כ סטראפ און+פרוסטטה יאנה משלמה המלך בתא - דף 5 - סקס אדיר

סטראפ און+פרוסטטה יאנה משלמה המלך בתא

41
אז גם אני ביקרתי..לאחר ההמלצות הרבות שמצביעות על מומחית בתחום הפרוסטטה ואכן מדובר באשת מקצוע רבותיי...בתור מתחיל הגברת דאגה לי טוב טוב.

תודעת שירות מהדרגה הראשונה, רגישות ואכפתיות ממש כמו (תתכוננו..תתכוננו) סבתא טובה.
כן כן, רבותיי. מדובר בסבתא! אני לא יודע מי מכם מאלו שביקרו חושב ש-40 פלוס זו הדרך לתאר את יאנה.
כנראה שהיא השאירה אתכם בחשיכה (תרתי משמע)..

יאנה מעל גיל 60 חבר'ה וכל קשר בינה לבין אסוציאציות של סקס הינם מקרים בהחלט (כמובן שאני משוכנע שיש כאלו שאוהבים את הז'אנר) אך בואו לא נפתח ציפיות לאלו שחושבים שמדובר באובייקט מיני.
לי זה מאוד התאים לצרכי הביקור והיא גם הסבירה לי בהתחלה שלא מדובר בסקס "סבתא'לה ממש לא חשבתי בכיוון מתוקה..באתי בגלל אצבעות הפלא שלך ותו לא" (רק עבר לי בראש..לא באמת שיתפתי אותה).

בקיצור, לאלו המחפשים סחיטה איכותית, מסאז' טוב ויחס מעולה זה המקום! לאלו שאין להם דמיון מפותח ולא מסוגלים ליהנות כשסבתא עושה להם ביד למרות שהם עוצמים עיניים וחושבים של שרון (זה במקרה שלי..) שיחפשו את הכוסיות שעושות לך טובה שהם נוגעות בך.

יאנה משקיעה את כל כולה בזין שלך כאילו הוא מלך! מרוכזת ויודעת את העבודה על בוריה- קצב טוב, לחץ מדוייק ואנושיות! כנראה שאחזור מתישהו, אלא אם כן תצוץ פרגית שעושה את אותה העבודה..קשה לי להאמין.

לא לשכוח- החסרון של יאנה (גילה) הוא גם יתרונה!

אין אפוטרופסין לעריות!

42
לפי מה אתה קובע שהיא מעל גיל 60 ???

ניראה לי קצת ניסחפת אחי....
מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

47

איך היא מגיבה??

זה ידוע שהרוסיות הפרטיות הן מאד שירותיות, ובייחוד היא. תאמין לי שהיא תקבל אותך כמו שאתה - ביישן, גומר מהר, גומר לאט, היא תזרום איתך ותיתן לך את כל הזמן.

אם אתה מהעיריה - אולי תוכל לסדר לה הנחה בארנונה, ואז תהיה לה עוד סיבה להיות נחמדה...

מחפש את הדבר האמיתי!

50
[QUOTE=יוסף מהעיריה]

ל-menice, אתה חזק. אכן, קיבלתי, תוך דקה. לא נראה משהו. עוד כוניפה יקרנית. ותקנו אותי אם אני טועה.

[/QUOTE]

יוסף מהעיריה, הודעה שניה וכבר משמיץ - לא יפה שרון תזרוק אותך לצנטרום של הפיילה, ראה הוזהרת !

ד"א אתה טועה.

בגמילה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”