לרדת לי כשהוא מלקק לי את הדגדגן עם לשון חמה ורטובה. שני האחרים נשכבו משני צדדי והתחילו לשחק עם השדיים שלי, לנשק ללטף ולמצוץ את הפטמות. בינתיים הגבר שלי חזר מאחורי הראש שלי ואני תפסתי אותו בשתי ידיים וקירבתי את הזין הזקור שלו אל פי, מלקקת אותו ומכניסה אותו לאט לאט אל תוך הפה שלי.

"בואו חבר'ה, תצטרפו לחגיגה. תשתעשעו בילדה כי זה מה שהיא רוצה" שמעתי אותו אומר. הפסקתי לרגע למצוץ לו והרמתי את הראש לראות אל מי הוא דיבר וראיתי עוד שניים שהצטרפו, ערומים לגמרי, עומדים ליד המיטה ומסתכלים. חייכתי אליהם וחזרתי אל הזין שחיכה לי מאחורי הראש.

אחד מהם התחיל ללקק לי את כפות הרגליים, עובר מאחת לשנייה, עושה אהבה עם האצבעות שלי. השני בא מהצד והתחיל ללטף אותי באזור הבטן, לנשק וללקק תוך שהוא יורד למטה. הבחור שהיה ממוקם בין רגלי המשיך ללקק אותי אבל ירד עם ראשו קצת יותר נמוך, משאיר מקום לחדש שיצטרף.

הם ירדו לי שניהם – סימולטנית – אחד בדגדגן ואחד בשפתי מערת תאוותי הבוערת – מטריף חושים.

אני המשכתי למצוץ וללקק ולשאוב את הזין שהיה מאחורי.

כל אחד מהחמישה התחיל להגביר קצב: זה שבין רגלי הפסיק ללקק ולנשק והחל לדחוף לי אצבעות תוך כדי שהשניים שליד השדיים שלי מנגנים סימפוניה עם הפטמות הזקורות שהיו לפניהם. הבחור הרביעי המשיך לעשות אהבה עם בהונות רגלי והחמישי ינק ומצץ ושאב לי את הדגדגן. ואני?

אני הייתי בגלקסיה אחרת. כל נקודה בגופי להטה מתשוקה וממגע אבל לא הפסקתי. המשכתי למצוץ את הזין שמאחורי כאשר מדי פעם אני מוציאה אותו ומלקקת לו את הביצים, את המפשעות וחוזרת לזין. כשהרגשתי שאני עוד שנייה מתפוצצת, משכתי אותו על הפנים שלי, טמנתי את הלשון שלי בין רגליו והתחלתי ללקק אותו מהביצים לתחת וחוזר חלילה כשאני משתוללת בחלק הגוף התחתון.

הוא התרומם טיפה, דחף את הזין שלו בחזרה לפה שלי והתחיל לזיין לי את הפה, חזק, מהר. באותו זמן הבחור שבין רגלי אונן לי יותר ויותר מהר עם האצבעות ואני הרמתי את האגן שלי לנוחותה של הלשון שהיתה על הדגדגן שלי.

ואז גמרתי. וצעקתי כשהזין בתוך פי. אבל הם המשיכו ואז אני שוב גמרתי. הרגשתי משהו רטוב נוזל על השדיים שלי ועל הרגליים שלי, אבל הם לא הפסיקו. הם המשיכו ואני שוב גמרתי וכבר לא יכולתי להכיל את הזין שהיה בפה שלי, הוצאתי אותו ותפסתי אותו ביד, ממשיכה לאונן לו תוך כדי שאני משתוללת בטירוף על המיטה. אבל הם המשיכו והמשיכו והמשיכו עד שהשפרצתי. וואו כמה השפרצתי. ושנייה אחרַי זה שמאחורי השפריץ על הפנים שלי והשניים שהיו עסוקים בעינוגים שלי גם כן השפריצו. ואז התברר שהרטיבות שהרגשתי היתה מהשלושה האחרים שגמרו קודם והשפריצו עלי.

שכבנו כולנו בערימה אחת כשכמה ידיים ממשיכות ללטף אותי בעדינות. מחזירים לעצמנו את הנשימה.

זאת היתה הפעם היחידה שעשיתי סקס עם אנשים בלי לדעת איך קוראים להם. זאת היתה גם הפעם היחידה שעשיתי סקס עם שישה גברים במכה כשבעצם עשיתי סקס רק עם אחד מהם.

זיון לא היה שם.

חדירות לא היו שם.

פארק שעשועים כן היה שם.

שישה גברים היו שם.

ומִזרקה אחת באמצע.

54

לילה יבש

יום חמישי בצהריים, הפלאפון שלי צילצל. "שלום, אנחנו 3 חברים שרוצים לעשות מסיבה קטנה בבית. היינו רוצים לקבוע איתך ועם עוד מישהי."

שאלתי אם אנחנו מכירים והוא אמר לי שלא, אבל חברה שלי סיפרה לו עלי והוא נדלק. שאלתי בני כמה הם והוא אמר ששניים מהם פחות מ-40 והשלישי קצת יותר מבוגר. יש להם וילה לסוף-שבוע והם רוצים לחגוג כל הלילה. אמרתי לו שאני יכולה להביא עוד חברה אבל אני צריכה לפגוש לפחות אחד מהם לפני כדי לראות אם הוא מוצא חן בעיני ואם זה מרגיש לי בטוח. הוא אמר שהוא יבוא לאסוף אותי למחרת בערב, ואם הוא לא ייראה לי אז פשוט נבטל הכול. הסכמתי.

יום שישי בשעה 22:30 הוא בא לאסוף אותי. בחור מקסים, אינטליגנט, נראה טוב. נכנסתי לאוטו ונסענו לאסוף את חברה שלי. בדרך עצרנו לקנות שתייה וכל מיני דברים טובים ואז חיכינו לחברה שתגיע. נהיה בינינו חיבור מטורף, דיברנו על הכול. שאלתי אותו על החברים שלו שמחכים לנו בבית והוא סיפר לי קצת עליהם. אמרתי לו שייקח בחשבון שאולי אני לא אמצא חן בעיניהם או שהם לא ימצאו חן בעיני. הוא צחק ואמר שלא איכפת לו, העיקר שאני שלו ללילה הזה.

הגענו לווילה בסביבות חצות. ישבנו, שתינו קצת, נשנשנו קצת והעניינים התחילו להתחמם. רוני ואני לא הצלחנו להוריד את הידיים אחד מהשני ומהר מאוד היינו ערומים על המזרנים. את החבר המבוגר שידכתי לחברה שלי והשלישי הצטרף אל שנינו. הם התחילו למזמז אותי בו-זמנית – מנשקים ומלטפים אותי. רוני התחיל לרדת לי, מנשק ומוצץ לי את הדגדגן ושי מנשק ומשחק לי עם השדיים ועם הפטמות.

החבר המבוגר גמר אחרי זיון קצר עם חברה שלי ואמר שהוא עייף ופורש לישון. היא התיישבה על כורסה מסתכלת עלינו ופתאום שמעתי אותה אומרת "חבר'ה, אתם יודעים שרותי משפריצה?"

רוני הרים את הראש ושי שאל "באמת? ממש משפריצה? כמו בסרטים?"

צחקתי ואמרתי להם שכן ואפילו הבאתי איתי צעצועים במיוחד בשביל זה ומיד תפסתי את הראש של רוני ודחפתי אותו בחזרה אל בין הרגליים שלי, אחרי הכל "המתחיל במלאכה אומרים לו גמור" ואז כבר הייתי על סף גמירה. הוא המשיך לרדת לי ושי קם ואמר שהוא הולך להביא את מיטת המסאז'ים. רוני התחיל לדחוף לי אצבע תוך שהוא מוצץ ומלקק לי את הדגדגן ואני קראתי לחברה שלי שתבוא לידי, למרות שהיא לא דו-מינית באופן מלא, אני כן אהבתי לרדת לה מדי פעם ובעיקר אהבנו לשחק אחת לשנייה בשדיים.

היא נשכבה לידי ורוני המשיך לחרמן אותי עם לשונו החמה ואני התחלתי למזמז את שדיה היפים ולנשק ולמצוץ את הפטמות השובבות שלה תוך כדי שרוני מכניס את אצבעו לתוכי ומאונן לי. התחלתי לרקוד מתחתיו, משתוללת ודוחפת את הלשון שלו יותר עמוק ויותר חזק אל הדגדגן שלי, עוזבת תוך כדי את שדיה של חברתי ונותנת לה הזדמנות למזמז ולשחק עם השדיים שלי. הייתי כל-כך חרמנית שצעקתי לרוני שישים קונדום ויזיין אותי. הוא חדר אל תוכי בבת-אחת, מזיין אותי מהר וחזק, מרים את רגלי גבוה באוויר וחובט בתוכי, עד לגמירה שלי ושלו.

הוא נשכב לידי מתנשף ומתנשם ואני – שנשארתי חרמנית כמובן – התרוממתי, תפסתי את הוויברטור שלי והתחלתי לאונן עד שגמרתי שוב ונרגעתי טיפה.

חברה שלי קמה והלכה לשתות משהו ואני אחריה. שי ניגש אלי ושאל אותי אם אני רוצה שהוא יעשה לי מסאז'. שאלתי אותו אם הוא מדבר על מסאז' חיצוני או פנימי והוא צחק ואמר שנתחיל מהחיצוני ומשם נמשיך.

עליתי על מיטת המסאז'ים ושי התחיל לעשות לי מסאז' בעודי שוכבת על הבטן ואז רוני הצטרף אליו. שי נעמד ליד הראש שלי ועשה לי מסאז' בגב העליון ורוני החל לעסות את פלג הגוף התחתון שלי – ליתר דיוק את הישבנים שלי ואת הירכיים, גולש עם אצבעותיו אל בין הרגליים שלי. גלשתי טיפה קדימה במיטה ותפסתי את הזין של שי, מובילה אותו אל תוך פי הרטוב ומתחילה למצוץ אותו וללקק אותו כשרוני ממשיך לחרמן אותי במסאז'. אני מוצצת ושואבת ויונקת את הזין שבפי כשפתאום שי זז אחורה ואמר שהוא עדיין לא רוצה לגמור. מה שהוא כן רוצה זה לראות אותי משפריצה ונעלם משדה הראייה שלי. רוני המשיך לעסות אותי בירכיים ובישבן ואני מתפתלת ופותחת את הרגליים כרומזת לו שייגע בפתח שנפער מולו, אבל הוא התעלם מגופי המבקש והמשיך בשלו, מלטף ומעסה, ממזמז ומחרמן – נוגע לא נוגע. ופתאום, הרגשתי סטירה חזקה נוחתת על הלחי הימנית של התחת שלי, ומיד אחריה, עוד לפני שהספקתי להתאושש סטירה נוספת על הלחי השמאלית של התחת שלי ואז גם שמעתי התנשפות חדה. חברה שלי שישבה על הכורסה וצפתה בנו אמרה "אני לא מבינה איך זה לא כואב לה? זה כואב לי רק לראות את זה."

התרוממתי על ברכי כשאני מבליטה את הישבנים שלי – בעיקר כדי שיהיה לו יותר קל לתת לי ספנקים בתחת – והסתכלתי אחורה כשפתאום רוני תפס לי את הראש והתחיל לזיין לי את הפה ואז הרגשתי מכה נוספת נוחתת על ישבני. זה היה שי, מרביץ ומלטף ושוב מרביץ, ועם כל מכה אני גונחת ופותחת את רגלי יותר ויותר. רציתי שהוא ימשיך להרביץ לי בתחת אבל רציתי גם שהוא יכבה לי את השריפה שבערה בין רגלַי כי הטפטוף שיצא מביניהן לא הספיק לכך. הוא הבין את הרמז שגופי נתן לו והתחיל לשחק לי בדגדגן שהיה כבר נפוח ולוהט ואז הוא דחף לי את הוויברטור והתחיל מאונן לי איתו תוך כדי שהוא לא שוכח לתת סטירות בישבנים שלי מדי פעם שבטח כבר היו בצבע של תות-שדה בשל לגמרי.

רוני המשיך לזיין לי את הפה, חזק ומהר, ושי מאונן לי ומשחק לי בדגדגן ואני הרגשתי את זה מגיע. הרגשתי את הלחץ המוכר המתהווה לו בשיפולי הבטן שלי והרגשתי את הרטט הפנימי שאוחז בי כל פעם כמה שניות לפני ואז התחלתי להשפריץ. בהתחלה מעט וכששי המשיך לאונן ההשפרצות התגברו. הוא התחיל לצעוק ולהתלהב ואני כבר לא יכולתי להישאר על הברכיים שרעדו לי בטירוף, הוצאתי את הזין של רוני מפי והסתובבתי על הגב, פותחת את הרגליים לרווחה. רוני נעמד מצד אחד שלי, משחק לי בדגדגן ומגרה אותו ומדי פעם נותן לי מכות על הכוס ועל הדגדגן ושי ממשיך לאונן עם הוויברטור ומדי פעם עם אצבעות ואני משפריצה, ומשפריצה ופתאום יצא לי זרם של השפרצה כלפי מעלה תוך כדי שרוני נותן לי מכות על הכוס ועל הדגדגן – והזרם יצא כמו ממזרקה – למעלה ולצדדים, מרטיב אותי ואת שני הגברים שמשחקים בי. בתוך ים השאגות שאני השמעתי וצעקות ההתלהבות שלהם שמעתי את חברה שלי אומרת "יואו רותי, את מחרמנת בטירוף. מהיום והלאה אני קוראת לך פונטנה." הרגשתי שאני מיובשת לגמרי וביקשתי מהם שיביאו לי בקבוק מים ואז הסתכלתי לכיוון שלה. היא ישבה על הכורסה מלטפת לעצמה את השדיים ונועצת בי עיניים פתוחות לרווחה כשחיוך רחב מלווה את מבטה.

רוני הלך להביא לי מים ושי המשיך להשתעשע בי, מלטף ומרביץ, מגרה ומנשק, מלקק ומאונן ואני – איך לא – ממשיכה להשפריץ. רוני הביא לי בקבוק מים ואני התיישבתי כדי לשתות. כשסיימתי נשכבתי על הבטן ואמרתי לשי שיתקרב אלי כי אני רוצה לרדת לו אבל הם החליטו שהם עוד לא גמרו עם הממטרה הפרטית שלהם.

היו זיונים שלי ושל חברה שלי עם שי שגמר במיסיונרית ובאנאלי. היו זיונים שלי ושל חברה שלי עם רוני שגמר עוד פעמיים. והיו עוד משחקים שהם המשיכו לשחק בי ואיתי.

אני שתיתי באותו לילה בערך 3 ליטרים של מים, וכשיצאנו בשבע בבוקר כדי שרוני ייקח אותנו הביתה, הייתי מיובשת כמו אדם שצעד במדבר 3 ימים בלי מים.

להערכתי, הרצפה שלהם בווילה לא ראתה כל-כך הרבה מים מהיום שסיימו לרצף אותה.

redhead2010-2-23 19:3:49

55

[QUOTE=redhead] לילה יבש[/QUOTE]

הבהלת אותי אדומה, מה לך וללילה יבש ?

שמחתי לקרוא שהכל בסדר והדבר היחיד שיבש אצלך הוא היין הלבן שלי

אני מתנצל שלא ראיתי את הנקודות שהטוחן העלה אבל את צריכה להבין שאני כל כך חרמן כשאני קורא אותך שממש קשה לי להתרכז

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

59

Oh my god. איזה סיפורים. ולפי התגובות אני מבין שזה אמיתי (?!) - בילתי יאומן.

איזה סיפורים מדהימים, ישירים, אינטנסיביים, ומחרמנים ברמה בילתי נתפשת ... ממש כמו הפרסומת של נייקי נשים - no games, just sport.

לרוב הסיפורים ממש התחברתי. עיניים קשורות (גם אני רוצה...), משולש לא קונוונציונאלי (מדליק ביותר. שונה בהחלט), אלוף אולימפי (hardcore sex - לא מאמין שיש מישהוא שלא ידלק מזה). אני ונועה (נפלא וקלאסי), שתיים (אגב סטנדרט בפנטזיות גברים), לילה יבש (שהיה רטוב לחלוטין). איזה סיפורים ותיאורים מחרמנים. למות.

אין סיפור כמעט שלא הייתי שמח להיות חלק ממנו. א-ב-ס-ו-פ-א-ק-נ-ל-ו-ט-ל-י .

לגבי בדיקת הגבולות אני ברגשות מעורבים. שינה קצת תפישתי לגבי שליטה. אז לזה קוראים שליטה ? קצת אקסטרים מידי בשבילי ... לתת יחס כזה לאדם אחר - לא נראה לי סקסי במיוחד. ואני בודאי שלא רואה את עצמי הופך לסמרטוט כזה, לא משנה מי האישה. אבל היו קטעים בסיפור, שכנראה עשו משהוא לחבר בקומה התחתונה.

כל הכבוד על הסיפורים. וואוו גדול.. יש כאלה עם מזל שחווים כאלה דברים.

Harley2010-3-14 23:58:9
Live to ride and Ride to live

60

טעות בשיפוט

התחלנו להתכתב באתר היכרויות. תוך כדי הגענו לדבר על מסיבות חילופי זוגות והוא אמר שהוא אף פעם לא היה וזה מאוד מעניין אותו. המשכנו להתכתב ואז עברנו לטלפון. משהו בקול שלו לא נשמע לי, קצת שחצן, קצת מתנשא. נתתי לו מספר טלפון של חברה שלי שגם הולכת למסיבות ואמרתי לו שייצור איתה קשר כשהוא ירצה ללכת.

כחודשיים לאחר מכן, דיברתי עם אותה חברה בטלפון והיא סיפרה לי שערב קודם היא נפגשה עם יריב. הם לא הלכו למסיבה אלא נפגשו והלכו לשתות משהו בפאב ואחר-כך לקחו חדר באיזה מלון ועשו סקס. אז היא גם אמרה לי תודה על ששלחתי אותו אליה. לא היה לי מושג על מי היא מדברת, לא זכרתי אותו אבל היא הצליחה להזכיר לי במי מדובר.

כעבור שבועיים-שלושה היא התקשרה אלי ושאלה אותי אם אני רוצה לבוא איתה אל יריב הביתה. הוא מת לפגוש אותי, כך אמרה, והיא מאוד רוצה שאני אכיר אותו כי הוא פשוט מקסים. לא רציתי.

לקח לה כמה ימים לשכנע אותי לבוא איתה וכשהסכמתי אמרתי לה שרוב הסיכויים שאנחנו נגיע אליו ואני לא ארצה להישאר. "מצטערת מאמי, הבחור פשוט לא נשמע לי" אמרתי והיא צחקה ואמרה שהיא לא דואגת.

הגענו אליו הביתה. נמוך, לא יפה, עגלגל. לא מישהו שהייתי מסתכלת אחריו ברחוב או בכל מקום אחר לצורך העניין. רציתי ללכת אבל היא שיכנעה אותי להישאר איתם. "מקסימום נעביר ערב בכייף, קצת נצחק, קצת נשתה. תישארי, מה איכפת לך?"

הוא פתח בשבילי בקבוק יין. הם שתו וודקה ועישנו ג'וינט. אחרי שעה בערך הם כבר היו מסטולים וחרמנים. היא הלכה לחדר השינה שלו והוא קם אחריה והושיט לי יד כאומר "בואי איתנו". סירבתי. שום דבר בו לא משך אותי. אמרתי לו שאני מוותרת ואני נשארת בסלון.

אחרי רבע שעה בערך שמעתי אותה קוראת לי. ניגשתי לחדר והסתכלתי עליהם במשך כמה דקות, מתחרמנת ממה שאני רואה. יריב הסתכל עלי ואמר "שמעתי שאת דו-מינית ושמעתי שאת אוהבת לרדת לה. אני מבטיח לא לגעת בך אלא אם כן תבקשי. מה את אומרת?"

חייכתי אליה והתחלתי להתפשט. נשארתי עם חוטיני וחזייה ועליתי על המיטה, נשכבת לידה ומתחילה ללטף את שדיה היפים. נישקתי וליקקתי את הפטמה הימנית שלה והיד שלי התחילה לרדת במורד הבטן שלה, מלטפת ועושה את דרכה מטה-מטה. יריב החל לנשק וללקק את השד השמאלי שלה ואני מיקמתי את עצמי בין רגליה, מתחילה ללקק לה את הדגדגן, למצוץ ולשאוב אותו גורמת לה להוציא מגרונה קולות של חתלתולה מיוחמת. התחלתי לרדת לה כשאני מגבירה מהירות ולא משאירה אף נקודה יבשה, מלקקת ומברישה את מאורת תאוותה בעזרת לשוני הרטובה כשאני מתחרמנת מהקולות ומהתזוזות של הגוף שלפני.

הייתי כל-כך שקועה במה שאני עושה שבהתחלה לא התייחסתי ליד המלטפת את ישבני עד שהרגשתי לשון חמה ורטובה מלקקת אותי באחורַי. חרמנית ומגורה כמו שהייתי לא התנגדתי אלא להפך, התרוממתי על ברכי תוך שאני מפשקת קלות את הרגליים – לנוחות הלשון. המשכתי לרדת לכוס הפתוח מולי כשיריב יורד לי באותו זמן ואני מתחילה להתפתל ולפשק את רגלי יותר ויותר. דחפתי את אצבעי עמוק אל תוכה תוך כדי שאני שואבת לה את הדגדגן והתחלתי לאונן לה. רציתי שהיא תגמור כדי שאני אוכל להתמסר לתחושות שחוויתי בין הרגליים שלי. הוספתי עוד אצבע ואוננתי לה יותר ויותר מהר כשאני משגעת את הדגדגן הבולט שלה עד שהרגשתי את ההתכווצויות הנפלאות של הגמירה שלה על אצבעותי ואז רכנתי קדימה לנשק אותה.

באותו רגע, יריב דחף אל תוכי שתי אצבעות, מוצא תוך שבריר שנייה את כפתור ההפעלה שלי וגורם לסכר להיפתח. מאותו רגע ולאורך כל הלילה יריב ואני עשינו את השילוש הקדוש:

אוראלי / אנאלי / וגינאלי.

הוא ירד לי וליקק אותי ונישק וינק. הוא עשה לי רימינג מטורף.

אני ירדתי לו וליקקתי אותו ונישקתי וינקתי. אני עשיתי לו רימינג מטורף.

הוא זיין אותי בכל חור אפשרי ומכל זווית שעולה על הדעת.

הוא דחף לי אצבעות לכוס וגרם לי להשפריץ. הוא דחף לי אצבעות לתחת וגרם לי להשפריץ.

בבוקר, כשהתארגנו ללכת המיטה שלו נראתה כמו אחרי מלחמה והמזרן היה זה שהפסיד בקרב.

מאז נפגשתי עם יריב מספר לא מבוטל של פעמים. הוא תמיד בא ולוקח אותי אליו הביתה ואנחנו תמיד מבלים עד אור הבוקר ביחד, אבל הוא למד את הלקח. הוא מכסה את הספה בסלון בשעוונית גדולה, מגלגל את השטיח הרחק מהספה, מכסה את המזרן במיטה שלו בניילון וגורם לי להספיג את הכול בנוזלי גופי שיוצאים ממני כמעט בלי הפסקה במשך כל השעות הארוכות שאנחנו ביחד.

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”