כ דיאנה זונה מרח’ בעל העקידה - zubu, - דף 4 - סקס אדיר

דיאנה זונה מרח’ בעל העקידה - zubu,

31

תמסור לה ד"ש.. אם תיראה אותה שוב.... ותגיד לה שאני מצטער שלא ניפגשתי איתה בליל הסילבסטר.

ניראה לי שבסוף הזהות שלי תיחשף בגלל האינפורמציה שאני נותן פה.

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

32

אין מצב שאפרט,,,,משהו מהפורום (ותשכחו מ"רמזים") , אני מכיר אותו , ויוצא לי לדבר איתו כמעט כל יום.

יצא לי בפוקס לקשר בינו לבין הכינוי שלו בפורום , ולמרות שהוא רווק , בעיקר מאחר ומבחינתו "אני לא יודע

שהוא מבלה במכונים" (ואני משתדל לא "להפתיע" באותם מכונים - הוא יודע שאני הולך למכונים).

וכל-שכן ,אני לא מדבר עליו עם נערות הליווי שהיה איתן .

נכון,,,,לפעמים כשאני מספר לו על אחד "ממעלליי" , הוא משחק אותה "מתרשם" , או נותן מבט / משפט

של "תפסיק ולך תתחתן כבר".

אבל לא נראה לי שיהיה מצב שאחשוף אותו בפניו , וכלשכן שלא בפורום ,,,,

אני רק רוצה לאמר : נא לשמור על הסקפטיות בין חברי הפורום.

(ולא לחפש או לחקור "מי הוא מי"!!!)

חג-שמח.

תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

33
[QUOTE=חולה כוס]

תמסור לה ד"ש.. אם תיראה אותה שוב.... ותגיד לה שאני מצטער שלא ניפגשתי איתה בליל הסילבסטר.

ניראה לי שבסוף הזהות שלי תיחשף בגלל האינפורמציה שאני נותן פה.

[/QUOTE]

בסדר גמור חולה כוס אני אמסור לה ד''ש ממך היא אהבה אותך ותמיד שואלת עליך,מצאתה חן בעינייה ,היא שמה לב שאתה קופץ הרבה בין הדירות בא והולך הרבה.

לסיכום חברים,מניסיון אישי בשטח דיאנה היא הבחורה הכי מומלצת מכל הבניין החדש הנמצא בדרום ת''א בעל העקידה45 שיש בו 3 דירות אירוח,למי שמחפש בחורה ליברלית,קצת מלאה,רימינג,נשיקות כולל צרפתיות,והכי חשוב לא מלחיצה ולא מתקתקת בכלל ממולצת.

תמיד בשטח למען כולם.

34

מצטער..אבל המילה קצת שמנה זה לא במקום. היא מאוד שמנה.

אני הייתי בין הלקוחות הראשונים שלה בעלייה 45. אני זוכר שנכנסתי קיבלתי שוק טוטאלי. שיער קצר, שמנה עד אפס מקום, פנים די בולדוגיות, אבל בכל נכנסתי וקיבלתי שירוב ממש טוב. אבל אחרי שאתה גומר פתאום אתה קולט עם מי היית וזה די הורס את הרגע. אני מבטיח לכם ש99% מהאנשים פה אם היו רואים אותה ברחוב לא היו מזיזים את הראש שלהם לכיוון שלה. אז פתאום אתה קולט שעוד שילמת לה כסף על זה.

אוי...כמה אנחנו הגברים עם מוזר.

לסיכום חברים,מניסיון אישי בשטח דיאנה היא הבחורה הכי מומלצת מכל הבניין החדש הנמצא בדרום ת''א בעל העקידה45 שיש בו 3 דירות אירוח,למי שמחפש בחורה ליברלית,קצת מלאה,רימינג,נשיקות כולל צרפתיות,והכי חשוב לא מלחיצה ולא מתקתקת בכלל ממולצת.

[/QUOTE]

35
מאחר וישנם כל כך הרבה המלצות, החלטתי לנסות וללכת אליה. התקשרתי, היא ענתה לאחר מס' נסיונות, קבענו באותו היום ב22:00. לאחר שהגעתי לת"א מצפון הארץ. היא אמרה שלי שהבחור של 21:00 כנראה לא יגיע, לכן אם אני מגיע מוקדם יותר, יכול להיות שתוכל לקבל אותי. התקשרתי אליה בשעה 21:30, לאחר שהגעתי לת"א. והיא אמרה לי שהוא עדיין לא הגיע. לאחר שהייתי לידע הדירה שלה, 21:45, אמרה לי שאינה יכולה לקבל אותי, מאחר והבחור של 21:00 אמור להגיע עוד כמה דקות, והמפגש עמו אמור להארך 40 דקות, כמו לכולם. בקיצור, החלטתי לחתוך משם, וללכת לי ללא מפגש באותו היום. אנשים, אם קבעתם, בבקשה תגיעו בזמן אל תדפקו אותנו בזה שאתם דופקים אותה!
בסוף גם אתה תגמור

36
[QUOTE=meninblack]

מצטער..אבל המילה קצת שמנה זה לא במקום. היא מאוד שמנה.

אני הייתי בין הלקוחות הראשונים שלה בעלייה 45. אני זוכר שנכנסתי קיבלתי שוק טוטאלי. שיער קצר, שמנה עד אפס מקום, פנים די בולדוגיות, אבל בכל נכנסתי וקיבלתי שירוב ממש טוב. אבל אחרי שאתה גומר פתאום אתה קולט עם מי היית וזה די הורס את הרגע. אני מבטיח לכם ש99% מהאנשים פה אם היו רואים אותה ברחוב לא היו מזיזים את הראש שלהם לכיוון שלה. אז פתאום אתה קולט שעוד שילמת לה כסף על זה.

אוי...כמה אנחנו הגברים עם מוזר.

[/QUOTE] [/QUOTE]

אחי אין מה לעשות זה מה שנמצא כרגע...הימים שהיו פעם לפני 10 שנים הבחורות הצעירות הרוסיות והבננה ,שונצינו קומה 4,מכון ה 101,לא חוזרים יותר,אנחנו צריכים להתספק במה שקיים כרגע,אין לנו ברירה,אנחנו לא הולכים לבתי זונות להתחתן שם,כאשר מתחרמנים ועומד לנו הזין השכל נדפק מיד הולכים לבתי זונות,גברים רוווקים מרגישים חרמנים מה יעשו תגיד לי ?!!,בחורה מלאה רזה שמנה לא חשוב העיקר כוס וסקס כמה דקות וזהו מרוקנים המיכל שלנו וזהו..להתראות מותק....לא הולכים להתחתן איתה...לפי מה שאני יודע היום בחורות מספרות לי שכל בחורה ניכנסת בערך עם 20 גבר ביום!! ומה הסיבה לך??...התשובה חוסר הבנות והזונות שהיו פרוסות בכל מקום,ולמה אין שירות טוב אצל רוב הזונות היום מעניין לדעת גם?!!, התשובה ברורה: המון ביקוש עליהם,אתה לא רוצה אחי יש 100 במקומך מחכים לה!!!!,לכן הבחור ניכנס משלם המון כסף אחרי 15 דקות מוצא עצמו בחוץ!!!!,היום הגברים רודפים אחרי זונות כאשר קודם היו הזונות רודפות אחרי גברים רק תיכנס איתי ואעשה לך כל מה שתבקש.

תמיד בשטח למען כולם.

38

אני לא יודע מה לעשות אני בתול בן 19 ודיאנה משגעת אתי היא מחרמנת אותי בטירוף ורק מהמחשבה עליה אני גומר . אני יכול ללכת בראש שקט אליה ? אני מאוד מפחד ממחלות מין שיכולות להרוס את החיים .

אפשר לרדת לה גם כי לדעתי בעניין של הגייננה היא הכי הכי

תעזרו לי בתור מנוסים

40
ymcm שלום,

על אף שאני חושב שלאבד את הבתולים דוקא עם נערה עובדת זה גם סוג של "להרוס לעצמך את החיים" - אני מתנדב ללוות אותך לבחורה שתבחר, על מנת להבטיח שקודם כל לא תתוקתק.
יהיה חשוב להסביר לה את המצב בטרם תכנס איתה, וגם פה דרוש נסיון.

מוסלי

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”