כ ויאגרה, סיאליס, לויטרה, דיון וסיכומים - דף 6 - סקס אדיר

ויאגרה, סיאליס, לויטרה, דיון וסיכומים

51

באותו עיתון שפתחת וראית גם הופיעו מספר כתבות על אופן הכנת אותם כדורים.

דפדף מדי פעם בכוון הנעון.

בניגוד לאלה שמיוצרים בבית המרקחת, יש תוספים כמו רעל עכברים במינון נמוך המחליף חומר יקר אחר ועוד הפעות נהדרות אחרות.

כשאני אומר פלצסבו אני מתכוון ברמה המינורית, סביר שיש כאן מיקס פגום במיוחד.

בכל מקרה, נסו להתקשר לטלפון המופיע כאן, ותקבלו (כשהוא לא מנותק)..תשובה מכלא רמלה.

52

את האגדות אודות רעל עכברים ושאר רעלים והפתעות - שמענו, וכולן התבררו כשמועות האספסוף...

למה שישימו רעל עכברים? מאיפה ההמצאה האידיוטית הזו? רק אספסוף הוזה מסוגל להמציא בדותה שכזו.

רעל עכברים, כל רעל, משפיע לפי משקלו יחסית למשקל הגוף של המורעל. לכן, 0.01 גרם רעל יספיקו להמית עכבר שמשקלו 5 גרם. לאדם ששוקל 80 ק"ג נחוצה כמות גדולה פי 1600, דהיינו כמות של 160 גרם !!! אי אפשר, כפי שגם אתה מבין, להכניס כמות כה גדולה של רעל עכברים בגלולת ויאגרה אחת....

בתכנית אחת של אמנון לוי חקרו את הטענות האלו, במיוחד לאור דיווחים על תחושות לא טובות שגרמו כדורי ויאגרה מסויימים. ובכן, הסתבר כי הכדורים שעוררו תחושות לא טובות היו מתוצרת הגדה המערבית, בבדיקת מעבדה לא התגלה בהם שום רעל, בבדיקה מעבדתית נמצא כי הם מכילים 150 מ"ג חומר פעיל במקום 100 מ"ג. גם כשתיקח כדור שלם וחוקי של 100 מ"ג, תרגיש תופעות לואי - חום באזניים, לחץ בחזה, כאב ראש וכד' (התופעות משתנות מעט מאדם לאדם), ולכן כשתיקח 150 מ"ג - תרגיש את התופעות חזק יותר, ואולי אף תופעות נוספות.

אין שום רעל - כי זה לא הגיוני ולא מסחרי !!!

(אני קרוב לתחום בעיסוקי, ומכאן ידיעותי)

המגביה עוף - ירחיק ראות

53
[QUOTE=איצטגנין]

את האגדות אודות רעל עכברים ושאר רעלים והפתעות - שמענו, וכולן התבררו כשמועות האספסוף...

למה שישימו רעל עכברים? מאיפה ההמצאה האידיוטית הזו? רק אספסוף הוזה מסוגל להמציא בדותה שכזו.

רעל עכברים, כל רעל, משפיע לפי משקלו יחסית למשקל הגוף של המורעל. לכן, 0.01 גרם רעל יספיקו להמית עכבר שמשקלו 5 גרם. לאדם ששוקל 80 ק"ג נחוצה כמות גדולה פי 1600, דהיינו כמות של 160 גרם !!! אי אפשר, כפי שגם אתה מבין, להכניס כמות כה גדולה של רעל עכברים בגלולת ויאגרה אחת....

בתכנית אחת של אמנון לוי חקרו את הטענות האלו, במיוחד לאור דיווחים על תחושות לא טובות שגרמו כדורי ויאגרה מסויימים. ובכן, הסתבר כי הכדורים שעוררו תחושות לא טובות היו מתוצרת הגדה המערבית, בבדיקת מעבדה לא התגלה בהם שום רעל, בבדיקה מעבדתית נמצא כי הם מכילים 150 מ"ג חומר פעיל במקום 100 מ"ג. גם כשתיקח כדור שלם וחוקי של 100 מ"ג, תרגיש תופעות לואי - חום באזניים, לחץ בחזה, כאב ראש וכד' (התופעות משתנות מעט מאדם לאדם), ולכן כשתיקח 150 מ"ג - תרגיש את התופעות חזק יותר, ואולי אף תופעות נוספות.

אין שום רעל - כי זה לא הגיוני ולא מסחרי !!!

(אני קרוב לתחום בעיסוקי, ומכאן ידיעותי)

[/QUOTE]

טוב שיש לנו כאן מומחה חומרים אמין וזה לא נאמר בציניות !
אני מניח שיש לנו לא מעט אנשים כאן בפורום שהם משכמם ומעלה בתחומם ומהרבה תחומים.

גילעד

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

54
בקיצור, אחרי כל הדיון בעניין רעל עכברים (מסכים לגמרי שזה לא הגיוני כלכלית....), יש ספק חליפי מומלץ? ההוא מהמספר 054-22-22-259 עדיין בשטח? או יש מישהו אחר שמומלץ?
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

55
חבר שלי הזמין סיאליס מטלפון מספר 050-3223030
(הוא לא באמת צריך, רק בשביל לראות מה זה... הוא אומר שחצי כדור מספיק לו...)
שירות מהיר ודיסקרטי מהיום להיום עד הבית.
300 ש"ח ל16 כדורים סיאליס 20 מ"ג. סחורה מקורית באריזה מקורית בתוקף לעוד שנתיים שלמות.

maxmax2010-07-18 00:46:50
אז אגמור בשיר מזמור

חזור אל “פורום סקס רפואי”