כ אלה - רוסיה פרטית בת 27 מהרצליה - דף 2 - סקס אדיר

אלה - רוסיה פרטית בת 27 מהרצליה

12

[QUOTE=חולה כוס]
דיברנו היום בבוקר.. אני חייב להסכים עם W2F1 , בטלפון היא נישמעה לי לכיוון ה 40+

בכל אופן לא נישמעת בכלל צעירה, אני בספק גדול עם זאת תמונה אמיתית. [/QUOTE]

אני חוזר ואומר- זאת תמונה אמיתית בוודאות!!!!! ראיתי אותה במציאות...

בטלפון הקול שלה הרבה יותר מבוגר

היא סביבות גיל 30

הספורטאי הגדול

13

התמונה היא שלה בוודאות.

קבעתי איתה לפני כחצי שנה, ניפגשנו ורציתי להיכנס איתה רק שפתאום קיבלתי טלפון דחוף מהבית והייתי צריך לעזוב לצערי.

מהכמה דקות שדיברנו היא מאד נחמדה, סיפרה שהיא נשואה ובעלה יודע ותומך במקצוע שלה, מקבלת בביתה הפרטי כשבעלה לא בבית, היא אכן בת 28 (הראתה לי ת"ז) ואכן יש לה קול מבוגר יותר.

היא לא יפה, אבל נקייה אסטתית וממש רזה.

לא יודע למה, אבל משו בה אומר לי שהיא בחורה טובה שנותנת לחלוטיןאת מה שהיא מבטיחה.

מתכוון לדגום בקרוב.

14

אחרי הרבה מאוד זמן שאני צופה פה בפורום אך לא דוגם יותר מידי, הגיע הזמן שאשחרר כמה תגובות מהמעט שדגמתי.

הזמנתי את אלה אליי הביתה לאחר קריאת שירשור זה וזוהי תגובתי:

הגיע אליי הבייתה, הייתי חרמן וטיפש ולכן נתתי לה להיכנס.

לאחר סקירה כללית בתוך הבית הבנתי שנפלתי חזק וכבר מראש החלטתי לעצמי שהלכו 300 ש"ח, אתן מספר אחד עקב עודף חרמנות ואשלח אותה לדרכה.

יש לציין שהבחורה נראת זוועה! רזה בצורה גועלית שעירה יותר על המידה, מדיפה ריח לא טוב של קצת זיעה, כוס מריח רע מאוד ובעל זיפים אשר לא מחמיאים במיוחד.

הגענו לחדר, דרשה תשלום מראש והבהירה שעושה "הכל" חוץ מאנאלי וסאדו ועושה נשיקות וחיבוקים. (אז זה לא הכל, נכון?)

התפשטה (נחרדתי) והחלה למצוץ- מציצה גרועה מעודף רוק והרבה שיניים, לא מתקרבת לביצים ובטח שלא רימינג.

כשעלתה מהמציצה נשארו לה שובלי רוק סביב הפה ולא כמו של הכוכבות בסרטים אלא יותר בכיוון של אדם בעל מוגבלת.

ביקשה שארד לה ואז באמת נגעלתי אל מול הכוס הזיפי שלה בעל הריח המחריד.

ליקקתי קצת מסביב ושמתי קונדום והתחלתי לזיין כשהיא שוכבת על הגב.

התחושה הייתה טובה, כניסה חלקה ונעימה, כוס צר וטוב אשר בהחלט משרה הרגשה טובה לחבר שבתוך הגומי, מנשקת עם הרבה לשון ודוחפת את לשונה לתוך פי (טעם נורא שאני עדיין מרגיש בפי).

עברנו לדוגי וכנ"ל כוס צר בעל אחיזות טובות ורטיבות מעולה ובדיק במידה, הבחורה רזה מאוד וזה הרגיש כאילו אני משפד אותה.

הראתה תגובות של הנאה אשר לוו בחיוכים קטנים והתנשמויות של חרמנות.

גמרתי כעבור 10 דק' של פימפום בדוגי (לא הסכימה להיות מעליי על מנת להאריך את האקט) ואז דעתי חזרה אליי.

בישרתי לה שהיא משוחררת ואין לי רצון באקט נוסף, שאלה אם אני בטוח ואז לא התקלחה, התלבשה והלכה.

לסיכום: הבחורה מכוערת, לא מתקתקת בכלל(למרות שהייתה אצלי רק כחצי שעה אבל זוהי תחושתי)-לשלם עבור סקס כזה זה ממש בזיון ולא משנה הסכום.

ולהלן הממצאים:

דבר ראשון התמונה אמיתית או קרובה בצורה שלא ניתן להבחין.

GF- לא נראה לי שהיא מתקתקת היא מתחבקת ומתנשקת, מנסה מאוד אך עקב ריחה והמראה שלה לא כ"כ הולך לה ולכן נתתי 5.

פנים- 1- מאוד לא מושכות וגם הקול שלה לא משהו...

גוף- 1- זוועה אמיתית, שעירה ביותר ומאוד לא מושכת.

מציצה-2- בלי גומי, רטובה מידי הרבה שיניים ומאוד סתמית אולי יש אפשרות לגמור בפה אבל עקב המציצה הגרועה לא הגענו לזה בכלל (פחדתי שהוא ינבול תוך כדי המציצה).

חזה- 3- קטן ונפול ממש על גבול ה titsless, פיטמות קטנות.

בטן- 2- רזה אך לבטן יש צורה מעוותת.

כוס- 7- צר, רטוב ואוחז טוב. מראה הכוס הינו זיפים וריח לא משהו.

תחת- 3-קטן ורגיל אך יש לה שערות בפי הטבע וקצת בגב.

בקיצור אולי נראה לכם שאני מגזים אבל זוהי באמת נפילה אמיתית והחלטתי לרשום תגובה זו רק על מנת להזהירכם חבריי אשר בזכותכם ניצלתי פעמים רבות וכעת תורי להשיב בתגובה זו ובעוד כמה שאכתוב כעת.

בנוסף אני רוצה לציין שהבחורה הינה נשואה ועושה זאת בהסכמת בעלה ולכן למי שמפריע לו העניין של "אשת איש" אז הדבר הינו חשוב.

15

סביר מאוד שהתמונה אמיתית רק כיוון שאם כבר אז כבר... מי הייתה שמה את התמונה ההיא אם היא לא אמיתית???

אין לזה היגיון...

ראינו מספיק תמונות לא אמיתיות להבחין ברוב המקרים, גם בלי הכלים המצויינים של חברינו MAXMAX

if u do it do it right

17

הייתי אצלה

כמובן שהתמונה אמיתית - כך שאתם באמת רואים את מה שאתם מקבלים ואין מה להרחיב על זה, מי שמתאים לו - שיילך.

הבחורה חמודה מאוד, זורמת ונעימה, תסכים כמעט לכל מה שתרצו חוץ מאנאלי וסאדו כפי שמציינת. לי, למשל, היא הסכימה בלי היסוס להכניס אצבע לחור השחור בזמן הירידה.

המציצה (ללא) אמנם לא משהו, אבל היא מנסה ומשתדלת וגם מנסה להינות בעצמה. ירדתי לה והיה נראה שהיא נהנית. גם מהחדירה.

בקיצור - מתאים למי שמחפש מפגש עם בחורה אמיתית ונעימה, מקום שלא יתקתקו אותו ולא ינסו לעבוד עליו, ואשר אין לו בעיה עם המראה (וקצת שיעור יתר כפי שציין הבחור שקטל אותה - לי זה לא הפריע).

אני בהחלט נהניתי למצוא אחת כמוה, שאתה יודע מה אתה מקבל, נחמדה ובמחיר סביר (300 לשעה, אקטים תלוי בך).

18
זוועה אמיתית גם לדעתו של ידידי הטוב SEXHUNTER שסיפר לי עליה בערוץ הפרטי.

עושה זאת בהסכמה מלאה של בעלה (שדרך אגב הוא תימני).

אם תרצה תוכל להוסיף עליה..

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

19

לא מבין מה אתם רוצים ממנה...סה"כ חוויה מיוחדת שונה ממה שאתם רגילים לשלם עבורו..
לי זה היה כמו להכיר מישהי באמצע הרחוב ולעלות אלייה הבייתה ולזיין אותה....
אני מסכים שיש יפות יותר מושכות יותר מקצועיות יותר כמעט באותו מחיר , אבל בעולם הלא מובן והבעייתי של בנות עובדות , נעים מידי פעם לזיין את השכנה ממול ולא איזה מנותחת כבדות ומסולקנת ערסית שתקרא לך "ממי" ופושפוש כל השעה שאתה איתה.

____________________________________________________________ ____________

שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”